Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
EZ alapján már hihetõbb lenne
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
igen nagy arányú kill death arányt,DE SZÍVESEN LÁTNÁM
csak pályaismeret kell gyakorlatilag, sok más skill nem
mert dm-ezek egy ideje és ritkán látok 50-feletti kills-t
tudom lehet,de ez 2 és félszerese
azt,még elárulhatnád,hogy az eddigi 3 prestige szint végén
mennyit vártál,szint lépés elõtt?
Mert ez így elég kevés gyakorlatot jelent!
@
@
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
Illetve nem tudom mi más foroghat az ilyenek fejében 😄DD
@
ahogy Arma is írta a játék menetét : D lehet 100 killt simán ilyen játékmódban, de nem ilyen death arány mellett... fõleg nem ezen a mapon
Kumiho #2179
@
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
tegnap este!(a nice cheater természetesen nekem szól 😄)
Egyébként szerény véleményem szerint a MW2 sok tekintetben elõre lépés, killstreak fegyverek updatelhetõsége de a fegyverek közel sem annyira kiegyensúlyozottak mint voltak.. és a dedikált szerverek teljes hiánya szerintem elég nagy gáz 😞
Igazából a dedikált szerver hiánya a legnagyobb baj, sajnos ha beszabadul egy csiter vagy egy hülye max csak ki tudsz lépni de ennyi az összes
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
No.
a hawaii pólós emberkék pedig egyszerûen kibaszottul kemények!!😊
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
No.
No.
BFben az is tetszett, hogy a tereptárgyakat, épületeket szét lehet robbantatni... a harckocsik pedig szintén szórakoztatók 😊
így van
No.
BFhez nem tudok mit mondani, nem sokat játszottam vele, valahogy az egérérzékenység furcsa volt már a demóban is... úgyhogy aztán nem is foglalkoztam vele (BC2)
@
Nekem összességében jobban tetszik az mw1nél... a single olyan, mintha csak annak a folytatása lenne, zseniális sztorival és fordulatokkal, multi pedig ugyan úgy megunhatatlan, talán csak a csalókkal lehet problémád, de eddig csak párral találkoztam😊
A Black Ops szerintem egy 0, de hát Treyarch, mit várhatunk?😊 MoH-al még nem játszottam, BF viszont nagyon bejött. Itt ami lényeges különbség, hogy a CoD-ok inkább árkád rohangálósak, míg a MoH és a BF taktikusabb...kinek melyik tetszik, engem mind2 megfogott 😊
szóval lemaradásban vagyok a munka miatt, még ezt se próbáltam idõ híján. nade majd most !
mennyibõl más, mibõl jobb/rosszabb mint az cod4 mw1 volt ?
ráadásul a black ops, a medal of honor és a bf bc2 is várat még magára...
aki már játszott velük, mi lenne a sorrend single player és multi tekintetében ?
@
te most kifejezetten a cselendzsekre gyúrsz?
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
btw protip: report cheat miatt reménytelen... REPORTOLJÁTOK ACCLOPÁS VÁDJÁVAL! Vagy hasonló kamuszövegekkel 😄 ha más nem hátha okoz vele az ember pár kellemetlen percet a delikvens faszkalapnak 😊
illetve esetleg egy listába ki lehetne itt gyûjteni a valószínûleg csalóknak a community oldalát.
@
Pár perce lett vége Favela mapon egy kis ground war-nak.
Nagyon jól nyomta a srác 😮
Csak elég érdekes volt, hogy néha falon keresztül is küldte a headshot-okat intervention-nel. 😄
Vagyis még 7 kell asszem... aztán jöhetnek a komolyabb challangek... Mint M240 FMJ (bugos, szóval 14 golyó kell falon át megölni valakit...) meg a lõj egy teljes tárat ellenfelekbe mellélövés nélkül challangek, az 1000 killstreakek... szóval ilyen idõigényes dolgok.
@
Harrier + Chopper + Nuke 😊 Szerintem ennél nincs biztosabb...
Harriernél és Choppernél is van ugye beleszólásunk (bombázás, meg no comment). Viszont utána a harrier sokszor nem lõ. Pave Low szokott darálni, kivéve amikor nem, és ugye megszerezni is nehezebb.
Chopper vs AC130 merül fel még.
AC-t nehéz lelõni, viszont általában a pálya felére tudunk lõni vele, és ha alattunk a spawn hely, akkor bukta :\ Chopper meg nálam azért elég jól szokott mozogni 😊
@