Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
perk,1 Marathon
perk,2 Lightweight
perk,3 Steady Aim
holnap ki is próbálom... :)
Xbox Live: Lunatic HUN
Am. meg próbálják kicselezni, mennek be mögé, gránát...^^
De azért tudni kell használni.
Ugyan ezen a mappon buliztam vele én is, ameddig lekötöttem vele 3 manust addig a többiek szépen hátba lõvöldözték õket. Poén volt, ellõttek rám fejenként vagy 3 tárat meg 2 gránátot.
Elsõdleges fegyver: Riot Shield
van aki szó szerint vette.. XDD
Xbox Live: Lunatic HUN
Ha nem tetszik, és nem érdekel, útálod, akkor menyj innen könyörgöm...
Nekem sem tetszik csomó játék, mégsem megyek oda ócsmárólni, milyen érdekes...<#falbav>#falbav>
Vagy beszélgessünk arról milyen videókat láttál ami alapján tudod milyen a multi?
A fegyverek egyformák? Végül is azok, pukkannak, és van torkolat tûz.
Olyan apróságokkal ne foglalkozz, hogy mások a lõ tulajdonságok, a szórás és a kinézetük sem egyforma.
Scriptnek éppen scriptes, de sokkal "találékonyabb" a script mint a cod4-ben és a cod5-ben.
A kommented alapján te sem vetted meg.
Jogod van hogy véleményed legyen ezt tiszteletben tartom, na de ekkora marhaságokkal dobálózni.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
flash+futás és késeled.
Lábát lövöd, ha feláll és nem gugol.
Mögé dobsz egy gránátot, vagy fut és lábon lövöd vagy megfordul és hátba, vagy úgy marad és robban.
Ezen kívül biztos van még pár ötlet...
Mi a gond vele? Meg van a taktika amivel hatástalanítani lehet.
Vagy legalább az a perk ami a falon jobban átviszi a golyót hatna erre is.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Leszedtem a Steam-et amit felraktam az "E" meghajtómra /játékok/. Utána telepítettem a játékot ami ugye szintén az "E" meghajtóra került a Steam mappába. A netem Inviteles 1 megás. A játékot a lent látható konfigon játszom 1440*900-as felbontásba 60Hz-en. Teszek egy képet is.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Tehát ha nem installálta fel (mivel nem tudj a 2. lemezt berakni így nincs install) akkor nem látja a steam sem.
Szerintem (legalábbis nekem nem látta, ugyanezzela problémával).
De lehet tévedek.
Baromi ronda ez az új dizájn!
CSAk azt bánom hogy ebbõl a pénzbõl vehettem volna magamnak egy normális kabátot vagy valamit...
Per Aspera Ad Inferi.
Azaz csak akkor lehet a steamrõl csinálni egy backupot ha már egyszer sikerült instalálnod.
Engem is evett a méreg 11 pénzért nem mentde ezzel foglalkozom igy volt itthon egy másik DVD író is.
Viszont a lefagyás/belasulás nem oldodott meg, szóval ez a legnagyobb szopás mait valaha láttam.
Pénzért ilyen szart el sem hiszem.
Fent Infinity Ward on is van topic, rengetegen panaszkodnak a játékra, hogy fagy lassul stb.
Baromi ronda ez az új dizájn!
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Csak a single részéért kicsengetni ennyi lét?! Ti tudjátok. :)
Per Aspera Ad Inferi.
És ezzel akarsz multizni? Szerinted milyen pinged lesz majd? :)