Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Each new hour holds new chances for new beginnings... The horizon leans forward, Offering you space to place new steps of change.
Szeretném a segítségét kérni annak aki ért az ilyen "portos-UDPs-IPs" akármikhez. Nemrég kezdtem el a HOSTot a modern warfare 2-ben, aminél elengedhetetlen a NAT TYPE: OPEN. Ez nekem egyik pillanatról a másikra "STRICT"-re váltott és így már nem tudnak hozzám csatlakozni. Az a furcsa, hogy nem lett megváltoztatva semmi. Nincs router, csak egy ADSL modem (DSL-360R). Hogyan tudnám ezt ismét OPEN-ra tenni? Megoldhatja az, ha újra teszem az egész gépet? Mert már abba is belemennék ha biztosan segít.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Each new hour holds new chances for new beginnings... The horizon leans forward, Offering you space to place new steps of change.
@
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Így akkor teljesen fölösleges tépnem a számat!
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
mert én nem jövök rá, pedig amikor szar a host, akkor mindenki egyöntetûen beazonosítva üvölt a hostolóval, hogy menjen már.
én meg nézek.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
egyszer HCSD-n volt velünk egy könnyen kiszúrható véhás, már csak azért is, mert legtöbbször õ maradt utoljára, 1-0-ás k/d aránnyal általában, legyakta az egész ellent úgy, hogy körbe rohangálta a pályát (Afghan), és legtöbbször a barlangon kereszült nézett, vagy a bunkert figyelte... így könnyen lebuktatható, állandóan a falat nézik, nem a sarkokat, vagy ahonnan kijöhet az ellen..
Kumiho #2179
Csalók: Tegnap 6 meccsen is volt WHs. Ellenünk. Ötöt nyertük 😊 Egyet azért vesztettünk, mert volt egy sunyi nukeos mókus... TDM volt mondjuk. Killcamben látszott hogy tisztán lekövet a falon át, aztán mégis tök béna volt 😄DD lehet nem kellett volna sértegetni, mert mikor megint összefutunk vele már aimbotja is lesz...
@
Bár tegnap csalómentesen játszottam, igaz csak 1-2 kört 3 baráttal.
Kumiho #2179
nektek?
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
@
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
chö errõl ennyit!
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Parasite Eve 2, best game EVER!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
aztán már nem kér semmi mást
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Lenne egy kis problémám.Az a baj, hogy nemrég újratelepítették a gépemet és letörlõdött róla minden, felraknám megint és mikor kéri a termékaktiváló kódot beírom rendesen nem rontottam el semmit és kiírja hogy már egyszer volt használva és emiatt nem tudom felrakni.
Valaki tudna segíteni??
Ha valakinek van esetleg írjon!
Köszönöm!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
@
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
jaaa hogy burkolt lámázás volt..?
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
és akkor most h tudok multizni?
Pár napja a Skid Row-n voltam egy winning cam szenvedõ alanya. El kell ismerni nagyon jól csinálta a gyerek. Az ablakból ugrott utánam, mögöttem ért földet és szépen hátba dobott késsel. Egyszerûen be kellett írnom, hogy "nice😊". Ez volt az egyetlen pozitív megnyilvánulás, kapott még 2-3 csíter, núúúb beszólást.
A kezdeti javulás után mintha újra megszaporodtak volna a selejt emberek. Talán a héten várható BO patch rendbe rakja a társaságot😊