Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
még megy...😄
majd lehet egyszer nem fog, de most simán csatizik, meg haveroknak is...😄
nah meek multizni...
jó játékot nektek is...
lehet sokat nem érdekel amit irok, de legalább tölem informálódhattok majd ha sikerül a nyamvadt warez-t kiszoritani.
majd irok ha nyugodtan lehettek csak eredetisek...
addig meg go multi...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
sajnos sztem ritka kivétel.
sztem aki megveszi a játékot, az ÁLTALÁBAN azért veszi meg, hogy úgy játszon, ahogy tud. persze jönnek a cheatek és egyebek, DE általában ezeket egy idõ után kiszûrik..
azok ellen, akiknek van pénze állandóan újabb csalások kifizetésére (lsd. bukott multi név) nem sokat lehet tenni.
én sem vettem meg mindent, de nem is verem ott magam, ahol lopott programmal játszom, pláne nem néze hülyének a többit...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem értem miért gondolják sokan ,hogy aki tört játékkal játszik az mind csaló! Én is törtel szoktam játszani mint sokan mások! És eszembe sem jutott csalni multiban és elítélem õket! De azért mert nincs x ezer Ft-tunk játékra azért még nem kell bunkónak,csalónak nevezni az embert! Ezek ellen kellene valamit csinálni nem a warezosokat szidni! Igen tudom ha nem veszik meg a játékot nem fejlesztenek stb! Talán nem a magyar fizetésekre adják ezeket a játékokat! Bár érdekes nem magyar csapatok vannak akit feltörik a játékokat! Nem rajtunk MAGYAROKON fog múlni ha nem lesz fejlesztés!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ennyi.
majd nemsoká lesz..addig pihi...
😄
csak jó tudni, hogy egy szellemmel harcolnak az IW-sek...😄
ennyi
támogassatok!
addig a Bioshock-ban sem volt rend, amíg a moderátor oda nem vágott (én)
egy peccs szerinted meddig fog tartani, ha magát a játékot, meg az egész IWnet-et már kiherélték????
😄
ezzel csak azokkal basznak ki, akik megvették, és inkább játszanának, mintsem pecselgetnének 4-5 oránként...mert ez lesz, ha az IW folyamat lépést akar majd tartani...
És mindegyik wrz-s, ott piszkítsa be a topikot, ne itt.
Amúgy tényleg nem lenne rosz ha most már a rosszmájú wrz-seket likvidálnák vagy valami XD.
Am. valaki betenne egy képet majd a fegyverérõl, ha vett már rá valami jó festést ?😄
Decemberig valahogy ki kell bírnom,mutasson valaki egy képet 😊
ez csak addig fog tartani, mig fel nem töltik a peccset törrenthez
😄DDDDDDDDD
Most update-elte steam a játékot.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
nem ártana innen kibaxni a sok majmot, de tényleg!
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
ha ide is bejött akkor nem fogok játszani, de megvenni sem hasonló csocsót.
komolyan mondom.
eddig is volt /van/lesz lehetõségem letölteni.
én is úgy gondoltam, hogy ha megveszem, akkor úgy tudok játszani, hogy a köcsögei maradnak az agyagedényezésnél.
ha így marad a dolog, akkor nem veszek több csocsót.
igaz még csak kezdõ vok, de voltak érdekes elemek a multiban....
Ezt írta ki a steam:
A Steam kiszolgálói jelenleg túlterheltek a kérésed kezeléséhez.
Légy szíves, próbáld meg újra pár perc múlva.
Kezd összeomlani ez az egész szar! Örülök hogy legalább belépett erre a játékot nem tudom elindítani!
@
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Azt hiszem en irtam egyszer vissza neked.
Amit nekem sikerult leszurnom a jatekbol (ha tevedek, kerlek javitsatok ki), hogy mivel steam alatt fut, ezert Te beregelsz steamre egy accounttal. Azt termeszetesen barmikor megvaltoztathatod az Edit profile menuben, de ujabb profilt nem tudsz letrehozni. Tehat csak a letezo egy profilodat tudod megvaltoztatni.
Nekem ennyi derult ki az eddigi jatekok soran. Teszem hozza, nem vagyok egy nagy szamitastechnikai magus. 😊))
Udv.
Múltkor mikor kérdeztem, hogy aki megvette a játékot, az úgy vette-e meg, hogy ismerõsei is megvették vagy csak úgy.
Az erre érkezett válaszokat köszönöm, de közben informálódtam további multiplayer-es botrányokról is.
Ezek közöl a legkritikusabb pont, hogy olvastam valahol, hogy:
"With the inclusion of Steam in Infinity Ward's new video game, Call of Duty Modern Warfare 2, only one profile can be used in the game.
"
Ezt én is észrevettem, hogy Single-ben nem tudunk több profilt létrehozni.
Nos, ha megvennénk, tesómmal játszanánk egy gépen felváltva a multiplayert, ahogy más eredeti játékot is (pl Battlefield: Heroes). Akkor tehát multiban is csak 1 profillal tudnánk játszani?
Mert akkor felesleges az egész számunkra és itt vesztem el végleg az érdeklõdésemet vele kapcsolatban.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nekem olyan gondom lenne hogy nem tudom vista alá föltelepíteni error hiba üzivel elszáll. Egészen pontosan: An error occurred while trying to copy a file: The source file is corrupted.
Click retry to try again , ignore to skip this file (not recommended) or abort to cancel installation. mi lehet a baj?
Legyenszíves aki tud az segítsen Köszi!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
9/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Na de hanyagoljuk, már ezt a wrz és csíter témát, mer kezd unalmas lenni. 😊
De nem sokan fizetnek érte szerintem... (fõleg nem warezosok, azok a játékért sem fizettek)
A többi gagyi cheatet meg a VAC is megfogja :\
@
Na errõl beszéltem. :S