Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pont ezt kéne elmagyarázni
a sok idegbetegnek...
nem mondta senki, én ugy játszok, mintha alapról kezdtem volna, de így azokkal a fegyókkal mehetek, amiket szeretek, amik tetszenek.
én cod4ben is alap assaulttal mentem mindig, mert ott az tetszett.
itt a ACR fegyó jön be, és ezzel a 70-es peccsel használhatom ezt a fegyót.
ennyi...ezzel nem fogok többet gyilkolni, ugyanúgy gyakorolni kell, sõtt egy 8-as szintû is könnyedén leölhet, mivel nem a szin, nem a fegyver, hanem a gyakorlat számít.
csak sokan azt hiszik, hogy ez csit, és akkor ez azért kell, hogy 40-2-es arányt csinálok majd, és szanaszét kaszabolom a gyengébbeket...
ezt kéne megérteni, de ugytûnik sokaknak nehéz.
vagy csak az irigység beszél...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Frank99,DarkSector : Dark nem akarlak bántani tényleg, de valahol igaza van, franknek, nagyon szépen kérlek adjuk meg a topiknak azt hogy, nem wrz-zünk itt, és hadjuk(á bocs rossz a helyes írásom) játszani azokat, akiknek tényleg tetszik és szeretik.Úgyhogy légyszíves itt zárjuk le ezt az egész hacacárét, és ez minden wrz-snek szól ,meg aki úgy gondolja.. 😊.
Palesz : nagy valszeg már te se tudsz.
Neoncsoves : több ismerõsöm van aki játszik eredetivel, és még nem mondták hogy csalókkal találkoztak volna, inkább pro-b emberekkel, és én ha jól tudom ,téged csak wrz-sekkel tesz össze nem eredetisekkel, ha még össze tesz^^, update után, nem tudom.(én ezt így hallotam^^ 😊 , de nem tudom, még legalább 3 hét mire megtudom venni).
SMG: természetesen UMP45, szerintem a lgjobb smg, persze majd kipróbálom a Vectort is csak csináljam meg a challengeket. Itt is RedDot-ot használok, met az EO nagyon korlátoz a látásban.
LMG-t nemigen használok, ha igen akkor a Steyr-t
Sniper:van egy sniper classom, de ki fogom venni, mert nem találtam olyan mapot ahol hasznát tudnám venni. Az ACR vagy a FAL ACOG-gal bõven elég.
Másodlagos: AA12 RedDot-tal, csak akkor használom, ha kifogyott a lõszerem.
kiegészítõk: flashbang, semtex/nade/tactical insertion
Camo a digital, késõbb a red tiger.
Be happy. :) Running!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Uff, beszéltem...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
tökömet érdekli...kipróbáltam, addig felküldtem maxra, mentem benne...és ennyi.
akkor:
autos játékokban beütöm a 100%savegame-t és megyek néhány kört...ennyi...
valami gondod van ezzel?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
fura ember vagy te...
@
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
számodra jellemtelen játék?
az milyen? bocsi, nem vagyok picológus, de millen' az a "számomra jellemtelen játék" te írtad.
amikor hazudsz? vagy milyen az a jellemtelen játék? most tényleg, te tudod mirõl beszélsz????
édes istenem, hová süllyed a hazám...???
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
júúúj de nagy vagy... az mekkora csit...
jah hogy innét fúj a szél mi???😄
igen azt feltettem most aztán kurvára kibasztam minden játékossal, ez felér egy walhackel....lol
szuper.... most akkor ez mekkora bûn. lol
nah hagyd már.
én nem vagyok kocka nem ülök a cod elõtt napi 20 orát.
betettem a fegyókat azt ennyi.
más meg ugyanugy eléri a 70-et csak lassabban...ezzel nem jutok elõnyhöz, ezt mindenki megcsinálhatja..
vagy ez szúrja a szemed?
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Akkor userek ellen.?Bele sem merek gondolni....
de abban igazad van hogy ítélkezni és az esetlegesen fals, meg barátom barátjának infokat nem kéne hangoztatni, mert esetleg megtéveszt olyanokat, akik meg szeretnék venni, de még nem teljesen biztosak benne...
@
te keversz valakivel...
én csitelek???
jah singleplayerben öreg.
az nem ugyanaz!!! nem mások róvására!!! És csak a számomra jellemtelen játékokba...
jah és érdekes, hogy 6-7 játékot kivéve a többi 12 másikat mind x360-ra vettem....lol
akkor de nagy warezos lettem...
nah hagyadmár magad.
most vettél egy cod6-ot azt te lettél az isten???
kezdem én
assault:
kezdetben inkább a TAR-21-et használtam
(red dot és társai nélkül, mert azokkal túl sokáig tartott a célzott lövésre való átállás...)
de mostanában inkább az ACR-t használom, EOTech-el+ gránát vagy hangtompító
sub:
UMP .45 - ugyanúgy EOTech
Light:
Steyr AUG HBAR - red dottal
Sniper:
Walther WA 2000 - ez már megkapta a hõkamerás cuccot...
másodlagos fegyver: PP 2000 - red dot vagy EOTech
kiegészítõk:
Flashbang + semtex / csak a Sniper kapott Claymore-t
a fegyvereket ált. Urban skinnel használom... bár, a Blue Tiger se rossz, de inkább makd a "Fall" lesz a végsõ skin....
Xbox Live: Lunatic HUN
a level70 hack már a gépeden figyel nemigaz?
most néztem cod4 elég jó árban van....<#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
Call of Duty 4....4970ft
ahogy te is ezt meg a többit... ahogy darksector eddig semmit sem (ahol jártam itt topicban, õ mindenhol a warez, lopez/csalez, cheatez) ...
csak okád mindenre. tiszta Magyarország... nem teszünk semmit, de minõsíteni azt tudják... és ezek fogják az én nyugdíjamat megteremteni????
jajj....
bár ez az elmélet sd-n megállhatja a helyét, de tdm-en vagy ffa-ban semmiképp
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
@
@
én pont hogy azt mondom, hogy a vevõket kellene kiszolgálni, úgy ahhogy elõre megígérik nekik.
jelen esetben az IW emberei...
és pont ez az, hogy aki fizet érte, az szenved, és a fejlesztõk meg megtömött zsebbel csak ülnek a seggükön...(gondolom a seggükön)
@
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢