Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont mégis a tompító nélküli fegyvernél többnek érzem az elsõ lövésre összejövõ kill-eket.Mintha a tompító hatására a sebzési érték is csökkenne.Vagy csak beképzelem?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
HÁT köszönöm INFINITYWARD+576 !<#worship>#worship><#boxer>#boxer>
am leszedtem a deamont ígyse jó valakinek valami ötlet ?
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Ami nagyon tetszett ebben a játékban, az a 40(!) féle (én konkrétan ennyit számoltam össze) fegyver. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én is ugyanezzel hívtam fel az 576-ot, nekem sem akarta a 2. DVD-t.
Érdekesség másik DVD olvasó beolvasta.. na most ez az egyetlen DVD ami az elmúlt 2 évben nem olvasodott be 😉
Legközelebb inkább pénzért letöltöm.
Más: Viszont a játék fagy.
Kipobáltam driver cserét és mindne elképzelhetõ dolgot, de akkor is 10-20 perc után belassul majd fagy (más más pályákon is)
Más forumokon is láttam hasonlót, erre megoldást tud valaki?
Baromi ronda ez az új dizájn!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Egyszerû! Ne lássanak meg, várj, majd Soap mondja, hogy jöjjön a B terv!
Modern Warfare 2 Server Cracked Already
Forget the so called feud over the no dedicated servers for Modern Warfare 2 because someone already cracked it. The so called “cracked version” can host multiplayer games out of the IWNet and also host LAN games.
The cracked MPloader from Teknogods is of course against the terms and rules by Infinity Ward somewhere, so I would suggest you use this at your own risk. However, it is reported that all rooms on the server is already full to max compacity.
I can tell you that I definitely saw this coming, but I definitely did not think it would be this fast. Oh by the way, there are already a ton of cheats in the game so Infinity Ward will be very busy these few coming weeks.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
tessék 😊
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
írj a supportnak😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
2 tár ak-47-est lõttem bele és semmi bajuk nem volt
(7.62 lõszer + Ak 47 át viszi a betont is)
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
aztán a fickó mondja hoyg Plan B elõveszed a detonátort és megnyomod a gombot
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SZAL MÁR VANNAK TÖRT SZERÓK
Ennyit az IW szánalmas próbálkozásairól :rolleyes:
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Van bõr a pofájukon...
B+, menj a tescoba és vedd meg Te is, fizess ki érte 12000-et, és lesz saját accountod...
Ja, és az nem consolos volt... 😊