Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a hostnak sötétebb a jel vagy ping-jelzõ vagy mifaszom..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Frank99
nem mondom még1x.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
vetted? vagy loptad?

Frank99
kérek egy kis önmegtartóztatást.

Darksector!

én azt hittem, hogy megvetted a csocsót, azért engedtelek, agyalni ma.
holnap egy ilyen ömlengést amit ma csináltál, nem nézek el.
a commentek 70%-a te voltál.

a többieknek is szól.

Nekem az egy kézzel tölthetõ P90-es lett a kedvencem,meg a dupla shoti,a következõ rész vajon hova fog süllyedni? 😄DD

Mivel az M16 a szabvány acél mérõlapból 2,5 mm-t üt át. A kalasnyikov meg lõszertõl függõen a sima 2,2 (könnyû ólommag) a páncéltörõ meg 6 mm-t (nehéz acélmagvas) a wolfram karbidos meh még több. Na most ez az M16 nekem egy 20 centis falat még jó téglából se vigyen át max Ytongot.

Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás

az ok hogy elinditani a steamet de nekem 2 db steames fileom van
steam_api.dll illetve SteamAPIUpdater.dll más steames valamik nincsenek
valaki valami ötlet?
elöre is köszi
Engem nem érint. Mikor egy betonfalat át tudtam egy sz.ros 5.56-al lõni, félretettem. Mese habja. Arcade-nek elmegy. Arról nem is beszélve hogy ne legyen már egy rövidcsövû magnum olyan pontos mint egy 9mm-es luger lõszeres pisztoly.

Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás

Lunatic83
lehet h azért "nem számított" mert végül is még nem aktiváltam, vagyis nem raktam a 3 közé egy ilyen magas pontszámú kill s.-ot se, így nem volt mit elérnem.....

holnap ezen sürgõsen változtatnom kell 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

Helyes,had hulljon a aim-os,wh-s,rank hackeres része...<#gun>

Bár csak óvatosan,mert tegnap éjjel én is csíter lettem... Wallhack volt az ítélet.
Elsõre nem igen értettem mért.De aztán visszagondolva sejtem.Abban a körben két kill sikerült.A 2. sima ügy,védte a bombát az utolsó ellen,állt az ajtóban,másik oldalról mögé kerülve sima lövés volt.
Viszont az elsõ...Sniper-el várok,gyerek kiront az épületbõl,egy lövést elnyomok rá,de nem talál.Egybõl behasal egy doboz mögé.Mondom jól van,megvárom amíg mozgolódik-forgolódik ott valamit,majd ha látszik belõle valami akkor kilövöm.De telnek a másodpercek,semmi,közben máshol már komoly öldöklés ment,mondom most már legyen valami.Bedobtam egy gránátot a doboz mellé,vagy felrobban,vagy kijön alapon.Ki is ugrott,én meg addigra pisztolyra váltva le is szedtem.
Na most szerintem a killcam-ben õ az elsõ sniperes lövést már nem látta.Csak hogy én nézem a dobozt ami mögött hasal,aztán egyszer odadobok egy gránátot...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

HD JOHNNIE
akkor elképzelhetõ h azért nem tudok belépni mert túl van terhelve a szerver?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

tommygear
indítsd el a steamet
elitehun
Azt hogy belépsz a steam-be-.-
hello

én már a játékot nem tudom elindítani mert ezt írja
"steam must be running to play this game" ez ellen mit lehet csinálni?
elöre is köszi
tommygear
ja okés
Lemezrõl telepíted,a végén a steamrõl update-el.Volt valami hiba egyeseknél hogy elkezdte az egész játékot a steamrõl leszedni,de arra volt is linkelve megoldás a megjelenés napjaiban.

Lunatic83

Xbox Live: Lunatic HUN

tommygear
telepítéssel am milyen problémák vannak? hallottam h steamrõl kezdi telepíteni a dolgokat nem a dvd-rõl? hogy is vanik ez?
Fogalmam sincs.Igazából nem látod hogy te vagy a Host,max annyiból hogy a ping grafikus kijelzõje fullon van.De legtöbbször ilyen ember több is van,tehát nem egyértelmû.
Mindenesetre nekem a 30/20-as DigiNet-el ha host ha nem,teljesen jó a game.

armageddon666
ezt felejtsd is el, mert gyakran bebugol és nem lehet elindítani valamelyik játékot miatta.

@

tommygear
fúha 😄
sztoncsi
LoL mekkora felfedezést tettem!
Be lehet állítani a Steamet magyar nyelvre!!! <#vigyor2>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

HD JOHNNIE
Nem tudja vki mi a tököm van? Egyszerûen nem lép fel nekem a játékba a steam. Mmint alapból nem indul el. Kiírja h multiplayer indításának elõkészítése és ennyi.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

armageddon666
akkor fiber powerrel jó eséllyel engem fog hostnak bedobálni? 😄 mert akkor valszeg megvevõs ^^

@

Mert most meg mi a baj?Az legyen a host akinek 56k-s modemen megy?

DarkSector
"Az IWnet megnézi kinek a legjobb a net kapcsolat,az lesz a host"
nah itt a lényeg...
THX
minnya a kardomba dõlõk bakker.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én nem tudom mirõl beszélsz...

Van 8-12-18 ember akiket összedob.Az IWnet megnézi kinek a legjobb a net kapcsolat,az lesz a host.Ha meccs közben kilép,átrakja a következõ legjobbra.Ennyi...

Most már oda bonyolítod részemrõl ahova akarod.

Vagy berak valahová,ahol már játszanak,és hiányzik egy ember éppen.

Az Invite részt meg nem tudom pontosan.Az még PS3-on a CoD4-nél úgy volt hogy az ismerõsöket behívtad,és akkor onnan együtt rakosgatott titeket be,úgy hogy mindig együtt legyetek.Gondolom itt is így mehet.

A Private Match-be meg gondolom csak az mehet be akiket te az ismerõsökbõl "be-invitelsz",és akkor ott magatok vagytok.

DarkSector
nah akkor mond el ezt visszafelé.
ezt amit leirtál ezt eddig is tudtam.

csak forditva hogy kell?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nem a wraezt éltettem, hanem 10ezres iwnetet itéltem el...a különbség nagy!

norbi56
Valaki tud segíteni??

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Nem tudom mit nem értesz ezen.Alapban random berak valahova,és ott nem te döntöd el ki a host hanem a gép.
Rányomsz hogy Find Game,erre berak valahová,ahol van még pár ember aki pont abba a pillanatba rányomott hogy Find Game.Ennyi...

sg27
Miért dobál ki a játék "game lobby closed"-el?

tommygear
dehogy baj csak õ éltette annyira a warezt 😄
ha kilép a host, akkor megáll a game pár másodpercre, keres másikat és megy tovább

összegyûjti a steam a játékra várókat, nézi a pinget hogy nagyjából megfelelõ legyen aztán ha elegen vagytok kiválasztja a legjobb hostot..

DarkSector
lol
akkor egyszerüen még mindig nem értem ezt a retek iwnetet.

most akkor magyarázza el valaki szépen mielõtt egy baltát kihozok a garázsból, hogy akkor a többi ember hogy csinálja azokat a szervereket, amik bejönnek a find-nél?????

mert kurvára nem vágom ezekután.

Zomil
sajna csak a find game van v a privát meccs olyan nincs, h te inditasz szervert

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
inkább zat segits, hogy most inditottam, hogy inditsak egy meccset ugy hogy idegenek rám tudjanak jönni randomban???

mert kurvára idegesit, hogy play-nél random bebasz valahovááá...:S

DarkSector
haverokkal használunk 3-an egy játékot. ennyi
ez miért baj.

jobb mint megvenni 1-et 10ért. mármint ne vegye senki zokon, de én nem tartom érdemesnek, ennyit kiadni érte.

norbi56
hogy lehet LAN-on játszani?Create match addig ok de offline módban h hívjak meg barátokat?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Frank99
és ez olyan baj?

mingyá' rendet teszek :-)))

kigyi
Nekem valami frissítést tölt a steam most éppen a kedvenc játékunkhoz.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

m0tTh0w
Megérkezett a 1.0.168-as verzió.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

Call of Duty Modern Warfare 2: indításának elõkészítése folyamatban

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

V43 1105
Csak akkor lehet használni, ha a cheatelés engedélyezve van multiban, ill singleben gondolok itt /god stb.. 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

tommygear
te tuti megvetted a gamet 😄
DarkSector
oks
cod4-ben mit kell begépelni, és mien modokban lehet?
tdm sd?

V43 1105
Te keversz barátom, ThirdPerson a Call of Duty 1 óta van a játékban, igaz console segitségével hivható elõ, és nem mindenhol . 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

DarkSector
#8048???