Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát azt csinálja h kiírja h Syncing ugye és semmi nem történik és amikor eltûnik a preparing to launch ablak akkor kiírja h 100%-Ready majd újra bejön a preparing ablak és az egész kezdõdök elõrõl anélkül h bármihez hozzányúlnék, tehát magától ismétli és a világon semmit nem csinál
Frank99
sztem téged alig töröltelek. komolyan.
tényleg tudsz viselkedni, komolyan mondom.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
várjál.
akár 15 percet. így jártam a frisstéskor tegnapelõtt, amikor a warezgyurik elleni patch kijött.... azt hittem lefagyott...

menj el vacsizni, vagy fürcsizni, vagy töcs-töcs.. :-)))

bevan.😞
Snipert csak az autista bizonyítani akaró pistikék kemperezik le. A csipa dolga mindigis a lopakodós elhelyezkedõs lövölde (persze van aki rushol azzal is😄D)..
FFA/TDM...Kemper az aki egy nyomorék sarokban az ajtómellé gubbadva várja géppuskával az arratévedõket és amíg meg nem hal ott is marad--> 0 tudással szerez frageket.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

elitehun
Még jó hogy így van XD
DarkSector
jah néztem is mennyi hsz-om eltûnt innét...😛
mostmár tudom miért....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elitehun
És biztos nem csinál semmit steam-nél? mert amikor azt írja hogy Syncing 0%, 0kb/s akkor akar frissíteni és néha kell egy kis idõ hogy elkezdje
Maga a pajzsos ember ha a pajzs van a kezében nem tud kilõni,max kést dobni tud és lökni a pajzzsal. Ahhoz hogy lõjjön elõkell venni a 2.lagos fegyót,így a pajzsot a hátára csapja.😊

Apropó pajzs a háton: jópofa,amikor a hátadon van a pajzs nem tudnak hátbalõni (maximum lábon,de hátba nem)..😊

Frank99
free for all-ban van pár ilyen... Pálya is ember is.. akkor az kemper vagy nem? mivel itt nincs csapat, ugye mindenki mindenki ellen....
ha találtam olyan helyet, ahol épp ki tudtam próbálni a snipert, akkor kemper vok'? amúgy itt (mondjuk a Rustot kivéve) egy csomó pálya lopakodós, bár lehet én vok' még a 14-el chicken..

amúgy látszik a topicon, hogy van házigazda..
ehem, ehem..

<#vigyor3>

DarkSector
esetleg vga?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
😄
aham értem.

A kést f-el a hullából (vagy amibe dobtad). Kilövés nehéz de megoldható,mi sokszor reptéren azt csináltuk hogy 2-en pajsz 1 társ mögöttünk jön guglva és amikor kilövik ránk a skulókat mögöttünk ember feláll lõ.😊

ugyanaz történik akárhonnan indítom el az exe filet, bejön a preparing to launch ablak majd eltûnik és megint visszajön és közben Steam-en írja h Syncing 0%, 0kb/s ami persze nem tölt semmit...

gépem: Vista
2 GB RAM
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @2,53GHz, 2527MHz, 2mag, 2 logikai...
Teljes Fiz. memória: 2,00 GB
Szabad Fiz. memória: 1,11 GB
Teljes Virtuális memória: 2,92 GB
Szabad Virtuális memória: 1,80 GB

pls adjatok vmi tanácsot h miért nem indul el, már eléggé kiakadtam h kidobtam 10 rugót és baszik elindulni...
köszi
DarkSector
jah de a védõk is kemeprek ha nem támadnak...😄

õ is így értette de mikrofonozással megoldható, hogy mondod: Ott 1 hülye mássz ki a pajzsom mögül! 😊

chicco
koszi en csak egyedul jatszom es azok az aljasok ki tudnak loni pajzs melett.

Tõlem aztán kempelhet támadó sd-ben,max elbukja a kört és bemutatja a tudását...😄
De ezt hívják campernek.

DarkSector
lol mivel kell felszedni a kést?
f-el?
és miaz hogy haver kilõhet mögüle?
nekem max annyit tudtam hogy haver bujkál mögöttem de én löni nem tudtam pajzsot fogva, és õ is csak mászkált mögöttem...

de egyébként a martyr-t is jól megoldották 😊 már nem olyan mint az mw1ben,hogy 1 nagyobb szerveren csak a granyó robbanását hallod 😄 bár ezt a scavangerest el hagyhatták volna... fel veszel 1 kis táskát amibõl ground waron eléggé sok van és kapsz 1 granyót, 1 speciális granyót és 1 tárat... a tár és a speciális fegyver rendben van de a granyó... claymoret be állítod le raksz 1et tatyó le raksz megint mész tovább, ezzel a módszerrel a pálya annyira el lenne árasztva claymoreval, hogy gyorsabban adná a kill-t mint a fegyvered 😄

Pajzs: ha van társad akinél nem pajzs van akkor kilõhet mögüled--> õt is véded a pajzzsal,a repteres pályán elõszeretettel használjuk😊
Ami még meglepetés tud lenni ha a pajzs mellé dobókést rak az ember,pár napja 4 embert öltem a repülõn,lõtték a pajzsot mentem feléjük hátráltak dobtam a kést 1halott mentem tovább kés felszed,dob,még1 halott és ezt így végig a gépelejétõl a gép hátuljáig😊

elitehun
Errõl eszembe jutott egy eset. Szintén SD. Én védtem. Csipával voltam lelõttem valami 10 éves pistikét erre elkezdi hogy kemper. Másodszorra is lelõttem erre meg azt mondta hogy kemper vagyok és dobjanak ki XD
DarkSector
ezzel nem értek 1-et

fullra nem
nekem támadokat ne baszogassa senki, ha nem támadnak, hisz nem kell védõk elé futni mint a buta önkillerek, akkor leszarni...

megy a támadók ideje és ennyi
õket fogja szoritani az idõ
mit kell védõnek támadni ha nem akar...
ennyi
kempelhet mindenki
ha nem támadnak a támadok egy idõ után, akkor ugyis õk szívják meg.

armageddon666
ez persze régi dolog, mert a komolyabb (lásd. x22) cheatek olyan szinten kalibrálhatók, hogy az életben nem jössz rá, hogy csal az illetõ, maximum gyanítod 😊

@

Final Stand kb mint last stand,de minden motyidat tudod használni a földön,és ha nem ölnek meg egy idõ után felállhatsz és mehetsz tovább.
Célszerû ezt berakni,mert minden más "halálperknél" többet ér,és nem olyan gusztustalan mint a last stand ami minden meghaláskor vanik😊

tudsz lõni, és ha elég ideig vagy a földön és még nem haltál meg fel is kelhetsz!

DarkSector
Painkiller:

ha x-szer leölnek úgy hogy nem ölsz meg embert, akkor ujraéledésnél erõsebb leszel 10 másodpercig.
vagyis több életerõt kapsz

Final Stand:

ha x-szer leölnek úgy hogy nem ölsz meg embert, akkor a halálod elõtt összesel és nem pisztollyal, hanem az utolsó kiválasztott fegyóddal fekve lövöldözhetsz kúszhatsz a földön!
és ha kibirod kb 30másodpercig, akkor felkelhetsz és játszhatsz tovább!

chicco
hi.
Ki lehet loni a pajzs mogul ahogy az ellenfel csinalja vagy csak ez a melee attack van??

hiba
hecket arulnak a balatonnal is 😊

Értemén a viccet csak nemszeretem.<#idiota>

Engem így gyapott le....SD-ben védtem a lerakót.
Egyébként kempelés ide vagy oda,azt mindig is szerettem amikor támadó csapatból valakit leöl egy védõ és az egybõl kempert kiállt...A védõnek mégis mi a rákot kéne csinálni??? Elõremenni az ellenfél elé?? (sokan ezt csinálják,hát zseniális komolyan,közben ha megkerülik õket a lerakóra meg rámegy a bomba...😄
SD-ben az egyetlen állatfajta akire kempert lehet kiálltani az a támadó csapatban kempelõ (nem csipa) egyed. Nem csipa,mert a csipa alapja a lopakodásos hátulrólfedezéses móka...De amikor támadóként a kezdõtõl 4 méterre sanyika a háztetõn várja a védõket hogy a nagyradával adjon nekik..Na az az igazi kemper.

elitehun
A painkiller a spawn-nál pár másodpercre nagyobb életet biztosít a Final Stand-nél asszem tudsz lõni miután földre kerültél
DarkSector
thx ez csak saját véleményem...
lehet valamiben rosszul értesült vagyok, abban javitanak ugyis...😄

nonicks
Activison 150 milliót szórt el reklámozásra? hát hol volt ez a reklám? Fehér Ház oldalán?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Sziasztok,

A Death Streak Perkek közül a Painkiller és a Final Stand pontosan milyen tulajdonsággal ruháznak fel?

Köszi srácok...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

utolsó pár napban a hozzászólásaidról tükrözõdik az értelem és ezt a szó jó értelmében mondom, okos dolgokat mondasz 😄 1ébként igen,ha sohaban lenne akkor már ott tartanák, hogy ezer forintért árulnám a játékot mert szar, de nem az 😄 Spec ops kihívás, single is tud az lenni. a multi is jó ha el tekintek a rossz tényezõktõl (gondolok itt a csalókra és a laggra)

elitehun
Ezzel azt mondod hogy egy mocskos kamper vagyok?(vicc)<#idiota> De értem a lényeget.
A lényege pontosan hogy a playereket automatikusan lövi halálpontosan akár falon keresztül is,gyakorlatilag 100%-os pontosággal akár csak fejre,visszajátszásból totál egyértelmûen kivehetõ,mert "ugrál a kamera" az áldozato(k)n.
Például visszajátszásban azt átod hogy sanyika megy be az épületbe ahol a sarokban gubbasztasz és midnenféle átmenet nélkül rádugrik a kép és dirr halottvagy.😊

DarkSector
még hányX linkelitek be?

DarkSector
tobbre mész mint egy sohabannal.

jaja a level hackesek le bannolását én is várom már!! bár... nem tudnám le üvölteni õket 😄 amikor level hackert látok azonnal el kezdem le üvölteni és elküldöm az anyukájába 😊 rendes vagyok?😄 megérdemli 😄

Frank99
összeesküvés elmélet. sztem...

elitehun
Jaaa jó. Már vágom mi az
El is felejtettem a tapasztalataim leírását a steam és az IWnettel kapcsolatban, full a szoba kezdõdik a meccs és kiírja Game lobby closed, Host migration problem, Cannot connect to host, Full szoba (de persze haver lobbyjára kapcsolódnák...) eggyütt kapcsolódva eldobál mindenhova... volt olyan, hogy 3man toltuk partyban erre ding mind 3munkat el dobott 3 külön szobába és PARTYBAN voltunk és 1 szobába is rakott be... tiszta vicc

Sajna a cheat benne lesz mindig a pakliban,én csak azt mondom egyenlõre szerencsére kevesebb van és ez fõleg a warezmentességnek köszönhetõ.
Én 1 hét alatt 2 biztos,1 talán. A régi codokhoz képest ez semmi,átléptem másik helyre azt csá.😊

Mindenesetre amin hatalmasat röhögnék,ha lebanolnák a lvl hackes eredetivel játszó playereket..😊

elitehun
Az aimbot az pontosan mi is?
Upnp-t kapcsold be rajta.

steam, origin: ACE_hun

És mire megyek az eltolt bannal?Úgy se kapnak el mindenkit és mindig lesznek újabbak bár ez nem akkora probléma de istenem aimbotoltak már az elsõ héten is, csináljanak már vmit :S

Hi!
Milyen portokat kell forwardolni a routeren?Nem értek hozzá.
Kiiktatom a routert mindenhova tudok csatlakozni,ha rajta keresztül csatizok,akkor nem tok meghivni senkit+engem sem tudnak...
Routerban van nekem: Single Port Forwarding,Port Range Forwarding és melyikben kell mit állÍtani?
onlinekeystore.com
elitehun
De honnan?