24218
Modern Warfare 2
  • Drephis
    valamelyik klántársad nekem fel van véve :D
  • elitehun
    Ezt épp az előbb hoztam össze :D
  • elitehun
    Na néézd már. És tényleg :D
  • armageddon666
    Nem azért de sztem Ő is tudja, ha már klántársak
    (már ha jól látom :P)
  • elitehun
    Nem azért de sztem Ő is ott volt
    (már ha jól látom :P)
  • lolSL
    ne a game serverkeresőjét használd mert az tele van spammelve a szar serverekkel, 100 más nevű szar ugyanoda vihet be
  • AkAfinucsi
    több lett volna (volt 1 1v6 szituáció és a 4-ik ember le Gl-ezett....) :DD
  • Hellsing47
    hát jószar
  • elitehun
    Egyszer csináltam egy 15-1-et de a képet elfelejtettem lementeni és kikapcsoltam a gépet :S
    És azóta se tudtam megismételni
  • elitehun
    Az szép :D
    Én is szoktam képeket csinálni, furcsa de nekem általában 9-2-es stat szokott összejönni :P
    Van mikor jobb van mikor rosszabb :)
  • AkAfinucsi
    Na hamár a képeknél tartunk :D

• elitehun
    A TF2-ről ne is beszéljünk. Már 1 éve lezsedtem és azóta felé se néztem, pedig milyen jó játék is volt
  • elitehun
    Emberek! Azért van ott az a BAN PLZ táblás idióta fej. Igen tudom hogy az UMP a játék legoverpowerebb fegyvere....
  • armageddon666
    szerintem van magyar steamgroup bőven, az alapján tudsz játszani magyarokkal.
  • Brolly28
    én cod4-et nyomtam neten, és nekem is annyi volt a bajom hogy a magyar szerverek 90% moddolt és semmi értelme, találtam egyet, igaz csak SD van rajta de az nagyon fasza és jó a társaság is, mw2ben tényleg nagy bónusz hogy nincs moddolt szerver csak hiba hogy olyan nincs ahol magyarok vannak
  • armageddon666
    Hát nem tudom. Tegnap gondoltam felnézek Team Fortress 2-re... katasztrófa :) 10-ből 0 normális szervert találtam... Mindegyik agyon van módosítva... Leginkább ami felbaszott a Premium mód. Én valve helyében megbasznám a készítőket, meg akik engedélyezik. Tulajdonképpen az ő termékükön nyerészkednek... patkány micropayment jellegű előnyszerzés...

Igen... ezért hagytam abba TF2-t, mert szép lassan elfogytak a normális szerverek :) MW2-nek az egyik legnagyobb erőssége (lenne :\), a legnagyobb hibája. Nincsenek szerverek. Csak lenne erősség, ha nem lennének hackelt hostok... de TF2-ben tulképp a szerverek 90%-a mintha hackelt host lenne :)
  • Brolly28
    hát ez elkeserítő .... :D mármint hogy nincsenek szerverek:D
  • armageddon666
    Nincs szerver. Keress barátokat és játszatok együtt. Én személy szerint nem szeretek random magyarokkal játszani, rossz tapasztalatok... néha ha olyan hangulatom van mondjuk jó felbaszni az agyukat :DDD

• armageddon666
    no recoil UMPnél? konzolon talán, nekem nagyon rángat :) max azért no-recoil, mert egész jól kompenzálható a kicsi tűzgyorsaság miatt. Silencerrel együtt fasza lenne, csak mintha még jobban rázna, de lehet csak azért tűnik úgy, mert nem ráz kevésbé.
  • AkAfinucsi
    no recoil,silencerel jobban sebez mint FMJ-vel, stopping power nélkül is kb 2-3 golyóból meghalsz akár falon át is.... soroljam még? :D
  • Brolly28
    üdv,
    nem régiben vettem meg a cod6-t, az egyetlen problémám az hogy keresi a játékosokat, összedob miden nemzetiségűvel norvégtól kezdve akármivel.... a lényeg az lenne hogy hogy tudnék felcsatlakozni (ha van) magyar szerverekre? Xfire semmit nem talált
  • gömbgiliszta
    legjogosabb? miért is?
    most komolyan, mi a baj az ump-vel?
  • Antal99
    én szívesen veszem,ha képeket tesztek fel
  • Hellsing47
    azért a legjobban, és azért a legjogosabb
  • armageddon666
    Dehogynem
  • elitehun
    XD
  • lolSL
    betelik velük az internet!
  • elitehun
    Az ump-ért nem buziznak
  • elitehun
    Mit zavar hogy képeket tesznek fel?....
  • lolSL
    annyira izgi hogy megnyeritek a publicot.
  • Gollo
    hmm..gondoltam megyek egy S&D-t de lebuziztak mert a magnumot használtam... amugy melyik fegyverért nem lámáznak,buziznak stb..?!

valamint a végeredmény:
  • Gollo
    Már a windowst is ujraraktam és semmi...
    @AkAfinucsi: vicc hogy laptopon ati kártyával több fpsem van mint gépen a 8800GT-vel... szerintem meghalt a videokártyám...
  • AkAfinucsi
    Szép gay pingbar :DDD
  • J i GS a W
    Nah fasza visszakaptam a steam fiókom!és játszottam egy picit:
  • Frank99
    szerverkereső NINCS, és javításokat a program a steamen keresztül felteszi.
  • Puhos
    Eredeti játék és a Steam!
  • AkAfinucsi
    Ha ati kátyád van akkor a config file-ba írd át a drawwater-t 1-ről 0-ra
  • Qkac01
    Sziasztok! Kezdő játékos vagyok! Cod4-et már játszottam multiban,szerintem nagyon jó game,de szeretném kipróbálni a Modern Warfare II. is. Sajnos nem tudom hogy mi kell hozzá. Milyen programmal lehet szervert keresni. Az alap játékon kívül pontosan mi kell hozzá? Javítások stb...
    Köszi!
    Üdv
  • Fabio Capello
    friss videókártya driver okozhat ilyet, vissza kell rakni az egyel régebbit/legutóbbi stabilat és done.
  • Gollo
    Hali!
    Olyan kérdésem lenne hogy az mitől van hogy eddig végig megvolt a 91 fps fix mindenhol néha leugrott 80ra mostmeg Karachi, Scrapyard, Invasion mapokon ha olyan helyre megyek ahol "fúj a szél" magyarul szál a por akkor egyszerűen játszhatatlanul lemegy 10 fpsre és ha elhagyom ezt a részt újra 91 fix. Minden Grafikai beállitáson ezt csinálja. Újra telepités nem segített! Szoval valami megoldás?