Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetek 50%-ban egyébként én vagyok a host, a maradék esetek 30%-ban pedig rám cseréli le hostot a rendszer. Ritkán futok össze gyökerekkel, akkor is általában csapattársak azok.
Nem áldozom be a statom TKért, mert ritkán Hardcoreozom... Mondjuk most utóbbi idõben HCztam elég sokat, de akkor sem voltam rászorulva a TKra :S
@
esténként nagyon nehezen találsz játszható pinggû lobbyt, ha találsz akkor csaló van rajta és áldozod be a statodat hogy a gyökeret tk zd, ha idióta a host kilép game közben, ilyesmik..
vártam nagyon a BO t én is, nem azért h megvegyem ( soha többet activisiont ) hanem reméltem h jobb lesz a helyzet, de sajnos nem..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
@
@
No de sebaj, LAN-on warez, neten meg mehet az eredeti😊
@
Van valakinek tapasztalata vagy infója a játék LAN-ban játszhatóságáról? Offline Steammel elindul-e, vagy online szükségeltetik?
Elõre is köszi.
Kumiho #2179
Azért mert a nevednek TÖBB mint 3 betûbõl kell állnia.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Kumiho #2179
elõnyös ha ismered személyesen, és tudod hol lakik, ha esetleg át akarna baszni.
De valszeg nem akar. Lehet, nem is tudja hogyan. Egyébként azért necces a dolog, mert hivatalosan nem adhatnád tovább a játékot, ugyanolyan ez is mint a warez, ebbõl nekik nincs bevételük, ez nekik rossz. Szóval ha átbasz nem mehetsz VALVEhoz Steamhez Activisionhöz sírni...
Egyébként jah, újonnan megvenni a legtisztább.
@
Ez azért fontos, mert át tud baszni, megveszed tõle az accot, tök jó, játszol 2 napot, õ meg bejelenti, hogy ellopták, küld egy képet a számláról (ha netes vétel) vagy a kódról, és voila visszakapja.
Ha ismered ilyen esetben a szart is ki tudod verni belõle vagy csak szimplán rágyújthatod a házát 😊
@
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
@
kijavítottam neked 😄 btw van akimbo glockos classom... Bling extended magsal 😄DDD meg steady aim. NAGYON DURVA.
@
GRAT
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Tényleg ez teljesen kimaradt. A perkeket - azon kívül, hogy átcsoportosították õket - megfejelték a pro változat átalakításával. Minden perkhez tartozik 3 challenge, amit teljesíteni kell, hogy megkaphasd a pro fokozatot. Teszem azt a Scavengerhez Prohoz 150 pakkot fel kell szedni, kell 5 killt csinálni a pakkból felszedett gránátokkal és kell csinálni 5 db 5-ös killstreaket. Egy nagy adag a perkekhez kapcsolódó challenge úgy van kitalálva, hogy mindegyik játékmódot játszd.
A BO jó kis MW2 2.0 lehetne, ha javítanák a multiplayer gondokat. Szerintem érdemes a vásárlással várni 1-2 hónapot és megnézni akkor, mit sikerült alkotniuk a következõ patch-csel (vagy patch-ekkel).
Egy kérdés. Pain Pills sincs ugye? Én Martyrdom -ot még csak elviselem, de az a rohadt "varázstabletta"...
Amiért jó:
- Egy-két kivétellel nagyon jó pályák, már akinek bejöttek az Invasion és Crash típusú pályák.
- Sokkal inkább egyedi karaktereket (classokat) alkothatsz, mint az eddigi cod játékokban.
- Szerver rendszer. Persze csak, ha normális admin van, aki figyeli is a játékot.
- Talán kevesebb csaló. Eddig egyszer sem találkoztam olyan játékossal, akire nyugodt szívvel rámondhattam volna, hogy csal.
- Baromi jó játékmódok a Wager match alatt.
- Átalakított killstreak rendszer. Ha jól vettem észre nem adódnak hozzá a jutalmakkal szerzett killek. Bár ez is ízlés kérdése.
- Kicsit átalakított fegyver rendszer az MW2-höz képest. Secondary csak pistol, luncher és special (balistic knife és crossbow).
- Átalakított perk rendszer. Õszintén szólva nekem így jobban tetszik, bár az elején hiányzott a stopping power😊
- Nincs deathstreak és aminek külön örülök teljesen hiányzik a martyrdom.
- Contract rendszer, combat training és mindenek felett Theatre.
Ami nem tetszik:
- Jelenleg nálam (és még sokaknál) sokszor játszhatatlanul szaggat a multiplayer alatt. Állítólag már gyártják az újabb patchet, de ki tudja rendben lesz-e.
- Szerver rendszer😊 Az összes elõnyét veszti, ha az admin köcsög, vagy nem érvényesíti a meghatározott szabályokat. Nem egyszer tiltva van a gl vagy a lángszóró, de boldog boldogtalan használja minden következmény nélkül.
- Szerver rendszer még😊) Az MW2 matchmaking rendszerre (minden hibája ellenére) sokkal kényelmesebb volt mint ez a szerver keresõs. Bár sokan állítják, hogy hûûûûûû de k@>#&@ sok szerver van, mégsem könnyû igazán jót találni, ahova befér az ember.
- Átalakított fegyver rendszer😊 Ha megnézed a kínálatot egyértelmû, hogy az assaultra és az SMG-re helyezték a hangsúlyt, csak az a baj, hogy a pályákból adódóan a játékosok zöme 3-4 típussal rohangál. Az assaultból legtöbben a famas, aug vagy ak-t használnak. Ugyan ez a helyzet SMG-nél, hiába van egy halommal, ha csak közepes játékosnak számítasz (én annak tartom magamat)és sikerélményt akarsz elérni rá vagy kényszerítve a favorizált fegyverek használatára.
Bocsi, de ez hosszú lett, pedig még lehetne egy csomó mindent felsorolni. Én személy szerint most mindkettõt használom. Minden hibája ellenére az MW2 a szívem csücske, amivel közel egy éven keresztül játszottam és még mindig vissza-vissza húz a szívem. A BO kapcsolatban felemásak az érzelmeim. Egyrészrõl nagyon jó dolgokat tettek bele és kiszedtek egy csomó olyan dolgot, ami nagyon idegesített, másrészrõl hiányzik az egyszerû csatlakozási lehetõség és baromira idegesít a jelenleg meglevõ lag.
az akimbo géppisztoly szerintem nem gáz.
egyrészt mert ahogy írod, megvan az ára, másrészt próbáltam már én is, nem adott az nekem annyit, hogy bármit-is könnyebb lett volna elérnem.
azzal ugyanúgy kell tudni mint minden mással.
az is egy class, és pont.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Ilyet még soha nem sikerült összehozni hozzáteszem gyakorlatilag csak Obj. Based játékmódokkal játszom. Valahogy nekem a TDM, FFA nem jönnek be annyira. Ilyen végeredményt produkálni Demo. -ban vagy más hasonló játékmódban nagyon nehéz legalábbis ha tisztességesen a célra próbál az ember játszani. Na most az elsõ képbõl látszik, hogy minden fontosabb Accolade -et én hoztam össze szóval nem érheti szó a ház elejét ebbõl a szempontból sem... 😊
Az már más kérdés, hogy a játék vége felé az ellenfél csapata egy emberként utált engem. Voltam én minden csak rendes ember nem! 😊 Agyon n00b -oztak a classom miatt. Na most momentán Akimbo MP5K -val játszottam. Nem értem miért lenne annyira unfair ez a fegyver?! Ilyenkor gyakorlatilag feláldozom a komplett, közép és nagy távolságú harc lehetõségét azért, hogy közelharcban viszont nagyon erõs legyek. Ez nem olyan mint az akimbo G18, hogy a sniper a pálya másik felérõl nyomja a kill -eket, aztán ha közel mész hozzá akkor azzal a szarral meg szinte kivédhetetlenül ledarál... Ha engem elkapnak AR -el (vagy bármi mással...) nagyobb távolságról szinte esélyem sincs.
Szerintetek az akimbo géppisztolyok unfair fegyverek?
persze hogy jobban hasonlít az mw2-re.
ennek ellenére ugyanazért nem vagyok oda érte, mint a waw-ért nem voltam.
összhatás.
tudom, szubjektív, de ez van.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Amik nekem nem tetszettek azok a "koron kívüli" felszerelések. A "vállról indítható irányítható rakéta", a távirányítós robbanós autó, a fura kinézetû FAMAS, a golyószóró (azt olvastam van ilyen Killstreak), illetve a szimplán furcsa fegyverek, mint a G11 vagy HS10, meg a ballisztikus kés és tomahawk is eléggé gáz... meg úgy látom van számszeríj is?
@
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
@
<#nevetes1>#nevetes1>
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"