Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
don't feed the troll
cool story bro'
és mindenki boldog...
@
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
ám L4D2 kapja be, tényleg érzõdik a hatása. persze 1-2 nap és minden helyreáll
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nerég beszéltem egy magyarral eredeti játékkal nyomta, és mikor megkérdeztem hogy warezzal van-e fent, akkor meglepõdve kérdezte, hogy:
"Miért? azzal is fel lehet jönni???"
😄
mondom igen...
erre válaszolta, hogy:
"na bazki...!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ez a "cheat" nem cheat... feltörték a szervert, csináltak konzolt, és be tudják állítani a szervert... ergo mindenki 40 métereket ugrik, és mindenki sorozatban lövi a rakétákat AZON A SZERVEREN AHOL BEÁLLÍTOTTÁK...
a gond ezzel az hogy bekavar a matchmakingnek valahogy...
már ha jól vettem ki...
@
@
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
egy szóval sem...
sõt leszarom hogy mit gondoltak..ha megrendelem, akkor õk loptak volna meg...
csak azt mondtam, ha már megy warez, azt nem kell azonosítani, a csiterekkel.
felmegyek játszani, nem fizettem, de legalább nem rontom a más játékát, mert nem nyomok másodpercenként 15gl-t az arcába...
én és többi normál warezos akik nem csalnak azok nem zavarnak senkit....
a csiterek a warezosoknak is fogják szúrni szemét.
a fõ probléma, hogy ezellen a büdös életbe nem fognak tenni semmit.
semmien patch nem lesz, hisz kb 2-3 nap mulva már felteszik azt a krekket, amihez nem kell steam és multizhatsz, és még ígyis cdkulcs nélkül van fent mindenki.
a csitert még talán le lehet szabályozni, arra várhatsz, de a warezt kiszürni nem lehet, mert nincsenek felkészülve erre, és ahhogy telnek a napok kiderül hogy más ellen sem.
tudod, én azt csinálnám az eredeti példányosok helyében, hogy írnék az IW-nek egy peticiót, hogy vissza a pénzünkkel, mert abban volt a poén hogy majd most csitmentes lesz, erre már 2 nap után voltak wallhack-ek, amivel a fizetõ állampolgároknak nem tartották be az ígéetüket...
A halál csupán a kezdet...
kibaszott sebezhetõ ezekszerint, és bakker gondold el aki megvette!!!! és aki nem!!!! aki nem az is most ráadásul a kibaszottsok csiterrel kell együtt lenniük......
lol
én naprol napra lepõdök meg hogy ien csapat, mint az IW, és a Steam monnyuk...hogy lehet ekkora bakit elkövetni egy ekkora játéknál???
itt basszus már a tesztek során ki kellett volna szûrniük a hibákat...lol
amíg megcsinálják a BUZIÖLÉST (lsd. köcsög warezhuszárok és csíterek kibaxása a susnyásba) addig játszom a left4dead2-vel....
most éppen emiatt haldoklik a steam :-))))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
És mi a másik probléma?
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ennyit a tiszta játékról...
Maradt volna a régi rendszer, így most kurvajó lesz a sok köcsög csiter ellen, és ezt még mi sok hozzám hasonló warezos is elítéli, mert az egy dolog hogy warezzal játszani, de hogy CSALNI!!!!! lol
Elméletileg az steames beállításnál alapból be van kapcsolva hogy mindig frissítse magát, de azért nézd meg azt is.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Tenyleg qrva nehez egyik masik... 😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ma telepítettem fel a játékot végre... játszanék is barátaimmal, de képtelen vagyok, mert felrakom a játékot és nem frissíti a steam... így 1.0.159-es verzióval vagyok:S hogy lehet manuálisan frissíteni? Köszi elõre is
Ugyanaz a feladat, ugyanannyi idore, ugyanannyi ember ellen... Max egyszerubb egy barattal, mert megfelezodik a "munkad". :-)
Szánalmas vagy.
koschwarz
Igen, ahogy Sparrow84 is írta, de választhatsz, hogy egyedül vagy haverral 2-en csináljátok. Érdekes game, a nehézségi szintjei igencsak jól el vannak találva. Szórakoztató.
Ami érdekelne még: Spec Ops soloban kurva nehéz... Coopban ugyanaz a feladat mennyisége, vagy megduplázódik az ellenfelek száma, esetleg csökken az idõ vagy valami? Vagy soloban is coop mennyiség ellen vagyunk, és azért szívok vele?
@
Sebaj, az a lenyeg, hogy tudunk jatszani... 😊
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com