Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam kialakult, hogy a második gl okozta halálnál már megnézem az elkövetõ perkjeit a killcam-ben. Ha one man army, vagy scavenger van neki beállítva elõszedem a "köcsög"-ként aposztrofált class-omat (scar+gl, valamilyen luncher, semtex v. frag, scavenger + danger close + commando) és megkísérlem szembesíteni a delikvenst azzal, hogy mit is mûvel😊 Persze nem ritkán megkapom tõle, hogy gl (na mi? TÁDÁÁÁÁM) noob.

popzu
de oké ,regelek 1 steamet és hogyantovább?

Rage47
én tegnap megkaptam a noobtuber címet egyik játékostól😄 pedig csak 1x lõttem le vele, igaz az szép volt😊
Rage47
csak Steamen keresztül lehet játszani vele
popzu
Hi all!
Van nálam 1 cod6 még nincs regelve steamen, simán fellett telepitve és singlet nyomták vele,mi kell ahhoz hogy tudjak multizni vele? hogykell felrakni steamre? vki plz segísen. elõre is kösz.

newszepiking
én egyetlen esetben tudok csak iszonyatosan berágni a noob-ozáson.
pl. ami tegnap volt: összefutottunk egy sarkon, 1v1-ben. mellélõttünk egymásnak, forgolódtunk, mellékéseltünk, rohangáltunk egymás körül kifogyott tárral, amit akarsz, aztán végre lekéseltem. az egész tartott mondjuk 10 mp-ig. ilyenkor számomra egyetlen út van, ha nyertem, ha vesztettem, az pedig egy cinkos összevigyorgás, hogy basszus, mit pörögtünk már. és mikor akarom beírni a szmájlit, látom hogy beírja: "noob". csak úgy.
óh hogy rohadnál szét. ritkán írok játék közben, azt sem tudtam magyar-e, angolul meg úgysem tudtam volna beírni, hogy "ami jó lett volna benned, te szerencsétlen, az lefolyt apád combján".
úgyhogy hagytam is a francba.
mindenesetre dühítõ, nem kicsit.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

böröczk
: DDD
ezektõl már én is besírok, múltkor beíratm az ellenre az összes eddig hallott nabifajtát.
nekem amúgy eddig a flash noob és társaik viszik a pálmát, rám mondjuk még egyiket se nagyon mondták, tegnap egy csökkent szintû honfitársunk a gl nabizásomra visszavágott egy kemper núbbal, de szerintem azt se tudta, hol, mit csinálok, mert kempelni azt egy egyszer nem kempeltem : D
de komolyan néha má epilepsziát kapok a röpködõ glektõl meg gránátoktól, mint valami tüzijáték, tegnap afghanon is ami volt öccséém
SZILVESZTER

Kumiho #2179

AkAfinucsi
Télleg mekkora noob vagy ,hogy hagyod hogy az ellenfél killstreakje beownoljon 😄

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

newszepiking
"szedtem le az UAV és Counter UAV-ket az égrõl. Kb. az 5-6. után jött, hogy stinger noob😊"
csodálkozol?
azokat pisztollyal kell bazzeeeg. még jó hogy noob vagy.😊

Picsbe... Most már vágom miért szoktam olyan üzeneteket kapni hogy FAMAS noob. A legjobb mégis az volt, mikor folyamatosan szedtem le az UAV és Counter UAV-ket az égrõl. Kb. az 5-6. után jött, hogy stinger noob😊

gagax
Én azt bírom amikor "hardscopeval" lelövöm és noob vagyok...és beírják h az igazi mesterlövész is qs os x D

newszepiking
vigyázz barátom, ha megállsz újratölteni, kemper barom vagy, ha sprintelsz 10 métert, akkor rusholó állat.
sniperezni quickscope-al kell, mert az természetes, ha lopakodsz, az gáz, és általában ésszel játszani az iszonyat lúzerség, mert hogy akkor is kemper vagy.
úgyhogy nedicsekeggyé, vazze. halloooood?<#action>

armageddon666
carepackage, emergency airdrop, ilyesmi...

@

A nyugati oldalon levõ hídon levõ spawn pontról indultunk, mire a közelükbe jutottunk csak én voltam életben, mert a követség falának másik oldalán osontam. Kb. 20-30 másodperc alatt történt az egész, még újra tölteni sem volt idõm. Ha ez neked kemperkedés...
Semmi dicsekvés nem volt benne, a lényeg inkább a tény, hogy egyszer csak törlõdtek a killstreak slotok, és kíváncsi lettem volna volt-e már hasonló tapasztalat.

"Tegnap volt egy csúnya aprításom az Invasion mapon. Az észak-keleti sarokban levõ ház (a füves placcnál) ablakán keresztül szedtem le 3 kempert, aztán meg egymás után 7 betóduló másikat."

Grat szép kemperkedést hajtottál végre én ezzel annyira nem dicsekednék!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

viccelsz.. egymás után ugyanaz az ember hogyan hív chopper gunnert??

2 perc game után?? elrepül az egyik máris úton a másik..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

armageddon666
skillesekkel futsz össze és összehozzák a killstreaket.
egyébként itt jegyezném meg: ment a sírás, hogy sok szar killstreak, miért nem lehet kivenni. Csináltak egy Barebones módot. Tegnap csúcsidõben megnéztem: 60-an játszottak rajta...

@

helyesbítek: MIDEN pályán chopper gunnerek pawe low k ac 130 ak a levegõben..

verjem az anyjába aki kitalálta hogy ne legyenek szerverek..

armageddon666
hmm... lehet más is kell a backuphoz, én config utilityvel csinálom. igazából ehhez lehet, hogy elég ha a cfgt másolod vissza, mert anno volt valami trükk hogy ilyen számos kiírású legyen a ping kijelzõ, csak aztán eltûnt a süllyesztõben.

@

gömbgiliszta
visszamásoltam a " /steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players " mappából a legutóbbi mentésemet, 5.pr,lvl.21, de maradtam lvl49-es, viszont a pinges dolog elmúlt...

érdekes

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

armageddon666
Elvileg nem, de valószínûleg elmúlni sem fog, úgyhogy ha zavar, akkor inkább még most töltsd vissza a backupot.

@

gömbgiliszta
bakker.
most voltam egy hekkelt hoston, ilyen sniper-es fasság volt, és azóta kiírja, hogy mennyi a ping számmal.

ez mitõl van?

lehet belõle bajom?

armageddon666
HC HQt tegnap próbáltam ki elõször és utoljára 😄 Najó nem, majd még fogom... csak bedobott Rustra... hát konstans tube meg légitámogatás... furcsamód míg HC TDMben van delay a respawnig, sima HQban van delay a respawnig, egy megfordul. sima TDMben instant, ahogy HC HQban is. Vagy hackelt hostra kerültem...

(egyébként azt nem írtam be mikor 4 óra játékot vesztettem hackelt host miatt... de aztán 1,5 óra alatt behoztam, még jól is jártam ha a statokat nézzük 😄)

@

HC HQ.. most egyetlen pályán egymás után hívta a srác a heliket..
a másik meg a rarriereket, volt hogy 2 enemy harrier volt fent..

ez hack lesz sajnos...

gömbgiliszta
nekem a hétvégén, szombat-vasárnap, kb. 5 ac jött care-package-bõl, máskor meg egy hónapban 2db...

armageddon666
milyen játékmódot játszol?

@

csak én érzem úgy, hogy kicsit megszaporodtak a chopper gunnerek meg az ac130 ak? Majdnem minden pályán tele az ég helikkel meg repcsikkel...

fura..

Tegnap volt egy csúnya aprításom az Invasion mapon. Az észak-keleti sarokban levõ ház (a füves placcnál) ablakán keresztül szedtem le 3 kempert, aztán meg egymás után 7 betóduló másikat. Így is jó volt, de még jobb lett volna, ha nem ürül ki rejtélyes módon mindhárom killstreak slotom. Következõ meccs elõtt vissza be tudtam állítani, de ez akkor is furcsa volt.
Volt valakinek már hasonló, tudja valaki mi lehetett az oka?

lolSL
steam cloudot kapcsold ki, és utána töröld le a cfg-d

HappyHunter
Igazi epikus kaland lehetett 😄
Mikor ilyeneket olvasok arra gondolok hogy megint kéne ezzel a játékkal játszani. 😄

Be happy. :) Running!

gagax
Mindent letöröltem..még a players main stb mappát is amit törlés után ott hagyott...és semmi javulás : S

armageddon666
Google? Hogy telepítetted újra? Mindent letöröltél? Config Utilityt használsz? Hátha ott kapcsoltad ki. Más ötletem nincs. Tényleg google tud segíteni ilyen esetekben.

@

gagax
Na hali srácok ! : D

Még mindig az a problémám mint eddig 3x újból telepítettem a játékot de még mindig nem sikerült visszahozni azt h bal alsó sarokba mutassa hogy ha lelõttek vki v lekéseltek..szal értitek : D

Valakinek van esetleg valami egetrengetõ 5lete? : D

armageddon666
Jee, nagyon durva statokat produkáltam ma 😄 Domination. ilyen 50-5 vagy hasonló volt, persze nyertünk is bõven, foglaltam rendesen 😊

AK47 FMJ
Akimbo Raffica
Marathon Stopping Power Last Stand (Utóbbit húzom éppen, hogy meglegyen az embléma)

Meglett volna a Nuke, ha nem Stealth Bombert teszek be 😄 Harrier, Stealth Bomber, AC130 volt most. Na mind1.

Másik érdekesség: Flawless Challange. Eddig sose jött össze mikor megpróbáltam szerezni. Utolsó másodpercben mindig jött egy tube, egy semtex, egy késelõ, esetleg 2 normális ember akik csak simán többen vannak mint ahány töltényem maradt. A nap folyamán volt 2 meccsem is halál nélkül, The Show accoladet meg is kapom, Flawless: sehol... MIFASZ VAN?! Aztán harmadszorra is összejött, akkor már megkaptam 😊 parádés volt egyébként, Derailen bekempeltem a házba fentebbi classommal. AK gyorsan kiürült, már rafficában is kevés volt, de pörgött a foglalás, jók voltunk, erre odajön zajongani haverom 😄 mondom bazmeg, átszaladtam A-ra, mert nincs ott senki, mondom kihúzom azt a fél percet ott a házban. Mit hallok? Loosing A... hú bazz meg kéne ölni az ellent, kinézek, hát nem meglõ? De ott volt a Last Stand és valami kemény dobozok mögé rogytam be. Már alig lehetett látni olyan vörös volt a képernyõ, és pont meglett a 200 pont (Domination még mindig) 😄DD fuck yeah!

@

lolSL
ne emailt irj. support.steampowered.com oldalon regisztrál és ott írj.

armageddon666

Gondolom visszaolvastál, és megvan a cím, hogy hova írhatsz, fejbõl nem tudom. Talán [email protected] lehet. Igazából most kerestem, de nem is találtam.

@

Cris99
esetleg nem tudsz adni egy címet, ahol írhatnék nekik? 1 próbát megér

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

armageddon666
Béna csóró csalókat banolja rendesen. Pénzes-gazdag csalók akik patkányok, de van annyi sütnivalójuk, hogy ne banoltassák magukat pedig privát hacket vesznek, ami mindig egy lépéssel az anti-cheat elõtt van. Ez nem a VAC hibája, bármilyen anticheat lenne, ugyanez lenne.

Sajnos akkor ennyi volt.

Nem baszogattalak mad. Felvetettél valamit, ami nem úgy van. Én megmondtam, hogy nem úgy van. Nem említettem a hozzászólásomban sehol a nevedet, amit közöltél feltételezésként, arra közöltem, hogy nem úgy van. Ne vedd személyesnek.

Csak kicsit uncsi, hogy mindig mikor jönnek az ártatlan banolt egyének (Mielõtt támadásnak veszed Cris, nem konkrétan te, bárki. Nem kérdõjelezem meg az ártatlanságodat, mert igazából nem érdekel. VAC banolt, nem tudsz játszani. Ezek tények, a többi mese) le kell futni ugyanazokat a köröket.

Nem az az uncsi, hogy jönnek ezek a banolt emberek, az az uncsi amit ez indukál... fejlõdés nélkül... Mindig ugyanaz. Emberek, annyiszor el lett már játszva, tanuljatok már belõle.

Na, de béke és szeretet. Láv end Písz!

@

nna csak nyugi..

a baszogassuk-madet-mert-segíteni-akart-napnak vége..

Cris99
gondoltam hogy ez lesz...., igen tudom hogy automatikus, és tudom hogy nem oldja fel, szóval akkor ennyi volt a szép kis mw2õmnek, meg az accnak...pff
érdekes a csalókat nem bannolja...

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

armageddon666
nem lehet jelenteni sehol. pont.
lehet hogy a hekkes szeró miatt lett kibaszva, mert rossz hekkes szeró csináló progót szedett le, vagy biza csalt mással is.
vac ban automatikus
jelentésért nem banolnak.

@

böröczk
hm...
akkor is van valahun, ahol lehet jelenteni a csalókat... nem a steam oldalon..
mert egyik barátom a listáról hekkes szerót csinált (ilyne onli sznájper meg atomugrándozás, stb), és az egyik gyerek beírta, hogy jelenti azonnal xy oldalon, egy hétre rá már kapta a vacbant... akkor ez most hogy is van?
vagy elképzelhetõ, hogy mással is csalt, csak azt nem köti az orrunkra?

Kumiho #2179

gagax
Oké ( : köszi ^.^ bocsi a hülye kérdésért : D de még mindig nemtom h miért tünt el a játékból h kit mivel öltek meg: D most megy megint a reinstall ha most se jó nemtom mit kéne cisnálni : D

armageddon666
Nem csekkolják, nem banolják... a VAC MÉG MINDIG TELJESEN AUTOMATIKUS ÉS NEM BEJELENTÉSEK ALAPJÁN MÛKÖDIK

Majd pont ilyen report funkció után fognak banolni...

Ha küldesz videót meg steamIDt meg vallomást meg minden szart egy csalóról, akkor sem banolják, LESZARJÁK A CHEATTEL KAPCSOLATOS REPORTOKAT...

de ezeket a köröket már lefutottuk ezerszer... nem hiszem el, hogy még mindig nem sikerült mindenkinek felfognia...

@

szerintem lecsekkolnak mielõtt bannt kapsz..

írj egy mailt kérdezd meg..

gagax
LOL : o annyian megfenyeget már h jelentenek meg minden mert h lelõttem õket....de nem csalok 1000% ra mondom...de ha sokan jelentenek nem leheth a végén mégis megkapom a bannt? : o

am #22274 vki tud választ? : S

armageddon666
Lehet tudtodon kívül tettél fel valamit ami cheatként funkcionál.
Lehet, hogy ellopták az accodat, és más csalt vele.
Az nem lehet, hogy ok nélkül banoltak. VAC nem téved, ha téved, akkor globálisan teszi, és egyszerre banol sokakat. Erre eddig talán 2 példa volt. És nem mai cucc a VAC.

Gondolom visszaolvastál, és megvan a cím, hogy hova írhatsz, fejbõl nem tudom. Talán [email protected] lehet. Igazából most kerestem, de nem is találtam. Ellenben bármikor megtalálom neked azokat a részeket, ahol elég terjengõsen rangozzák, hogy a bant nem lehet, a bant nem fogják visszavonni. Gondolom megérted, hogy miért a zéró tolerancia... A végén még privát hack sem kéne, hisz a publicból is ki tudná dumálni magát az ember.

@

Cris99
jesszusom, háát... visszaolvastam, igen durván bántatok el néhol az "áldozatokkal"
ebbõl tuti nem lesz semmi... biztos csaló vagyok csak nem tudom<#confused>

Cris99
Sziasztok,áhh, jó a black ops, de néha visszahúzna a szívem a jó "õreg" mw2höz, és azt még most sem tudom felfogni hogy hogy büdös fenébe történhetett az, hogy ok nélkül bannoltak csalás miatt. Amikor eszembe se jutna csalni...
Hallottam hogy van itt az mw2-es topicban vmi errõl hogy tudnék írni a steamnek(tudom 1000en írták már hogy úgyse vennék le a ban-t de egy próbát megér...), a fene a vac rendszerbe..., körülbelül hányadig kommentnél lehet??
Köszönöm, Cristopher!

newszepiking
egyszerûen mások a tapasztalataink:
esténként nekem semmi bajom a pinggel, még mindig nem jellemzõ hogy olyan csalóval találkozzak, aki igazán zavar,cirka 5 meccsenként egyszer van nálam host csere, de attól még a ritmusból sem esem ki.