Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gagax
Hali Srácok !!! 😄 egy kis HELP kellene : O eltünt egyszerüen a játékból bal alsó sarokból az hogy ki és kit ölt meg és mien fegyverrel :o egyszerüen nincs ott...reinstall se segített neki o_O vkinek vmi 5lete van? : D

armageddon666
Gyors játék változó ellenfelekkel, nincsenek gyökér adminok, szabad játék sok gyökér korlátozás nélkül. Elvileg balanceolt játék, bár inkább azt vettem észre, hogy szándékosan aránytalan csapatokat rak össze a rendszer.
Esetek 50%-ban egyébként én vagyok a host, a maradék esetek 30%-ban pedig rám cseréli le hostot a rendszer. Ritkán futok össze gyökerekkel, akkor is általában csapattársak azok.

Nem áldozom be a statom TKért, mert ritkán Hardcoreozom... Mondjuk most utóbbi idõben HCztam elég sokat, de akkor sem voltam rászorulva a TKra :S

@

nna említs meg egy elõnyt lécci..

esténként nagyon nehezen találsz játszható pinggû lobbyt, ha találsz akkor csaló van rajta és áldozod be a statodat hogy a gyökeret tk zd, ha idióta a host kilép game közben, ilyesmik..

vártam nagyon a BO t én is, nem azért h megvegyem ( soha többet activisiont ) hanem reméltem h jobb lesz a helyzet, de sajnos nem..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

newszepiking
úgy, úgy!

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

armageddon666
iwnetnek is megvannak az elõnyei. a hátrányait meg már megszoktam, nem túlzottan zavarnak. ha számodra emiatt játszhatatlan, menj blackopsozni meg 4ezni. és nem muszáj a demoralizáló kommentjeiddel szemetelni...

@

lolSL
jah csak hiába játszanak vele a világ legkedvesebb meg becsületesebb emberei, akik befonják egymás haját és rózsaszín liliomot szednek a réten és kis csokorba kötve meglepik vele felebarátjukat, akkor is szar marad a game ezzel az iwnettel.

newszepiking
és ez jól is van így.
<#wink>

armageddon666
Ja, mert olyanok maradnak akiknek tényleg tetszik, akik meg csak megvették, mert CoD, meg ez a legújabb, azok szépen mennek az újabbra.

@

Tegnap megvolt az eszményi játék(ok). Jó K/D arány, szoros és izgalmas meccsek, normális emberek, senki se noobozott vagy csíterezett. Meccsek végén szmájlik és gg. A végén tényleg igaz lesz, hogy letisztul a közösség...

Hát kicsinyt szomorú vagyok, hogy megvan a játék eredetiben, mégis arra kényszerülök, hogy warezoljak...

No de sebaj, LAN-on warez, neten meg mehet az eredeti😊

armageddon666
warez topicban hátha tudnak segíteni... végülis ha sikerült szervert csinálniuk, akkor valszeg a lan nem probléma.

@

a francba... akkor valami kevésbé legális módot kell hozzá találni. azért köszönöm.

lolSL
nincs benne lan

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata vagy infója a játék LAN-ban játszhatóságáról? Offline Steammel elindul-e, vagy online szükségeltetik?

Elõre is köszi.

böröczk
Bakker, BO témába akartam írni, amúgy észre se vettem, hogy ide pötyögtem XD Késõ volt már, és mindkét topic meg volt nyitva <#lama>

Kumiho #2179

Antal99
nekem a HUN-t simán ki írja

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Nagylaci
OK. Megmondom... 😄
Azért mert a nevednek TÖBB mint 3 betûbõl kell állnia.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

böröczk
Azt mondjátok meg nekem, miért vagyok UNKNOWN SOLDIER 1,2,3...akárhány : DD nem írja ki a sztimes nevem játékban, miért van ez?

Kumiho #2179

Köszönöm a választ.
armageddon666
alapból kérj steam accnevet és jelszót, aztán kérd el a DVDt biztosítékként.

elõnyös ha ismered személyesen, és tudod hol lakik, ha esetleg át akarna baszni.

De valszeg nem akar. Lehet, nem is tudja hogyan. Egyébként azért necces a dolog, mert hivatalosan nem adhatnád tovább a játékot, ugyanolyan ez is mint a warez, ebbõl nekik nincs bevételük, ez nekik rossz. Szóval ha átbasz nem mehetsz VALVEhoz Steamhez Activisionhöz sírni...

Egyébként jah, újonnan megvenni a legtisztább.

@

Akkor ez nem is olyan egyszerû mint hittem...h csak megveszem és mehet a menet. Szóval akkor a DVD mellé kérjem a steam-jének a jelszavát és bejelentkezõ nevét? És ha azt egybõl megváltoztatom akkor minden oké? Ui.: lehet inkább hozzá kéne csapnom egy pár plusz ezrest és venni egy origit... am köszönöm a választ😊
Ez is igaz😊

Csak a azzal a steam fiókkal fog együtt mûködni, ami alá beregisztrálták. Ha ahhoz nem kapod meg a felhasználó nevet és jelszót (amit persze azonnal meg kell változtatni) semmit sem érsz vele.

armageddon666
Kérdd el tõle a DVDt a kódot a számlát és az accot...
Ez azért fontos, mert át tud baszni, megveszed tõle az accot, tök jó, játszol 2 napot, õ meg bejelenti, hogy ellopták, küld egy képet a számláról (ha netes vétel) vagy a kódról, és voila visszakapja.
Ha ismered ilyen esetben a szart is ki tudod verni belõle vagy csak szimplán rágyújthatod a házát 😊

@

Hali. Ha veszek egy használt CoD MW2-õt amivel multiztak is steamen azzal én tudok-e majd multizni ugy h az illetõ adja a kódokat? VAgy ha egyszer egy géppel már fellett telepítve akkor más már máshol nem is tud vele multizni? Vateráról venném de csak a multi miatt.
Nagylaci
Csokis, mandulás?! 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

böröczk
RAFFICAAAA

illetve én még magnumot szoktam, ha úgy esik.

Kumiho #2179

armageddon666
Másodlagosnak rakj be TMPt extended magsel. állítólag jó cucc. Esetleg SPAS12, ha Stopping power meg Steady Aim van beállítva perknek.

@

Nagylaci
😄 Igen, van benne valami. Az aki. G18 a játék legelkúrtabb fegyvere. Nem tudom miért nem lehet visszavenni belõle egy kicsit. Azért az durva amilyen pontos futás közben. Egyszerûen nonszensz... Nem kis részben emiatt a fos miatt kezdtem aki. MP5K -val nyomni. Egy olyan fegyvert kerestem ami közelharcban legyõzi a G18 -at. És ez legyõzi! 😊 Csak az a gond, hogy amíg a G18 másodlagos fegyver addig az MP5K elsõdleges ugye. Szóval aki G18 -azik az bármikor átválthat sniper -re, LMG -re stb... Unfair. Persze nem feltétlenül az a hibás aki használja, lehetne "igazítani" kicsit a fegyveren.

armageddon666
"Ez nem olyan mint az akimbo G18, hogy pálya másik felérõl ölöd a snipereket vele"

kijavítottam neked 😄 btw van akimbo glockos classom... Bling extended magsal 😄DDD meg steady aim. NAGYON DURVA.

@

Antal99
én szeretek ilyeneket nézegetni

GRAT

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Bocsi helyesbítek: így jobban átgondolva a last stand pro változata lett a final stand, de most nem magadtól állsz fel, hanem kell egy csapattárs aki visszahoz a meccsbe.

Nem, a deathstreak mint olyan megszûnt, viszont a final stand visszakerült a perkek közé. Kapott egy kis turbót: a pro változatával egy csapattárs vissza tudja hozni a földön fetrengõt.
Tényleg ez teljesen kimaradt. A perkeket - azon kívül, hogy átcsoportosították õket - megfejelték a pro változat átalakításával. Minden perkhez tartozik 3 challenge, amit teljesíteni kell, hogy megkaphasd a pro fokozatot. Teszem azt a Scavengerhez Prohoz 150 pakkot fel kell szedni, kell 5 killt csinálni a pakkból felszedett gránátokkal és kell csinálni 5 db 5-ös killstreaket. Egy nagy adag a perkekhez kapcsolódó challenge úgy van kitalálva, hogy mindegyik játékmódot játszd.
A BO jó kis MW2 2.0 lehetne, ha javítanák a multiplayer gondokat. Szerintem érdemes a vásárlással várni 1-2 hónapot és megnézni akkor, mit sikerült alkotniuk a következõ patch-csel (vagy patch-ekkel).

Nagylaci
Ez jó volt köszi! Én is erõsen gondolkodom, hogy megegyem -e vagy ne. Nekem a már említett anakronizmusok nem tetszenek például, (sok eszköz nem is nagyon létezhetne ebben az érában) és az sem túl szimpatikus, hogy a Treyarch egy az egyben lenyúlta az MW2 -t... Hát meglátjuk, várok egy kicsit aztán esetleg.
Egy kérdés. Pain Pills sincs ugye? Én Martyrdom -ot még csak elviselem, de az a rohadt "varázstabletta"...

Kicsit megkésve de:

Amiért jó:
- Egy-két kivétellel nagyon jó pályák, már akinek bejöttek az Invasion és Crash típusú pályák.
- Sokkal inkább egyedi karaktereket (classokat) alkothatsz, mint az eddigi cod játékokban.
- Szerver rendszer. Persze csak, ha normális admin van, aki figyeli is a játékot.
- Talán kevesebb csaló. Eddig egyszer sem találkoztam olyan játékossal, akire nyugodt szívvel rámondhattam volna, hogy csal.
- Baromi jó játékmódok a Wager match alatt.
- Átalakított killstreak rendszer. Ha jól vettem észre nem adódnak hozzá a jutalmakkal szerzett killek. Bár ez is ízlés kérdése.
- Kicsit átalakított fegyver rendszer az MW2-höz képest. Secondary csak pistol, luncher és special (balistic knife és crossbow).
- Átalakított perk rendszer. Õszintén szólva nekem így jobban tetszik, bár az elején hiányzott a stopping power😊
- Nincs deathstreak és aminek külön örülök teljesen hiányzik a martyrdom.
- Contract rendszer, combat training és mindenek felett Theatre.
Ami nem tetszik:
- Jelenleg nálam (és még sokaknál) sokszor játszhatatlanul szaggat a multiplayer alatt. Állítólag már gyártják az újabb patchet, de ki tudja rendben lesz-e.
- Szerver rendszer😊 Az összes elõnyét veszti, ha az admin köcsög, vagy nem érvényesíti a meghatározott szabályokat. Nem egyszer tiltva van a gl vagy a lángszóró, de boldog boldogtalan használja minden következmény nélkül.
- Szerver rendszer még😊) Az MW2 matchmaking rendszerre (minden hibája ellenére) sokkal kényelmesebb volt mint ez a szerver keresõs. Bár sokan állítják, hogy hûûûûûû de k@>#&@ sok szerver van, mégsem könnyû igazán jót találni, ahova befér az ember.
- Átalakított fegyver rendszer😊 Ha megnézed a kínálatot egyértelmû, hogy az assaultra és az SMG-re helyezték a hangsúlyt, csak az a baj, hogy a pályákból adódóan a játékosok zöme 3-4 típussal rohangál. Az assaultból legtöbben a famas, aug vagy ak-t használnak. Ugyan ez a helyzet SMG-nél, hiába van egy halommal, ha csak közepes játékosnak számítasz (én annak tartom magamat)és sikerélményt akarsz elérni rá vagy kényszerítve a favorizált fegyverek használatára.

Bocsi, de ez hosszú lett, pedig még lehetne egy csomó mindent felsorolni. Én személy szerint most mindkettõt használom. Minden hibája ellenére az MW2 a szívem csücske, amivel közel egy éven keresztül játszottam és még mindig vissza-vissza húz a szívem. A BO kapcsolatban felemásak az érzelmeim. Egyrészrõl nagyon jó dolgokat tettek bele és kiszedtek egy csomó olyan dolgot, ami nagyon idegesített, másrészrõl hiányzik az egyszerû csatlakozási lehetõség és baromira idegesít a jelenleg meglevõ lag.

newszepiking
ez szép.

az akimbo géppisztoly szerintem nem gáz.
egyrészt mert ahogy írod, megvan az ára, másrészt próbáltam már én is, nem adott az nekem annyit, hogy bármit-is könnyebb lett volna elérnem.
azzal ugyanúgy kell tudni mint minden mással.
az is egy class, és pont.

Nagylaci
Nem igazán szokásom a dicsekvés, de ezt most muszáj megmutatnom... 😊 Tegnap este Demolition az Underpass -on. Az értékelésem:

Ilyet még soha nem sikerült összehozni hozzáteszem gyakorlatilag csak Obj. Based játékmódokkal játszom. Valahogy nekem a TDM, FFA nem jönnek be annyira. Ilyen végeredményt produkálni Demo. -ban vagy más hasonló játékmódban nagyon nehéz legalábbis ha tisztességesen a célra próbál az ember játszani. Na most az elsõ képbõl látszik, hogy minden fontosabb Accolade -et én hoztam össze szóval nem érheti szó a ház elejét ebbõl a szempontból sem... 😊
Az már más kérdés, hogy a játék vége felé az ellenfél csapata egy emberként utált engem. Voltam én minden csak rendes ember nem! 😊 Agyon n00b -oztak a classom miatt. Na most momentán Akimbo MP5K -val játszottam. Nem értem miért lenne annyira unfair ez a fegyver?! Ilyenkor gyakorlatilag feláldozom a komplett, közép és nagy távolságú harc lehetõségét azért, hogy közelharcban viszont nagyon erõs legyek. Ez nem olyan mint az akimbo G18, hogy a sniper a pálya másik felérõl nyomja a kill -eket, aztán ha közel mész hozzá akkor azzal a szarral meg szinte kivédhetetlenül ledarál... Ha engem elkapnak AR -el (vagy bármi mással...) nagyobb távolságról szinte esélyem sincs.
Szerintetek az akimbo géppisztolyok unfair fegyverek?

armageddon666
barret/intervention + fmj + stopping power

fmj hogy falon át is eséllyel indulj.

@

harlond
nekem egy olyan kérdésem lenne, online game, sima tdm, nem HC. ellehet valahogy érni hogy egy ember egy sniper lövésre belehaljon, ha testen lövöm?? ha igen hogyan? mert elég ratyi ha egy .50 Barret nem nyir ki egy embert egy lövésre... :-S

newszepiking
nem elõítélet, mert játszottam vele.
persze hogy jobban hasonlít az mw2-re.
ennek ellenére ugyanazért nem vagyok oda érte, mint a waw-ért nem voltam.
összhatás.
tudom, szubjektív, de ez van.

Fpocok
Elõítéletes vagy. Szerintem meg inkább egy MW2 re hasonlít, mint egy WaW-ra.

Parasite Eve 2, best game EVER!

newszepiking
nekem meg azért nem tetszik, mert egész egyszerûen Treyarch-CODWAW-szaga van az egésznek. képtelen vagyok ettõl az érzéstõl szabadulni, és egyszerûen nem tetszik.

aka uzenetet megerositem, (en lottem azt az emberket aki "vetõdõs ugrással" halt meg) 😄. igy van.. bo 1 shit mw2 meg jo lett!!! DE regen mw2 is rosz volt(hitmark volt boven azert 😄).. talan 2-3 honap mulva mikor szarra peccccselik a bo-t akkor talan..
AkAfinucsi
Hát nekem azért nem tetszik, 1:Egy kedvenc pályám nincs (mw2-be volt vagy 4-5),2:a fegyverek között sincs olyan ami nagyon tetszene (a wp tetszett de csak hitmarkol általában),3:hát ugye ez az "fps lagg" 40-125 van fps-em,ez is randomba....,4:szerintem hitbox is elég hülyén van megcsinálva (pl:haverom lõtt egy olyat hogy a gyerek elõreugrott azzal a "vetõdõs ugrással" ahonann elugrott ott kapta a fejest és a gyerek vagy 2 m-el odébb volt 😄😄)Végére annyit h látszik nem IW-s hanem trehányos játék 😄

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

armageddon666
Kis beszámoló esetleg, hogy miért szar a BO? 😊 Érdekelne, mert gondolkoztam rajta, hogy majd egyszer beszerzem (talán meg is veszem, bár kétlem, mert egyelõre még warezre sem méltattam).

Amik nekem nem tetszettek azok a "koron kívüli" felszerelések. A "vállról indítható irányítható rakéta", a távirányítós robbanós autó, a fura kinézetû FAMAS, a golyószóró (azt olvastam van ilyen Killstreak), illetve a szimplán furcsa fegyverek, mint a G11 vagy HS10, meg a ballisztikus kés és tomahawk is eléggé gáz... meg úgy látom van számszeríj is?

@

AkAfinucsi
Na én is visszatértem mw2-be hát mit ne mondjak 10000x jobb mint a bo 😄

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

armageddon666
Jajj de jót FFAztam 😄 Elõször elég durván nyertem. Emergency Airdropból jött AC 😊 meg is kaptam hogy csaló, mert "nem lehetett bemérni a repülõm"... második menetben meg care meg airdrop együtt 3 harriert hozott 😄 az is vicces volt...

@

elitehun
Az se rossz 😄
gömbgiliszta
tegnap wasteland, TDM, volt egy csóka noob-ozott ezerrel ( röhejes a UAV-noob, semtex-noob, meg minden noob), de MAP-NOOB ??!!

<#nevetes1>

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

elitehun
Meguntam 😄
Az Iron Maiden-es volt most meg váltottam egy Korn-osra. De nyugi megvan az is meg az összes többi 😛