Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_Mindenkinek Boldog Karácsonyt_ 😄
newszepiking
boldog karácsonyt mindannyiótoknak.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

thestcal
Kikapcsoltam. Az egész vírusírtót kilõttem. Már nem is tudom hány órát át googleztam vele, semmire nem jutottam, ezért bátorkodtam itt megkérdezni, hátha valaki hasonló cipõben járt és meg tudta oldani!

Each new hour holds new chances for new beginnings... The horizon leans forward, Offering you space to place new steps of change.

lolSL
tûzfal off

thestcal
Sziasztok!
Szeretném a segítségét kérni annak aki ért az ilyen "portos-UDPs-IPs" akármikhez. Nemrég kezdtem el a HOSTot a modern warfare 2-ben, aminél elengedhetetlen a NAT TYPE: OPEN. Ez nekem egyik pillanatról a másikra "STRICT"-re váltott és így már nem tudnak hozzám csatlakozni. Az a furcsa, hogy nem lett megváltoztatva semmi. Nincs router, csak egy ADSL modem (DSL-360R). Hogyan tudnám ezt ismét OPEN-ra tenni? Megoldhatja az, ha újra teszem az egész gépet? Mert már abba is belemennék ha biztosan segít.
Segítségeteket elõre is köszönöm!

Each new hour holds new chances for new beginnings... The horizon leans forward, Offering you space to place new steps of change.

armageddon666
Nem feltétlen, van mikor olyan trágya, hogy még a hostnak sem maxos 😄😄😄 de amúgy finomítani kell a pingbart és akinek a legjobb jó eséllyel az.

@

AkAfinucsi
onnan tudják h ránéznek a ping bar-ra és akinek maxos az a host

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Cris99
Megértelek, de azért annyira ne higgy a VAC-nak se!
Így akkor teljesen fölösleges tépnem a számat!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

newszepiking
honnan a túróból tudod hogy Te vagy a host?
mert én nem jövök rá, pedig amikor szar a host, akkor mindenki egyöntetûen beazonosítva üvölt a hostolóval, hogy menjen már.
én meg nézek.

böröczk
Az aimjani idegesítõbb, meg amikor hiába lövöm, nem sebzõdik, vagy HC-n annyi golyót kell beleeresztenem, mint sima játékmódban, a legpontosabb fegyóval.
egyszer HCSD-n volt velünk egy könnyen kiszúrható véhás, már csak azért is, mert legtöbbször õ maradt utoljára, 1-0-ás k/d aránnyal általában, legyakta az egész ellent úgy, hogy körbe rohangálta a pályát (Afghan), és legtöbbször a barlangon kereszült nézett, vagy a bunkert figyelte... így könnyen lebuktatható, állandóan a falat nézik, nem a sarkokat, vagy ahonnan kijöhet az ellen..

Kumiho #2179

armageddon666
Hmmm... én azt vettem észre, hogy ha egyedül vagyok, akkor én vagyok a legnagyobb "csaló" ... mármint általában baráttal szoktuk tolni, és akkor szokott lenni lag is, meg fura ember, meg simán jobbak nálunk, de mikor egyedül megyek én vagyok a host, nincs lag, mindenki más béna ^^

Csalók: Tegnap 6 meccsen is volt WHs. Ellenünk. Ötöt nyertük 😊 Egyet azért vesztettünk, mert volt egy sunyi nukeos mókus... TDM volt mondjuk. Killcamben látszott hogy tisztán lekövet a falon át, aztán mégis tök béna volt 😄DD lehet nem kellett volna sértegetni, mert mikor megint összefutunk vele már aimbotja is lesz...

@

böröczk
Jaja, az ilyen ritka kivételeknek én is tudok örülni, csak sajnos a mostani játékozásaim során se tûnik ez fel : /
Bár tegnap csalómentesen játszottam, igaz csak 1-2 kört 3 baráttal.

Kumiho #2179

Antal99
tegnap nekem jó volt

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

newszepiking
már két napja, hogy x percnyi játék után "steam connect failed"-el ledoba játék, és szar is marad.
nektek?

armageddon666
ha csak 0,1% az esélye is annak, hogy a VAC "poénból" banolta, akkor is csak annak 99,9% az esélye, hogy VALAKI csalt az accountján, annak, hogy konkrétan õ csalt bármekkora lehet.

@

VAC szavahihetõbb, mint egy ismeretlen fórumozó...nem állítom, hogy csalsz, de nagyobb az esélye mint annak, hogy a VAC poénból bannolt😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Cris99
Köszönöm szépen a megértésedet...
chö errõl ennyit!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Fpocok
Akkor úgy fogalmazok, hogy öröm nézni, AMIKOR mûködik. Mellesleg a VAC jó, csak ennél a játéknál szar a P2P miatt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

böröczk
nem sok haszna van a VAC-nak, az a lényeg.

Kumiho #2179

armageddon666
x22t nem fogja kiszûrni, na puff neki. de megsúgom nem is ez az értelme.

@

böröczk
dehogy mûködik... xakárhányat sose fogja kiszûrni, csalók meg maradnak

Kumiho #2179

Nem vedd meg, mert hátha újra....<#taps>

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Túlzás, hogy mûködik, de néha-néha lekap valakit 😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Fpocok
Jó látni, hogy mûködik a VAC.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Antal99
steamet tedd fel elõször amin beregelted

aztán már nem kér semmi mást

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Hello Mindenkinek!!
Lenne egy kis problémám.Az a baj, hogy nemrég újratelepítették a gépemet és letörlõdött róla minden, felraknám megint és mikor kéri a termékaktiváló kódot beírom rendesen nem rontottam el semmit és kiírja hogy már egyszer volt használva és emiatt nem tudom felrakni.
Valaki tudna segíteni??
Cris99
Tessék?

Cris99
Jajj, majd kiment a fejembõl ez a kép..., annó a gamestaron folyton ez volt hírnél(azthittem kidobom a monitort ha még1x meglátom)<#nevetes1>

AkAfinucsi
szép bann

armageddon666
Pedig nem bonyolult

Problem, customers?

@

Cris99
Kössz.., láttam már olcsón kupont, gondoltam megkérdezem itt is, boltban nem vezsem meg 10k-ért, nem is értem hogy lehet még annyi!

armageddon666
Aktiválatlanul esetleg boltban keress O.o

@

Cris99
Sziasztok, vennék mw2es kódot(kupont) aktiválatlanul, (mert ugye bannoltak a mostanimból "csalás" miatt), barátok is ezzel játszanak(party miatt), és nekem is visszahúz néha a szívem...
Ha valakinek van esetleg írjon!
Köszönöm!

Én sem szeretem,de mostanában ezzel nyomom és ezt tapasztaltam,amit elõbb leírtam. Azért lehet ennyi heli ,mert már care-bõl mindenki ezt kapja kb.

V43 1105
Én jobban szeretem õket a valódi értékükért összelõni, értsd pl az AC130 11 frag... a care package nem a kedvencem 😞 ellopják, agyon üt.. nem egy életbiztositás 😊)))))))))

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Én is azt tapasztalom,hogy nagyon sok chopper és ac130 meg pawe low van,meg nekem is care packege-bõl ezek jönnek elég gyakran,a korábbihoz képest. Szerintem ez nem cheat,hanem valami firssítés lehet.

armageddon666
furcsa. speciel elég sokat játszottam utóbbi idõben sabotaget hogy ki legyen maxolva, és ugye a legvontatottabb, legnehezebb játékmód talán... és csak akkor volt ekkora a légierõ, mikor overtimeba értünk 😄 (kb. félidõnél elkezdtünk haverommal gyûjtögetni killstreakeket, ha látszott hogy reménytelen a bombarakás)

@

most áttértem sabotage ra, untam a HC t.. meg van ugye fmj skulóm stopping powerrel..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ezt nem értem.. most vektort nyomom, lassan a végére érek a challengeknek, meg egy shoti a konfigom..

jaaa hogy burkolt lámázás volt..?

AkAfinucsi
Szerintem is másikat játszik én eddig 1 wh-sal találkoztam amióta visszajöttem játszani

armageddon666
más játékot játszol 😄

@

lolSL
ideje betenni a stingert a g18 helyére

de örülök, hogy mindenki nyomja az új cheat et.. minden pályán chopper gunnerek és ac130 ak.. a kurva anyját aki meggyártotta.. 3-4 chopper ugye nem normális, armageddon..? vagy csak megint skilles játékosokat találtam..?

armageddon666
gl ... wait for it! ... NOOB! GL NOOB!
Danger High!

@

steam acc nélkül nem tudsz játszani sem singlet sem multit..

lolSL
ezek szerint szoftverhamisítás áldozata lettél, ugyanis nem lehet steam nélkül tolni a singlet se. így sehogy se fogsz tudni multizni

popzu
Eddig felrakták 1szer dvdrõl és singlet tolták,steam eddig nemvolt...
és akkor most h tudok multizni?

Néha én is meglepõdök, hogy sokan mennyire nem tudják elviselni, ha valakinek van egy szép mozdulata, vagy egyszerûen csak jobban megy neki a nagy átlagnál, vagy csak nem tudnak normál emberi lényként viselkedni.
Pár napja a Skid Row-n voltam egy winning cam szenvedõ alanya. El kell ismerni nagyon jól csinálta a gyerek. Az ablakból ugrott utánam, mögöttem ért földet és szépen hátba dobott késsel. Egyszerûen be kellett írnom, hogy "nice😊". Ez volt az egyetlen pozitív megnyilvánulás, kapott még 2-3 csíter, núúúb beszólást.
A kezdeti javulás után mintha újra megszaporodtak volna a selejt emberek. Talán a héten várható BO patch rendbe rakja a társaságot😊

lolSL
nem kell regelni, csak azzal az accounttal fog menni, amivel a single playert játszották korábban

Rage47
felrakod a játékot DVDrõl vagy letöltöd Steamrõl