Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg biztos meg is sértették a haját a kis imónak...
mennyél a kis barátaidhoz,odavaló vagy te
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
ha öcsém nem játszana még a játékkal már uninstall lenne.botrányosan szar lett az MW1hez képest ez a rész,egy jellemtelen szar ígyvan.meg a béna AI.a multija lehet jobb de a single értékelhetetlen.a Codnak is vége asszem..
Véleményem szerint aki SD-ben összeszed 25 kill-t egy huzamba,az meg is érdemli hogy "megszivassa" a többi játékost egy kicsit.
A többi játékmódban meg,ahol az ellenfél folyamatosa respawnol,még igazán elképzelni se tudom ez hogy jöhet össze.A gépágyú baromság,viszont simán ki lehet kerülni miután egyszer belefutottál...
Nyomtam már 2 éjszaka a multit,de én a 25-öt még megközelíteni se láttam senkit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
MJ rulz Pink Team The Only One
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Seven-Four-Seven--Heavy
Senki sem tökéletes... belőlem is hiányzik a hiba...
Gamespoton a kritikusok szerint király 9,1
A felhasználók szerint 5,3,jó sok felháborodott review-el 😄
de rendes installt nem tudtak adni... <#falbav>#falbav>
Seven-Four-Seven--Heavy
bolti 2 DVD-s..
de ezt is alig tudtam installalni... 6 ora alatt ment fel..
az installokon semmi szoveg nem volt ugy kellett kislilabizalni a gombokat az installokon..proba-hiba verzioval..hogy bmi mi...15 szor probaltam..
egy gatya szar volt..<#falbav>#falbav>
Seven-Four-Seven--Heavy
(ezek szerént csak a pofájuk járt...)
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
qrv@ jo..
grafika,animacio..nagyon bejon..full maxra huzva is mindenhol 100 korul az FPS...
haat tenyleg rovid a soloplayer resz,inkabb egy kieg-nek tunik a CoD 4-hez..
nem..?
multizni hogy tudnek..?
Seven-Four-Seven--Heavy
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nekem a razor1911 verzió van meg és nem megy az installálás,
A Deamon Toolsba betettem a DVD-t és kéri ezt:
modern warfare 2_disk3_0.sid
De nincs a DVD-n.
<#help>#help>
texture quality-t 'visszaállítottam' automatic-ra, és ment tovább a játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
nem arról volt szó, hogy nagyjából egy szintû játékosokat rak össze?
úgy betette a lvl48 ast ( kozkaaaaa!! ) közénk 10 esek közé mint a szél..
Meg ha olyan a host akkor mozdulni is alig bírok..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mindenesetre 1000 thx... Hálám üldözzön a MW2 összes pályáján át. <#vigyor>#vigyor>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"