Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
M4A1 noob, PP2200 noob, Famas noob, G18 noob, M21 noob, Vector noob... szegény gyereknek semmi se volt jó...végén leszedtem a helijét stingerrel, és ragequittelt😊
Mellesleg...normalban csak nekem kell 2 golyót lõnöm testre m21bõl?
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
<#taps>#taps>
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Haverral dupla-nuket akarunk 😄 Elvileg be lehet nyomni a másodikat akkor amikor belassul minden 😊
@
Kumiho #2179
Kumiho #2179
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
Már csak M240 Mastery van hátra, de röhej, hogy nehezebb az FMJt összeszedni vele, mint Nukeolni (mással). Bugos, ezért 14 hit kell falon át vele normál játékmódban. Gondolom HCn sem sokkal jobb :\ 16/40-nél járok vele...
Egyébként jó érzés volt, hogy "wow, nice nuke!" a szokásos cheaterezés helyett 😄
@
Kumiho #2179
@
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Invasion 😄DD ott vannak a felrobbant tankok, meg a középsõ házban ilyen bárpult vagy mi.
@
help
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
Tök véletlen jött össze 😄 Megyek házba, meglesz Harrier, mire kijövök a házból megvan Chopper 😄 Skidrow volt asszem (neveket mindig elfelejtem), szal bebújtam a bárpult mögé... Chopperrel daráltam egy sort, aztán behívtam Harriert középre, pont fut el elõttem valaki, már csak TMPm volt, lelövöm, futás hátra tank mögé, és várok hogy öljön Harrier végre... na nagy nehezen öl egyet: NUKE!
7200-nál voltunk... ellenfél meg 3700 talán.
@
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
régebbin,a wins losses arányodon látszik,hogy valamikor te is ember voltál,de újabbon már nem esküdnék meg rá
nekem annyi a nagy eredmény,hogy -4200-as k-d arányt tudtam megfordítani +3500-ra kb 1 hónap alatt p10 lv70-nél
eszembe sem jutott,hogy csaltál!
lehet,csak irigység beszél belõlem.
így kezdtem:"gondolom,nem igazán izgat"
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Nem a 137 kill a nehéz, hanem a 33 halál. Szóval mindig jó fele kell nézni, jól kell bújni, jó idõben kell búvóhelyet váltani, meg elkerülni a random tubeokat, gránátokat.
HCban Tar 1-hit-kill... elsõ golyó oda megy ahova célzol. Innentõl már nem is igazán "tudás" (spray-control sztem az egyik ami tudást igényel, a többi amit feljebb ecseteltem. Jah meg ofkorz az apró exploitok ismerete, de abban inkább a CS bõvelkedik) hanem jó reflex, meg szem-kéz koordináció. Meg jó szem, hogy észrevedd a ColdBlooded Pros snipert a legnagyobb fûben pálya másik felén a ködön túl.
Az igen nagy arányú KDR-t meg számold ki. 4.... Egyáltalán nem nagy. Huzamosabb ideig hozni idegõrlõ számomra, de egyáltalán nem nagy.
+#22481 quoted for truth (és btw ezért játszom ritkán nemTDMet, mert mindig noob a csapat)
@
statjaimat hova ?ide linkeljem vagy privátba menjen? 😊
este megyek énis 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
defender oldal szinte kivétel nélkül mindig nyer (kivéve ha noob a csapatod)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬