Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMDAthalon(tm) 64 X2 Dual Core processor 5000+ 2,60 GHz,2,00 Gb RAM
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Hitetlen mekkorát alkotnak mindig Activisionál <#worship>#worship>
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
kedden meg vettem a játékot eddig vártam hogy haza jöhessek kipróbálni az 1. dvd-t felrakja amikor kéri a 2.-ak akkor kilyön hogy: please insert disc 2->ok,cancel
berakom a dvd-t várok hallom hogy felfut... semmi... semmi... rákatintok az okra és befagy az egész steam várok kb 10 percet semmi...
kérlek segítsetek nincs kedvem várni még 1 hetet...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Alaplap: ASUS P5KC
Proci: Intel 6750E Core2 266GHZ*2
VGA: Gigabyte 9600GT
Memória: 2GB Kingston
Úgy emlékeztem Gainward a vidkari... hát nem!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ismét hülyeségeket beszélsz beszélsz,1-2 kivétellel mindenkinek nagyon bejön a multi (az 1-2 kivétel is csak szerencsétlenkedik valamivel-->user error)...😄
Tudom a ping,a dedikált...blabla...már letárgyaltuk (#5828-as hsz.)...Hülyeség.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nekem Extrán, simán fut...!
Csináltam a steam-en egy csoportot, hogy összeszedjem a magyar játékosokat: Modern Warfare 2 Hungary (MW2hun)
Csatlakozzatok....<#violent>#violent><#violent>#violent>
Mondtál valami hülyeséget,aztán még tetézted azzal is hogy akkor ezt is jól elbaxta a IW.Aztán a valósághoz köze nincs annak amit írsz...
Az itteni tapasztalatok alapján mért xar?Mert te meg még vagy két ember látatlanba szidja?Ennél több van aki elégedett.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
anti aliasing ->> off
shadows -> offf
specular az lehet on 😊
próbáld meg így 😊
hidj nekem 😄
sztoncsi: ne vitatkozzunk, de egy demot nem tart semeddig megcsinálni, szvsz.
Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.
Pl. Amikor kijött az elsõ Battlefield, annak volt multidemója is, mivel alapjában véve újdonság volt az egész játékforma, mint egy komplett háború...
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Aki ismeri a COD-sorozatot, az nem is hiányolja!
Véleményt alkotni, pedig pár videó alapján, nem helyénvaló! Az itteni tapasztalatok pedig, teljesen szubjektívek! Valakinek tetszik, valakinek nem!
Te arról írjál véleményt, amit kipróbáltál, tapasztaltál, és ne arról amit hallottál, vagy olvastál, mert ebbõl születnek a rosszindulatú pletykák, és ez nem csak erre a játékra vonatkozik, hanem az életre összességében!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Majd ha meglesz hozzá a rangod és felnyitod a bónuszokat, sõt be is teszed a listádba hogy mi az a 3 amit használsz. Na majd akkor megkapod a nuke-ot úgy level 70 körül. <#eplus2>#eplus2>
Ne hallgass neoncsövesre csak ugatja a játékot, mivel nem tud multizni a wrz verzióval. Meg egyébbként is...
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
25.ig nem sikerült elmennem,de lehet hogy akkor sem kaptam volna meg az atomot
miért?
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Nem tudja valaki hogy mikor jönnek a patchek meg az új mapok😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Positive Mental Attitude
Windows 7-em van, 3 hete telepítettem, akkor felraktam a legújabb drivereket mindenbõl.
Kb. fél órája vettem meg a játékot, fel is települt, minden rendben, de amikor a Single Playert akarom indítani, az IW logó után kb. fél másodpercel kapok egy windows hibaüzenetet, hogy: Could not find: "common.ff".
Ez mi akar lenni? Valaki tud rá valami megoldást, vagy kaptam egy hibás verziót?
Mindig ezt csinálja, ha asztalról, ha Steambõl indítom.
A multi ment, azzal nem volt probléma, ill. annyi, hogy játszottam egy meccset, majd a következõ pálya betöltésénél kiírta, hogy synchronize players, és onnan se kép, se hang...