Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#beka3><#idiota><#ravasz1><#lama><#lama>

Borderlands,Left 4 dead,Gta4,call of duty 6

Prince23
vagy Sonyn na

Prince23
Mi a WTF???
és õket nem tiltják le MS-en??? vagys már van warez ps3-ra is? bár ezt kétlem

EnZsolt
ne magadból indulj ki. öreg.

én mindenesetre még mindig türelmesen várok. Ha addig kijön egy demó avval csak nyerek, mert akkor tudom, hogy el fog futni a gépemen, vagy sem. Addig meg úgyis tanulnom kell, így hiányozni sem fog 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

ProGabe

már PS3-on is játszanak vele?! WTF??

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lunatic83

<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

Xbox Live: Lunatic HUN

Prince23
Hát ez elég érdekes, akkor most IW hibázott vagy mi? elméletileg még mindig úgy van igényes játékos honlapoknál, h az eu-s verza 13-án vehetõ meg. usa 10
na most ezek után kinek higgyek? steam vagy IW vagy videogamer és hasonló kiváló minõségû külföldi honlapoknak?

Atya isten mi van itt !
KÖnyörgöm ! ne vitázunk már a warezon hisz úgyse lehet megálítani !
Igen én is varezolok (fuel,moha,NFS-ek) De nem esik nehezemre az hogy minden héten félretegyek egy kis pénzt amit a kolégiumba kapok nem eszek a büfébõl meleg szendvicset hanem eszek mitudom én májkrémes zsemlét. nem sokat spórolok de 1 év alat simán össze jön a pénz sõt még több is amibõl más király cucokat vehetek...
MErt mégis jobb ha ott van a polcodon egy eredeti doboz és nem kell szenvedned hogy most melyik változat jó nem kell tört szerókat keresni stb. Csak ennyit akartam...
Ja és szeretném alényeges infókat olvasni itt nem a sok 10 éves hülyegyerek keménykedéseét....<#mf1>

Érdekli is õket.Lényeg hogy a konzolos verziók zökkenõmentesen induljanak.
A pc-s majd összetákolódik,egyszer valamikor...<#idiota>

Eleve kiváncsi leszek ahogy ez a "fantasztikus" IW Net az elsõ napokban szét-dögli magát a rázúduló felhasználók miatt.Mert az erõsen kétlem hogy egy ilyen teljesen új rendszer parádésan,hiba nélkül indul majd ennyi felhasználóval mint itt lesz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Totti5
8% pc a többi konzol...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Snexi
oké,de azóta megláttuk ezt:
http://store.steampowered.com/app/10180/

Prince23
Ti mondtátok sg-n... nem tudom ki... meg 10-én jelenik meg amúgy is

Snexi
honnan tudod?

belapeter
Nagyon várom már a játékot.
YouTube-n néztem pár videót,és 30 videóból 2-õt volt normális MW2.
A többi csak átbaszász.
Szégyen,hogy mik vannka.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Prince23
November 10. 0:01-kor már játhatsz online

HappyHunter
Kizárt hogy csütörtökig várni kelljen. Szerintem a steames letöltés fog akkor életbe lépni.

Be happy. :) Running!

morphologu
De ebben mi a jó kedden kopognak az ajtón, nagy örömmel átveszem, és addig nézem a dobozt?

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

tudnál adni egy linket a bad company 2 gépigényéhez? 😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Erre én is nagyon kiváncsi lennék! Meg kellene kérdezni a bótot.
Talán õk tudnak valamit <#nemtudom>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

offkorzreg
mondtam már hogy nem mûködik te nagyon hülye <#wow3>
amúgy warez topikba írjál

HappyHunter
Miafene, elsõ a topik 😄

többet dolgoznak rajta -> jobb lesz -> jobban oda ver az activisionnak 😊

Prince23
Amúgy a BC2 azért nem jelenik meg demcemberre, mert nagy kihívás lenne bizniszileg mindkét kiadó számára. fõleg EA-nek, Jó döntés, h tavaszra tették.
mert elvileg úgy volt h a bc2 december közepén jelenne meg. forrás: g4tv.com

azért konzolon nem olyan szar a helyzet,mint pc-n az idei coddal...az nem is kérdés,hogy a boxomra be fogok ruházni rá,de majd csak késõbb,használtan

NEOreg3
konzolokon egyértelmû volt a siker, és nem a konzolosok hõbörögtek a fórumokon

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

aricsi
Az igaz hogy hiába van meg kedden csak csütörtöktõl lehet játszani a steam aktiváció miatt?

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Prince23
<#eljen>

meg fejtettem 😄 GTFO a warez topikba köcsög XD

Lunatic83
"Legyenek akármilyen negatívak az elõzetes vélemények, kérjenek az illetékesek bármennyit a Modern Warfare 2-ért, induljon akárhány petíció a világhálón, lázadjon fel aki csak akar, a Call of Duty-sorozat legújabb tagja akkor is sikerre van ítélve. Ezt már elõzetesen tudhatta az Activision és az Infinity Ward is, lévén ezért hoztak meg olyan döntéseket a múltban, amelyek már egy egészséges határon kívül estek, így a megjelenéshez közeledve pedig kezd eloszlani a köd. Kiderült ugyanis, hogy a játék elõrendelési rekordokat döntöget, amibõl egyértelmûen arra lehet következtetni, hogy a rajongók többsége ismét csak fórum-huszár volt, és szavaikat nem követték tettek...."

Xbox Live: Lunatic HUN

Prince23
Hu nem vettem észre bocsika

Köszönjük ! <#eljen><#eljen><#worship><#worship>

Sazuku: MEGJE - LENÉS - 20091 - 11000 - 0001 <#idiota><#nezze>

Prince23Már volt ^_^ Itt

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

NEOreg3
GTF0-4W4R-3ZT0-P1KB-4K0C-S0G

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

holnap már gyakorlatilag megvásárolható a játék 😄 van néhány bolt ami nyitva lesz hétfõ estétõl 😄

szerinted,itt közülünk játszik valaki??? OMG

morphologu
ott a warez topic

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

HappyHunter
Nem írunk.

Nagyon megköszönném haegy serialt irntok 😄

flashal 130k memóriát zabálsz a firefox így csak 70k 😄 király vagy kandur =)

Valaki lécives egy müködö serialt irna?

Kandurex
Flash is kiszedtem, a petíciónak nincs értelme, a megjelenés meg holnap - holnap után. Csak csúfította a fórumot.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

szabii98
Köszi😄

I met God. She's black

szabii98
Szegény pára.

I met God. She's black

morphologu
na kérem ott a warez/off. Végre. <#eljen><#taps>

Kandurex
felõlem...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Prince23
Letartóztatták a Modern Warfare 2 feltörõjét

Szomorú hír, a Call of Duty: Modern Warfare 2 már jóval a megjelenése elõtt felkerült az internetre; tanulság lehet viszont, hogy a kiszivárogtatót a minap letartóztatták.

Christian Del Amo, 18 éves, Miamiben élõ fiatalember törte fel és tette elérhetõvé az interneten a Call of Duty: Modern Warfare 2 Xbox 360-as változatát, noha a játék premierje csak november 10-én várható. A fiút a minap elkapták a hatóságok, nem is akárhogy. A nyomozás már jó ideje folyik, október végén ugyanis egy nagyobb áruház raktárából kicsempésztek néhány kópiát a játékból, amely után Del Amo az interneten adott fel hirdetést azzal a nem titkolt céllal, hogy feltörné azt, s utána letölthetõvé tenné a világhálón. Az illegális árusításnak hamar véget vetett az IPCybercrime nyomozóiroda, azonban egy példány mégis Del Amo kezébe került, õ pedig beváltotta ígéreteit, a torrentoldalakon jó ideje elérhetõ az illegális másolat. Emberünk meglehetõsen ismert a modding szakmában, közösségi portálokon keresztül kutatva pedig hamar megtudta az IPCybercrime, hol keressék. Rob Holmes, az iroda tulajdonosa reméli, jó lecke lesz ez a hasonlóan dolgozó bûnözõk számára.

Az Activisionnek és az Infinity Wardnak azonban továbbra sincs szerencséje. Nem elég, hogy már jóval idõ elõtt bárki kipróbálhatja a játékot, számos digitális disztribucióra szakosodott cég tagadta meg a PC-s verzió árusítását. A Direct2Drive például azzal érvelt, nem akarják vásárlóikat azzal terhelni, hogy kötelezõ jeleggel rájuk erõltetik egy segédprogram - nevezetesen a Steam - feltelepítését. Az indok ésszerûnek tûnik, pláne ha belegondolunk, hogy a Valve rendszere a Direct2Drive egyik legfõbb konkurense, azonban mégis szamárság lehet emiatt kimaradni az év egyik legnagyobb üzletébõl.

Totti5
a warezpistike kortol független tud retard lenni...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

szabii98
a kedvencekben nekem a legtöbbet látogatótt.

I met God. She's black

Ja, csak az a kib@*zott Off / Warez topik nincs még betéve a banner
alá...
Pedig nemsokára itt a világvége <#szomoru1><#kuss><#duma>

szabii98
úgy kb.2567-el😊 az eheri lottószámok:
47 3 43 5 6

I met God. She's black

szabii98
HSZ<#alien2>

I met God. She's black