Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Te is csak egy újabb minisztálin vagy, az összes warezes itt dumál aki az off warez topikban osztja az észt. Aki pedig a vásárolt példánnyal rendelkezõknek segít azokat is törlöd. Sebaj. Továbbiakban nem lesz ilyen problémád. -FAV
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Nálam sem indul semmi tegnap este óta, sem a multi sem a single. Ugyanígy voltam vele mint te, hogy majd reggel.
Vkinek sikerült ezt megoldani?
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
Valaki segítsen nekem, mert bajban vagyok!
A játékkal tegnap este óta nem tudok játszani. A Steam-et elindítottam /tegnap/, frissített, majd akartam játszani a single-el, de sajnos a játék nem indult. Azt írta ki Call of Duty indításának elõkészítése folyamatban...
Kiléptem, újraindítottam de akkor sem sikerült. Gondoltam, majd ma reggel. De a helyzet ugyanaz, akár honnan indítom a játékot nem megy tovább. A router beállításain nem változtattam semmit.
A játék eredeti, esetleg egy újratelepítés megoldaná a problémát?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
én inkább attól félek h még akkor se lesz csapatjáték....
mert most nekem az a legnagyobb bánatom az mw2vel, h a többség baxik csapatban játszani.... megy a saját feje után és tsá.. a többi nem érdekli...
Xbox Live: Lunatic HUN
Remélem a VIP-es respawn nélküli lesz,akkor még jó is lehet.
Amúgy a mai patch se ért sokat,az éjjel is 2 full 70-es emberrel találkoztam.És azért még másfél hét alatt se hiszem hogy ennyiszer kipörgette volna a 70 szintet...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A fenyegetõzõ rabló végül megkapta a játékokat, és néhány más holmival megtoldva távozott a helyszínrõl. A hatvandolláros vételárral számítva az így szerzett zsákmány értéke kb. 6900 dollár, átszámítva 1.240.000 Ft. A rendõrség jelenleg is keresi az elkövetõt."
b+, darkSector, nem így kellett volna megszerezned az eredeti játékot a barátaiddal.. XDDDD
Global Thermonuclear War - egyszerû területfoglaló mód, amiben a cél az atombomba elfoglalása. Ha ez megtörténik, a bomba felrobban.
One Flag CTF - a pálya közepén található egyetlen zászlóért folyik a harc, amit a saját bázisra kell juttatni.
VIP - Védd, vagy nyírd ki a fontos személyt, attól függõen, hogy melyik oldalon játszol."
h ez mennyire igaz, tavasszal kiderül...
silencer+ thermal
mellé jön egy claymore és egy füst gránát
-----
ez az összeállítás a Wasteland pályán (is) király....
valamiért minden csapat az alagútban szeret meglenni...
harcolnak össze vissza a bejáratoknál...
az ilyen "zajos" bejáratokat ált. elkerülöm, s keresek egy csöndes lyukat... bedobom a füstgránátot , ennek hatására õk nem látnak semmit, én pedig kintrõl szépen a thermal segítségével lekapom õket...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
perk 2 Cold Blooded
perk 3 Ninja
s ezek össz hatására szinte láthatatlan leszel....
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
úgy mint ha sniperrel vagy, 1-2 próbálkozás és kész, menned kell tovább, vagy leszednek... nem szabad megállni...
meg soxor én is észreveszek egy ilyen próbálkozást, s már alig várom h "lenyugodjon" a kiszemelt páciens, amint elhelyezkedett én már megyek is rá a fejére és bummm... headshooot XD
Per Aspera Ad Inferi.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
grat.
nem hiszem hogy felmerülne bárkiben hogy ez csalás.
sõtt én ugy vélem hogy sok jumpról igaz hogy elsõnek nem vennének észre, de másodrszorra simán bárhonna kiszednek, ha van killcam.
és másodsorban ezek közül sok, ha nem is minden helyen pont hogy sebezhetõbbé válsz, hiszen szinte za összes helyen csak fedezék nélkül vagy....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de amúgy már 1-2-t kipróbáltam/használok...
ezek a "rejtekhelyek" gyárilag vannak beépítve a pályára,
nem véletlen pl h a Highrise-n, pont ott vannak a daruk...stb
szóval ezeket én nem tekintem csalásnak, elvégre csak azt használjuk ki amit a játékosoknak szántak... aki nem tud ezekrõl, így járt, az õ baja... XD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
és nem roszbol, megint magánvélemény, de most is megvan az ellenszenv, csak ha igy meg tudtuk oldani, akkor ennyiért gondoltam legyen..
viszont nem tudok random embereket bevinni...
és ezvégett nem tudom megoldani hogy a jo mappokon toljam (mármint érted amiket komálok és kedvem szerint válszthatnék)?
Jó igaz van vote, de azt se vágom...rányomok hogy nem tetszik, de hogy mire voksolnék az helyett az már nemfontos, akkor bedob találomra egy mássik mapot.
most haverok nem érnek rá mindig, akkor egyszál magam futosgáljak?
jah és nem néztem de nem tudom monnyuk, még hogy ha ismerõs van, behívnám õket, akkor hallottam hogy lehet menni szerverekre de ugye ha egy szerverre is megyünk, a csapatot megint nem lehet választani....:S
legalább annyit tehettek volna, hogy egy olyan filtert bele, hogy ne csak játékmodok legyenek, hanem szelektáljon.
pl hogy mapp szerint stb.
elég lehangolt, hogy minden automatizált.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
tokkal vonoval...és asszem ezt nem lehet sstemarõl lopni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
azt hihetsz, vagy gondolhatsz amit akarsz...bárkit megkérdezhetsz sg-n is akár, hogy hányszor hazudtam embereknek.
és frank meg ezeket az uccsó kommenteet törölheti ha szeretné, monnyuk nem témához kapcsolodik.
az egy dolog hogy valakinek szurja a szemét, a logom, de soha nem hazudtam...
ne nézz hülyének...miért találnék ki ilyet ha nem így lenne?
nem warez, akkor mi a probléma?
van aki a tesójával játszik felváltva, és haverokkal...
ez aztán télleg elképzelhetetlen mi?
vagy csak direct irogatsz???
itt valamirõl lemaradtam de nagyon....
mirõl van szó? nem értettél félre valamit?
mit loptam az eredeti cod6-ot?
õregem szerintem te nagyon nem ismersz engem ezekszerint.
én lennék az utolsó ember a földön aki valakitõl valamit ellopna, nem értem miért hiszed ezt.
vagy mutassam meg lefényképezve a cdgalaxisból a futár által hozott számlákat, meg a csomagolást?
mert ugy érzem, hogy te most arra célzol hogy ezt loptam valahonnét....
ezért én tárgyalásra jártam Hódmezõvásárhelyre majd Szegedre, anno domini...
nem kérkedjél. tele volt ma a topic a szómenéseddel, vírusos vagy? saját magadnak feltett kérdésekre idõnként magad válaszoltál.
átérzem a kínodat, hidd el, de nem errõl szól a topic.
menj át a másikba, de ahogy nézem, ott is unnak már idõnként...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
amugy meg ha azt nézzük megvettem...számit hogy mennyiért?
:-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak