Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mizu?
szoktál még játszani, vagy már csak BO?
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
Én felraktam a MW2 Config Utilityt de nem csinál semmit azt hova kell rakni, mert én egy másik meghajtóra raktam mint a játék és nem csinál semmit.
Hova kell rakni? Talán az én problémámat megoldaná mert a térkép nagyon nagy lett......
Mostanában kevesebb a csaló....(lekopogom)
@
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Szeretném én is megvenni a játékot, de még nem teljesen világos az iw net mûködése. Bocs ha már sokszor feltették az alábbi a kérdést, de nem tudok most ilyen sok oldalt átbogarászni.
Azt vágom hogy vannak gyökér csalók, de:
Olyan elõfordulhat, hogy hackelt vagy tört szeróra dob be a rendszer?
És ha igen, és mondjuk én nem veszem észre, hogy ilyen szerón vagyok, akkor bannolhatnak?
Elõre is köszi.
Szerintem meg pofátlanság olyan pályát beletenni a fizetõs dlc be ami a legelsõ résztõl MINDEGYIKBEN benne volt.. Carentan..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ha az xboxos dlc bohóckodást nézzük, ott is ezt 15 dolláros árazást a cod6 hozta be, elõtte nagyon ritkán adtak ki dolgokat ilyen drágán, egy ilyen kis mappack 10 volt a korábbi codokhoz (pc-n meg free).
Ahogy a WoWos is, mert az meg teljesen kihagyható, van ingyenes ingame alternatíva rá, ebben biztos vagyok.
Szóval igenis túlárazott, minimális tartalommal rendelkezõ DLCket adtak ki a MW2höz, olyan tartalommal, amit máshol ingyen adnak... Arról nem beszélve, hogy általában alapból több map van egy multis játékhoz, mint MW2ben DLCkkel együtt. Szóval a hiánya nagyon is érezhetõ. Ami nem azt jelenti, hogy megérik az árukat, hanem azt, hogy ez a kibaszott játék 28€-val drágább, mint versenytársai 😊
Ettõl függetlenül a lehúzós DLCket nem megvéve (majd ha le lesz árazva... HAHAHAHA) már így is beleöltem közel 500 órát a multiba, a singlet végigvittem majdnem 4szer, specops missziókat is több mint kétszer kijátszottam, szóval úgy vagyok vele, hogy már megérte.
De a DLCk ettõl függetlenül objektíven drágák.
@
TF2t ne hasonlítsd CoDhoz, attól, hogy egy ellenpéldát fel tudsz hozni, attól még általában ennyit kérnek a DLCkért... (pl BF2 - vietnam)
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
nálam függõséget okozott
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
lagg nem vészes,
optimalizáltság kiváló,
csalók mindenhol vannak, itt sincs több,
én szeretem.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Megtudnám most venni viszonylag olcsóbban a gamet, de érdekelne a véleményetek hogy megérné-e?Van-e Lagg,csalók száma milyen,optimalizáltság,amit tudtok pls mondjatok el.köszi
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
ki fogom próbálni!
annyiszor felkúrt engem is ez a küldi...
@
<#fejvakaras>#fejvakaras>
@
@
Megpróbáltam Wetworköt... háááát ezt nem szólóra találták ki 😄DD 15 és fél percig szoptam rajta, végre elérek a második túszszabadításig, ott meg richtig szétlövöm a bombát :S ejj...
Am csak szerintem sokkal pontosabbak a fegyverek singleben?
@
@
😊)
@
bár van egy gyors módszer, nekem nem ment...
@
@
élvezném irdatlanul, de ded szerver ide, admin oda, olyan rohadt sok a (bizonyítottan) csíter, hogy az valami hihetetlen.
elvileg nehezebb lenne kiszúrni õket egy olyan játékban, ami régebbi is, iszonyatosan sok a nagyon-nagyon jó, gyakorlott játékos, mégis, ebbõl a mezõnybõl is kilógnak hihetetlenül.
rohadjanak meg.
gl-rõl meg annyit, hogy rohadtul nem zavar, amíg valaki úgy használja, ahogy a valóságban is használná (azaz fedezékben lévõ ellenfélnél, zárt térbe belövésre, csoportosulás esetén, stb.). fel csak az tud idegesíteni, ha valaki csellendzsen kívül akkor is azt használja, ha 2m vagyunk egymástól, illetve ha rohadtul lenne ideje-módja egyéb fegyverrel elintézni, mert mondjuk háttal ott állok elõtte, és nem is tudom hogy ott van.
akkor miért?
attól áll fel ha nagyot szól? vagy mi?
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Arma:ha gondolod majd jöhetsz velünk sd-zni 😄
@
...
1.Ha ki akarok maxolni egy fegyvert,az összes achivementet.Akkor muszáj ölnöm vele vagy 20-at,hogy meglegyen pl. a shotgun,amit persze soha nem használok,csak hogy megkapjam értem az xp-t,azért csinálom.
2.Ha valami csíra noobtuber 13 éves kis pöcskezdemény felb@ssza az agyam,hogy azzal rohangál;na akkor néha csinálok én is egy Gl-Danger Close-Thumper Classot egy kör erejéig és szénné cseszem az arcát,hogy érzékelje,milyen iszonyt idegbeteg tud tõle lenni a másik!
Amúgy nem egy pro dolog,benne van a játékban,innentõl el kell fogadni,de ha skilles akarsz lenni,hanyagold;mert csak lejáratni tudod vele.Tulképp egy írásos/vizuális bizonyaítvány,hogy nem tudsz célozni,így kénytelen vagy leegyszerûsíteni a játékot,hogy élvezhetõ legyen számodra!😊
Amen
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
@
de SD ben ha egy ilyen debil le gl ezi a csapat felét kezdõrõl és máris butuk a mapot..
és még örül is neki, hogy milyen ügyi...
Egyetlen eset, mikor a GL tényleg komolyan felbasz, amikor lelövöm már a csávót, de még pont el tudja lõni.
@
<#ejnye1>#ejnye1>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Az a kerdesem,hogy hogyan tudom a tar-21 -nek az arany emblemajat megszerezni?Ugy tudom muszaj hozza,higy belepjek legalabb Prestige 1-be,ezt mar tudom.Utanna mindent ki kell maxolni hozza gondolom a fegyveren,mef kell hozza egy par headshot is.Prestige nelkül hiaba maxoltam ki,nem patam hozza arany emblemat,csak egy ilyen egyszeru titlet!
Amugy meg,rohadt idegesito,hogy ha mar jobban megy a jatek mint a masiknak,hogybol wh-s vagyok...!Nem tudom,hogy ti hogy vagytok vele,de en nem nagyon talakozom mostanaban cheaterrel(lekopogom),de en folyamatosan az vagyok...!😊Magyarazom nekik,hogy ha van egy jo hangkarid,meg hozza egy 5.1-ed,vagy G35-os fulessel tolod,akkor az mar egyenlo a legalis-whval😊!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
SnD engem hihetetlenül felbasz. Nagyon csapatjátékos, csak csapat nincs sose hozzá... max ellenfélnél :\
@
<#szomoru2>#szomoru2>