Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
néha olyan gyorsan becsapódik, még ki sem lövöm.
ha az ellenfélnek van, akkor meg egy csomót idõzik a levegõben mielõtt elindulna.
legalábbis így tûnik. ( így vagyok AC-130-al is, ha én csapatom vele néha tök gyorsan vége lesz, ha meg az ellen, akkor meg alig akar abbamaradni. )
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
@
@
" connencting to IWNet "
addig toltam a singlét hardon...
@
Tűz Csucsu !
A MW2 Configuartion Utility, hova kell rakni? Azért kérdem mert hiába raktam fel, és hiba állítom benne amit akarok nem látszik a játékban. A térképet már tudom hol lehet beállítani, de a játékban nem állítódik vissza.
Elõre is köszönöm a segítséget.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
szeretnék valamit kérdezni:
mi van akkor, ha használt mw2-t veszek, steam-reggel együtt, de nekem már van steam-accom? Hozzá tudom rendelni a használt játékot az én saját accountomhoz? Vagy ne szórakozzak, inkább vegyek eredetit?
Csak mert még mindíg 10e fölött van az ára, és használtan már 4-5 körül lehet kapni
Viszont nem akarom hogy emiatt elcseszõdjöm a steam acc-om
Köszi elõre is
GOOBY, pls
Ez is fos lett!!!!!!!!!!!!!!!!!
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
A térkép meg van, de rajta van ez az új ami nagyobb, ez a MW2 Config Utility " azt eltünteti?
Esetleg valaki leírná azt, hogyan kell azt használni a térkép kisebbé tétele ügyében? A videóban nem láttam, a név színezést már tudom....
Elõre is köszönöm a segítséget!
na "sreaching"-oljál csendben, egyedül, otthon, vagy tipli a warezba.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
😄 INWNET invaild version azt irja ki a multinak a menüjébe
INWNET_INVAILDVERSION pzl help hogy miez vagy hogy kell megcsinálni😄
video
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
De elképzelhetõ, hogy van már valami okosság amirõl én nem tudok...
Majd megírják a srácok ha van ilyen...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Volna egy kérdésem: a múltkor multiztam és sajnos egy csaló hostra csatlakoztam több problémát okozott: a class menüben színesek lettek a kiírások (ezt meg bírtam szüntetni), sajna az arányomat is változtatta nagyon sok ölés és 20 halált írt ki (ezt nem bírtam visszacsinálni), de a legnagyobb probléma az, hogy a játékban a térkép bal felsõ sarokban nagyon nagy lett! Valaki el bírná mondani, hogyan lehet visszaállítani?
Próbálkozásaim: beállításoknál mindent alaphelyzetre nem mûködött, újratelepítés nem állította vissza.
Elõre is köszönöm a segítséget. Ja és még valami eredetim van...
Kumiho #2179
2 napja fallal nyomom, és kezdek ráérezni.
az a jó, hogy mivel pontos, az az ominózus 2-3 kritikus golyó ugyanoda megy. ( mint a famas-nál)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
én eddig nem...
@
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
annyira szeretnék azzal a fegyverrel játszani, de annyira elcseszték az erejét, hogy olyan mint ha légpuskával próbálkoznék. pedig anniyra pontos, és nincs is több ilyen jellegû fegyver a játékban.
Igen, elõször én is azt hittem, hogy ez nagyon nem az én napom. De mivel egy jó pár mással (UMP, Vector, SPAS, de még az õsellenségemnek számító FAL-lal is) szereztem killt ugyanazon a meccsen, kicsinyt értetlen voltam...
<#hamm>#hamm>bár ha jobban belegondolok, vannak napjaim, amikor úgy érzem, hogy az összes kezembe akadó fegyver ilyen.<#hamm>#hamm>
De ha már úgy is:
Volt valakinek olyan tapasztalata, hogy egy fegyver szó szerint nem mûködött akár csak egy meccs erejéig? Mintha vaktölténnyel lõtt volna? Tegnap a 3 halál után elkezdtem figyelni és valamiért, ha rangert vettem elõ egyszerûen nem akart meghalni az ellen. Más fegyver (akár más shotgun) hibátlanul osztott, de a ranger közvetlen közelrõl, mindkét csõbõl elsütve se. Nem volt painkiller, és a killcam szerint még csak sebezni se sebzett. A következõ meccsen meg megint rendeltetésszerûen lehetett használni...