Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9990 itthon a legolcsóbb ár.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Lacee86
Hali! Nem tudjátok, hol a legolcsóbb a játék? Saturn, Teszkó stb. helyeken mennyibe kerülhet vajon?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Direcx-et is próbáltam frissíten hátha..de semmi.
Driver a legfrissebb beta-t is próbáltam semmi változás visszaraktam a hitelesítettet. Semmit nem raktam fel csak a probléma után egy AVG antivírust ami nem talált semmit. Az op rendszer win 7 ultimate 64 bit. szûz rendszer. Tegnap este még semmi gondom nem volt akkor még 1.0.166 volt a verzió. ma már 1.0.168 at látok. A gammát is újratettem már. Amint bejönne a tényleges játék képe mintha valami iszonyat megterhelné a procit és képregész van szétesõ képpel/képhibákkal amibõl alig birok kilépni. A graf beállításokat próbáltam az ajánlotton valamint minimumon is semmi változás nincs.
HD JOHNNIE
eggyel feljebb a megoldás

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Puhos!

Megvan a korrekt megoldás:

iw4mp.exe.temp-et kell átnevezni iw4mp.exe-re a commanderbe
ugyanezt a singlevel is.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Nekem már el se indul tegnap este óta!Pedig eredeti játékom van!Töröltem,újratelepitettem de nem megy!Probálkozom de hát eddig semmi!Ha van valakinek valami ötlete azt szivesen fogadom!Köszi!
elitehun
Nekem nincsen semmi problémám köszi szépen<#idiota>
egyébként próbálj drivert frissíteni. És nem raktál fel valami új cuccot a gépre? és milyen op. rendszert használsz?
akkor problémája bocsesz csak már nagyon ideges vagyok emmiatt a szar miatt, hogy tolnám de nem tudom mert szétesik a kép és nemjövök rá mi lehet a gubanc vele
Lacee86
"problémálya" <#idiota> Biztos ami biztos...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

VAlaki tud mondani valamit arra a jelenségre, hogy tegnap még gond nélkül fullon ment a gamma ma meg alig akar elindulni a gama minimalon, folyamatos szaggatás jácchatatlan van valakinek valami problémálya?
MIndent lenullázódik, fegyverek, öcsik, challenge-k. Egyedül az emblémákban nem vagyok biztos. Azért elég nagy szívás egy plusz kaszt helyért 😊

Jaffa 2843
ez jo kérdés. engem is érdekelne, ha elérsz ujra egy szintet amikor megkapod a fegyvert, akkor ujra kell rá gyüjteni cuccokat, vagy megkapod a már (elözö végigjátszásban) megszerzetteket?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

NEOreg3
engem az érdekelne, hogyha az elsõ level 70-es elérésedkor van egy X fegyvered (nem default class-beli fegyver), amit kimaxoltál, akkor az most nálad marad ha újra 1-es leszel, vagy amikor eléred a megfelelõ szintet akkor újra megkapod? illetve a kimaxolt fegyvert kapod meg, vagy újra kezdheted gyûjtögetni hozzá a skin-eket és a kiegészítõket?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

armageddon666
de mi ez a prestige? a challengek meg ilyen más játékokban achievementeknek nevezett cuccok?

meg hogy megyek 10szer? kimaxolom 70re és nyomnom kell egy resetet, vagy elkezdi számolni újra... meg mivel újra 1-tõl 70-ig ezért biztos van valami hátránya.... különben 70-140-ig lenne vagy valami, nem? O.o

@

V43 1105
Tizszer végigmész lvl 1-tõl 70ig..XD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

armageddon666
Meghoztátok asszem a kedvem hozzá 😊

de mi ez a 10* kell elérni a 70-t meg Prestige, meg hasonlók? ez hogy néz ki? O.o

@

V43 1105
Bizonyos lelõtt frag értsd, kill után kapod meg ezeket a dolgokat, UAV stb.. 4-est megnyomod füst eldob, helikopter ledobja kis csomagot, felveszed, majd 4-es megint :o)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

tommygear
hát nemtom de én tuti hogy végig fogom csinálni 70ig, igaz nem 1 hét alatt lesz meg mert olyan sokat azért nem jáccok, nem tudok lejáccani 1 huzamba 2-3 órát
elitehun
Sehogy.
antgecc
Új vagyok cod-ban, csak a 4-el játszottam nagyritkán keveset, így nem vágom, hogy pl. hogyan lehet helikoptert, repülõt és egyéb légi egységeket használni. Valaki ossza meg velem legyen kedves! Köszönöm!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

JuanG
nekem is win7 64 bit van, lehet ez a ludas, nekem a repteres misszió utáni takedown misszó betöltésénél lép ki a játék exe hibával...de a szaggatós probléma nekem is elõjött pl. az elején amikor hummer gépátyújával kellett osztani az ellenfeleket, na ott mp-ként megállt a kép, amúgy tök folyamatos a játék...csak nagy harcok során elõjön ez "beakadás"...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ja,félre olvastam...<#whatever>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kössz a válaszokat,megrendeltem😊

armageddon666
42-70, nem arról volt szó, hogy azért fasza az IWnet mert hogy majd azonos szintûekkel rak össze? 😄 szééép...

más: Juggernautok nagyon durvák O.o Spec Opsban meg Museumban találkozni velük... közelrõl beleeresztettem fél tárat valamelyik nagy géppuskából (amiben ilyen 100 töltény körül van) és meg se kottyant neki 😄

Barrettbõl elég neki 5-6 lövés 😊

@

Hello!
Nekem az lenne a bajom hogy feltettem a játékot és valamiért a kiírások ien pixelesek így alig lewhet látni ien plecsni tehát nem látom.
Pls segítsen valaki.
Szerintem ha a boltba rendeles és van raktáron és holnap nyitva vannak akkor akár holnap be is mehetsz érte.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

??
Nem lvl hackerekrõl beszéltem hanem azokról akiknek valódi szintjük van..
Lvl hackereket még mindig szinte minden 2. connect után látok...

Akkor te egy szerencsés ember vagy <#vigyor4>

Az imént játszottam kb háromnegyed órát,ez alatt:

elitehun
Gondolom hétfõtõl akármikor. De kérdezd meg tõlük e-mailben vagy telefonon.
Ha megrendelem ma 576-nál ,keddre jön meg?Ha a boltba akarom átvenni akkor mikor? bocs a sok kérdésért😊

szevasztok. megint egy probléma : mint lentebb írtam a gamma megha 5 perc után. ok újraraktam eltûnt a 38-as karakterem mármint faszán berakta level 1 rõl. mondom mind 1 elkezdjül elõrõl. Játék elindul kép szétesik és vége alig birok kimászni a programból. valaki valami megoldás.? win 7 64 bit, 8800 GTX legfissebb driverek. Persze a game is eredeti.
NeBby
De , csinál egy új szobát.

Starcraft2 e-mail: [email protected]

12 emberrel a partyban nem sok helyre enged be...😄

NeBby
Nem teljesen értem , de úgy a legegyszerûbb ha 12 embert hívsz partyba és úgy mész rá hogy find server. csinál egy sajátot csak random mapot ad amit könnyen lehet skipelni.

A Steam-tõl jött-e válasz a levedre?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Csá!

Most tudtam elolvasni a válaszodat. Remélem, hogy nekem is sikerülni fog, de csak holnap tudom kipróbálni ugyanis sokáig melózom. Ha sikerült nekem is írok.
Köszi!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Akinek ez a hobbi...Nagy újdonságot úgy sem szereznek,amiket használ az ember azt úgyis unlockolja pikkpakk..😊

Lvl 70.
A prestige 10 lvl 70-esek egytõl egyig kamusok,remélem nagy ban a jutalma az összesnek hamarosan.
Általában ritkán látni lvl70-es embert....És szintén ritkán látok prestige-est..Én most nyomom az elsõ prestige-t eddig 4-5 embernél láttam ugyanezt kb velem azonos szinten (pres1,lvl40)

Nem tudják megcsinálni mert a saját hostnál nem ad semmit a progi,így mindig lessz ellenfél és meccs közben nehéz így mókázni😊

Prince23
"Amikor Party leaderek vagyunk, gyorsan szedjük össze a 5+1 föt, aztán csatlakozzunk az IW-netre (nem private). Aztán - itt jön a lényeg - szkippeljük át (vote skip) a mapokat közösen, így a többiek be tudnak jönni a szerverre, amit a party leader keresett ki. Innentöl pedig kapunk XP-t, és mehet a Ricochet is."

És a challangek is 😊

NeBby
Azért nem lehet fejlõdni ott , mert akkor sokan azt csinálnák , hogy bemennek 12 en , 1 játékos lõ , csinálja a challangeket , 11 pedig áll és várja a halálát. Így simán meg tudna csinálni mindenki minden challange-t és nem lenne kihívás a játék. Kicsit csalásnak minõsül a dolog.

HappyHunter
Szerintem attól félnek, hogy azt csinálnák az emberek, hogy felmennek 2-en egy szerverre és ott csinálgatják a challengeket könnyûszerrel.

Be happy. :) Running!

Nem hinném,mert akkor összeállnak 3-4en,aztán az összes challenge-et meg mindent összehozzák maguknak."Most 10x én lõlek le gyorsan,aztán 10x te lõsz le.Utána 10x belefutok az aknádba,aztán 10x te az enyémbe..."

Prince23
Nagyon remélem, hogy az iw kiküszöböli a private meccsek nem fejlõdési rendszerét😞

Már aki kíváncsi a BF-re,annak biztos jó lesz.

Jeffjohnson
"csodás" ez a játék eredetivel 20 perc alatt sikerült haverral kemény 1x játszanunk mert vagy õt kivágta vagy a szerver laggolt nevetséges (egyikõnk netjével sincs gond)inkább
warezoltam volna mert ez a játék nem ér meg 10eFt-ot azért vettem meg ,hogy haverokkal játsszak nem azért ,hogy egy kiforratlan béna rendszerrel szívjak. Akik most gondolkodnak a megvételen ne tegyék várjanak jövõre jön az új BF dedikált szerverekkel és PC-re írt játékkal sok fejfájástól megkímélik magukat.

csuszi
és ez tény. az 26 millió xp, az kb ha minden alkalommal kurva jó, akkor is durván 3000 sd😊 és ebben 1 megingás sincs, egyetlen második hely. ez óránként 4 sd, napi 100, 10 nap alatt 1000, nulla alvás. számolni csak tudtok😉

MJ rulz Pink Team The Only One

NeBby
Egy haverom letiltotta a reptéri jelenetet , elõ lehet valahogy hozni újra?

Igy van,2-3 presige-t tartok elfogadhatónak (lehetségesnek),de már ahhoz is éjjel-nappal nyomta mióta kijött.

csuszi
aki sima 70-es az egyik se csal. én már a prestige1 40-50 környékén vagyok, és még azt se mondanám hogy kurva sokat toltam.
a 10-es prestige mind csaló. lehetetlen akár 4 prestige-t is maxolni, de olyan 3 at is kétkedve fogadnék. nemhogy 10-est.

MJ rulz Pink Team The Only One