24218
Modern Warfare 2
-
Én elég sűrűn játszok de nem csapatban. Egyedül vagyok. -
koocos #22687 Énis szeretnék :) -
létezik Magyar csapat akik sűrűn játszanak és lehetne hozzájuk
csatlakozni? -
Jó kérdés... :D Még én sem találtam meg. :D -
érdekes kérdés, én a players mappában találtam valami save mappát, tele rengeteg fájlal. Na azt félreraktam, hogy ne másolja le minden backupnál. Utána singlet indítottam, és megvoltak ugyanúgy a mentések, ám rövid játék után is hirtelen elkezdett telni megint a save mappa. Haverom hasonlóan cselekedett, de nála elvesztek a mentések. -
akkor hol vannak single mentések?
-
Nincsennek egy helyen! Meg a single mentéseket nem menti föl a netre! -
a multi és a sima mentések egy helyen vannak?
mert megint 70-es lettem, visszamásoltam a legutóbbi mentésemet, csak azóta elértem a single végére hardon, és most meg tökre az elején vagyok...
-
Jah erre verik magukat am h HÚHÚÚHH tudok qs-elni mw2-be jöjjön qs-elni cod4be ott legyen nagy fasza :D -
Az csak neked látszik sárgának amúgy fehér :DDDD -
Ticsy #22678 rendi minden és megint sorry -
Ticsy #22677 csak 1 próblémám van a fehér nem fehér hanem sárga
????????????????????????????

-
Ticsy #22676 köszi mükszik és bocsi a sok kérdésért -
Ticsy #22675 és a kódok látszani fognak vvagy színesen jelenik meg nálam is?
-
Ticsy #22674 eredeti
-
Ticsy #22673 igen
-
tehát, ha eredeti a motyó, akkor nyilván tudod mi az a steam?!
ott a beállítások--->barátok--->profilnév-nél megtalálod azt a helyet ahová be kell írni a nevedet (akár színezve is)
-
Ticsy #22671 Na szóval hogy és hol kell színezni -
Ma elég vicces volt. SD-ztem a klánnal. Az ellenségnél az egyik gyerek egyszer csak elkezdi hogy legyen klán war és ott szétrúgják a seggünket. Mellékesen jegyzem meg hogy neki 1-3-as statja volt nekünk meg 9-0, 5-0, 4-0. Elég vicces volt.
A másik meg hogy mért van az hogy mindenki 1v1-ezni akar? Ma is az egyik gyerek 1v1-ezni akart ellenünk pedig nem is csipás klán vagyunk... Komolyan ha valaki tud qs-elni akkor azt hiszi hogy Ő a legfaszájosabb gyerek a világon csak azért mert reggeltől estig csak csipázik. -
Persze -
gyönyörű:D én már összehajtogattam volna a monitort XD. de amúgy lehet, hogy mondjuk nem az ő akja... pl aki prestige 10-ig vitte annak az öccse vagy más játszott vele. (tapasztalat) és máris becsapós. nem kell mindjárt azt feltételezni, hogy lvl hackelte. -
Hát hogyne sokat dolgozott érte
-
Az igen :D -
az nem egyszerűűű... már a 15. halál után elhúztam volna a búsba..
biztos sokat dolgozott a lvl70 10. presztizsé -
hát vannak kemény idegzetű emberek is :D -
Yube #22663 Igaz,sorry,tényleg nem úgy van leírva,másra emlékeztem. -
a steam-profil beállításokban kell átírni -
Ticsy #22661 Elolvastam de nemtudom úgy megxsinálni mivel a konzolt nem tudom hívni
pedig eredeti -
Yube #22660 bannert olvasni egy fórumban csak számomra szerepel a logikus dolgok között? Minden le van írva ide Ticsy. -
Ticsy #22659 Hi all! Kérdésem a név színezés ugyanís hiába nyomok '0't nem jön konzol -
4Et vedd meg!!
-
Sziasztok!
Már az első rész topikjában is feltettem a kérdést, de ide is tartozik:
Tanácsot szeretnék kérni. A II. VH-s Call Of Duty-k nem tetszenek, de a Modern Warfare nagyon bejön, viszont nem tudom, hogy az első vagy a második részt érdemes inkább megvenni? Melyik jobb multi szempontjából, mennyien játszanak vele, milyen a közösség? Az első rész GOTY verzióját látom mindenhol, a második rész drágább és rendelni is kéne, szóval nem tudom melyik legyen. -
De, egyik ismerősöm. Neki ezt mondtam:
megutáltak, töröltek, kirúgtak.
uninstall

Mert esetében csoportok, kommentek is eltűntek.
Persze azt is mondhattam volna, hogy ötletem sincs.
Igazából mondtam is.
Mondom itt is: nem tudom mi lehet :\ De nem egyedi. -
senki nem járt még ugy hogy egyik pillanatról a másikra steamen eltűntek az ismerősei????? mert én tegnap így jártam. mitől lehet ez ???? -
én rezeteltem a profilomat egy csiter szerver után, de amúgy 600 órám van benne -
42d 11h 46m -
akkor 13 nap, 17 óra, 12 perc, vagyis kb. 329 óra
-
DE -
de az sem a konkrét játékban töltött időt méri szerintem -
Baracks-->jobb oldalt alul