Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
a flémhez 2 ember kell 😊 a troll, meg aki beleköt 😊

don't feed the troll
cool story bro'

és mindenki boldog...

@

EnZsolt
Örülök, hogy valakinek az az élete, hogy flémet kelt a fórumban. Ilyenkor mindig mosolygok, hogy van lejjebb. Csak így tovább fiúk!!!

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

üdv. megtudná valaki mondani a MP profilt hova menti? Nemakarom ujra kezdeni ha netán majd gép resi lesz ! thx

ProGabe
ezt meg tudom erõsíteni, egy darab csíterrel nem találkoztam

ám L4D2 kapja be, tényleg érzõdik a hatása. persze 1-2 nap és minden helyreáll

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DarkSector
jah rossz szobákba mentél....
nerég beszéltem egy magyarral eredeti játékkal nyomta, és mikor megkérdeztem hogy warezzal van-e fent, akkor meglepõdve kérdezte, hogy:
"Miért? azzal is fel lehet jönni???"

😄
mondom igen...
erre válaszolta, hogy:

"na bazki...!"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
amugy van wh meg aimbot 12.óta.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

De én letöltöttem. nem tudná valaki meg adni? pls pls<#banplz><#help><#help>
jó az oldal nagyon ott van grat a készítõknek ha többen voltak
darksectoral egyet értek mindenben eredetisek meg kapnak egy kis ízelítõt hogy milyen a csalókkal tolni a játék ott ez a kihívás ezt megszokni heheheheeeee😊))))) ja tényleg nem ezért jöttem érdemes leszedni ezt a szart ???
Szerk.: PB is szar volt, és annál még ez is jobb.
Az eredeti játékkal rendelkezõ emberek, nem játszanak együtt a wrz verziósokkal. Ezt már több helyen is megírták. És beszéltem is erdetin játszó emberekkel és õk-se találkoztak csaló emberrel.
armageddon666
te vágod mit beszélsz?
ez a "cheat" nem cheat... feltörték a szervert, csináltak konzolt, és be tudják állítani a szervert... ergo mindenki 40 métereket ugrik, és mindenki sorozatban lövi a rakétákat AZON A SZERVEREN AHOL BEÁLLÍTOTTÁK...

a gond ezzel az hogy bekavar a matchmakingnek valahogy...

már ha jól vettem ki...

@

armageddon666
Sõt, VAC miatt nekik az a legjobb ha csalsz, és esetleg van egy jó sokat érõ accod már 😄 és vehetsz mindent újra...

@

TaRka0107
Vedd meg a játékot 10000ftért és akkor meglesz a telepítõ kódja!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

hát erröl a fosról ezt kiadni 2009ben!

Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!

Nem tudja valaki? #7198
Robez84
te miröl beszélsz??? pfff<#zavart2>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

DarkSector
nem mondtam hogy felment
egy szóval sem...

sõt leszarom hogy mit gondoltak..ha megrendelem, akkor õk loptak volna meg...

csak azt mondtam, ha már megy warez, azt nem kell azonosítani, a csiterekkel.
felmegyek játszani, nem fizettem, de legalább nem rontom a más játékát, mert nem nyomok másodpercenként 15gl-t az arcába...

DarkSector
jah csiterek eddig is voltak!
én és többi normál warezos akik nem csalnak azok nem zavarnak senkit....

a csiterek a warezosoknak is fogják szúrni szemét.

a fõ probléma, hogy ezellen a büdös életbe nem fognak tenni semmit.
semmien patch nem lesz, hisz kb 2-3 nap mulva már felteszik azt a krekket, amihez nem kell steam és multizhatsz, és még ígyis cdkulcs nélkül van fent mindenki.

a csitert még talán le lehet szabályozni, arra várhatsz, de a warezt kiszürni nem lehet, mert nincsenek felkészülve erre, és ahhogy telnek a napok kiderül hogy más ellen sem.

tudod, én azt csinálnám az eredeti példányosok helyében, hogy írnék az IW-nek egy peticiót, hogy vissza a pénzünkkel, mert abban volt a poén hogy majd most csitmentes lesz, erre már 2 nap után voltak wallhack-ek, amivel a fizetõ állampolgároknak nem tartották be az ígéetüket...

Nem tudná megadni valaki a COD 6. telepítõ kódját? pls
Fenrir
Azért téged az kurvára nem ment fel, hogy nem csalsz, de legalább lopod a játékot. IW szempontjából még mindig az a jobb ha megveszed és úgy csalsz mintha ellopod és még csalsz is.

A halál csupán a kezdet...

DarkSector
a másik gond, hogy szar az IWnet rendszer...
kibaszott sebezhetõ ezekszerint, és bakker gondold el aki megvette!!!! és aki nem!!!! aki nem az is most ráadásul a kibaszottsok csiterrel kell együtt lenniük......
lol

én naprol napra lepõdök meg hogy ien csapat, mint az IW, és a Steam monnyuk...hogy lehet ekkora bakit elkövetni egy ekkora játéknál???

itt basszus már a tesztek során ki kellett volna szûrniük a hibákat...lol

Frank99
eddig is voltak csiterek, most meg mi lesz?

amíg megcsinálják a BUZIÖLÉST (lsd. köcsög warezhuszárok és csíterek kibaxása a susnyásba) addig játszom a left4dead2-vel....

most éppen emiatt haldoklik a steam :-))))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

szánalom az egész játék muhaahaaaa!!!!!!

Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!

nyuny01
Ezt eddig is tudtuk...
És mi a másik probléma?

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

mike0013
ki van kapcsolva a tûzfal:S

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

DarkSector

Na eddig tartott a nagy IWnet. Bíztam benne, de megint csalódnom kellett a Infinity Ward-ba. Pár nap kellett és már nyomatják a tört játékokkal mint állat. Ja és elõkerültek a WH-sok meg a többi buzi csaló. Kiadtuk érte a csomó pénzt és úgy szar az egész, ahogy van. Soha többé nem veszek meg egy rohadt cod-ot se.
Tûzfalad engedi a kommunikációt?
Elméletileg az steames beállításnál alapból be van kapcsolva hogy mindig frissítse magát, de azért nézd meg azt is.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Nyugi, nem... 😊))
Tenyleg qrva nehez egyik masik... 😊

mike0013
eredeti... még a gépet is újraindítottam, de még most sem jó:S

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

armageddon666
akkor nem kell frusztrálva éreznem magam ha egyedül nem megy? 😄 kösz 😄

@

Ha eredeti és nem letöltött verzió akkor indítsd újra a steamet.

mike0013
Sziasztok!
Ma telepítettem fel a játékot végre... játszanék is barátaimmal, de képtelen vagyok, mert felrakom a játékot és nem frissíti a steam... így 1.0.159-es verzióval vagyok:S hogy lehet manuálisan frissíteni? Köszi elõre is

Nem valtoznak a dolgok akkor sem, ha ketten jatszatok.
Ugyanaz a feladat, ugyanannyi idore, ugyanannyi ember ellen... Max egyszerubb egy barattal, mert megfelezodik a "munkad". :-)

Ahogy gondolod, ha csalás nélkül nem tudsz játszani akkor a cod1-ben is csalnod kellett.
Szánalmas vagy.

koschwarz
Igen, ahogy Sparrow84 is írta, de választhatsz, hogy egyedül vagy haverral 2-en csináljátok. Érdekes game, a nehézségi szintjei igencsak jól el vannak találva. Szórakoztató.

armageddon666
Még nem vettem meg, de Karácsonyra megszeretném... Multi így utánaolvasva nem olyan gáz, mint amilyennek tûnik... Hitboxok rendben vannak?

Ami érdekelne még: Spec Ops soloban kurva nehéz... Coopban ugyanaz a feladat mennyisége, vagy megduplázódik az ellenfelek száma, esetleg csökken az idõ vagy valami? Vagy soloban is coop mennyiség ellen vagyunk, és azért szívok vele?

@

Igen, ez egy erdekes kerdes, mert engem is sokszor dob be 120-130-as pingek koze, es amikor Tab-bal elohuzod a listat, ott meg 4 oszlopos a pingem...
Sebaj, az a lenyeg, hogy tudunk jatszani... 😊

ewuk
köszi! amúgy nekem az tûnt fel, hogy akár 10-20as pingel, akár 100+ossal próbáltam játszani, a szerver mindig a 100+-osoknál állt meg és dobott be játékba. Jó lenne egy iw szerverpark európába is, ha már dedikált szerver nincs.
Esplanade
látom hc játékosnak hiszed magad, amúgy tényleg nem nekem való mert egyszerûen szar a játék, COD1 forever

Az megegyezik a coop moddal...

Bling a perk neve...

koschwarz
ez a spec-ops játékfajta mit jelent????

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
sokat játszol ügyesen, és kapod a perk-öket.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

ewuk
hogy tudok multiban több cuccot aggatnia a puskámra?
zzeN
3rd vmi...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

"Érdemes megnézni a videót. úgy lõ a GL el mintha automata stuki lenne újratöltés nélkül és 1000 pont /kopf ot kap!" csak átírták a sustain_ammot , gravityt és a jump_heightet. Sajnos nem is ezek a legrosszabbak amiket elfogad és iwnet nem veszi észre.:S
atila4
Tps nézetbe hogy kell játszani? melyik az a játékmód?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

És csak wrz-vel müxik...
nem csak agentgodnak sikerült olldebuggal nekünk is sikerültek ezek, nagyon egyszerû csak meg kell keresni az adott commandot és átírni az értékét.