Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Darksector!
én azt hittem, hogy megvetted a csocsót, azért engedtelek, agyalni ma.
holnap egy ilyen ömlengést amit ma csináltál, nem nézek el.
a commentek 70%-a te voltál.
a többieknek is szól.
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
steam_api.dll illetve SteamAPIUpdater.dll más steames valamik nincsenek
valaki valami ötlet?
elöre is köszi
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
holnap ezen sürgõsen változtatnom kell 😉
Xbox Live: Lunatic HUN
Bár csak óvatosan,mert tegnap éjjel én is csíter lettem... Wallhack volt az ítélet.
Elsõre nem igen értettem mért.De aztán visszagondolva sejtem.Abban a körben két kill sikerült.A 2. sima ügy,védte a bombát az utolsó ellen,állt az ajtóban,másik oldalról mögé kerülve sima lövés volt.
Viszont az elsõ...Sniper-el várok,gyerek kiront az épületbõl,egy lövést elnyomok rá,de nem talál.Egybõl behasal egy doboz mögé.Mondom jól van,megvárom amíg mozgolódik-forgolódik ott valamit,majd ha látszik belõle valami akkor kilövöm.De telnek a másodpercek,semmi,közben máshol már komoly öldöklés ment,mondom most már legyen valami.Bedobtam egy gránátot a doboz mellé,vagy felrobban,vagy kijön alapon.Ki is ugrott,én meg addigra pisztolyra váltva le is szedtem.
Na most szerintem a killcam-ben õ az elsõ sniperes lövést már nem látta.Csak hogy én nézem a dobozt ami mögött hasal,aztán egyszer odadobok egy gránátot...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
én már a játékot nem tudom elindítani mert ezt írja
"steam must be running to play this game" ez ellen mit lehet csinálni?
elöre is köszi
Mindenesetre nekem a 30/20-as DigiNet-el ha host ha nem,teljesen jó a game.
Be lehet állítani a Steamet magyar nyelvre!!! <#vigyor2>#vigyor2>
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
@
nah itt a lényeg...
THX
minnya a kardomba dõlõk bakker.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Van 8-12-18 ember akiket összedob.Az IWnet megnézi kinek a legjobb a net kapcsolat,az lesz a host.Ha meccs közben kilép,átrakja a következõ legjobbra.Ennyi...
Most már oda bonyolítod részemrõl ahova akarod.
Az Invite részt meg nem tudom pontosan.Az még PS3-on a CoD4-nél úgy volt hogy az ismerõsöket behívtad,és akkor onnan együtt rakosgatott titeket be,úgy hogy mindig együtt legyetek.Gondolom itt is így mehet.
A Private Match-be meg gondolom csak az mehet be akiket te az ismerõsökbõl "be-invitelsz",és akkor ott magatok vagytok.
ezt amit leirtál ezt eddig is tudtam.
csak forditva hogy kell?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Rányomsz hogy Find Game,erre berak valahová,ahol van még pár ember aki pont abba a pillanatba rányomott hogy Find Game.Ennyi...
akkor egyszerüen még mindig nem értem ezt a retek iwnetet.
most akkor magyarázza el valaki szépen mielõtt egy baltát kihozok a garázsból, hogy akkor a többi ember hogy csinálja azokat a szervereket, amik bejönnek a find-nél?????
mert kurvára nem vágom ezekután.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
mert kurvára idegesit, hogy play-nél random bebasz valahovááá...:S
ez miért baj.
jobb mint megvenni 1-et 10ért. mármint ne vegye senki zokon, de én nem tartom érdemesnek, ennyit kiadni érte.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
mingyá' rendet teszek :-)))
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
cod4-ben mit kell begépelni, és mien modokban lehet?
tdm sd?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h