Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AkAfinucsi
májusba megvoltam 10 prestige 70lvl, csak reseteltem 😊, és elõtte cod4-eztem, és cod2-ztem

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Antal99
T.AkAfinucsi

EZ alapján már hihetõbb lenne

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Antal99
azért ez a hatalmas lövés tudomány feltételez
igen nagy arányú kill death arányt,DE SZÍVESEN LÁTNÁM

Antal99
én már nem hiszek a csodákban(45 év)

Antal99
az ellenfél pontszáma lemaradt(100-199)

lolSL
nyilván nem ez az elsõ fps játéka, és 10 perc alatt meg lehet ebbe tanulni lõni (jól 2 óra alatt) így hogy nem szórnak a fegyverek
csak pályaismeret kell gyakorlatilag, sok más skill nem

Antal99
gondolom,nem igazán izgat,de eléggé hihetetlen.
mert dm-ezek egy ideje és ritkán látok 50-feletti kills-t

tudom lehet,de ez 2 és félszerese

azt,még elárulhatnád,hogy az eddigi 3 prestige szint végén
mennyit vártál,szint lépés elõtt?
Mert ez így elég kevés gyakorlatot jelent!

AkAfinucsi
ez nem hc demo volt. fegyver amit használtam tar-21+red dot, perkek:sleight of hand pro, hardline pro,ninja,killstreak:predator ,harrier,ac-130 (namost 3 db ac-t hívtam be tehát 😄)

armageddon666
Egyébként 4es KDR, kb. mintha 33-szor összeszedett volna egy 4-es streaket. Annyira nem vészes, fõleg egy elhúzódó Dominationnél. Nem azt mondom, hogy egyszerû, mert nem az, de abszolút reális. Csak ijesztõnek hat.

@

armageddon666
Statból ne állítsuk már hogy valaki cheater. Ha valami, akkor pont az nem mond semmit a skillrõl... vagy éppen az esetleges csalásról.

@

Nem csodálom hogy le csítereztek. én is azt tenném. fura<#confused>

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

armageddon666
Oh, össze lehet hozni ilyet is, csak akkor az én esetemben vesztünk, mert hiába ölök meg mindenkit, simán kinézem az átlagos csapattárstól, hogy ellenfél nincs a lerakott bomba közelében, mert lelövök mindenkit, de nem defuseolja, mert már majdnem megvan neki az UAV!! (3as killstreak ugye...)

Illetve nem tudom mi más foroghat az ilyenek fejében 😄DD

@

böröczk
hc demoban ezen a mapom azért érdekes ez a kd arány..
ahogy Arma is írta a játék menetét : D lehet 100 killt simán ilyen játékmódban, de nem ilyen death arány mellett... fõleg nem ezen a mapon

Kumiho #2179

armageddon666
Azért, mert csapatjátékot igényel, és engem speciel 99%-ban szar csapatba rak... TDMben még tudok kompenzálni valahogy... Demoban is, csak akkor a KDm a tied reciproka... berohan, plantol, meghal, berohan, plantol, meghal... Domiban szintén... foglal, meghal, foglal, meghal...

@

AkAfinucsi
Ezt nem értem én se ,hogy MINEK játszák 6000 azt a rohadt TDM-et 😄 demo sokkal több xp-t ad és ha jó a map akkor sokat lehet killelni is 😄

Demo-ban összejön ennyi kill? akkor lehet hogy nem TDMet kéne játszanom 😄

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

AkAfinucsi

tegnap este!(a nice cheater természetesen nekem szól 😄)

Szerintem meg az ARMA 2 na az életszerû... csak hát kellõen nagy szi.ás néha, és erõmû kell hozzá 😊

Egyébként szerény véleményem szerint a MW2 sok tekintetben elõre lépés, killstreak fegyverek updatelhetõsége de a fegyverek közel sem annyira kiegyensúlyozottak mint voltak.. és a dedikált szerverek teljes hiánya szerintem elég nagy gáz 😞

Igazából a dedikált szerver hiánya a legnagyobb baj, sajnos ha beszabadul egy csiter vagy egy hülye max csak ki tudsz lépni de ennyi az összes

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Élet szerû? Az Americas Army sztem.

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

atinq
Így van a millió napsütés meg a sok D-vitamin erõsíti a bõrt. Felér egy golyóálló mellényel.<#taps>

No.

newszepiking
ha bajotok van a sebzõdéssel, menjetek, nyomjatok egy kicsit bármelyik battlefielddel, aztán majd becsülhetitek a cod-féle sebzõdést.

a hawaii pólós emberkék pedig egyszerûen kibaszottul kemények!!😊

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

AkAfinucsi
A militia-i hawaii pólós embereknek biztos van golyóálló mellényük 😄DD

atinq
Nincs szó róla és nem is igen lehet észrevenni vagy bárhol látni de mivel katonák tételezzük fel hogy golyóálló mellény van rajtuk.<#taps>

No.

AkAfinucsi
hamár az ilyen képtelenségekrõl van szó,egy barrettból miért kell néha 2 darab lövés? jah meg egy desert eagle-bõl 😄DD amit az eltalál viszi a golyó magával kb 😄

lolSL
ne hardcore serverre menj és lesz célkereszt

tényleg, az elsõ résznél észrevettem, hogy multiban nincs célkereszt alapból, csak a fegyveroptika közelítésnél. ez ebben a részben is így van ? miért ?

lolSL
nem csak codok vannak a világon 😊
arma, red orchestra, AA, project reality stb

atinq
Ha ílyen szempontokat nézel egyetlen játék sincs ami hasonlít a valós életre. Gondold át milyen lenne ha egyetlen lövéssel végeznél bárkivel. Nem sok értelme lenne a játéknak. Az élethûséget az egész játék összeségét figyelembe véve írtam, gondolok többek közt a karakterekre, a mozgásukra, a fegyverekre, a hangokra stb.

No.

Legélethûbb? élethû, hogy valakibe bele lõsz fél tárat valami automatával, õ final standból fejbelõ, aztán 10 másodperc után felkel és fut tovább 😊 Cod árkád FPS és az is marad, tény hogy nekem is ez a kedvenc FPSem, de ugyanmár, ennyire baromságokat nem kéne írni 😊

BFben az is tetszett, hogy a tereptárgyakat, épületeket szét lehet robbantatni... a harckocsik pedig szintén szórakoztatók 😊

Antal99
"Nekem az MW2-õ jött be legjobban. Számomra ez a legélethûbb és a legszebb grafikájú."
így van

atinq
BF-et én is egy fél napig teszteltem nekem nem jött be. MOHA-val nem játszottam csak láttam. Nekem az MW2-õ jött be legjobban. Számomra ez a legélethûbb és a legszebb grafikájú.

No.

armageddon666
MoH taktikus? Ok, csak a MOHAAval játszottam, de sztem ugyanolyan sztenderd FPS volt mint a többi 😄

BFhez nem tudok mit mondani, nem sokat játszottam vele, valahogy az egérérzékenység furcsa volt már a demóban is... úgyhogy aztán nem is foglalkoztam vele (BC2)

@

lolSL
multi tekintetében az a sorrend hogy maradj a cod4-nél, mert azóta nem tudtak jobbat összehozni 😊

Akkor elkezdem...

Nekem összességében jobban tetszik az mw1nél... a single olyan, mintha csak annak a folytatása lenne, zseniális sztorival és fordulatokkal, multi pedig ugyan úgy megunhatatlan, talán csak a csalókkal lehet problémád, de eddig csak párral találkoztam😊

A Black Ops szerintem egy 0, de hát Treyarch, mit várhatunk?😊 MoH-al még nem játszottam, BF viszont nagyon bejött. Itt ami lényeges különbség, hogy a CoD-ok inkább árkád rohangálósak, míg a MoH és a BF taktikusabb...kinek melyik tetszik, engem mind2 megfogott 😊

figyelem, láma kérdések következnek !

szóval lemaradásban vagyok a munka miatt, még ezt se próbáltam idõ híján. nade majd most !

mennyibõl más, mibõl jobb/rosszabb mint az cod4 mw1 volt ?

ráadásul a black ops, a medal of honor és a bf bc2 is várat még magára...

aki már játszott velük, mi lenne a sorrend single player és multi tekintetében ?

armageddon666
hú, akkor sürgõsen resetelem a rangomat :S NOOOOOOT!

Jó így is 😄

@

Prestige-ek megcsinálásáért csak emblemeket kapunk, vagy vannak pl challengek is rájuk?

AkAfinucsi
De úgy a menõ,hogy ha 1 nap alatt csinálod meg 😛PPP (a 10 nuke-ot 😄DDD)

AkAfinucsi
grat hozzá 😛!!

armageddon666
Igen, elkezdtem szisztematikusan gyûjteni õket. End of Line az 5 Nuke. Még 5 kell a Nuke emblémához.

@

gömbgiliszta
az mi is pontosan?

te most kifejezetten a cselendzsekre gyúrsz?

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

armageddon666
End of Line yeeee ^^,

@

AkAfinucsi
ja a másik meg, hogy átformolta magát care package-é XD

AkAfinucsi
😄DD ja hát killcamot nem árt néha nézni 😄D nem hát a srácnak láttuk az admin menüjét mikor megvoltunk halva és ugye spectator sd-n. volt abba minden walker ac-130,suicide harrier,wh,aim,stb 😄 amin kiégtünk csinált egy clone-t magáról 😄😄

armageddon666
Tényleg több lett mostanában a cheater... Vagy csak elkezdtem nézni a killcamot? 😄 Kurva szájukat...

btw protip: report cheat miatt reménytelen... REPORTOLJÁTOK ACCLOPÁS VÁDJÁVAL! Vagy hasonló kamuszövegekkel 😄 ha más nem hátha okoz vele az ember pár kellemetlen percet a delikvens faszkalapnak 😊

illetve esetleg egy listába ki lehetne itt gyûjteni a valószínûleg csalóknak a community oldalát.

@

http://steamcommunity.com/id/dirr3/

Pár perce lett vége Favela mapon egy kis ground war-nak.
Nagyon jól nyomta a srác 😮
Csak elég érdekes volt, hogy néha falon keresztül is küldte a headshot-okat intervention-nel. 😄
AkAfinucsi
Elõbb kaptunk egy nuke-ot sd ASD:ASD😄SA: (epic hacker)

Nekem megment a 22 kill, de beszoptam egy GLt...hálisten nuke nem volt berakva, különben ráborítottam volna a monitort <#violent>

armageddon666
Harmadik Nuke 😄DDD Megint TDMen. Wastelandsen kempeltem össze... De ügyesen, mert nem is kempnek indult. A kisebb házikóba mentem be, aztán mivel arra spawnolt minden ellenfél ezért ki kellett jutnom, ki is jutottam, Harrier már megvolt, azt gyorsan el is sütöttem, és hátrafutottam a tankokig. Na ott 1-2 ellenfél elfutott mellettem (Cold Blooded), egyet meg is öltem. Chopperrel 23 killstreakig mentem. Az az utolsó 2 kill... nem mertem elmozdulni onnan, mert gáz lett volna most meghalni, hogy tudom, hogy csak 2 kill kell... általában nem halál nélkül jönnek össze ezek, szal 33/5-nél fene se tudja, hogy most épp hanyadik killem volt egyhuzamban. Egy szép fej felbukkan azt lelövöm, de akkor már tudták hogy hol vagyok. Na már jöttek a tubeok is. Szerencsémre valaki megpróbált rám mászni, na azt középtávról lelõttem Rafficával, gg, Nuke, yeeeeeah. ^^

Vagyis még 7 kell asszem... aztán jöhetnek a komolyabb challangek... Mint M240 FMJ (bugos, szóval 14 golyó kell falon át megölni valakit...) meg a lõj egy teljes tárat ellenfelekbe mellélövés nélkül challangek, az 1000 killstreakek... szóval ilyen idõigényes dolgok.

@

armageddon666
HCn is ugyanaz a spawnrendszer van 😄 meg az nagyon kempre épül :\

Harrier + Chopper + Nuke 😊 Szerintem ennél nincs biztosabb...

Harriernél és Choppernél is van ugye beleszólásunk (bombázás, meg no comment). Viszont utána a harrier sokszor nem lõ. Pave Low szokott darálni, kivéve amikor nem, és ugye megszerezni is nehezebb.

Chopper vs AC130 merül fel még.

AC-t nehéz lelõni, viszont általában a pálya felére tudunk lõni vele, és ha alattunk a spawn hely, akkor bukta :\ Chopper meg nálam azért elég jól szokott mozogni 😊

@