Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

newszepiking
mi ez a hullaszag?
csak én írtom a mocskos férgeket?

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

armageddon666
Mindenkinek.

@

Ách... ilyen nincs..írom sorban😄

M4A1 noob, PP2200 noob, Famas noob, G18 noob, M21 noob, Vector noob... szegény gyereknek semmi se volt jó...végén leszedtem a helijét stingerrel, és ragequittelt😊

Mellesleg...normalban csak nekem kell 2 golyót lõnöm testre m21bõl?

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

gömbgiliszta
ezen: " skill 18 akimbo " akkorát röhögtem, hogy majd leestem a székrõl...

<#taps>

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

AkAfinucsi
igen? Na az oltás nekem volt már 2 nuke-om 1 mapon de ugye nem lehet benyomni... 😄

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

armageddon666
Mi nem tudom vesztésre álltunk-e.

Haverral dupla-nuket akarunk 😄 Elvileg be lehet nyomni a másodikat akkor amikor belassul minden 😊

@

böröczk
én pedig régebben idióta "lol"-ozást (amit amúgy rühellek mindenhol, midnen formában) mert a csíter núkra ráhívtam kerpekidzsbõl kapott emp-t : D

Kumiho #2179

böröczk
ja, mer van a kemper núk, csiter núk, meg az a fajta, amikor összerohangálod közben a feladatra koncentrálva (nem tdm-ben -.-") a gyilokokat, majd befekszel a susnyásba, herrier, pár lövés esetleg, csopper és núk : D és ez az, ami sose jött még össze, mert midnig megölöm magam, hc-n játszom csak, és ha társat talál, ciki.. márpedig a spawnt nem tudom irányítani..

Kumiho #2179

AkAfinucsi
én is kaptam a nice-ozást mivel vesztésre álltunk és elkezdett visszaszámolni a kis forgó jelecske 😄😄D

Felvettelek, Nokedliasd vagyok amúgy 😊

Én is játszanák másokkal. Mi a steam neved?

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

armageddon666
Megvan a 8. Nuke, most HCTDMen... pedig csak FMJt akartam húzni MP5K-n 😄

Már csak M240 Mastery van hátra, de röhej, hogy nehezebb az FMJt összeszedni vele, mint Nukeolni (mással). Bugos, ezért 14 hit kell falon át vele normál játékmódban. Gondolom HCn sem sokkal jobb :\ 16/40-nél járok vele...

Egyébként jó érzés volt, hogy "wow, nice nuke!" a szokásos cheaterezés helyett 😄

@

Azthiszem nem volt semmi a nevük elõtt... vagy talán (HUN), de nemtuti 😊 mellesleg nem csaltak, simán tudták egymást fedezni dem meccseken 😊

armageddon666
Ellenben nagyon gyorsan idegesíthetõk, és ez roppantmód mókás tud lenni nagyon gyorsan 😊)))

@

böröczk
ja, velük már mi is találkoztunk.. amúgy amellett, hogy csalnak, atomparasztok is, ami sajnos rohadt sok magyar játékosra (is) vonatkozik.. egyszerûen én még normális meccset nem játszottam magyarok ellen.. volt már olyan, hogy egy-egy példánnyal összetalálkoztunk, azok normálisak voltak többnyire. De eddigi tapasztalatok szerint, ha már egy hordában feszülnek, elõjön a tirpák énük, már amelyik hajlamos rá..

Kumiho #2179

AkAfinucsi
Jól kezdtem a napot, elsõ mapon nuke 😄DDD

armageddon666
nem a MECK volt véletlen? 😄 Egyik nap összefutottam én is velük. Wastelandsen a sövényen keresztül lõtték az embereket... biztos összeszokás meg tapasztalat és nem WH 😊 de 5en csalással nem tudtak nuket összeszedni MERT MEGBASZTAM AZT AKI GYÛJTÖTTE HAHAHAHA

@

Tegnap összefutottam egy magyar klánnal, konkrétan 5en játszottak. Ismét bebizonyosodott, hogy egy összeszokott csapat elõnyben van. Nincs esetlek valami klán, vagy akárcsak 1-2 ember, akinek lenne kedve együtt tolni? 😊

AkAfinucsi
köszi!Nem szoktam kempelni maximum az ellenfél kezdõjén rohangálni 😄D

Bugi Misi
grat sok szerencse kell ilyen stathoz meg jó kemp, mennyi ideig tartott a meccs?

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

armageddon666
Na megnéztem már...
Invasion 😄DD ott vannak a felrobbant tankok, meg a középsõ házban ilyen bárpult vagy mi.

@

gömbgiliszta
most azon gondolkodom, hogy melyik pályán van bárpult és tank...

help

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

armageddon666
1 killen még sosem múlott szóval akkor már inkább Cold-Blooded :S

@

AkAfinucsi
Ajánlom a tar-t hardline-al^^ iszonyat jó

armageddon666
Vizsgáztam, szóval most nem nagyon játszottam, de ma megint összejött egy 😄 Marathon+SP+SitRep Pro MP5K FMJ + TMP Holo

Tök véletlen jött össze 😄 Megyek házba, meglesz Harrier, mire kijövök a házból megvan Chopper 😄 Skidrow volt asszem (neveket mindig elfelejtem), szal bebújtam a bárpult mögé... Chopperrel daráltam egy sort, aztán behívtam Harriert középre, pont fut el elõttem valaki, már csak TMPm volt, lelövöm, futás hátra tank mögé, és várok hogy öljön Harrier végre... na nagy nehezen öl egyet: NUKE!

7200-nál voltunk... ellenfél meg 3700 talán.

@

AkAfinucsi
Hát én nagy sniper highnak mondhatom magam (kis egoval 😄),szinte csak azt használtam meg használom is.

Antal99
csak mióta elkezdtem sniperezni, már lelassult a dolog.

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

böröczk
én se szeretem, de ha hc mosh pit azt dobja..

Kumiho #2179

Antal99
impozáns eredmények.

régebbin,a wins losses arányodon látszik,hogy valamikor te is ember voltál,de újabbon már nem esküdnék meg rá

nekem annyi a nagy eredmény,hogy -4200-as k-d arányt tudtam megfordítani +3500-ra kb 1 hónap alatt p10 lv70-nél

AkAfinucsi
nm 😊 vélemény? 😄

Antal99
köszönöm a képeket!!!

Antal99
tisztázzuk,csak kérdeztem.
eszembe sem jutott,hogy csaltál!

lehet,csak irigység beszél belõlem.

így kezdtem:"gondolom,nem igazán izgat"

AkAfinucsi
Tényleg ,hogy haladsz a nuke-olással? 😄

AkAfinucsi
Spawncamp jódolog fõleg ha te csinálod xD

AkAfinucsi
Ha 3x játszottam mw2-ben sabotage-t akkor sokat mondok szerintem 😄 én demo/domi/snd 😄

böröczk
amúgy engem nagyon feltosz, bár ha belegondolok, sabotage-on, demon én is szoktam csinálni : D de ott amúgy hasznos is.. mondjuk sabotage-on mit gondolhatnak, amikor van egy 10mp-es éledési idõ.. hát ugyanazt, mint én, amikor fordítva történik : D

Kumiho #2179

AkAfinucsi
Csak a spawncamp 😄DDDDD

böröczk
ja, acvel belõsz annak a pályának a közepére (vagy spawnhelyre) és mindenki megdeglik : D

Kumiho #2179

AkAfinucsi
Az a 33 halálom azért született mert jött az rpg,skill18 akimbo,az lmg-k....minden volt ott 😄

AkAfinucsi

played time:

armageddon666
TDMben kb. összesen nem lehet 50-t összeszedni O.o Elhúzódó Sabotageban 20 perc alatt meg rengeteget...

Nem a 137 kill a nehéz, hanem a 33 halál. Szóval mindig jó fele kell nézni, jól kell bújni, jó idõben kell búvóhelyet váltani, meg elkerülni a random tubeokat, gránátokat.

HCban Tar 1-hit-kill... elsõ golyó oda megy ahova célzol. Innentõl már nem is igazán "tudás" (spray-control sztem az egyik ami tudást igényel, a többi amit feljebb ecseteltem. Jah meg ofkorz az apró exploitok ismerete, de abban inkább a CS bõvelkedik) hanem jó reflex, meg szem-kéz koordináció. Meg jó szem, hogy észrevedd a ColdBlooded Pros snipert a legnagyobb fûben pálya másik felén a ködön túl.

Az igen nagy arányú KDR-t meg számold ki. 4.... Egyáltalán nem nagy. Huzamosabb ideig hozni idegõrlõ számomra, de egyáltalán nem nagy.

+#22481 quoted for truth (és btw ezért játszom ritkán nemTDMet, mert mindig noob a csapat)

@

AkAfinucsi
Alap 😄

statjaimat hova ?ide linkeljem vagy privátba menjen? 😊

Drephis
minimum 5 ac-130 befigyelt. 😛

help

AkAfinucsi
jólvan! már végre jössz te is 😄D

AkAfinucsi
ennyi barátom 😄 (tapasztalat beszél belõle is 😄DDDD)

te meg magyarázkodj még 😄DD jól játszol jól játszol, ennyi
este megyek énis 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

kurva nagy skillt igényel a defender oldalon hagyni felrobbanni az egyik bombát a maradék 4-5percben pedig bevédeni a megmaradt bombsiteot
defender oldal szinte kivétel nélkül mindig nyer (kivéve ha noob a csapatod)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

AkAfinucsi
A resetet pedig téli szünet elõtt nyomtam azthiszem 😊

AkAfinucsi
Hát a 10 prestige 70lvl-es accban 100k fölött volt (ha nem hiszed el visszarakom mert megvan a prestige mentés), ebben pedig leshotolom neked,itt nagyrészt snd-ztem

Antal99
oké köszi
de azóta kétszer is összejöhetett volna
idõhiány oké,de a kill death arány,még mindig bizonyítana!