Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennyire nem lehetsz sötét.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

stonesour
nagyon köszönöm, végre játszhatok!

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

VEDD-MEGA-BOLT-BA!!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

GOAN-DBUY-THEG-AMEL-OSER

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Te hülye vagy? A CD kulcsát? A lakásom kulcsát meg a bank kártyám kódját nem kéred?

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

stonesour
valaki megadná a cd kulcsát? kössz elõre

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Lunatic83
csak a megfelelõ Perk-eket kell még hozzá választani, s akkor tényleg jó...
perk,1 Marathon
perk,2 Lightweight
perk,3 Steady Aim

holnap ki is próbálom... :)

Xbox Live: Lunatic HUN

Kulee
Ááá derossz, szerintem nincs benne semmi élvezet, de minden esetre vicces...xD
Am. meg próbálják kicselezni, mennek be mögé, gránát...^^

Jaja jó cucc, nem véletlenül van külön challenge sora. :)
De azért tudni kell használni.
Ugyan ezen a mappon buliztam vele én is, ameddig lekötöttem vele 3 manust addig a többiek szépen hátba lõvöldözték õket. Poén volt, ellõttek rám fejenként vagy 3 tárat meg 2 gránátot.

Nathan66
ez a game über lenne, ha euphoria engine-el lenne megspékelve. Egyébként, igy is nagyon ott van, de a scriptes összeesések halál után, és a random spawnolások idegesitöek.

Lunatic83
http://www.youtube.com/v/IeumqJGbQa4
Elsõdleges fegyver: Riot Shield

van aki szó szerint vette.. XDD

Xbox Live: Lunatic HUN

Ugyanannyi jogom van hozzászólni az írásodhoz, mint bárki másnak. Ugyanis nem PM-ben küldted neki. fail

Kulee
Imádom hogy a fél társaság csak azért jön hogy szídja a jatákot...<#ejnye1>
Ha nem tetszik, és nem érdekel, útálod, akkor menyj innen könyörgöm...
Nekem sem tetszik csomó játék, mégsem megyek oda ócsmárólni, milyen érdekes...<#falbav>

Neked ki osztott itt lapot csövi?
Vagy beszélgessünk arról milyen videókat láttál ami alapján tudod milyen a multi?

És ha nem vette meg akkor mivan? Ha valami nem tetszik az embernek, minek vegye meg? úristen, olyan elkurvult egy gondolkodásmód van ebben a kibaszott világban... komment alapján meg nem nagyon lehet biztosra venni hogy nem vette meg... Mivan ha egy csalódott vásárló?

Azt hogy ki az a hülye aki egy olyan fps-el játszik ahol lõni és ölni kell amikor ez õt zavarja.
A fegyverek egyformák? Végül is azok, pukkannak, és van torkolat tûz.
Olyan apróságokkal ne foglalkozz, hogy mások a lõ tulajdonságok, a szórás és a kinézetük sem egyforma.
Scriptnek éppen scriptes, de sokkal "találékonyabb" a script mint a cod4-ben és a cod5-ben.
A kommented alapján te sem vetted meg.
Jogod van hogy véleményed legyen ezt tiszteletben tartom, na de ekkora marhaságokkal dobálózni.

dronkZero
Nemtom mit röhögsz, továbbra is az a véleményem, hogy játéknak egy fostomlõ, hihetetlenül primitív, lineáris, szarrászkriptelt, agyatlan. Ha még egyszer végigjátszom, az nem azért lesz, mert olyan kurvajó, hanem mert nagyon látványos.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Semtexet dobsz rá, és ha mákod van berohan a társaihoz :D

Flash+gránát nincs ott gond, többen döglenek.

Igen,ha egyedül jön jó.Csak mikor 2 pajzsos beáll a célépület ajtajába,és mögüle 2 fegyveres ossza az áldást minden arra járóra (akiket igy esélytelen volt megsebezni) az kicsit meredek volt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ah.
flash+futás és késeled.
Lábát lövöd, ha feláll és nem gugol.
Mögé dobsz egy gránátot, vagy fut és lábon lövöd vagy megfordul és hátba, vagy úgy marad és robban.
Ezen kívül biztos van még pár ötlet...

Firerock
gl:)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Na megmondtam hogy sírás lesz belõle. :)
Mi a gond vele? Meg van a taktika amivel hatástalanítani lehet.

Nem tudom,ez a pajzs szerintem nem hiányzott multiba.Mikor a fele csapatok ezzel rohangálnak elég idegesítõ.
Vagy legalább az a perk ami a falon jobban átviszi a golyót hatna erre is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sarapetike

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

rofl<#idiota><#taps>

Sarapetike
<object width="425" height="279"><embed src="http://media.xfire.com/swf/embedplayer.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="279" flashvars="videoid=18cc6b"></embed></object>

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

dronkZero
Na jó, végigjátszva nem volt olyan szar azé', de csak a filmszerûsége miatt. Maga a játék, hogy 3 másodpercenként le kell lõni valakit, meg hogy a fegyverek gyakorlatilag tökegyformák, az gáz. A sztori, a filmszerû jelenetek, meg a grafika azért kárpótolt...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Szerintem ott a gond hogy megy a steam a telepítés elött, és nem a setup indítja el külön a steam setupját.

tommygear
most akkor mivan? alapból nem a dvd-rõl akarja telepíteni hanem netrõl letölteni? <#guluszem1>
Fraps!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Jani21
Hoppá mellényomtam Godefroy a címzett.

Jani21
"Csak akkor tudodo letölteni ha már egyszer fel volt instalálva." Én erre a mondatra reagáltam. A mentésrõl igazat szóltál.

Nekem nem volt fagyás. A játékot az 576-ban vettem meg.
Leszedtem a Steam-et amit felraktam az "E" meghajtómra /játékok/. Utána telepítettem a játékot ami ugye szintén az "E" meghajtóra került a Steam mappába. A netem Inviteles 1 megás. A játékot a lent látható konfigon játszom 1440*900-as felbontásba 60Hz-en. Teszek egy képet is.

V43 1105
Tapadó gránát azt csõ, multiban is bejön:D jön felém az alak megkapja a semtexet onnantól nyert ügy XD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

N amost azt irja, hogy csak teljesen letöltött és naprakész játékokról készit mentést (STEAM)
Tehát ha nem installálta fel (mivel nem tudj a 2. lemezt berakni így nincs install) akkor nem látja a steam sem.
Szerintem (legalábbis nekem nem látta, ugyanezzela problémával).

De lehet tévedek.

Baromi ronda ez az új dizájn!

NA ujjabb okozás ujjab fagyás... én feleadom holnap még megpróbáltatom a gyerekkel aztán hétfõn úgyis megyek vissza fehérvárra bereklamálok 576-ba várok mégegy hete és majd eldõl milesz....
CSAk azt bánom hogy ebbõl a pénzbõl vehettem volna magamnak egy normális kabátot vagy valamit...

RatBaG
normális helyeken így megy... de egyébként én is a multi miatt vettem meg, még ha nem is éri meg. de ha már az elõzõ cod-ok is megvannak...

Per Aspera Ad Inferi.

Jani21
Az elsõ megállapításod nem helyes. Elég regisztrálnod a terméket a Steam accountra (pl. a serial-t beírni a Steam My Games oldal alján található Activate Product on Steam gombra kattintva). Onnantól kezdve már töltheted is, vagy DVD-rõl telepítheted.

Csak akkor tudodo letölteni ha már egyszer fel volt instalálva.
Azaz csak akkor lehet a steamrõl csinálni egy backupot ha már egyszer sikerült instalálnod.
Engem is evett a méreg 11 pénzért nem mentde ezzel foglalkozom igy volt itthon egy másik DVD író is.

Viszont a lefagyás/belasulás nem oldodott meg, szóval ez a legnagyobb szopás mait valaha láttam.
Pénzért ilyen szart el sem hiszem.
Fent Infinity Ward on is van topic, rengetegen panaszkodnak a játékra, hogy fagy lassul stb.

Baromi ronda ez az új dizájn!

Az nagyon ritkán volt... szal ha igen rendes vihar volt vagy ha tötöttem le valamit...

andaxxin
lehet console-t mw5 ben?mert én nem tudtam

En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Csak a single részéért kicsengetni ennyi lét?! Ti tudjátok. :)

kifli
max 300 az már csúnynmagas :D
cod2 cod 4 cod5-nél simán multiiztam 50-100 max 300 körüli pingel csak a csávokám feketén csinálja a etet aztán a letöltési sebbeség ilyen szar

RatBaG
csak single-t nem is próbálhatja már ki vagy wtf?

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
kisebbet sebez, kb így oldották meg a range dolgot. messzebbre gyengébb...

Per Aspera Ad Inferi.

Rage47
azzal játszani sem lehet
Jani21
Érdemes ekkor más letöltési szervert kiválasztani (Steam beállítások->Downloads fül). Nekem a lengyel és a holland szerver jött be, azonban nem feltétlen a közelebbiek jók, néha a kínai is pörög :).

És ezzel akarsz multizni? Szerinted milyen pinged lesz majd? :)