Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként delayed ban van, szal lehet hogy már regisztrált a rendszer sok csalót és majd 2 hét múlva, puff, banolva lesznek 😊
@
Cod5 kapásból szinte warezos is volt. Kapásból fastrank szerók,lvl hackesek...2. nap vagy 3-4 szerón is már aimosokba botlottam...
Tehát egyenlõre nem mondanám hogy hemzsegnek a cheaterek cod6-ban...😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
sõtt ezt hivatalossan is elismerték...
csak eddig nem verték nagy dobra, mert a hivatalos hibajelentések asszem 0.02%
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
te komolyan aszitted hogy kapsz eredeti kulcsot?
ezek mind kamu oldalak...ieneket nem szabad elhinni
ien nem létezik, vagy ha ienbe valaki belemegy, akkor ne lepõdjön meg.
ráadásul mien játék árát? 10ezret fizettél a cdkulcsért ki?
gyorsan olvassátok, mielõtt törlik
Ezután megöltem még 2-szer és kilépett...
De mondjuk annyi perk meg anyámkínja van hogy még a legjobbak is belefutnak,egy gránátvetõsbe,vagy egy szenzorosba aki kiszúrja,vagy egy olyanba akinek az a hõérzékelõs távcsöve van,úgyhogy nem nehéz elhullani,minden ilyet meg nem lehet megelõzni.
És egyelõre úgy tûnik hogy itt nem is lesz olyan mint 4-be a promod (dedikált szerver hiányában),ahol kevés fegyver,minimál perkek,és akkor inkább a tudás meg a pályaismeret számít.Persze dönteni itt is az dönt legtöbbször,de ha beleszaladsz a "modern technika vívmányaiba" akkor sokszor nincs mit tenni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én már próbálom vissza kérni a játék árát.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Bár a Kennedy-t akkor ölte meg Lee Harvey Oswald amikor engem az IW-net a bantu nigger gyerekkel egy közösségbe kovácsol😊...met ugye az jó...
megmondom a tutit:
1,5 évig cod2-ztem pc-n rengeten szép, jó emlék amiket nem feledek, 3. részt szinte kihagytam, jött a 4. a sok buzi muki odavolt érte mert ez kellett a népnek ?
De mit is kapunk: faszságos perkeket, amik sokszor UNREÁLISAK, ULTRAPÖRGÕS JÁTÉKMENETET azt ennyi
SD-t még nem nyomtam ebbe, de majd nem is az a lényeg, hanem:
- az a rohatt futás nem kéne
- kelsz, fekszel
- kurvára nem nagyon számit a SKILL, mert sok a mukigeci, meg amúgyis HÚSZMILLIÓ helyrõl lelõhetnek és a grafika, pálya részletessége a miatt hiába nézel jó irányba nem veszed észre h ott van elötted 200 méterre az ember félig kilógó testel
- sérülésmodell, oké h realitáshoz van közel, de nem mindenáron csak arra kéne rámenni v nemtom, merthát szómiszó elég kedvrontó ez is sztem
- A JÁTÉK ÍZE, igy szoktuk az én körömbe mondani, IZÉ, HANGULATA, az egész TELJESEN MÁS MULTIBA MINT SINGLEBE ÉS HA VÁLASZTANOM KÉNE AKKOR AZ UTÓBBI
- kempelés, hát igen, haverom is ezt mondja, h ezt nyomják, mondom én annyira sokat nem toltam, majd ma holnap hétvégén igen - DEEEE nagyon sokan kempingelnek sunyiznak stb.
NEM LEHET OLYAT CSINALNI, (A LEGTÖBB JÁTÉKMÓDBAN), hogy fogod mész, MERT PRO VAGY és mint a TRAININGET AKÁR ITT VAGy A 4-BEN UGY NYOMOD A MULTIBAN IS, úgy keményen mint a filmekbe vagy akármi, nem tudod, nem arra van kihegyezve, pedig KÉTRÉSZÛNEK KÉNE LENNIE egyszer a KIÉLEZETT TAKTIKA NEM RUSHOLUNK, S CSAK OKOSAN, a másik meg hogy HA TUDSZ AKKOR MÉSZ ELÕRE ÉS ÖLSZ ÉS NEM HALSZ - persze nem azt mondom h nincsennek ilyenek v vmi, de összeségében VISSZASZORIT A JÁTÉK, meg mondom láttam tegnap is kemény statokat, és csak pislogtam, mondom ezt ezen a pályán free for allba hogy a picsába tudta megcsinálni, mert ha kemplet volna akkor nem lenne ennyi killje és hasonlók
Nyilván nem szoktam hozzá az új codszéria multijához, de öszintén szólva nem is tudom, h akarok e vagy hogy milesz a vége, eredetibe megvan a játék, de kifejezetten a multiplayer motivált - PEDIG nagyon olyan beállitottságúnak tartom magam...
Kivancsi lennék az itt lévö "nagy" codosok szakértelmére, tapasztalataira, véleményre, thx!
@
nem mennek fel, mert mindig updatelik az anticheatet, az ingyenes csalást meg nem, így azzal lebuknak.
de azt mondtad fölösleges a harc > nem updatelik az anticheatet > nem kell a csalást updatelni > elég a public hack is...
tehát kell a harc... 😊
@
lol
nah ez hiányzott...:S
@
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
nehezítik valószínûleg a warezosok dolgát
- Milyen lépéseket tesznek warez ellen?
Titkosakat... így nehezebb feltörni 😊 (+5 perc)
- Milyen cheat-eket detektáltak már és hányat tudnak már blokkolni?
Sosem eleget... Blokkolni cheatet sehányat, az accot blokkolják aminél detektálták a csalást. (már ha VAC van... de ezt csak decemberben tudhatom meg biztosan)
- Hány steam Id-t bannoltak már cheat miatt.
Megint csak: nem eleget...
- Ki ölte meg Kennedy-t?....
Lee Harvey Oswald
- és mi az IW. igazgató bankkártya pin-je?...
1236
Mert hogy harangozzák be? "Hát összedobunk egy ilyen szar szart, konzolosoknak fekszik, PCsekre szarunk, warezt hátha megfogja, ha nem akkor ez van, úgyis veszik mint a cukrot..."
Tuti siker 😊
Warez, õszintén, miért bassza csõrödet? Oké, hogy potenciális csalók, de említetted mellettük külön a csalókat is... tehát a warezesek megemlítése teljesen fölösleges... mert a gondot bizony a csalók jelentik...
azok meg voltak, vannak, és lesznek... csak mivel nicns dedicated server, nincs admin, nincs kick... marad a VAC delayed(!) banja... ami viszont a komoly privát csalások ellen nem sokat ér... szerencsére azok fizetõsök...
(esetleg megpróbálhatod hogy elõfizetsz X22-re és ahogy kapod az updatet úgy küldöd a VAC-teamnek, hogy figyeljenek rá... hátha... mondjuk valószínûleg már megfordult ez valaki fejében, és láthatólag semmit nem ért...)
@
én nem tudok játszani vele.
ezt egy gyerek irta nekem.
1.0667-ese van és azon tudja használni a konzolt...és ezt be is bizonyitotta.
lehet akkor elirta, és csak 1.0.66...akkor elnézést. ez nem 101%
rosszul fogalmaztam.
elengedhetetlen a singlehez is!! a steam.
többi oldal ezen felháborodva kijelentette, hogy nem hajlandó, olyan játékot eladni, AMIHEZ OFFLINE IS KELL STEAM, amit a játék telepitõje alapba tartalmaz!!!!