Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megrendelhetõ: 576KBYTE és a CD GALAXIS - > 9999 Ft < -
- > TÖLTHETÕ < - <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Bár nagyon vegyesek az érzéseim.De hát annyi ideje vártam már rá,kiváncsi vagyok mit tákoltak össze.Max ha nem jó,kitesszük a polcra,úgyis jól néz ki a borító.(bár a konzolos Hardend Edition hóeséses képe még sokkal jobb...)
Asszem kedden lesz dolga a futároknak.És mindenhova csak egy kicsi kis dobozt kell vinni...<#wow3>#wow3>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"LAN-on játszható viszont a játék - internet kapcsolat nélkül -, Private Match funkció használatával és ott nincs lag."
Na akkor itt kell a hackereknek meghackelni a játékot valahogy,és elkészíteni a világmegváltó tört warez multit,minden földi jóval...<#idiota>#idiota>

de ez fake szerintem. majd az okos warezosok megmondják ha nem. én hülye vagyok hozzá.
MJ rulz Pink Team The Only One
Mert pc-hez aztán kurva nagy ész kell.Vagy lehet,hogy akkor az eddigi pc userek hozzászólásai nem jöttek át.
Istenem,elindítani egy installt,kitömöríteni a leszedett játékot(RAR),crackelni,kiválasztani hova telepítse,ehhez sokkal több tudás kell.Grafot beállítani,ehhez tényleg érteni kell,tudni a háttér információkat...
Egeret használni,wasdt,hûha.
Eredeti játéknál nem különbözik a telepítés a konzolostól...
Az hogy milyenek a mai fiatalok,az meg nem ide tartozik.
Legalább megugrik a cod 4 eladása is,akik eddig warez verzióval játszottak,akik azért nem vették meg eredetiben,mert az mw2-re tették félre a pénzt,amirõl már most tudják hogy szar lesz,most megvehetik a 4-et.Szerintem ez volt az IW célja...
CoD4 FTW<#eljen>#eljen>
XBOX Live Gamertag:Waczkor
ahol láttam nulla seeder.
ez karaj fake szerintem...
pláne hogy razort is dobott ki a google...
én mindig innen töltök megbízható fúrum
olyan mint itthon a Pirateclub
na de elég az offból :D
Call.of.Duty:Modern.Warfare.2-RELOADED
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Parasite Eve 2, best game EVER!
http://www.pcdome.hu/hirek/17662/modern_warfare_2_duhos_lett_az_activision_a_kalozpeldanyok_miatt
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gratulálok a warezfelfogásúaknak,ezt értétek el...8%... Érthetõ miért szarnak a pc-s változatra,nem a fejlesztõben van a hiba.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r