24218
Modern Warfare 2
-
hogy? -
tudom -
MW2-ben is meglehet -
jáh, ezért jó pl a left 4 dead, mert ott statisztikáknál meg lehet nézni a játékban eltöltött tényleges időt, mármint amit játékkal töltöttél, lobbizás nélkül. -
Nem az a lényeg hogy a Steam mennyit ir ki mivel az csak az .exe futási idejét méri nem a tényleges játékot -
-
-
nah... elértem az 500 óra játékidőt...
-
Call of Duty paródia: egyszerűen frenetikus :D (csak angolul tudóknak ajánlott)
http://gamekapocs.hu/hir/21789/duty_calls_toltheto_az_ea_call_of_duty_parodiaja -
nekem egyszer elvették a steam acountomat,nem kis idegeskedés volt
mire vissza kaptam.állítólag valaki fel akarta törni,tehát csak engem
védtek az elvételével(azóta van kettő)
Na pont akkor jutott eszembe,hogy ha 10játékom lett volna rajta akkor
mindet bukom?!(a segítségetekkel sikerült visszacsinálni,fényképezés
e-mail hegyek stb.) -
Akkor úgy fogom fel hogy ez volt a tanulópénz :P
De akkor se fogok más accaountra játékot tenni, mert ha igy lett volna akkor most lenne 6 accaountom -
oké,de így egyik steamos játékodat sem tudod eladni -
Mert nem fogom ezerszer felvenni megint a haverjaimat, és akkor elvesztené a steam az értelmét... -
én nem értem miért nem regiztek másik steam fiókot,
aztán oda tennétek a másik cuccot???
így minden működne flottul.(eladás szempontjából) -
grat a stathoz :D,bo-val úgyanígy vagyok én is első embernek odaadnám csak sajnos nem lehet :(( -
Tegnap este SD-ztünk, már fél 12 felel járt az idő amikor mondtam hogy na jó még egyet maradok (már az előző körökben sem alkottam valami sokat mert eléggé lelassultak a reflexeim a fáradság miatt). Highrise-ra dobott be minket. Az állás 3-1 volt (mondanom sem kell az ellenség vezetett). Pont bejutottunk arra a körre. Én csak így nyugodtan megyek épp hogy el nem alszom amikor szól haverom hogy én vagyok az utolsó. Mondom wtf hiszen alig kezdődött el a kör. megnéztem a scorelist-et és látom hogy az ellenségtől még mindenki él. Mondom akár ki is léphetnénk. Egyik dolog követte a másikat és azon kaptam magam hogy mind a hatot kinyírtam. Eléggé megörültem :) Aztán a következő körben megint last alive lettem de akkor csak 3 ember maradt életben az ellenségtől, ezt is sikerült lehoznom így lett az állás 3-3. Persze végül az ellenfél nyert de így is sikerült összehoznom egy 11-2-es statot úgy hogy nem voltam ott az elejétől fogva csak a 4.-ik körtől. Még szebb lett volna ha nyerünk is :) -
Ja csak bánom hogy kiadtam érte 10k-t, de nem baj legalább megtanultam hogy nem kell azonnal játékot venni :D (mondjuk az AC sorozatot akkor is azonnal meg fogom venni :P) -
helyes :D -
Épp ellenkezőleg, semmi BO csak mw2 :D -
madmanic #22629 én is hamar megcsináltam egyedül...
csak mindig vissza kell kicsit vonulni, az elején egész a külső lépcsőig, telepíteni a clayeket szorgosan, az idióták meg másznak rád.. -
ááá, elite kolléga, de régen láttalak!
mizu?
szoktál még játszani, vagy már csak BO? -
Annyira nem nehéz, haverral simán ment 3 csillagosra. A trükk annyi hogy az elején gyorsan kinyírtak egy riot-ost és az egyikőtök felveszi a pajzsot :) -
gyemantt #22626 Észre lehet venni: 70 rangra rak, meg lett csinálva az összes fegyver, a térkép nagyon nagy lett, a beállított pl predator harier stb kitörlödik.
Én felraktam a MW2 Config Utilityt de nem csinál semmit azt hova kell rakni, mert én egy másik meghajtóra raktam mint a játék és nem csinál semmit.
Hova kell rakni? Talán az én problémámat megoldaná mert a térkép nagyon nagy lett......
Mostanában kevesebb a csaló....(lekopogom) -
Telepítés után egyből leszeded a MW2 Config Utilityt és minden játék előtt, meg minden komolyabb challange után backup... Így nem érhet komolyabb meglepetés :)
-
Nyugodj meg azt észre fogod venni ha ilyen helyre kerülnél :DDDD -
Sorrendben:
igen vannak
igen előfordulhat
nem, hackelt szerver/lobby miatt nem bannolhatnak. -
vof #22622 Helló!
Szeretném én is megvenni a játékot, de még nem teljesen világos az iw net működése. Bocs ha már sokszor feltették az alábbi a kérdést, de nem tudok most ilyen sok oldalt átbogarászni.
Azt vágom hogy vannak gyökér csalók, de:
Olyan előfordulhat, hogy hackelt vagy tört szeróra dob be a rendszer?
És ha igen, és mondjuk én nem veszem észre, hogy ilyen szerón vagyok, akkor bannolhatnak?
Előre is köszi. -
Ott vna pl. a Railworks 2, amihez vagy 100 dlc jött ki ilyen 7-30 eurókért... :) és a többségükben egy darab vonat vagy pálya van oszt jónagyot :D -
madmanic #22620 régi szép idők, mikor a peccsel együtt kaptunk ingyen pályát... (United Offensive)
Szerintem meg pofátlanság olyan pályát beletenni a fizetős dlc be ami a legelső résztől MINDEGYIKBEN benne volt.. Carentan..
-
WoW-hoz is olyan patchek jöttek évekig, hogy egyhez a changelog hosszabb mint itt a fórumon 1 oldal végiggörgetve..
ha az xboxos dlc bohóckodást nézzük, ott is ezt 15 dolláros árazást a cod6 hozta be, előtte nagyon ritkán adtak ki dolgokat ilyen drágán, egy ilyen kis mappack 10 volt a korábbi codokhoz (pc-n meg free). -
BF2 Vietnám szerintem többet nyújt 3 új mapnál :) szóval ez is gyenge hasonlat...
Ahogy a WoWos is, mert az meg teljesen kihagyható, van ingyenes ingame alternatíva rá, ebben biztos vagyok.
Szóval igenis túlárazott, minimális tartalommal rendelkező DLCket adtak ki a MW2höz, olyan tartalommal, amit máshol ingyen adnak... Arról nem beszélve, hogy általában alapból több map van egy multis játékhoz, mint MW2ben DLCkkel együtt. Szóval a hiánya nagyon is érezhető. Ami nem azt jelenti, hogy megérik az árukat, hanem azt, hogy ez a kibaszott játék 28€-val drágább, mint versenytársai :)
Ettől függetlenül a lehúzós DLCket nem megvéve (majd ha le lesz árazva... HAHAHAHA) már így is beleöltem közel 500 órát a multiba, a singlet végigvittem majdnem 4szer, specops missziókat is több mint kétszer kijátszottam, szóval úgy vagyok vele, hogy már megérte.
De a DLCk ettől függetlenül objektíven drágák. -
koocos #22617 Más játéknál meg a havidíj mellett 20 eurót kérnek egy lóért... 
TF2t ne hasonlítsd CoDhoz, attól, hogy egy ellenpéldát fel tudsz hozni, attól még általában ennyit kérnek a DLCkért... (pl BF2 - vietnam) -
megéri -
más játéknál 16 ennél több tartalommal rendelkező DLC és több mint 100 másik update is ingyen van. -
koocos #22614 Ne vedd meg:) amúgy meg más játéknál is ennyibe fáj :) -
A dlc-k drágák -
én elfogult vagyok
nálam függőséget okozott -
szerintem:
lagg nem vészes,
optimalizáltság kiváló,
csalók mindenhol vannak, itt sincs több,
én szeretem. -
bgreg #22610 Sziasztok.
Megtudnám most venni viszonylag olcsóbban a gamet, de érdekelne a véleményetek hogy megérné-e?Van-e Lagg,csalók száma milyen,optimalizáltság,amit tudtok pls mondjatok el.köszi -
hmm...
ki fogom próbálni!
annyiszor felkúrt engem is ez a küldi...