Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez mind szép és jó csak az a gond hogy olyan jó a netem hogy a maximum letöltési sebbeség amit eddig elértem a 60 kybite/sec volt...

Valakinek tapasztalat a Sniper-re rakott hangtompítóval?Mert a fegyver mellé rakott statisztika szerint csak a "Range" változik a felrakással.Ami nálam a "lõtávnak felel meg.
Viszont mégis a tompító nélküli fegyvernél többnek érzem az elsõ lövésre összejövõ kill-eket.Mintha a tompító hatására a sebzési érték is csökkenne.Vagy csak beképzelem?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

na akár úgy😊
Jani21
Miért nem töltöd le Steam-en keresztül? Miután beregisztráltad a kódot, onnantól bármikor letöltheted, nem kell feltétlen DVD-rõl telepíteni. Eltart egy darabig míg lejön, de holnapra biztos meglesz és nem kell átmenned a szomszédhoz (vagy még elõbb, ha jó netkapcsolattal rendelkezel).

hülye ötletem van..mi van,ha leszeded a warez 2.lemezt,ami olyan 3.5 giga és azt telepíted folytatólagosan,amikor kéri a 2.lemezt..mivel csak az exe crackelt általában,talán felismeri és elfogadja úgy..
Rage47
Steames a játék, töltsd le azt kész. Majd Backup dvd-re kiírod.
vissza fogja ne aggódj 😊

Fehercsoki
Valaki írna egy rövid kis összefoglalót hogy milyen a játék,érdemes-e kipróbálni?

van egy olan ötletem elkezdek megint spórolni és reménykedek hogy a bad campany 2 vissza adja a hitemet...

az lemaradt hogy majd szét robbanok hogy kb 6 heti sprólt pénzem bánta hogy vettem egy kör alaku valamit... meg egy 6 oldalas kézikönyvet aminek a fele a gombleírás...
HÁT köszönöm INFINITYWARD+576 !<#worship><#boxer>

ilyen nincs.. nincs másik dvd olvasóm.. ilyen még nem fordult elõ am sztem megpróbálom hogy holnap átmek a szomszéd srácot megkérem hogy másolja át másik dvd-re hátha bár nem hiszem...
am leszedtem a deamont ígyse jó valakinek valami ötlet ?

Ezt már én is kérdeztem, de sajnos eddig csak egy ember próbált segíteni, és azt már próbáltam, de nem jött be.

tegnap indultam el érte a tescoba <#buck> elég nagy a sor de szerintem keddre az enyimé 😊 <#nevetes1>

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

nemigazan, mert kerdojelek vannak a helyukon

srácok a directX hibára mi az orvosság?

Biztos, de kiírja játék is ha ráviszed a kurzort.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Jani21
Akkor passz, próbálkozz a warez topic-ban, fent a kép alatt ott a linkje.

Ami nagyon tetszett ebben a játékban, az a 40(!) féle (én konkrétan ennyit számoltam össze) fegyver. 😊

neten fennt van, hogy hogyan lehet unlockolni kulonbozo title-ket?

hát nemtudom elküldöm neked privátban akkor

Szia!Sajna tört verzióm van!Feltelepítem de állandóan frissíteni akar de csak 5-10%-ig megy el!Amikor meg sikerült frissíteni elindítottam és megint frissíteni akar!Nincs olyan verziója amit nem kell frissíteni?
Senki sem tudna segíteni??? Bárki a 6338-ra?

mondom h coopé. olvassá utána

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nfohumpon

Jani21
Amennyiben eredeti példányod van, felejtsd el amit belinkelt, mert az a tört verzióhoz van. Még mindig nem sikerült feltelepíteni a Steam-et? Akkor szerintem próbálkozz megoldást keresni itt. Nagyon sok minden akadályozhatja a Steam-et (vírusirtó, tûzfal stb.). Ha nagyon nem megy, akkor szerintem egy Windows újratelepítés jöhet szóba.

TaRka0107
Rendes multié!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

kúp

Ez a coop-os törés vagy ez már a rendes multi?<#guluszem1>
Üdv a klubban! 😊
Én is ugyanezzel hívtam fel az 576-ot, nekem sem akarta a 2. DVD-t.
Érdekesség másik DVD olvasó beolvasta.. na most ez az egyetlen DVD ami az elmúlt 2 évben nem olvasodott be 😉
Legközelebb inkább pénzért letöltöm.

Más: Viszont a játék fagy.
Kipobáltam driver cserét és mindne elképzelhetõ dolgot, de akkor is 10-20 perc után belassul majd fagy (más más pályákon is)
Más forumokon is láttam hasonlót, erre megoldást tud valaki?

Baromi ronda ez az új dizájn!

Lcapitant
pls: 6322

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Hogyan lehet lemérni, hogy hány fps-el megy a játék?
😊)) Köszi és ez mi?Mert nem jön be semmi!
ajem kisa
Jaja, nem strict a jo, hanem "Open" kell!

😄
Egyszerû! Ne lássanak meg, várj, majd Soap mondja, hogy jöjjön a B terv!

Na nagynehezen csak felcsatlakoztam steam-ra 😊

Úgye már 2 napja nemtom telepíteni a disc 2-õt felhívtam az 576-ot( a deamonos mountolás se jött be ugyan úgy lefagyott) ott azt mondták hogy vagy mountoljak mint mondtátok vagy szedjem le a deamo tools mert lehet az zavarba.. hát leszedtem telepíteném de most meg sztem bedõlt a steam rendszere mert nem tudok csatlakozni...

kuci06
http://www.gossipgamers.com/modern-warfare-2-server-cracked-already/

Modern Warfare 2 Server Cracked Already

Forget the so called feud over the no dedicated servers for Modern Warfare 2 because someone already cracked it. The so called “cracked version” can host multiplayer games out of the IWNet and also host LAN games.

The cracked MPloader from Teknogods is of course against the terms and rules by Infinity Ward somewhere, so I would suggest you use this at your own risk. However, it is reported that all rooms on the server is already full to max compacity.

I can tell you that I definitely saw this coming, but I definitely did not think it would be this fast. Oh by the way, there are already a ton of cheats in the game so Infinity Ward will be very busy these few coming weeks.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1253383529&no=730
tessék 😊

tommygear
senki nem mondja hogy feltartott kézzel mej ki, neked legalábbis nem mondják
Nincsenek is szerverek egyelõre,milyen szervereket törtek akkor fel?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sziasztok!Én sajna mésg mindig telepítésnél tartok!Nem tudna valaki segíteni??? #6012
mrzoltan
A géppuska lõszer átviszi...
Firerock
ezt ne tõlünk kérdezd😄
írj a supportnak😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
engem meg az érdekelne hogy levolt írvah oyg hoyg ekll átírni az xfire-t hogy lássa a codot de nemtalálom,valaki írja már le még1x lécci

nonicks
amúgy a rohampajzs miért bír ki mindenféle lövést?
2 tár ak-47-est lõttem bele és semmi bajuk nem volt
(7.62 lõszer + Ak 47 át viszi a betont is)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Firerock
kilépsz és megállsz mozdulatlanul
aztán a fickó mondja hoyg Plan B elõveszed a detonátort és megnyomod a gombot

TaRka0107
Engem is érdekelne!😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Firerock
ez komoly?
mesélj róla😄

sziasztok

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már biztos ezerszer megkérdezték ezt, de nem akarok többszáz/ezer hozzászólást visszaolvasni, és nem tudom hogy keressek rá: va naz a rész, amikor a hóban kell lerakni a bombát és utána lopakodni, és a végén találkozunk a társsal. Az felküld az emeletre egy sárga cuccért, és õt elkapják, mondják hogy feltartott kézzel menjek ki. Ott el kéne rakn ia fegyvert? ha igen, akkor hogy lehet? vagy le kell lõni mindet? Nem találtam rá gombot, lelõni nem sikerült õket (hardon). Aki tudja írja le legyenszives

kuci06
Szevasztok, gondoltam szólok, hogy sikerült feltörni néhány embernek a szervereket...

SZAL MÁR VANNAK TÖRT SZERÓK

Ennyit az IW szánalmas próbálkozásairól :rolleyes:

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Beszarás, jönnek az emberek, akik el próbálják kérni a Steam jelszavakat...
Van bõr a pofájukon...
B+, menj a tescoba és vedd meg Te is, fizess ki érte 12000-et, és lesz saját accountod...
Ja, és az nem consolos volt... 😊