Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
na azért többségben warezzal csítelnek szerintem, aki eredetivel rak be csíteket az meg is érdemli
Sarapetike
nekem miért nem frissit ?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

DarkSector
warez nem megy.
csheat miatt még senkit, és valszeg nem is fognak, mert ezek privátok, vagy hogy monnyam...az egész IWnet olyan sebezhetõ, hogy nem tudják kimutatni vele tudtommal, mint a punkbusterrel.

amugy ha megveszed, monnyuk cod4-ben, akkor ott olyat adnak, hogy mindig kapsz hozá frissitést, és ezért pb is hatástalan, akkor az IW-netnek mennyi esélye lehet???

verziószám: 1.0.667

változások:
kioldottál legálissan a console-t...

3 uj játékmod + soksok más parancs érvényesithetõ

steam id-t nem bannolnak, csak lehetetlenné tesznek patchekel warezra.

kennedy-t én öltem meg, bankkártya pi: 34756-16253321

iw-net már kezdik foltozgatni
de ez egy p2p alapu szervermeoszto rendszer...lejjebb vagy hol olvashatod:
mivel olyan mint egy torrent...küld-fogad adatokat ezért egyik ember gépérõl a virusok átszállhatnak a másikéra...
ritka de van ien.

és már csak azt várom, hogy játék közben a p2p-t feltörve átveszik a gépem felett az irányítást az idegenek, és leigázzák az IW-netet....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elitehun
Elõször is a csíterek nem függnek össze a warezzal. Képzeld olyan is lehet hogy warezos nem csítel de aki megvette az csítel -.-
armageddon666
attól hogy d2dnél megvehetõ még igényelheti a steamet...

@

Köszi. legalább ezt már tudom.
tommygear
most akkor mi a jó isten van mert egy kicsit lemaradtam?
nem lehet warezzal multizni de mégis hemzsegnek a csíterek? hogy van ez? 😄 vac mire van akkor most dísznek??
Prince23

jogos.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

DarkSector
igen ezért nem árusitják más site-ok...
d2d stb....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Csak a kommunikációt hiányolom IW. részérõl ha már ilyen szép eladásokat produkál a játék jöhetne a support is nekem kicsit kevés az ha változik a verziószám. Kérdem én:
Mi változott a frissítésekben?
Milyen lépéseket tesznek warez ellen?
Milyen cheat-eket detektáltak már és hányat tudnak már blokkolni?
Hány steam Id-t bannoltak már cheat miatt.
Ki ölte meg Kennedy-t?....és mi az IW. igazgató bankkártya pin-je?...
Jó a két marhaságtól eltérve. Tényleg nem nagyon közölnek semmit az eladásokon kívül pedig ha visszatekintünk ugye arról volt szó, hogy az IW-net az hiperfasza, hiperbiztonságos, hiperközösségbarát.
Namostakkor ezért adtuk pénzt, hogy hiperwarez, hipercsíterek szívják a vérünket.. ha már belettünk korlátozva IW-net/steam re akkor elvárná az ember a supportot némi magyarázattal.
Luise
köszönjük, emese...

tommygear
annyit javítottak most hogy warezzal ne lehessen játszani, majd az 1.1nél lesz patch note
modellmaker
plusz a steamnek futnia kell. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Az updateek steamen keresztül jöttek csak, szal...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Steam-ben a játékon jobb klikk, view update news nem ad semmit?

armageddon666
aa3nál lehetõség a steam, itt meg muszáj mint valve játékoknál, vagy rosszul tudom?

@

DarkSector
azok nem...azok már elszaporodtak...

ha csiter nem is lesz, de a szervereken gond nélkül az admin bármit megtehet!!!! ha kedve tartja.

tegnap ki-be kapcsolgatták a hyper_jump-ot.

Azért, mert nem megfelelõen cirkumveniáltad a számítógépedet egy 5kg-os kalapács segítségével.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Elméletileg van VAC! legalábbis ezzel reklámozták a cuccot annakidején ha jól emlékszem..Engem még mindíg a Patch-note érdekelne ez nem igaz, hogy sehol nem publikálják, hogy miket javítottak/változtattak benne. Vagy csupán csak a verziószám változik a patch-ekkel?, hogy warez-t nehezítsék...vicc.
modellmaker
AA3 is steamen keresztül megy, mégis PB-s.

DeerHunter01
<#idiota>

\"Erről van szó!\"

Luise
szasztok!

srácok, az mér van, hogy mikor nyomom neki, hogy find game, elezdi keresni a szervereket, de nem áll meg?

elitehun
Azért nagyon remélem hogy a csíterek nem pont most fognak elszaporodni amikor megveszem <#szomoru1>
TaRka0107
Jólvanna, akkor nem írok ide ilyeneket, ha zavart!
Elnézést kérek!
De légyszives ne hívj Citroenny-nek vagy minek😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Frank99
na igen, látod Citroenny, van aki érti....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

armageddon666
de konstans demoralizáló tényezõ vagy 😊

@

TaRka0107
Ha nagyon zavaró volt, akkor nem írok ide ilyeneket!

TaRka0107
Szivesen😊
Egyébként ki mondta hogy büszke vagyok rá? Nem kérdezõsködtem warezzal kapcsolatosan!

Frank99
Citronenny! fejezzük be " az ezért adtál ki ennyi meg ennyit" szöveget, mert töröllek. most meghagyom, de ha még 1 ilyen lesz, az összeset törölni fogom. Ne légy büszke a warezolásodra! Vagy legyél, de a másik topicban.

köszönöm a megértést.

Frank99
Ugye?

Pont erre kérdeztem rá tegnap este, én egy rózsaszín szívecskés 60-as szintûvel találkoztam, aki érdekes dolgokat csinált...

TaRka0107
Én ezért próbálom ki elõször! Amúgy nem sok csíterrel találkoztam eddig, most meg ugye szar a crack😄😄

armageddon666
>Mert a TF2-ben VAC védelem van ami ha csítelsz egy idõ múlva bannol, de nem rögtön, de ott azért nincsenek cheaterek, mert az aimbot kb. 2 kasztnál ér bármit is

Fixed.

és megkérdezem megint: MW2ben nincs VAC? nem azért van az egész szutyok Steamen hogy VACos legyen és ne PBs?

@

Szerintem olyan csít kéne hogy még az atombombát is aim-al dobja le,pont utolsó ellenfél feje tetejére.Biztos ami biztos...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Megvettem. Naívan azt gondoltam, hogy ide nem nagyon jutnak be a csalók majd.

DarkSector
tiszta csiterklubb lesz a szervereken...
de lol
iet hekkelni, hogy végtelen killstrike...

NEOreg3
ha publikussá teszik, akkor elõbb vagy utóbb fel fogja ismerni a VAC, de ha privát, akkor nagy valószínûséggel soha az életben nem fogják kiszûrni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

TaRka0107
És ezért adtál ki 10000ftot! Vagy nem adtál ki érte semennyit??😄

elitehun
Ezek ellen hogy védekeznek egyáltalán? Mert a TF2-ben VAC védelem van ami ha csítelsz rögtön bannol és ott nincsenek is csíterek. Ide is ilyen kéne
Nagyon jó. Pont az ilyenek miatt hagytam ott a COD4 et is.
Ha nem csinálnak valamit akkor ezt is befejezem hamarosan.

TaRka0107
Ez nagyon nagy!<#duma><#boxer><#violent>

Vegyél fel hitelt 😊

Tanulság: Nagy az isten állatkertje^^, az ilyenekkel nem kell foglalkozni 😊 , megunják és lelépnek.
Amúgy 😄 NEM BÍROM KI DECEMBERIG VÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁÁH :'( X'D.
Mit tegyek ?O.O és még 3,5k kéne csak XD ,na mind1, szuszááá már csak 1 hónap XD.
Hogy a rohadt annyár az összes féregnek már wazze:
http://www.youtube.com/watch?v=tIeyA6R_1Qc
Patch note-t még mindíg nem találom írtják ezeket egyáltalán már?
norbi2fraktal
5x5

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

gallardo
az enyémben 8 szám van

V43 1105
5x5db betû és szám

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Palesz2
hány számbol all a serial?
4 vagy 5?

Alkalmatlan ember az alkalmatlan helyen az alkalmatlan idõpontban...Csak hiényoztak belõle a Bruce Willis-i képességek...<#idiota>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Nem csoda hogy kiborul szegény ha mindig bántod...<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.