24218
Modern Warfare 2
-
Itt levan irva, nekem is ez volt! -
tescoban mennyiert kaphato? -
kellene csinálni külön szerót csak csalóknak -
Averna #6351 Igen, de pl van olyan, hogy te vagy a társad a földön megy a másik fedezi repülőröl............meg ilyesmik. Ha akar valaki jelöljön be steam:Bandy77 -
Gabe18 #6350 Ez milyen jó... 
De volt már játékos aki gyanús volt.Favela pályán a gyerek elindul a házak közt fel az emeletre,át egyik házból a másikra,és közben végig minden helyen tudta hova kell fordulni,hol hasal valaki a lépcső mellett,stb...Vagy 4 kill-t levágott igy,amig néztem.
Mondom ez tuti csal.Na de hát nem lehet...,gondoltam aztán.Az UAV nem ment abban 99%-ig biztos voltam,az a szivszenzor meg volt a fegyverén.Hát akkor ezekszerint van még más lehetőség.
Igy viszont már necces a IW azon elképzelése hogy a sima játékból nem lehet kickelni senkit,sehogy.Ha bejön egy csaló a többi játékosnak kell elmenni.Szép. -
Louis Cyphre #6349 Hülye gyerek -
olasz #6348 Sziasztok!Szeretnék haverommal coopozni,viszont nem tud csatlakozni hozzám és én se hozzá. A NAT beállítással lehet a hiba mert a type: Strict. Viszont más játékoknál pl Operation Flashpoint 2, Cod WW egyikünk sem állított a routeren mégis megy a coop. Szóval a kérdés az lenne hogy aki Coop-ban nyomja, neki a NAT type az mi? Mert ha neki is Strict akkor máshol kell keresni a hibát. Előre is köszi a válaszokat!
Üdv: olasz -
Sparrow84 #6347 Mivel ez egyik eredeti, ezért azzal lehet. A másik mivel tört, ezért több, mint valószínű, hogy nem megy... -
Ez a co-op ez hogy is működik? Single pályákat lehet 2-en csinálni, vagy miez?:D -
Sparrow84 #6345 Szia!
Töredelmesen bevallom, hogy én töltöttem először, a single miatt. Ahogy megláttam, hogy milyen a játékélmény, meg kellett vennem. És őszintén szólva, nem bántam meg. Haverral játszok én is, igaz csak ketten, de egyedül is megyek szerókra, mert magával ragad a játék...
De ha nem lenne ismerősöm, aki játszana, akkor is megvettem volna... :)
Ha gondolod mehetünk közösen is...
Steam account: spatz84 -
valaki esetleg? link -
Averna #6343 Ha valakinek van kedve co-op-ozni, szoljon. -
én csak ugy megvettem mert nagyon érdekelt a multi rész.. igaz több ismerös is megvette de roluk nem tudtam hogy meg akarják :D
a multi szórakoztató eléggé, mint pub, de eddig semmi több számomra :S remélem késöbb komolyodik valamit a multi rész -
Averna #6341 Nem fog menni, mivel csak a steamin keresztűl müxik ez a mod is. De egyébbként nagyon állat az a mod. -
Averna #6340 Szerintem ha nincs anyagi akadálya mindenkép vedd meg, van egy olyan érzésem, hogy mivel nem lesz tört szeró (ez már biztos) szép lassan mindenki meg veszi idővel.
Hidd el nekem ez megéri. -
Averna #6339 A Pécsi tescoban vettem, volt még vagy 20db, ja és tegnap. -
a178 #6338 Sziasztok! feltelepítettem, majd beállítottam a Single részben felbontást, stb, játszottam egy picit. aztán meg akartam nézni a multit is, de ott is felbontást kellett állítanom. Amikor azonban rákérdezett, hogy akarom-e menteni a beállításokat és rányomtam a Yes-re, már nem lépett vissza a game-be, hanem kiírta , hogy Directx problémám van. Járt így valaki? Mit lehet ilyenkor tenni? A VGA driver és a Directx is a legfrissebb. Nincs kedvem 640*480-ban játszani... -
Puhos #6337 Valaki a #6327-re? -
Berv #6336 Kösz, ez kellemetlen :) -
Érdekelne valami statisztika (ami úgy sem létezik, tudom), hogy aki megvette az milyen okból vette meg a játékot.
Azt gondolom, hogy csak is a multiplayer miatt, amit nem is csodálok.
Ugyanis én is megvenném, csak jelenleg egyedül az a tény gondolkodtat el, hogy pl ismerőseim közül valószínűleg csak én venném meg, így idegenekkel játszhatnék csak. Ha megvenné valamilyen ismerősöm, akkor nem gondolkoznék ezen.
Tehát nektek (akik megvették) van ismerősötök, aki szintén megvette vagy csak úgy megvettétek gondolván, hogy ismerősök nélkül is jót elszórakoztok majd a multival? -
LAN? -
Skyline #6333 Negatív,és nem is lehet késöbb sem. Pech :-P -
Crackelt verzióval lehet már multizni valahogyan? -
túléli, asszondja ott valaki a végén, hogy irány moszkva, soap is túléli, így jöhet a folytatás. -
Skyline #6330 Nem lehet lőni pajzs mellett,szűk helyeken jó és csak szemtől szemben az ellenféllel. Nehéz használni,de pl a reptéren SD-ben elég komoly a repülőn.:) -
Skyline #6329 Ezt sztem a konzolosok topikjában kéne megkérdezned,mert csak konzolra volt prestige...Sokáig agyaltam rajta hogy gyüjtök rá stexet de amikor kiderült hogy pc-re nem lesz hagytam a francba. -
Valaki megvette a Prestige Edition-t? mesélhetne hogy milyen az éjjel látód készülék:D -
Puhos #6327 Csá!
Kérdésem, hogy a Spec Ops-nál vannak olyan pályák ahol ha jól vettem ki a szövegből kétszemélyes. Hogy lehet, hogy a haverral közösen nyomjuk? Az egyik játék eredeti a másik nem!
-
Perk
Cold-Blooded | Cold-Blooded Pro
Ability: Undetectable by UAV, air support, Sentry Guns, and thermal.
Pro Ability: No red crosshair or name shown when you are targeted. -
MURopi #6325 hát azok a leírások... fele hibás fele szar fele hülyeség... -
Berv #6324 Szevasztok,
Pajzshasználat...
Pajzs mellett lőni hogy lehet ?
Lehet egyáltalán?
Köszi, Berv -
barmi #6323 Akkor ez a VAC elég vacak ... 

-
hellosztok!
tudnátok segíteni?
lenne 1 problémám, leszedtem a codot, megcsinálom a tréninget, majd az utána lévő résznél error-t ír, ki és nem lehet megnézni mi a baj.
ha újraindítom a codot, kiírja h biztonságos indítás, ha rámegyek h igen nem indul el vmi hiba miatt, ha arra megyek h normál indítás elindul, de nincs kép a pályán vagy csak pixelek vannak rajta.
ötlet?
köszi -
boomsly #6321 Köszönöm!
Nem, nem a szemem csalt!
Újból összeakadtam egy ilyennel.
HQ Pro, Skidrow pálya, csücsülünk ketten egy sötét szobába egyszer csak bejön egy srác fegyvert ráirányítom: felirat zöld!
Lecsüccsen ő is mögénk majd megkésel mindkettőnket!
A ninja perk nem biztosít ilyet.
-
Neoncsoves #6320 Quake 3 motort már agyonhasználták, jóhogy értenek az optimalizáláshoz... -
nekem egyszer sem fagyott... full hd-ba vajsimán futott, pedig egy 10-es listán kb. 8-as a gépem. Sztem jól optimalizálták akár csak az elődjét. -
És kérted raktárból vagy ki volt rakva? -
nekem volt, kétszer is, az act 3 elején, aztán később elmult szal már végig is vittem, valóban kicsit idegesítő de probalkozz, és reménykedj h nem fagy ki újra :) -
Szevasztok, az lenne a problémám, hogy megyek a pályán és egyszercsak kiír valami hibát, kilép és amikor elindítom a játékot nem a mentéspontól folytathatom, hanem a pálya elejétől. Volt másnak ilyen? -
Averna #6315 A co-op mod nagyon jó, tegnap probáltam a haverommal. Nagyon állat............