Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öö bakeronlinen olvastam hogy van valami "deathstreak" az mi ? ugyan az mint a skillstreak csak halásokat számolja ?

gduck
Remélem igazad lesz!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Lunatic83
oké, ott a pont

igazából utána se néztem, csak gondoltam a pálya neve, mert azoknak is ilyen rövid neveket adtak, sorry még 1x

Xbox Live: Lunatic HUN

bujcsik555
nem a pálya neve famas hanem a fegyveré 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

atila4
az a játék csak még nem megy xD

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

de ez csak vmi kamu nem? vagy ez már játék lenne?

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

fennt van máshol is. keress rá isohunton.

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

Lunatic83
http://www.youtube.com/user/SpongeFreakX

ennél az illetõnél megnézhetjük milyen single pályák lesznek....

tobias88
Lementette valaki és feltöltötte azt, amit a steamrõl leszedett!
Seth
Majd meglessük ha adsz meghívót -_-

PSN ID.: Beegabor

hi. bocs de nem tudom mi van. mi ez a steames verzió ncore-n?

Lunatic83

pálya: Famas

ehh,enyhén kibebaszós lesz 😄 szal,akkor külön játék lesz?

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Smithwarden
Nem dehogy...az mar nem kell neki, mert benne lesz a "gcffiles.dat" file-ban. <#bee1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Errõl beszélek.Hogy hiába lesz a BC2 esetleg top játék,nem feltétlenül fog a CoD közönségének bejönni,mert másról szól.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Lunatic83
CD kulcsot ne adjunk?? 😛PP

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Lunatic83
igen , igazad van, a kettõ nem ugyanaz ... mind1, a lényeg h FPS legyen, a többi nem számít...

bujcsik555
<#idiota>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Japep

Köszi.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

zzeN
Csak angolul.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bacsobalint
Mindenki segítségét kérném az ügyünk közös !! gcffiles.dat
Filet kell megszerezni megtudjuk csinálni a törést..De ehhez olyan verzió kell ami felvan téve steam letöltöte ezt a filét !BÁRKINEK USA ban lévõ rokona ismerõse megvette ezt elküldi feltölti valahova szívesen fogadjuk !!!

NE feledjétek : gcffiles.dat
ezt olvastam máshol sza ha vki tud segiteni pls

nyuny01
Senki nem mondta hogy szar...

De ne hasonlítsuk már az MW 2-höz,két különbözõ stílusról van szó!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

ezért hívják csapatalapú taktikai fps-nek .. akinek egy kis hent kell az adrenalin miatt az játszik cs-t cod-t akinek meg az kell hogy egy csapat tagjaként lenyomja a másik csapatot azoknak meg a bf sorozat vagy egy kicsit komolyabb(unalmasabb??!) szinten arma/arma2/ofp
kinek a pap kinek meg a paplan 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

foxpal
A cod lényege a pörgés de ez már majdnem crysis😄 itt is tankok meg ilyenek..
cod 6-ba szerintem nemkelettek volna ilyen air strikek ráirányitod a másikra a bombát meg ilyenek😄

TaRka0107
Vagyis telepíteni😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Japep

Hello.
Bocsi, lehet hülye kérdés, de nem nagyon vagyok jól informált ezen a téren.

Magyarítva meg fog jelenni, vagy csak angolul? 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

TaRka0107
Egy kis OFF: El lehet indítani: http://www.youtube.com/watch?v=nVm_TGIY_zA

Lunatic83
az h eléd megy egy páncélozott egység még nem jelent semmit...
persze, elõny a védettség, a nagy tûzerõ meg minden... de a sok jó tulajdonságnak árnyoldala is van... pl.: te leszel az elsõ számú célpont... két, aknavetõvel felszerelt gyalogosnak már nem vagy "ellenfél" , de ott vannak még a sunyi aknák is, és a sniper által kért légi támogatásról még nem is beszéltünk...

sajnos egy Cod agybaj, h amiben van jármû és nagy pályán zajlik , az már szar....

jónak tûnik. fõleg,hogy a gl lövedékét majdnem, hogy le lehet futni olyan lassan repül ki 😄 hát igazából nem így lenne... meg húzod a ravaszt 1 szempillantás alatt már 200 métert repül a gránát( mert ugye GránátVetõ a neve 😊 )

Kandurex
Dehogyis, ugyanaz a grafika, mint itt csak megfejelve használható jármûvekkel, teljesen rombolható környezettel, támogatásokkal, mindennel..egyszóval, ilyennek kellett volna eleve lennie ennek a játéknak. Single -ben persze az MW a király, viszont minden másban csak az utolsó helyen kullog.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lunatic83
a szöveg csak egy idézet volt egy weboldalról...

de amúgy sikeres volt a bojkott?! hmmm , érdekes, én nem tudok semmi olyanról ami megváltozott volna a bojkott hatására....
még mindig azon a véleményen vagyok, h a pc-eket leszarják...

Már akinek bejön az hogy megy elõre gyalogosként,és fél percenként elé áll egy tank,vagy egy páncélozott jármû.Én ezért nem kérek belõle.
Ha lenne csak gyalogos része,akkor talán.

The Protector
Der tutod a sok szellemi fogyatékos aki egész nap codra veri egy ilyen kaliberû gaemhoz hozzá sem tud szagolni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

30-40% 😄 hülye vagy?😄 8 millió ember meg venné pcre? ügyi vagy 😊 konzol+lean+dedikált szerók = vérpistik admint játszanak szar szervereken és erre verik ki, szerintem ezt te se szeretnéd.

TaRka0107
Jónak tûnik! Aszittem ez is olyan szimulátor ahol többet sétálunk mint lövünk😄

Prince23
Ezért istenitjük, gyakorlatilag háborús fellingben agyba-fõbe veri az mw2-õt.

Dehogy lenne.Akkor belépne a warez tényezõ erõsen.
Ettõl függetlenül én sem és valószínû senki se tudja,nem jártak volna-e jobban ha nagyobb warez,de több elégedett vásárlóval pc-n,a konzolon meg úgyis degeszre keresik magukat.
De úgyis azon fog múlni milyen lesz a játék,és ez az elõre agyonszidott rendszer.Az meg úgyis csak keddtõl derül ki.Még az is lehet ez is jó lesz,azt akkor lenyugszanak a kedélyek.

annyira istenítitek a BC2-t...mekkora a gépigénye? am csak egy kiegészitõ lesz,vagy egy különálló játék??

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

berlinboy6329
De most képzeld el,ha nem bsazták volna igy el,hanem ugyanolyan lett volna,mint a 4..64 játékos,lean,konzol,bounce+jump,modok,dedikált szeró,lehet most ez a szám lenne vagy 30-40%.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

zaki
én kipörgettem a 2,3,4, és a wawot is veteránon xboxon 😊

V43 1105
Veterán.. ;D legjobb .. vagyis XBOXon úgy próbáltam ketten haverral.. egy rossz lépés és bumm :|

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Jaka923
Milyen fokozaton? Easy-n?

Pc-n 1.6 millió eladott példány már nagy siker,tehát ha a te számaid stimmelnének,akkor a bojkott semmit se ért...

Lunatic83
márciusig cod éjjel-nappal, de utána a BC2 mindent lealáz... ennyi..

berlinboy6329
Hülye vagy:C

Nem véletlenül döntöget eladási rekordokat..KONZOLON!Pc-n láttad te is remélem,8% az elõrendelés..Beváltak a bojkottok,nem hiába 8%..Ha meg azzal jössz,h hát pc-n nagy a warez,azért,v mert annyi konzolos elõrendelés van,h a pc-s eltörpül mellette akkor

1)Azért 8% apc-s elõrendelés,mer szar..Kivettek belõle egy csomó mindent,konzolos szarporrtá degradálták a játékot,azért 8%

2)Ha mégsem azért 8%,mert szar hanem mert a konzol rengeteg,akkor a köcsög IWsek ne nyavagjanak,hogy warez ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,mert sehol nem irtak konkrét PC-s elõrendelési számokat.De számoljuk 20millával mondjuk,minden platformon...20milla 8%a 1.6 milla..Ha azt mondják sok a warez,azért vették ki,ennek az 1.6millának a 40%a warezzal nyomta,az "csak"640ezer ember..Most ez 20millióhoz képest olyan kurvaok?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

jaja én is várom a keddet 😄 amint meg lesz fel rakom a gépre és még aznap ki tolom a singlet XD

Véleményem továbbra is az hogy aki a CoD multiját szereti,és arra vár/várt,az nem feltétlenül fogja a számítását megtalálni BC2-ben,mert attól függetlenül hogy mindkettõben lõni (is) kell,teljesen más stílusú játék.

Törölt felhasználó
Nekem is megjött a mail 😊 lehetne már kedd...
Rage47
véleményem szerint jól döntöttél