Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez érdekes mert én hétfõn vettem cod5 kulcsot a havernak.Fizetés után(PayPal)rögtön jött a mail a cd-kulcsal.Magamnak szintén igy vettem kulcsot a cod4-hez.
cs hogy lehet játékba átirni a nevet?
armageddon666
látszik hogy nem értesz hozzá, de legalább még végig sem gondolod 😊

egyébként delayed ban van, szal lehet hogy már regisztrált a rendszer sok csalót és majd 2 hét múlva, puff, banolva lesznek 😊

@

Jó de itt se kick se admin se felügyelet se semmi... csalnak és nincs következménye, vagyis én nem láttam eddig következményt... 2 óra alatt ugyan abba a cheaterbe botlottam bele 2x és ugyan úgy tolta csak amikor elõször láttam 20as volt amikor másodjára már 50es volt... de legalább nem level hackel, csak aimbotol... nem hiszem, hogy nem lehetne szûrni... ki szivárgott mw2 videókat 5-10 perc alatt törölték, csalókat nem tudnák 5-10 perc alatt törölni?Tiszta szánalom...

elitehun
Én még nem is találkoztam cheater-ekkel. 😛
Azért iwnet meg cheatek ide vagy oda...1 hét alatt még mindig kevesebb cheattel találkoztam mint amikor kijött a cod5 és toltam 2-3 órát...
Cod5 kapásból szinte warezos is volt. Kapásból fastrank szerók,lvl hackesek...2. nap vagy 3-4 szerón is már aimosokba botlottam...
Tehát egyenlõre nem mondanám hogy hemzsegnek a cheaterek cod6-ban...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

elitehun
Ja és én úgy csináltam hogy guggolva a dobozokig mentem és a bumm után leszedtem az embereket mert belassul az idõ 😊
elitehun
Ja valszeg
saslaca
Köszi szépen! Megpróbálom 😄

ewuk
asszem ez nehézségi foktól függ
elitehun
Nállam azt automatán elõveszi emlékeim szerint.
ewuk
vedd elõ a detonátort és csinálj tüzijátékot!
saslaca
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni! Az eddigi részekkel még nem volt bajom de ennél most egy pályánál nem tudom hogy mit is kellene csináljak. Az elsõ epizódban a 3. pálya amelyik úgy kezdõdik hogy jégcsákánnyal kell mászni, ott amikor a hangárban vagyok és valamit fel kellett vennem,akkor beront az ellenség és ha elõjövök agyonlövik a társamat, de ha nem jövök elõ akkor is kivégzik. Itt mit kellene csináljak? Köszönöm a válaszokat elõre is!

Azért a 4 is visszalépés volt az 1hez képest és ez most csúcsosodott ki.....Magyarul részrõl arcadébb lett a cod széria,szóval értelmetlenül panaszkodtok

elitehun
Hát igen XD
DarkSector
jah de mivel drágább pl cod6 ezért postával is tokkal vonóval kb 5000el olcsobb az utánavéttel....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah ezt tudtuk már...
sõtt ezt hivatalossan is elismerték...

csak eddig nem verték nagy dobra, mert a hivatalos hibajelentések asszem 0.02%

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elitehun
Ja igazad van. Én maximum a steam-rõl vennék digitális (doboz nélküli) játékot
DarkSector
én asszem azon kivül hogy sajnállak, de a többieknek szerintem eszébe nem jutna fizetni elõre egy neten árult cdkulcsért.
te komolyan aszitted hogy kapsz eredeti kulcsot?

ezek mind kamu oldalak...ieneket nem szabad elhinni
ien nem létezik, vagy ha ienbe valaki belemegy, akkor ne lepõdjön meg.
ráadásul mien játék árát? 10ezret fizettél a cdkulcsért ki?

egy kis érdekesség
gyorsan olvassátok, mielõtt törlik
DarkSector
ez az összes cod-ra is igaz!

elitehun
Engem azok a rohadt gránátvetõsök zavarnak. Egyszer volt olyan hogy a gránátvetõjével már vagy 10x meg ölt (csak azt használt) ezután félreugrottam megöltem erre elkezdi hogy:NOOB jumper. you cant play normal
Ezután megöltem még 2-szer és kilépett...
ewuk
elfogult lehetsz nagyon a 2 iránt, pedig azt hiszem a pc-n megjelentek közül, az a legszarabb. a legjobb egyértelmûen az uo. elrugaszkodik a realitástól, naná, ez egy arcade lövölde nem egy operation flashpoint. mellesleg az imádott 2. részedben sem túl reális az élet vissza töltés, pár lihegés által. na mindegy, ha nem tetszik ne játsz vele, de szerintem nem lett rossz és nem azért mondom, mert most ez a "menõ"
Hát egy hete van kint a játék,annyi "pro" még nincs.Majd idõvel.De SD-ben láttam én már gyereket folyamatosan legjobbnak lenni körökön,pályákon keresztül.
De mondjuk annyi perk meg anyámkínja van hogy még a legjobbak is belefutnak,egy gránátvetõsbe,vagy egy szenzorosba aki kiszúrja,vagy egy olyanba akinek az a hõérzékelõs távcsöve van,úgyhogy nem nehéz elhullani,minden ilyet meg nem lehet megelõzni.
És egyelõre úgy tûnik hogy itt nem is lesz olyan mint 4-be a promod (dedikált szerver hiányában),ahol kevés fegyver,minimál perkek,és akkor inkább a tudás meg a pályaismeret számít.Persze dönteni itt is az dönt legtöbbször,de ha beleszaladsz a "modern technika vívmányaiba" akkor sokszor nincs mit tenni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Denes888
Nehogy valaki onlinekeystore.com-ról rendeljen, mert már több mint 24 órája várom a kulcsot, és állítólag nem számít legálisnak amit õk adnak.
Én már próbálom vissza kérni a játék árát.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

elitehun
Egyéni probléma lehet mert miután eltûnik el kéne induljon a játék. Próbáld azt hogy nem a steam parancsikonnal indítod hanem azzal ami az asztalon van, de steam-be legyél belépve
csáo, ma raktam fel a cod:mw 2-t és amikor elindítom steammel a játékot azt írja ki h "Preparing to launch Call of Duty: Modern Warfare 2" ami aztán eltûnik és újra visszajön és nem hajlandó továbblépni, vki segítsen pls
nonicks
"értettem mit mondasz 😊"

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Köszönöm a véleményeket.
Bár a Kennedy-t akkor ölte meg Lee Harvey Oswald amikor engem az IW-net a bantu nigger gyerekkel egy közösségbe kovácsol😊...met ugye az jó...
nónics, értek mindent. azt is amit írok, azt is amit olvasok...

"de *NEM* kifejezetten a multiplayer motivált"

hát boxon nyomtam, de öszintén szólva a 4-el és az 5-el se nyomtam túl sokat multiba, a többi az tényleg franko egyértelmüen

megmondom a tutit:

1,5 évig cod2-ztem pc-n rengeten szép, jó emlék amiket nem feledek, 3. részt szinte kihagytam, jött a 4. a sok buzi muki odavolt érte mert ez kellett a népnek ?

De mit is kapunk: faszságos perkeket, amik sokszor UNREÁLISAK, ULTRAPÖRGÕS JÁTÉKMENETET azt ennyi

SD-t még nem nyomtam ebbe, de majd nem is az a lényeg, hanem:

- az a rohatt futás nem kéne
- kelsz, fekszel
- kurvára nem nagyon számit a SKILL, mert sok a mukigeci, meg amúgyis HÚSZMILLIÓ helyrõl lelõhetnek és a grafika, pálya részletessége a miatt hiába nézel jó irányba nem veszed észre h ott van elötted 200 méterre az ember félig kilógó testel

- sérülésmodell, oké h realitáshoz van közel, de nem mindenáron csak arra kéne rámenni v nemtom, merthát szómiszó elég kedvrontó ez is sztem

- A JÁTÉK ÍZE, igy szoktuk az én körömbe mondani, IZÉ, HANGULATA, az egész TELJESEN MÁS MULTIBA MINT SINGLEBE ÉS HA VÁLASZTANOM KÉNE AKKOR AZ UTÓBBI

- kempelés, hát igen, haverom is ezt mondja, h ezt nyomják, mondom én annyira sokat nem toltam, majd ma holnap hétvégén igen - DEEEE nagyon sokan kempingelnek sunyiznak stb.

NEM LEHET OLYAT CSINALNI, (A LEGTÖBB JÁTÉKMÓDBAN), hogy fogod mész, MERT PRO VAGY és mint a TRAININGET AKÁR ITT VAGy A 4-BEN UGY NYOMOD A MULTIBAN IS, úgy keményen mint a filmekbe vagy akármi, nem tudod, nem arra van kihegyezve, pedig KÉTRÉSZÛNEK KÉNE LENNIE egyszer a KIÉLEZETT TAKTIKA NEM RUSHOLUNK, S CSAK OKOSAN, a másik meg hogy HA TUDSZ AKKOR MÉSZ ELÕRE ÉS ÖLSZ ÉS NEM HALSZ - persze nem azt mondom h nincsennek ilyenek v vmi, de összeségében VISSZASZORIT A JÁTÉK, meg mondom láttam tegnap is kemény statokat, és csak pislogtam, mondom ezt ezen a pályán free for allba hogy a picsába tudta megcsinálni, mert ha kemplet volna akkor nem lenne ennyi killje és hasonlók

Nyilván nem szoktam hozzá az új codszéria multijához, de öszintén szólva nem is tudom, h akarok e vagy hogy milesz a vége, eredetibe megvan a játék, de kifejezetten a multiplayer motivált - PEDIG nagyon olyan beállitottságúnak tartom magam...

Kivancsi lennék az itt lévö "nagy" codosok szakértelmére, tapasztalataira, véleményre, thx!

nonicks
csak azt nem érted amit leírsz?😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

értettem mit mondasz 😊

armageddon666
én még nem döntöttem el hogy kell-e nekem a játék, úgyhogy szívesen olvasok kritikát olyan játékosoktól akik megvették és kipróbálták ...

@

armageddon666
értetted a gondolatmenetem?
nem mennek fel, mert mindig updatelik az anticheatet, az ingyenes csalást meg nem, így azzal lebuknak.

de azt mondtad fölösleges a harc > nem updatelik az anticheatet > nem kell a csalást updatelni > elég a public hack is...

tehát kell a harc... 😊

@

tegnap lett meg a jatek, aztan gyorsan bele is kostoltam a multiba, de sztem még mindig ratyiság :S a multi nagyrésze -gondolom nem érdekli a diszes társaságot, h miért 😛

de komplett ember nem megy fel ingyenes csíttel játszani. mostani csíterek 99%a tuti h private hacket tol

DarkSector
jogos.

DarkSector
vannak oldalak, ahhol árulnak cod6 hecket, kb 4-5ezer, és kapsz supportot mindig...
lol
nah ez hiányzott...:S

armageddon666
Azért ne mond hogy nincs értelme... a cheat elleni harc élteti a privát hackeket... ha megszûnik a küzdelem, akkor fölöslegessé válnak a privát hackek mert a random hack is ugyanolyan jó... szerinted mennyire szaporodnának meg a csalók ha ingyen is hozzájuthatna bárki mindenféle veszély nélkül? :\

@

DarkSector
hallod én azt mondom ne lehessen warezzal játszani, de mivel a csit nagyobb gondot jelent, azzal is tehetnének valamit!!!

sajnos van ismerõsöm aki nyomta a private hacket még régebben CoDban. Mondta, hogy PB frissítés elõtt(!) néha utána, kapták a hack frissítését, amit szintén továbbra se detektált a PB... VAC sincs máshogy, szóval szerintem felesleges ez a harc a csíterek ellen, mert aki akar, ígyis úgyis csítelni fog. Aki kiad 8-10ezret a private hackre, az megveszi újra a játékot ha kibannolják... szóval lényegében nincs ÉRTELME.

m0tTh0w
Szerintem nem is letezik a 167-es verzio. <#pardon1>

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

Sarapetike
ja ugyanúgy 166 😞

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

m0tTh0w
Nekem is sz*rik frissíteni. Nem vágom miért.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

armageddon666
- Mi változott a frissítésekben?
nehezítik valószínûleg a warezosok dolgát

- Milyen lépéseket tesznek warez ellen?
Titkosakat... így nehezebb feltörni 😊 (+5 perc)

- Milyen cheat-eket detektáltak már és hányat tudnak már blokkolni?
Sosem eleget... Blokkolni cheatet sehányat, az accot blokkolják aminél detektálták a csalást. (már ha VAC van... de ezt csak decemberben tudhatom meg biztosan)

- Hány steam Id-t bannoltak már cheat miatt.
Megint csak: nem eleget...

- Ki ölte meg Kennedy-t?....
Lee Harvey Oswald

- és mi az IW. igazgató bankkártya pin-je?...
1236

Mert hogy harangozzák be? "Hát összedobunk egy ilyen szar szart, konzolosoknak fekszik, PCsekre szarunk, warezt hátha megfogja, ha nem akkor ez van, úgyis veszik mint a cukrot..."
Tuti siker 😊

Warez, õszintén, miért bassza csõrödet? Oké, hogy potenciális csalók, de említetted mellettük külön a csalókat is... tehát a warezesek megemlítése teljesen fölösleges... mert a gondot bizony a csalók jelentik...

azok meg voltak, vannak, és lesznek... csak mivel nicns dedicated server, nincs admin, nincs kick... marad a VAC delayed(!) banja... ami viszont a komoly privát csalások ellen nem sokat ér... szerencsére azok fizetõsök...

(esetleg megpróbálhatod hogy elõfizetsz X22-re és ahogy kapod az updatet úgy küldöd a VAC-teamnek, hogy figyeljenek rá... hátha... mondjuk valószínûleg már megfordult ez valaki fejében, és láthatólag semmit nem ért...)

@

DarkSector
errõl többieket kell kérdezned.
én nem tudok játszani vele.

ezt egy gyerek irta nekem.
1.0667-ese van és azon tudja használni a konzolt...és ezt be is bizonyitotta.
lehet akkor elirta, és csak 1.0.66...akkor elnézést. ez nem 101%

tommygear
persze privát csít az más téma
DarkSector
sorry!

rosszul fogalmaztam.

elengedhetetlen a singlehez is!! a steam.

többi oldal ezen felháborodva kijelentette, hogy nem hajlandó, olyan játékot eladni, AMIHEZ OFFLINE IS KELL STEAM, amit a játék telepitõje alapba tartalmaz!!!!