Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy aki núúkra gyúr, milyen killstreakeket tesz be elé?
Nálam most harrier+chopper kombó van..
Kumiho #2179
M21 Acoggal, stopping powerrel, sleight of handdel, meg talán ninjával 😄
Pálya: derail, benn a házban jött össze az eleje.
@
melleseleg, mivel ma és hnap nemleszek beszámítható:
B.U.É.K<#violent>#violent>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
az öléseket a következõ killsteakbe!?
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
@
@
Viszont remélem a patkány génjeit nem viszi tovább és családostul rákban aidsben elhullik a féreg.... 1 kill kellett volna Nukehoz erre kurva aimbotjával olyan fejest lõ...
@

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Egyiket elkezdem baszogatni. Ilyet szól "are you french?" 😄DDD Franciákat tényleg mindenki rühelli... szinonimája a fagnek 😄
@
@
voltak már ilyen "kamu" statjaim, de nuke az még egyszer se... lehet, berakom, hátha..a tegnapi elõtt 30-as volt a sztrikem, azóta nem néztem, szóval már lehetett volna nuke, de asszem akkor még ánlokolva se volt : D
Kumiho #2179
De úgy komolyabban nem hajtottam rá a Nukera, alapvetõen csak játszom, amíg nincs meg az elsõ Killstreak, onnantól ima 😄
Egyébként elég komolytalan classal szaladgáltam:
Vector + FMJ
Akimbo G18
Marathon Pro
Lightweight Pro
Ninja Pro
Semtex + Stun
Teljesen meglepõdtem, hogy ezzel szedtem össze. Mikor Harrier megjelent, elbújtam egy eldugott helyre, ahol Dominationön nem nagyon szoktak járni az emberek, mert minek. Harrier összeszedte a Choppert is, amivel daráltam egy sort, sajnos nem eleget, és a számlálást is elfelejtettem... Volt 1 töltényem Vectorban, és 1,5 tár G18ban. CQB G18 legyõzhetetlen, és pont elég volt összeszedni egy UMPt. Akkor elkezdtem pálya szélén menni. Persze mivel nem vettem részt aktívan a foglalásban, vesztésre álltunk. Kérdem én, hogy áll az EMP, aszondja megvan, van-e már Killstreakem? Mondom már nincs, de Nuke majdnem megvan, EMP jól jönne. Mennyi kell? 1-2... Jön az EMP, mint kiderült az az 1-2 volt vagy 4-5... DE SIKERÜLT! Na azonnal be is nyomtam. Nem tudtam mennyi az állás, nem tudtam hol van ellenfél, de Nuke az jött!
😊)
@
Kumiho #2179
"amúgy azt vettem észre, hogy vége a csíter és lagmentes idõknek...
vagy csak a karácsony szünet miatt tértek vissza mw2-zni, vagy lecsengett a BO sikere?
mindenesetre a hétvége siralmas volt..."
ÉN IS PONT ÍGY LÁTOM,pedig már olyan jó volt(megunták a BO-t)
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Akkor még hátra van:
Barret, M21, Vector, Uzi, Mp5 FMJ
80 mérföld Lightweight Pro 6hoz
SitRep Pro felejtõs a 750nel jelenleg, de örülnék ha legalább a Perk meglenne 😄 Szóval ahhoz is kell még egy pár...
Blast Shieldhez kapcsolódó challange
Red Carpet
Nuke challangek
Mach 5
Surgical
Dictator
No meg a hívj be 1000 UAVt/Repülõt/Helikoptert/Carepackaget...
Ja meg persze a Prestige challangek 😄
@
még 1 EMP kell aztán megyek Nukera. Ami van egy érzésem hogy úgysem lesz meg 😞(
@
amúgy azt vettem észre, hogy vége a csíter és lagmentes idõknek...
vagy csak a karácsony szünet miatt tértek vissza mw2-zni, vagy lecsengett a BO sikere?
mindenesetre a hétvége siralmas volt...
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
Ezt a legkönnyebb Assault Riflenél a Surgicalhoz a FALlal lehet megtenni. Ezzel 20-t kell csak lõni és pontos. Hardcoreban ugye lehet bújkálni, tehát ott célszerû. Ugye FAL 1 hitbõl öl HCn. Vagyis ez 20 killt jelent. Killstreakek nélkül. Nukehoz 25 kell.
A Dictatornál pedig AUGgal célszerû eljátszani ezt. Ott 42 töltény van.
tl;dr - KIBASZOTT NEHÉZ EZ A HÁROM CHALLANGE
@
" Surgical, Mach 5, Dictator
meg kéne csinálni csak macera...
Surgical eszmefuttatás:
20 töltény SCAR-H és FAL. FAL félautomata, könnyû kontrollálni. Nem szabad meghalni, nem kell Marathon, jó a Bling is campelni. HCben jobb campelni, mert nincs killcam hogy megtaláljanak. Bling, akkor Silencer mellé mehet egy sight, legyen mondjuk Holo sight, mert az növeli a minimum dmgt. Másik két perk persze Cold Blooded és Ninja.
Innentõl már csak ki kell üríteni egy tárat mellélövés és halál és tárazás nélkül. Könnyû mi?
20 töltény. Hardcoreban 1 hit kill. Az 20 kill, killstreak nélkül. Nukehoz 25 kell.
FUUUUUUUUU!!!!
Problem, players? trollface.jpg
És akkor jöhet a Dictator =D "
Úgyhogy Nuke helyett EMPt raktam be. Az már összejött ^^ épphogy, de összejött...
@
meg kéne csinálni csak macera...
Surgical eszmefuttatás:
20 töltény SCAR-H és FAL. FAL félautomata, könnyû kontrollálni. Nem szabad meghalni, nem kell Marathon, jó a Bling is campelni. HCben jobb campelni, mert nincs killcam hogy megtaláljanak. Bling, akkor Silencer mellé mehet egy sight, legyen mondjuk Holo sight, mert az növeli a minimum dmgt. Másik két perk persze Cold Blooded és Ninja.
Innentõl már csak ki kell üríteni egy tárat mellélövés és halál és tárazás nélkül. Könnyû mi?
20 töltény. Hardcoreban 1 hit kill. Az 20 kill, killstreak nélkül. Nukehoz 25 kell.
FUUUUUUUUU!!!!
Problem, players? trollface.jpg
És akkor jöhet a Dictator =D
@
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun