Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
igen hiszen a gls-nél dolgoztam 😄
DarkSector
akkor félreinformálhattak...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
hogy lehet konzolt elõhiívni, és paranccsal átváltani 3rd-be?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
gls, royal sprint, dhl nem ad sehova semmit fõleg nem a postára <#ejnye1>
DarkSector
nm

Ley Roland
ok 😄 ezek hasznos infok kösz 😄

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

DarkSector
jah lehet hogy 2nap még megprobálkozik náklad, de utána postán öriztetik 5 napig. ezt egy postás ismerõs mondta, mikor énis ez végett érdeklõdtem.

DarkSector
ha nem vagy otthon, akkor beadják postára 5 munkanapod van hogy a postába dobott kis cetlivel felvedd!!!

ha ne akkor visszaviszik.
de be lehet jelölni 2 nap közül, hogy mindkettõn vagy cska egyiken leszel otthon...

és ha külön irsz nekik, akkor meg tudják adni a futár mobil számát, ha gond lenne!!

De a futárnak nem kötelessége, értesiteni téged. de meglepõen segitõkészek voltak eddig velem mindig.

jah és NE VEGYÉL ÁT BONTOTT SÉRÜLT CSOMAGOT!!! JA ÉS A FUTÁRNAK MÉG KÖTELESSÉGE IS HA KÉRED, HOGY ELÕTTE KIBONTSD, A DOBOZT ÉS LEELLENÕRIZD, A VALOS TARTALMÁT, HAVEROM BEHIVTA EGY KÁVÉRA A FUTÁRT MIKOR KOMPLETT GÉPET RENDELT...😄

amugy NEKEM soha eddig 1x sem volt még gondom, se magánszemélyekkel, mikor használt cuccokat vettem, se online üzletekkel kapcsolatban sem!!!

Ley Roland
oké kösz majd kiderül XD

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

DarkSector
nem csak alle zance semmin nem lepõdnék meg manapság.

cod ból mmo, cod bol fizetõs multi...laasan gokartverseny lesz..😄

tommygear
ha szerencséd van és van arra dolga még a futárnak késõbb akkor kiviszi késõbb, ha nincs akkor nemtom
Ley Roland
Valaki #8357 ?

tommygear
mi az hogy tõlük kitelik? miért annyira lehúzták eddig az embereket? úgy beszélsz mintha félévente adnák ki a szarjaikat mint a sims 😄
DarkSector
háát tõlük kitellik, vagyis nem lepõdtem volna meg.

DarkSector
nah hallod.
azért meg kell dicséárnem most az egyszer a fejlesztõket...
már alapba nagyon ki akartam próbálni ezt és mikor meghallottam gamestar hirek közt, akkor tudtam hogy ez csakis jó lehet:
<#eljen><#eljen>

3rd person mode!! jobb mint az összes többi együtt! lehet elfogult vagyok, tps játékosként....😄

Rage47
te meg beveszed<#wilting><#guluszem1>
tommygear
nem fogják, tervben van egy mmo cod amit egy harmadik fejlesztõcsapat fog majd csinálni vmikor, ne keverjük már a szart <#wow3>
DarkSector
ettõl a pillanattól kezdve, viszem vissza a boltba a lemezt.
max azt tegyék, hogy dlc-ket tegyenek fizetõssé, de ne a játékot bakker!

Ley Roland
Helló!
Ha megrendelem a játékot cd galaxisról és akkor hozzák ki amikor nem vagyok itthon akkor mi van ? 😊

majd ezután havonta is fizetni fogsz!

steamen nem értem hogy mért kerül még mindig 60 $ba
sztoncsi
Én már fizettem is... 9990.- az 576-ban! <#hehe>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

sztoncsi
Mi is ezzel szenvedtünk egy haverral... neki nem volt tempes exe-je... Átnevezte az eredeti valami baromságra, csak hogy ne találja a játék, (gondolom ki is törölhette volna)és így utána nem tudjuk, de lett valahonnan egy temp exe,(gondolom generált a játék) amit át tudott írni, azzal elindult!

Tehát ha nem jó próbáld meg kivágni a mappából az indító exe fájlokat és... hátha

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

fizetõsé akarják tenni ezt a játékot mint a WOWot
+ perkek
+ jutalmak
+ módok
lehet játszani + pénzért!
azért lett steames!
Daell Drow
Ez az osszesitet eladas (PS3, XBOX360, PC)
berlinboy6329
Amikor protectelni kell "vmit"?Én fogtam magam,bementem hátra,a "vmi" mellett és a lépcsõ melett(azaz közte),oda hátra,és onnan védtem a "vmit".És ha jöttek szembõl bejárat felõl,ráláttam,ha léptem 2t jobban a konyhába is beálttam.Ennyi elég is volt.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

HD JOHNNIE
Újrainstall? Regeditet futtattad? Töröld onnan ami steames, igazából nekem az oldotta meg.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Vazze nem tom megcsinálni ezt a részt😄 mikor lerakom valahonnan mindig lelõ valaki bazz...Melyik ajtóhoz mentetek ti elõször?Ez még mindig a makarov estate-es claymore cucc

tegla
Csak egy rövidke hir:

"A jelentés szerint az Egyesült Királyságban az elsõ napon 1,230,588 darabot adtak el, ezzel új rekordot felállítva a Brit játékeladás történetében, mint a leggyorsabban fogyó játék. Viszonyításképp, a Grand Theft Auto IV-bõl 609,000 darab fogyott az elsõ nap, ami némi számolással megállapítható, hogy kevesebb, mint a fele a Modern Warfare 2-bõl hazavitt példányoknak."

Csak,hogy fényezzem a játékot és ellentmondjak neked.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

armageddon666
vagy olyan kevesen vették meg PCre, hogy nem tudja normálisan szétosztani az embereket...

@

Tudom,hogyan lehet használni😊 A hogyan kérdés arra irányult,hogy miylen módon védjem ki a sok tag lövését. Kössz amúgy.

armageddon666
Claymoret én annyira fölöslegesnek éreztem az egész játékban... második végigjátszásnál lehet fogom használni, de amúgy mikor mondják hogy jön az ellen már marhára nincs idõm azokat lerakosgatni...

@

Én úgy vettem észre, hogy nem a level alapján rakja össze az embereket, mert akkor a level heckerek csak egymással tudnának játszani, de sajnos már nem eggyel találkoztam. Szerintem a statisztikákat nézi.

Ahol bejöhetnek oda, és ha eddig nem jöttél rá, hogyan lehet használni a cuccokat, akkor ezután sem fogsz.

A makarov estate,résznél mikor bent vagyok már a házban,és a cucc már tölti az anyagot ,akkor lekéne rakjak claymore-t ,de hova és hogyan? Valaki segítene?

Frank99
én ugyanezt írtam... csak kérdõjellel.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

minimize
rövid volt, de amúgy jó.
8,5/10.

No one can stop Death!

elitehun
Van akinek mindenki kemper aki nem mozog amikor öl. Én l egy fedezékbõl öltem meg 2 embert (merthát jöttek egymás mellett) és kemper lettem. De szerencsére ritkán találkozok cheater-el. A kemperek meg nem nagyon zavarnak mert utána úgy rá szoktam szállni hogy kilép <#hehe>
64 bites eddig semmi gond nem volt vele
Ez tényleg elég hihetetlenül hangzik, de amennyiben így van az nagyban köszönhetõ annak, hogy nincsenek dedikált szerverek.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Frank99
ahogy nézem, itt tényleg sok a kemper, de sztem a pályák jó része kempelésre ingerel....
az meg, hogy ki a kemper - ott kusshad a lukban a végéig- itt nehéz megcsinálni, vagy keres egy másik pozíciót- az nagy kérdés.... most már nem igazán érdekel, ahol látok kerek 70+ 60 + 50-es figurákat, onnan lépek.
tényleg xar az elosztási rencer, ha tudják (vagy nem ismerik el) hogy vannak cheaterek, akkor max 5-10 különbséggel raknék össze embereket,
ha én lennék az, aki nem vagyok.

Az elõbb láttam egy "zembert" szembõl, aki ugrott egy nagyot, aztán pár sec alatt mögöttem volt benn az épületben, és lekéselt....

ilyenkor lehet anyáznak, de én quit....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

armageddon666
rosszul jársz 😄 ha regisztrálta steamre akkor nem sokra mész a DVDvel 😄 esetleg ha a szériakulcsot lefotózod és bejelented hogy ellopta az accodat X)

@

Lacee86
Helyes, akkor megveszem tõled 6 rongyért. Csak ne törd ketté a DVD-t ha lehet. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Nekem is az a gondom a játékkal mint neked tegnap este óta!Átneveztem az iw4.exe.temp-et iw4mp.exe-re a commanderbe de nem megy igy se!
elitehun
de hány bit-es? Mert már vagy 2-en panaszkodtak itt a 64bit-es win 7-re
Jaffa 2843
64bites-e?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Tegnap még nekem is fullon futott win7-en ez a baj ma meg amikor lenne idõm megvan dögölve ahogy alant is ítram.
Eh, nem a Win 7 a ludas, nálam maxon fut reccenés ,gond nélkül Win 7-en. Más ott a gond, nem Win 7

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

mascarun
na én most kezdem bánni hogy megvettem!
nem lehet élvezni a multi részt a sok gl es köcsögtöl. A kemperekrõl már ne is beszéljek. Ha meg van egy jó szerver akkor tuti hogy bezár vagy host migration vagy a faszom! Meg ez a 10 perces körök. kurvára rá lehet unni. Akkor ha valaki összekempelt annyi pontot hogy kérjel légi támogatást onnantól kezdve nem lehet mozdulni sem mert ahogy spawnolok egybõl leszednek. Dögöljön meg az iw meg az egész pereputty.

elitehun
Akkor a win 7 a ludas sztem
Daell Drow
Most jott a hir hogy eladtak a 8 miliomodik cod6-t, es ebbol mindossze 3% PC. Eleg hihetetlennek tunik hogy csak PC-re 240 000 darabot adtak el.