Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Megvan a korrekt megoldás:
iw4mp.exe.temp-et kell átnevezni iw4mp.exe-re a commanderbe
ugyanezt a singlevel is.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
egyébként próbálj drivert frissíteni. És nem raktál fel valami új cuccot a gépre? és milyen op. rendszert használsz?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
meg hogy megyek 10szer? kimaxolom 70re és nyomnom kell egy resetet, vagy elkezdi számolni újra... meg mivel újra 1-tõl 70-ig ezért biztos van valami hátránya.... különben 70-140-ig lenne vagy valami, nem? O.o
@
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
de mi ez a 10* kell elérni a 70-t meg Prestige, meg hasonlók? ez hogy néz ki? O.o
@
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
más: Juggernautok nagyon durvák O.o Spec Opsban meg Museumban találkozni velük... közelrõl beleeresztettem fél tárat valamelyik nagy géppuskából (amiben ilyen 100 töltény körül van) és meg se kottyant neki 😄
Barrettbõl elég neki 5-6 lövés 😊
@
Nekem az lenne a bajom hogy feltettem a játékot és valamiért a kiírások ien pixelesek így alig lewhet látni ien plecsni tehát nem látom.
Pls segítsen valaki.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nem lvl hackerekrõl beszéltem hanem azokról akiknek valódi szintjük van..
Lvl hackereket még mindig szinte minden 2. connect után látok...
Az imént játszottam kb háromnegyed órát,ez alatt:

Starcraft2 e-mail: [email protected]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Most tudtam elolvasni a válaszodat. Remélem, hogy nekem is sikerülni fog, de csak holnap tudom kipróbálni ugyanis sokáig melózom. Ha sikerült nekem is írok.
Köszi!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Lvl 70.
A prestige 10 lvl 70-esek egytõl egyig kamusok,remélem nagy ban a jutalma az összesnek hamarosan.
Általában ritkán látni lvl70-es embert....És szintén ritkán látok prestige-est..Én most nyomom az elsõ prestige-t eddig 4-5 embernél láttam ugyanezt kb velem azonos szinten (pres1,lvl40)
És a challangek is 😊
Be happy. :) Running!
warezoltam volna mert ez a játék nem ér meg 10eFt-ot azért vettem meg ,hogy haverokkal játsszak nem azért ,hogy egy kiforratlan béna rendszerrel szívjak. Akik most gondolkodnak a megvételen ne tegyék várjanak jövõre jön az új BF dedikált szerverekkel és PC-re írt játékkal sok fejfájástól megkímélik magukat.
MJ rulz Pink Team The Only One