Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igazából utána se néztem, csak gondoltam a pálya neve, mert azoknak is ilyen rövid neveket adtak, sorry még 1x
Xbox Live: Lunatic HUN
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
ennél az illetõnél megnézhetjük milyen single pályák lesznek....
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Filet kell megszerezni megtudjuk csinálni a törést..De ehhez olyan verzió kell ami felvan téve steam letöltöte ezt a filét !BÁRKINEK USA ban lévõ rokona ismerõse megvette ezt elküldi feltölti valahova szívesen fogadjuk !!!
NE feledjétek : gcffiles.dat
ezt olvastam máshol sza ha vki tud segiteni pls
De ne hasonlítsuk már az MW 2-höz,két különbözõ stílusról van szó!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
kinek a pap kinek meg a paplan 😊
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
cod 6-ba szerintem nemkelettek volna ilyen air strikek ráirányitod a másikra a bombát meg ilyenek😄
Hello.
Bocsi, lehet hülye kérdés, de nem nagyon vagyok jól informált ezen a téren.
Magyarítva meg fog jelenni, vagy csak angolul? 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
persze, elõny a védettség, a nagy tûzerõ meg minden... de a sok jó tulajdonságnak árnyoldala is van... pl.: te leszel az elsõ számú célpont... két, aknavetõvel felszerelt gyalogosnak már nem vagy "ellenfél" , de ott vannak még a sunyi aknák is, és a sniper által kért légi támogatásról még nem is beszéltünk...
sajnos egy Cod agybaj, h amiben van jármû és nagy pályán zajlik , az már szar....
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
de amúgy sikeres volt a bojkott?! hmmm , érdekes, én nem tudok semmi olyanról ami megváltozott volna a bojkott hatására....
még mindig azon a véleményen vagyok, h a pc-eket leszarják...
Ha lenne csak gyalogos része,akkor talán.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ettõl függetlenül én sem és valószínû senki se tudja,nem jártak volna-e jobban ha nagyobb warez,de több elégedett vásárlóval pc-n,a konzolon meg úgyis degeszre keresik magukat.
De úgyis azon fog múlni milyen lesz a játék,és ez az elõre agyonszidott rendszer.Az meg úgyis csak keddtõl derül ki.Még az is lehet ez is jó lesz,azt akkor lenyugszanak a kedélyek.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem véletlenül döntöget eladási rekordokat..KONZOLON!Pc-n láttad te is remélem,8% az elõrendelés..Beváltak a bojkottok,nem hiába 8%..Ha meg azzal jössz,h hát pc-n nagy a warez,azért,v mert annyi konzolos elõrendelés van,h a pc-s eltörpül mellette akkor
1)Azért 8% apc-s elõrendelés,mer szar..Kivettek belõle egy csomó mindent,konzolos szarporrtá degradálták a játékot,azért 8%
2)Ha mégsem azért 8%,mert szar hanem mert a konzol rengeteg,akkor a köcsög IWsek ne nyavagjanak,hogy warez ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,mert sehol nem irtak konkrét PC-s elõrendelési számokat.De számoljuk 20millával mondjuk,minden platformon...20milla 8%a 1.6 milla..Ha azt mondják sok a warez,azért vették ki,ennek az 1.6millának a 40%a warezzal nyomta,az "csak"640ezer ember..Most ez 20millióhoz képest olyan kurvaok?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/