24218
Modern Warfare 2
-
valamelyik klántársad nekem fel van véve :D -
Ezt épp az előbb hoztam össze :D
-
Na néézd már. És tényleg :D -
Nem azért de sztem Ő is tudja, ha már klántársak 
(már ha jól látom :P) -
Nem azért de sztem Ő is ott volt 
(már ha jól látom :P) -
ne a game serverkeresőjét használd mert az tele van spammelve a szar serverekkel, 100 más nevű szar ugyanoda vihet be -
több lett volna (volt 1 1v6 szituáció és a 4-ik ember le Gl-ezett....) :DD
-
Hellsing47 #22761 hát jószar
-
Egyszer csináltam egy 15-1-et de a képet elfelejtettem lementeni és kikapcsoltam a gépet :S
És azóta se tudtam megismételni -
Az szép :D
Én is szoktam képeket csinálni, furcsa de nekem általában 9-2-es stat szokott összejönni :P
Van mikor jobb van mikor rosszabb :) -
Na hamár a képeknél tartunk :D
-
A TF2-ről ne is beszéljünk. Már 1 éve lezsedtem és azóta felé se néztem, pedig milyen jó játék is volt
-
Emberek! Azért van ott az a BAN PLZ táblás idióta fej. Igen tudom hogy az UMP a játék legoverpowerebb fegyvere.... -
szerintem van magyar steamgroup bőven, az alapján tudsz játszani magyarokkal. -
én cod4-et nyomtam neten, és nekem is annyi volt a bajom hogy a magyar szerverek 90% moddolt és semmi értelme, találtam egyet, igaz csak SD van rajta de az nagyon fasza és jó a társaság is, mw2ben tényleg nagy bónusz hogy nincs moddolt szerver csak hiba hogy olyan nincs ahol magyarok vannak
-
Hát nem tudom. Tegnap gondoltam felnézek Team Fortress 2-re... katasztrófa :) 10-ből 0 normális szervert találtam... Mindegyik agyon van módosítva... Leginkább ami felbaszott a Premium mód. Én valve helyében megbasznám a készítőket, meg akik engedélyezik. Tulajdonképpen az ő termékükön nyerészkednek... patkány micropayment jellegű előnyszerzés...
Igen... ezért hagytam abba TF2-t, mert szép lassan elfogytak a normális szerverek :) MW2-nek az egyik legnagyobb erőssége (lenne :\), a legnagyobb hibája. Nincsenek szerverek. Csak lenne erősség, ha nem lennének hackelt hostok... de TF2-ben tulképp a szerverek 90%-a mintha hackelt host lenne :) -
hát ez elkeserítő .... :D mármint hogy nincsenek szerverek:D
-
Nincs szerver. Keress barátokat és játszatok együtt. Én személy szerint nem szeretek random magyarokkal játszani, rossz tapasztalatok... néha ha olyan hangulatom van mondjuk jó felbaszni az agyukat :DDD
-
no recoil UMPnél? konzolon talán, nekem nagyon rángat :) max azért no-recoil, mert egész jól kompenzálható a kicsi tűzgyorsaság miatt. Silencerrel együtt fasza lenne, csak mintha még jobban rázna, de lehet csak azért tűnik úgy, mert nem ráz kevésbé. -
no recoil,silencerel jobban sebez mint FMJ-vel, stopping power nélkül is kb 2-3 golyóból meghalsz akár falon át is.... soroljam még? :D -
üdv,
nem régiben vettem meg a cod6-t, az egyetlen problémám az hogy keresi a játékosokat, összedob miden nemzetiségűvel norvégtól kezdve akármivel.... a lényeg az lenne hogy hogy tudnék felcsatlakozni (ha van) magyar szerverekre? Xfire semmit nem talált -
legjogosabb? miért is?
most komolyan, mi a baj az ump-vel? -
én szívesen veszem,ha képeket tesztek fel -
Hellsing47 #22745 azért a legjobban, és azért a legjogosabb -
Dehogynem -
XD -
betelik velük az internet! -
Az ump-ért nem buziznak
-
Mit zavar hogy képeket tesznek fel?.... -
annyira izgi hogy megnyeritek a publicot. -
hmm..gondoltam megyek egy S&D-t de lebuziztak mert a magnumot használtam... amugy melyik fegyverért nem lámáznak,buziznak stb..?!
valamint a végeredmény:
-
Már a windowst is ujraraktam és semmi...
@AkAfinucsi: vicc hogy laptopon ati kártyával több fpsem van mint gépen a 8800GT-vel... szerintem meghalt a videokártyám... -
Szép gay pingbar :DDD -
Nah fasza visszakaptam a steam fiókom!és játszottam egy picit:
-
szerverkereső NINCS, és javításokat a program a steamen keresztül felteszi. -
Puhos #22733 Eredeti játék és a Steam! -
Ha ati kátyád van akkor a config file-ba írd át a drawwater-t 1-ről 0-ra -
Qkac01 #22731 Sziasztok! Kezdő játékos vagyok! Cod4-et már játszottam multiban,szerintem nagyon jó game,de szeretném kipróbálni a Modern Warfare II. is. Sajnos nem tudom hogy mi kell hozzá. Milyen programmal lehet szervert keresni. Az alap játékon kívül pontosan mi kell hozzá? Javítások stb...
Köszi!
Üdv -
friss videókártya driver okozhat ilyet, vissza kell rakni az egyel régebbit/legutóbbi stabilat és done. -
Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy az mitől van hogy eddig végig megvolt a 91 fps fix mindenhol néha leugrott 80ra mostmeg Karachi, Scrapyard, Invasion mapokon ha olyan helyre megyek ahol "fúj a szél" magyarul szál a por akkor egyszerűen játszhatatlanul lemegy 10 fpsre és ha elhagyom ezt a részt újra 91 fix. Minden Grafikai beállitáson ezt csinálja. Újra telepités nem segített! Szoval valami megoldás?