Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
neked ez mit jelent?
tökéletes az óvodás leírás,
jelenleg:
-kell egy szerver gép
-kell netvonal
-kell egy eredeti játék
vagy:
játékszervert béreltél
jövõ (de kurvára nem biztos)
iwe tõl bérelsz és semmire dolgod (magyarán játékszerverbérlés kiváltva
ingyé verzió:
-kell egy szerver gép
-kell netvonal
-kell egy eredeti játék (nem dedicated szerver, hanem host)
de a vicces az, hogy szerintem nemlesz dedicated szerverbérlés lehetõség, egyetlen egy interjúban mondta egyetlen egy csóka, azóta se senki sehová...
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
ha otthonról toltam ingyért ahogy te mondod, akkor az szar volt, mert szar sávszélrõl ment. és még ha jó is lenne egyetemi gerincrõl, akkor jön a képbe hogy ilyen nincs sok, jelenleg se elterjedt, más országokban még úgyse. jelenleg szerintem pár darab van a többség bérelt szerver mellett. ha szerverparka telepítetted, akkor fizettél érte. ha szerverbérlõtõl bérled, akkor fizetsz érte. és azt ezután nem nekik fizeted, hanem másnak.
és pluszpoén:
ezt a cod6al is megteheted, örüljünk neki, mert nem lesz laggos a szerver. ezt hívják game host-nak.
na akkor mi a pálya?
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Jelenlegi helyzet szerver indítás esetén:
-kell egy szerver gép
-kell netvonal
-kell egy eredeti játék
új felálás szerint:
-kell egy szerver gép
-kell netvonal
-kell egy eredeti játék
-kell fizetni iw-nek (azt nemtudom hogy havi vagy egyszeres díjat kell-e)
Az elsõ felálás szerint 3 dolog kerül zs-be, az új szerint meg 4. Na melyik a kevesebb ? 😄 Vissza megyünk ovoda szintre lassan 😄
Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation
2. ne fenyegess, nem áll jól, és nem vagyok ijedõs😊
3. remélem nem versz meg, ha nem értek veled egyet.
4. ki a kretén, ha nem Te:
a, verzió, a valószínû: nem lesz dedicated szerver, hanem hostolás lesz, lásd Te régi szervered (amire nem válaszoltál: létezik még? hány ilyen van jelenleg? mennyi ideig mûködött?), és szar lesz a ping, mert pistike otthoni netjérõl megy a sok balfasz. ha ez valósul meg, akkor ez tré lesz, és laggos szutyok lesz.
b verzió (szerintem kamu): lesznek bérelhetõ dedicated iw szerverek, amit vehetsz iw-tõl, és eddig vetted totalhosting-tól, fps centraltól, stb stb...kurva nehéz a képlet, hogy eddig fizettem totalnak, ezután fizetek iw nek, nem sok minden változik...grt, ez tényleg nehéz egyenlet.
ne keménykedj, monitor mögül kicsit gyerekes
Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation
eddig 2 online fpsel jatszottam huzamosabb ideig es mind2 ehez nagyban hasonlo rendszert hasznal és nekem meg is felel. talán ezért nem erzem at ezt a nagy ervagast amit egyesek megelnek <#vigyor2>#vigyor2>) nem akarok mast csak egy fun gameplayt akkor amikor egy kis idom akad estenkent jatszani, kivalasztani milyen mapra akarok menni, beallitani minden mast es jatszani egy jot. ha haverokkal akartam jatszani azt meg lehetett kenyelmesen oldani és a laggal se volt altalaban semmi baj és azert altalaban mert ha akadt is valaki akinek olyan nagy lenne a pingje azt nem engedte a jatekba vagy kickelte a rendszer.
nem lehet tudni hogyan valosul meg ez a rendszer majd a MW2-ben de egy tutira biztos, hogy baromira felesleges azon vitatkozni , hogy miert lesz bukas vagy miert lesz az ev jateka mert ezt nem lehet tudni! puding probája...
cod1;uo;2;4: x ember fizetett x ezer forintot y szolgáltatónak. ezen anép játszhatott.
cod6: iw nek fizet ha akar, most se kötelezõ, lesznek iw-es pub szerverek. a népnek ezután se kell fizetnie. hacsak nem akar dedicated szervert. amiért eddig fizetett y szolgáltatónak, most nem nekik fizet, hanem az iw nek. plusz költség nincs.
hogy ezt hogy nem lehet megérteni az számomra rejtély (igazából a sejtésem még mindig az, hogy valamelyik szolgáltatónál vagy, és azért bassza a csõröd, és teszed itt a funkcionális analfabétát - Muropinak ez jól áll, egy bizonyos kor felett már nem oké)
és ilyenbõl volt legalább 3 az országban. meddig is ment? jelenleg hány ilyen van?
azt 3. személy nem láthatja? meg másik száz?
nézz utána irodalomtanárodnál, hátha segít neked, van ilyen mûfaj is...
lehet felfogod, adok egy esélyt: kandurex írt 3 kommentet, én egyben válaszoltam rá. (2-ben, a láma jel is arra ment...de ez lehet már nagyon megterhelõ neked). és ha valakinek van egy kevés esze, ezt felfogja, magában eldönti hog ykinek ad igazat, vagy csak szimplán okul belõle, és talán új információt kinyer belõle. vagy csak szimplán egy régi sérelmének hála, kötekedni keuózd: segítek, ez vagy te...
de amúgy az okosoknak elárulom, a szerverszolgáltatók eddig is fizettek az iw nek, szerintetek nem jogtiszta szoftverek futottak a szervereken? az más kérdés hogy törten is futhattak... egyszerûen kikerüla képbõl egy köztes szereplõ, mintha azt mondaná józsika néni, hogy innentõl nem a tescoban veszed meg a körtét, hanem tõle a piacon. ennyire degeneráltan le kell írni?
Link a hírhez: http://www.gamestar.hu/infinity-ward-nem-lesznek-dedikalt-szerverek.html
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
minden értetlenkedõnek leírom:
- valszeg nem lesuznek egyáltalán dedicated szerverek, központi iw szerverek lesznek, tök ingyen, mindenkinek.
- egy interjúban volt róla szó, hogy lehet lesznek dedicated szerverek, HA VALAKI IGÉNYT tart rá, bérelhet. nem kis pistikének kell ezért fizetnie, aki eddig is ingyen játszott, mert én HUSZ ATTILA fizettem neki éveken át a dedicated szervert, hanem nekem, ha ingerenciám úgy tartja, veszek tõlük, ahogy eddig vettem 2-õt total-osoktól...
ezt olyan kibaszott nehéz felfogni értem én...
Ami nem pártatlan...
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
és gondolom az IW majd a két szép szeméért fogja megadni hozzá az eszközöket... naná, hogy részesedést fognak kérni a befolyt összegbõl; azt nem tudom mennyit, de ha van pofájuk, a felét is simán elkérhetik
ezek mellett a szerverpark tulajdonosának két lehetõsége van: vagy hagyja a picsába az egészet, mert neki nem éri meg, vagy drágábban fogja árulni a szervereket
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Tehát szerinted akik most szervereket árúlnak/tesznek bérelhetõvé azok rossz üzletemberek és nem keresnek vele semmit?
Ahogy most állunk lassan le merem bélyegezni, hogy a mi régiós szerverünk vagy szlovákiában lesz vagy romániában.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.