Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnapo nap fplyamán már találkoztunk cheaterekkel..
Az egyik egyértelmû aim-os volt wh-val,a saját csapattársai is folyamatosan szídták,visszajátszásban pedig egyértelmû volt az eset (jellegzetes falon már becéloz,kioldalaz lõ/ ugrál az embereken a célkereszt)...
A másik pedig egy komplett klán volt szintén falon célzás,embereken célpontugrálás...EGY KLÁN!! Szánalmas...

Ezzel egyidõben megjelentek a lowok akiket ha kilõ az ember egybõl cheatert kiált...
Volt egy zEx Search Clan nevü egyed...Hegyi házas pályán egyedül maradtam leraktam a bombát a rétre. Rámlõtt egy csipa jeep mellõl felédobtam egy granyót megfeküdt az autó kigyulladt..Lefeküdtem a fûbe zEx maradt ellenfélnek...Volt annyi esze hogy az égõ kocsi mellett akart rámjönni,felrobbant vele együtt a kocsi nyertük a kört erre egybõl írta: HDF CHEATER!!!!
Következõ körben rakjuk ugyanott a bombát hajósház mellett fedezem a lerakót egy másik sráccal zEx legyapta a hajósházi társam majd überpro kiugrással akart megölni de a levegõben ellõttem shotival...😄 Megint cheater lettem...Köv körben kést kapott,közölte hogy fuckin cheaters és kilépett...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

HappyHunter
Igeen, az valószínû. Hogy ez nem jutott eszembe 😄

Be happy. :) Running!

elitehun
Az a rész nekem is zavaros volt
modellmaker
vidkari, hangvezérlõ driver frissítés.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

elitehun
Ezért szoktam elõbb kipróbálni a warezt...
Ja, ez elég nagy WTF volt...

aricsi
Nekem akkor csinált ilyet ha a grafot állítottam,ki kellett lépni xfire-bõl úgy már nem volt gond.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Nem tudom, hogy másnál is elõfordul, az sp-ben a Gulag pályán Ghost nem nyitja ki a körfolyosón az ajtókat. Ez valami bug? Nem tudok továbbmenni...
m0tTh0w
Többen írták, hogy létezik a 1.0.167-es verzió. Hát nekem még mindig 166-ot ír. Steam frissítette magát, de a játék nem. Másnál is így van?

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

Daell Drow
Nekem is Edimax routerem van, es eleg csak bekapcsolni az Upnp-t. Utana minden tokeletesen mukodik.
Frank99
így van, nekem is elég volt!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

16gaborm
De a Microsoft.com oldalon is ugyan az a legfrissebb DirectX amit felajánlott a játék telepítése végén hogy tegyem fel,és megis történt!!

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

koschwarz
telepíts a microsoft oldaláról töltött legfrissebbet.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

16gaborm
Ez mitõl lehet belép a játékba intro mutatja aztán kidob ezzel az üzenettel.:

Telepítés végén ami DirectX-et felajánlott feltelepítettem!!

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

ajem kisa
De nekem az is elég volt, hogy az "upnp" aktiváltam a routeren!

Köszi!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

google + Edimax BR-6214K port forwarding = Tádám!

Másodsorban minden hozzád hasonló esetben DMZ-t vagy PORT FORWARD-ot kell keresni a router nevével együtt!

It\'s good to be bad.

koschwarz
ez most szándékosan ilyen szar videó, vagy végig laggolt a csákó?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Csá!

Az lenne a kérdésem, hogy a Spec. Ops résznél van két olyan küldetés ami kétszemélyes. Ha el akarnám indítani akkor a képernyõn a "Strict" felirat jelenik meg. Viszont ha a multival játszok ott úgyszintén a "Strict" felirat olvasható, de ettõl függetlenül tudok multizni. A játék eredeti. Routerem van Edimax BR-6214K. Ez a típus nincs felsorolva az Infinityward honlapján. Esetleg valakinek van- e ilyen típusú routere? Vagy tudja-e valaki, hogy mit hol kell beállítani?

Köszönöm!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

ezt olvasd el és megtudod hogy miért 😊

http://www.totalcod.hu/hirek/2009-11-18_iwnet_biztonsagos_/
Más is tapasztalta, hogy multizás közben vírust talál vírusírtó. Néha elég zavaró, hogy csata közben át kell lépnem az asztalra, hogy kezdjek vele valamit.
mrzoltan
Azt sajnálom,hogy nem lehet a Single kampányt coop-be végig vinni... 😞
r4f1
oops ezt nem ide. sry

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

r4f1
Sziasztok!
Haverral akartunk játszani coop módot. Win 7et használ. Megcsináltunk mindent ahogy kell. De mindig azt írja ki neki hogy nincs bent steamben.
( Másik haverommal tudtunk játszani)

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Zomil
mivel a pb banolta, ezért eredeti szerverekre nem fog tudni menni, ez egy örök ban, nincs olyan, h lejár, de ezt már leirtam mikor feltetted lejjebb a kérdést

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ajem kisa
Van kodnégy topik, de asszem a mentésekben töröld a multist, legfeljebb kezded elõröl, vagy rakd ujra, ha akkoris azlesz, akkor szopacs van!:s

Én úgy vettem le, hogy õ lõtte ki az EMP-t amivel odacsaptak az orosz inváziónak. De ez csak én vagyok, egyszeri végigjátszás után. Hétvégén megint kiviszem, akkor már a sztorira is tudok figyelni 😊

H4V0K
Erre valaki?

tommygear
na most megfogtál 😄
Zomil
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de mikor mondta a csapat, h a rakéta ki van löve ö csak annyit mondott: "good"
akkor most miért is volt jó, h kilötte a tengeralattjáro a rakétát? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tommygear
nem neked írtam, darknak csak törölted a hsz-ét 😄
Frank99
igazad van, moderáltam magam....

tommygear
<#szomoru2><#szomoru2>
Frank99
találkozott valaki rózsaszín szivecskés csapattal? (level 60...)
az egyik free for all-on érdekes dolgokat csinált ma, többször is..

DarkSector
én is rád szavazok!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
price semmi rakétát nem lõtt
jee rendes HG végre olvashatóvá válik a topic!😄 spec opsban mennyire lehetséges a juggernautos küldik? próbáltuk regularon haverral amikor favelán kell csak robbanóanyagokkal 10darabot elpusztítani de nagyon nehéz MÁR REGULARON!

Snexi
semelyikre

HappyHunter
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annak azért örülök hogy most nem halt meg mindeki a végén. 😄 És mikor Price kilõ a tengeralattjáróból néhány rakétát, akkor azt melyik országra is lõtte? Ezt a részt nem igazán értettem.

Ja ,sajnáltam is 😞. De nem mondom tovább mer Spoiler^^.
Frank99
thx

HappyHunter
Köszönöm.
Frank: akkor sok kitartást 😄

Frank99
kösz, de nem kell gratulálni.

ezzel csak gond van, elhiheted. de legalább többen örülnek, mint eddig, ha ide jönnek, ezért kértem, és támogattatok.

bujcsik555
angolul itt

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

HappyHunter
Az achievmentek listáját meg tudom valahol nézni?

Frank: gratulálok a "kinevezésedhez" 😄

Szerintem ne használd az eredeti játékhoz azt az accountot amit a törthöz használtál.
Casillas
na igen, nálam is ilyen volt, én is felraktam a drivert (azóta még a játékot is újratelepítettem), de még mindig ugyanilyen <#szomoru1>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

sry h kétszer irok,gondolom a multinak nincs külön mentése a gépen fájlba vagy valamilyen dokumentumba,vagy hülyeséget kérdeztem?😄
Köszi amúgy,de amúgy tudja valaki biztosra ezt a dolgot?mármint hogy most törtön van 14-es "karakterem" de már holnap érkezik az eredeti,ezt letörlöm,és megy fel az új,gondolom megmarad mert a steam menti az egész bulit??!!Source után amit megveszek eredetibe😄
norbi56
Mostmiaz??Csak azt akarom h FPS limitet feljebbtoljam és h lehet-e rendesen szervert keresni mint az elõzõ részekben eredeti a játékom

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |