Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tényleg tudsz viselkedni, komolyan mondom.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
akár 15 percet. így jártam a frisstéskor tegnapelõtt, amikor a warezgyurik elleni patch kijött.... azt hittem lefagyott...
menj el vacsizni, vagy fürcsizni, vagy töcs-töcs.. :-)))
FFA/TDM...Kemper az aki egy nyomorék sarokban az ajtómellé gubbadva várja géppuskával az arratévedõket és amíg meg nem hal ott is marad--> 0 tudással szerez frageket.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
mostmár tudom miért....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Apropó pajzs a háton: jópofa,amikor a hátadon van a pajzs nem tudnak hátbalõni (maximum lábon,de hátba nem)..😊
ha találtam olyan helyet, ahol épp ki tudtam próbálni a snipert, akkor kemper vok'? amúgy itt (mondjuk a Rustot kivéve) egy csomó pálya lopakodós, bár lehet én vok' még a 14-el chicken..
amúgy látszik a topicon, hogy van házigazda..
ehem, ehem..
<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
aham értem.
gépem: Vista
2 GB RAM
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @2,53GHz, 2527MHz, 2mag, 2 logikai...
Teljes Fiz. memória: 2,00 GB
Szabad Fiz. memória: 1,11 GB
Teljes Virtuális memória: 2,92 GB
Szabad Virtuális memória: 1,80 GB
pls adjatok vmi tanácsot h miért nem indul el, már eléggé kiakadtam h kidobtam 10 rugót és baszik elindulni...
köszi
De ezt hívják campernek.
f-el?
és miaz hogy haver kilõhet mögüle?
nekem max annyit tudtam hogy haver bujkál mögöttem de én löni nem tudtam pajzsot fogva, és õ is csak mászkált mögöttem...
Ami még meglepetés tud lenni ha a pajzs mellé dobókést rak az ember,pár napja 4 embert öltem a repülõn,lõtték a pajzsot mentem feléjük hátráltak dobtam a kést 1halott mentem tovább kés felszed,dob,még1 halott és ezt így végig a gépelejétõl a gép hátuljáig😊
fullra nem
nekem támadokat ne baszogassa senki, ha nem támadnak, hisz nem kell védõk elé futni mint a buta önkillerek, akkor leszarni...
megy a támadók ideje és ennyi
õket fogja szoritani az idõ
mit kell védõnek támadni ha nem akar...
ennyi
kempelhet mindenki
ha nem támadnak a támadok egy idõ után, akkor ugyis õk szívják meg.
@
Célszerû ezt berakni,mert minden más "halálperknél" többet ér,és nem olyan gusztustalan mint a last stand ami minden meghaláskor vanik😊
ha x-szer leölnek úgy hogy nem ölsz meg embert, akkor ujraéledésnél erõsebb leszel 10 másodpercig.
vagyis több életerõt kapsz
Final Stand:
ha x-szer leölnek úgy hogy nem ölsz meg embert, akkor a halálod elõtt összesel és nem pisztollyal, hanem az utolsó kiválasztott fegyóddal fekve lövöldözhetsz kúszhatsz a földön!
és ha kibirod kb 30másodpercig, akkor felkelhetsz és játszhatsz tovább!
Engem így gyapott le....SD-ben védtem a lerakót.
Egyébként kempelés ide vagy oda,azt mindig is szerettem amikor támadó csapatból valakit leöl egy védõ és az egybõl kempert kiállt...A védõnek mégis mi a rákot kéne csinálni??? Elõremenni az ellenfél elé?? (sokan ezt csinálják,hát zseniális komolyan,közben ha megkerülik õket a lerakóra meg rámegy a bomba...😄
SD-ben az egyetlen állatfajta akire kempert lehet kiálltani az a támadó csapatban kempelõ (nem csipa) egyed. Nem csipa,mert a csipa alapja a lopakodásos hátulrólfedezéses móka...De amikor támadóként a kezdõtõl 4 méterre sanyika a háztetõn várja a védõket hogy a nagyradával adjon nekik..Na az az igazi kemper.
lehet valamiben rosszul értesült vagyok, abban javitanak ugyis...😄
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
A Death Streak Perkek közül a Painkiller és a Final Stand pontosan milyen tulajdonsággal ruháznak fel?
Köszi srácok...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Például visszajátszásban azt átod hogy sanyika megy be az épületbe ahol a sarokban gubbasztasz és midnenféle átmenet nélkül rádugrik a kép és dirr halottvagy.😊
Én 1 hét alatt 2 biztos,1 talán. A régi codokhoz képest ez semmi,átléptem másik helyre azt csá.😊
Mindenesetre amin hatalmasat röhögnék,ha lebanolnák a lvl hackes eredetivel játszó playereket..😊
steam, origin: ACE_hun
Milyen portokat kell forwardolni a routeren?Nem értek hozzá.
Kiiktatom a routert mindenhova tudok csatlakozni,ha rajta keresztül csatizok,akkor nem tok meghivni senkit+engem sem tudnak...
Routerban van nekem: Single Port Forwarding,Port Range Forwarding és melyikben kell mit állÍtani?