Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
biztos kétszer eretvágott meg sírt a játék közbe,azért nemteccett neki
meg biztos meg is sértették a haját a kis imónak...
mennyél a kis barátaidhoz,odavaló vagy te

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

offkorzreg
látom akkor a multi is legalább ennyire jó lett 😊

Aragorn10
Éppen tegnap játszottam egy ilyen folyamatos camper kockával már mindenki szidta, angolok, amcsik mind dumáltak neki, hogy haggya abba erre csak tolta tovább, kidobni ugye nem lehet és igy tönkretette mindenki játékát, a végén meg verte a nyálát a 30-40 killekkel amiket összecampelt. Ja és még õ küldött el minket a k.anyánkba. Ennyit a szép új rendszerrõl meg a multiról.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

offkorzreg
ezzel.ne mond hogy olyan jó,Regularon játszom és kb 2 lövésbõl tiszta eper lekvár a képernyõ és nem látok semmit.használom a covert de akkor is mindenhonnan lõnek.rioban kb nem tudtak elfogyni az ellenek.nagyon idegesítõ szar lett a játék.zavar sok minden a játékban,ez személyes vélemény.a többiek játszanak vele ha nekik tetszik .én act2 végén abbahagyom szerintem

Aragorn10
Figyelj csak gondolj bele küld egy helit az már rosszabb esetben is minimum 5-10 kill. Lerak egy gépágyút egy olyan pontra honnan mi jövünk kapásból 10-kill, majd lerak egyet megint egy olyan helyre ahonnan várhatóak vagyunk és már meg is van neki a szükséges mennyiség ennyi.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Rage47
nemtom te mivel játszottál... 😄
offkorzreg
Infinity Wards suxx <#levele>
ha öcsém nem játszana még a játékkal már uninstall lenne.botrányosan szar lett az MW1hez képest ez a rész,egy jellemtelen szar ígyvan.meg a béna AI.a multija lehet jobb de a single értékelhetetlen.a Codnak is vége asszem..

És közbe a te csapatod mit csinált?
Véleményem szerint aki SD-ben összeszed 25 kill-t egy huzamba,az meg is érdemli hogy "megszivassa" a többi játékost egy kicsit.
A többi játékmódban meg,ahol az ellenfél folyamatosa respawnol,még igazán elképzelni se tudom ez hogy jöhet össze.A gépágyú baromság,viszont simán ki lehet kerülni miután egyszer belefutottál...
Nyomtam már 2 éjszaka a multit,de én a 25-öt még megközelíteni se láttam senkit.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

nem tudom de külföldön sokan panaszkodtak hogy a multival elég sok gond van

bujcsik555
Valaki pls help, miért nem tudok belépni multiba?<#rinya>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Aragorn10
Már bocs de a ki a faszt érdekel, hogy mennyit campel nehogy már ledob egy atomot azt annyi vége a játéknak. Arról nem is beszélve, hogy ki írta az, hogy mindet õ lõtte le ??? Leírtam nem, nyomott egy helit összelopkodott gépágyukat, ennyi. Ja és a gépágyú alapban egy baromság szintén.

no igen hurrá balanced multi<#smile>

ajem kisa
Ugykell csinálni mint a ciá**ok, "én olasz vagyok!"! "tesó"<#pias><#bohoc><#idiota>

Hát bocs,de ha az ellenféltõl valaki össze tudott campelni 25 kill-t egyhuzamban akkor meg is érdemeltétek azt az atombombát a nyakatokba...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bujcsik555
nálam van a hiba vagy az iwnet ilyen túlterhelt hogy nem lehet belépni?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Aragorn10
Hát kiakasztott ez a játék. Én azt gondoltam, hogy a COD4 után amit nagyon szeretek, a következõ rész csak jobb lehet. Hát nagyobbat nem is tévedhettem. Akik eddig szidták a Campereket akkor most mit is érezhetnek. Hardcore-ban nincs olyan hely ahol ne campelne egy kocka lámer, mert csak azt tudnak, egyedül futkozok a pályán naná, hogy állandóan kapok egy fejest. Arról nem is beszélve, hogy kínomba már nevetek amikor a baromnak sikerül össze campelnie egy helit, majd ellopja az enemy ledobott csomagjában lévõ gépágyút azt lerakja egy sarokba, ott is lessz neki vagy 10 kill-je majd a végén az okostónija még ledobja az atombombát is és ezzel vége a játéknak. Ez aztán a játék gratulálok Activison.

bujcsik555
mi a f.. nem tudok belépni multiba, nem kapcsolódik fel iwnet-re :S

én konzolon nyomom és ott van Leaderboard ma még nem néztem de tegnap már 2.600.000.-en voltak rajta és a 147 ezredik voltam 😊

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Rage47
media marktban mennyi a game? tudja-e vki?
Forolto
A multi résznél a title rewardok között miért nincs magyar zászló?Kikérem magamnak!Kénytelen vagyol olaszként eladni magam...felháborító.😊

atila4
xDD

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Palesz2

<#idiota><#idiota>

Rage47
eddig egy steames játékommal sem volt gond installnál, pedig van pár játékom😊 egyedül a user error ami miatt gondok lehetnek.
csuszi
nem értelek. steam install, lemez be, és innentõl ugyanaz mint bármelyik másik játéknál.

MJ rulz Pink Team The Only One

ToCsEk
miért nem takarodtok át a kurva warez topickba? azért van... <#lama>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

leonforce
eleg szomoru..ha mar atom loveert megveszem..no warez..akkor mar lehessen konnyeden installalni..ne kelljen szo..ni allo nap mert szar az install...<#bdead>

Seven-Four-Seven--Heavy

csuszi

csuszi
le merem fogadni hogy akik húzzák a szokásos warez-os, nem is játszanak vele pistikék. akikkel én játszok, kb 20 mber, azokból egynek részben jön be, egynek nem, a többinek 10-es.

Kockakölyök
Na ezt most megmondtam xD sry a triple postért 😛

Senki sem tökéletes... belőlem is hiányzik a hiba...

Kockakölyök
Szóval valaki pls mondjon (inkább linkeljen) legyen szíves egy MÛKÖDÕ verziót mondani. 😞

Kockakölyök
Merthogy nekem a SKIDROW nem mûködött mert azt írta h el kell indítanom a steamot, de mikor elindítottam, ugyanaz, és most a razor se müxik <#falbav><#boxer><#duma><#violent>

Rage47
rá van írva a dobozra, hogy kell steam
Meglep ez a magyar juser elégedtség a játékkal kapcsolatban😄...
Gamespoton a kritikusok szerint király 9,1
A felhasználók szerint 5,3,jó sok felháborodott review-el 😄

Kockakölyök
Hmm bazz nem is lehet megnyomni azt az install gombot :/

leonforce
regisztralni kellett elotte a steam-nal..val hol a q..va annyanal..
de rendes installt nem tudtak adni... <#falbav>

Seven-Four-Seven--Heavy

Kockakölyök
xd

leonforce
sztm nem..
bolti 2 DVD-s..
de ezt is alig tudtam installalni... 6 ora alatt ment fel..
az installokon semmi szoveg nem volt ugy kellett kislilabizalni a gombokat az installokon..proba-hiba verzioval..hogy bmi mi...15 szor probaltam..
egy gatya szar volt..<#falbav>

Seven-Four-Seven--Heavy

Kockakölyök
Kipróbáljam h müxik-e ha nem OK-ozom a SimPackot hanem a setupnál rányomok az Install-ra? xD

Nem arról volt szó hogy megjelenés napján resetelnek mindenkit?
(ezek szerént csak a pofájuk járt...)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Kockakölyök
Nem véletlen Razor1911-ed van? Mert kéne segítség hozzá ^^

leonforce
vegre felment a game..
qrv@ jo..
grafika,animacio..nagyon bejon..full maxra huzva is mindenhol 100 korul az FPS...
haat tenyleg rovid a soloplayer resz,inkabb egy kieg-nek tunik a CoD 4-hez..
nem..?
multizni hogy tudnek..?

Seven-Four-Seven--Heavy

Zomil
hogy látod másnak a playtime-ját? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kockakölyök
Hy all!
Nekem a razor1911 verzió van meg és nem megy az installálás,
A Deamon Toolsba betettem a DVD-t és kéri ezt:
modern warfare 2_disk3_0.sid
De nincs a DVD-n.
<#help>

én is láttam és a play time 4 nap volt szóval jóval megjelenés elött multizott

ugyan az nem derül ki, h. warez-nél mi a hibaüzi, de nekem eredetivel produkált, sajnos.
texture quality-t 'visszaállítottam' automatic-ra, és ment tovább a játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😞 😞 3 perc a vége onnantól

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

ToCsEk
én tegnap láttam egy lvl70est 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

jóhogy nem már elmesélet mi a vége....

kár hogy ezt a szerverválasztást így oldották meg..

nem arról volt szó, hogy nagyjából egy szintû játékosokat rak össze?

úgy betette a lvl48 ast ( kozkaaaaa!! ) közénk 10 esek közé mint a szél..

Meg ha olyan a host akkor mozdulni is alig bírok..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Bokafix2
uhhh baszki... XDDD csurgott rólam a víz komolyan.... <#hehe> A steam mikor elkezdte tölteni 53 kb/s-el hát mire lejött volna.... bele se merek gondolni.

Mindenesetre 1000 thx... Hálám üldözzön a MW2 összes pályáján át. <#vigyor>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

morphologu
na végre megvan a scarhoz a heartbeat sensor azért ezzel könnyebb valamivel. Mostanában mintha nem lagolna ti nem vettétek észre. CoD MW2 forever

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE