Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
szerintem nem....
de kurvára nem vágom, hogy a katonákból miért esik ki??? mert terroristákból még megérteném, és az még vicces is...😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
erre én is kíváncsi lennék....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

A pénz esõre van valami megoldás? Tegnap már kérdeztem, de nem kaptam választ. Elég bugyután néz ki.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Frank99
esetleg kipróbálnád amit írtam a routereden?

Barrett 50 Cal
Hát sajna nagy kár😞Vhogy talán kibírom,míg megkapom,de nagyon nehéz.A cod6 elvonási tünetek már jelentkeznek<#idiota>

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Egyetértek Veled, gondolhattak volna arra, hogy ez iránt elég nagy lesz a kereslet. A csóka mediában azt mondta, hogy ennyire még nem vittek semmit, mint a Cod6-ot abban a 4 napban, amíg volt...
Ez durva, hogy annyi idõ alatt elfogyott minden cod a zegi boltokban...

Barrett 50 Cal
Az ok,de mi az hogy hoznak a megjelenéskor 10-20 db-t,aztán 2hét múlva meg egyet sem?Áh ez így nem okés😞

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

A warez az nem neked szólt terméseztessen. Köszönöm az eddigi segítségedet, úgy gondolom, hogy ráhagyom a próbálkozást, mert már nincs hozzá idegrendszerem hogy ezzel a sza@@al veszõdjek reggel óta!

Köszi mindent.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

HD JOHNNIE
Ezt a warezos témát nem nekem akartad írni ugye? 😊 Eredetim van.
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam segíteni!
Amit még megcsináltam de nekem nem jött be, neked hátha: a tûzfalnál vedd ki a single és a multi exe-ket majd tedd be újra. Vkinek így sikerült.

Érdekes egyébként, h azért elég sok embernek akadt ugyanaz a gondja, de mindenkinek más a megoldás rá...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Amúgy Én sem gondoltam volna, hogy ennyi a megyénkbeli itt a fórumon...

Állok elébe, küldöm pm-ben a steam-et... 😊
Mellesleg Pacsa... Csak az nem volt a listán... 😊

kigyi
Azt örömmel látom, hogy sokan vagytok zegiek 😄 Lehet fel kellene egymást venni steam-be és játszani végre a hazaiakkal 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

kigyi
Igen ez így volt népszerû lett a téma errefelé 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Mad, sajna a zegi Mediat kifosztották cod6-ból...
A megjelenés hetének péntekén elfogyott minden darab pc-re. Már csak PS3-ra volt...

ja, hogy nem nem jött hanem elfogyott és nem jön..

sorry korán van

*másnapos*

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ne viccelj.. megjelenés napján ballagtam be a zegi mediaba levettem a polcrol és azóta nem jöttem le a szerrõl...

kérdezz rá sztem van.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

elitehun
És az mért zavar téged hogy pénzt kérnek bizonyos játékmódokért? Legfeljebb nem fog ott játszani<#wow3>
DarkSector
steam-rõl automatikussan peccsel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

sziasztok aki multizik az tudna nekem segíteni honann tudnék patchet leszedni multihoz?

LOTRO:Marteen ([EN] Snowbourn)

CoD MMO Az egyetlen dolog amit mr kotick kóros pénzhajhász az MMOkból látni szeretne a többi játékukban az a havidíj.

amúgy meg azt tudtátok hogy vannak alapból a játékba épített bizonyos bõvítések multiplayer mód, mapok, új killstreak jutalmak és ezt majd egy bizonyos idõpontba aktiválni fogják lehet egy kis pénz ellenében
csakhogy egy console hacknek köszönhetõen kiderült
három új játékmód:Global Thermonuclear War(területfoglaló mód), One Flag CTF (egyetlen zászlóért folyik játék),VIP(személy védése megölése a cél)
http://translate.google.hu <#vigyor>

steam, origin: ACE_hun

NEM! De lehet, hogy a hiba "bennünk" van. Egyesek szerint!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

látom nem vagyok egyedül a problémával!
Puhos neked se ment a frissítés után?

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

Van routerem, de azon semmiféle változtatást nem hajtottam végre.

Milyen egyéni hibára gondolsz? Egyik nap még játszol /este/. A gépet kikapcsolod, majd másnap reggel már nem indul a játék. Lehet, hogy éjszaka a sötétben valami rossz szellem járt a szobában. A játékot ma reggel raktam harmadszorra újra, úgy érzem, hogy már nincs türelmem arra, hogy állandóan telepítéssel foglalkozzak, ahelyett hogy játszanék.
Ha tudsz valami okos megoldást azért kérlek írd le, lehet hogy még egy esélyt adok ennek a sz@rnak. Mármint nem a COD6-ra céloztam, hanem a STEAM-ra!

Frank99
sztem azok kevesek közé tartozol, akiknek van ilyen gondja. ahogy itt olvastam, 1-2 ember van, a többinek megy.
nekem is az elsõ frissítés után baromkodott, akkor kellett várnom vagy 10 percet, majd az elsõ multinál nyekergett a UdNP miatt.

azóta gond nélkül megy.
én is szidhattam volna már párszor a hülye windows live-ot, mert egy csomó csocsóhoz meg az kell, ez van, próbálkozz fórumokban olvasgatni, vagy írni nekik!

elitehun
Ha nem megy az nem a steam hibája. Nekem eddig mindegyik steam-es játék tökéletesen ment
DarkSector
ez lehet egyéni hiba is...nem hinném hogy nincs rá megoldás.

max az hogy letörölni, és újból telepitsd fel.

Szomorú vagyok, mert nem sikerült elindítani a játékot, sem a single sem pedig a multit. Verem a fa..om a Steamba.
Vegyél eredeti játékot ne warezolj! Itt az eredménye az eredeti játéknak. Az ember spórol arra, hogy kiadjon 10.000 Ft-ot vagy többet, de a megvásárolt játék nem mûködik, mert van egy szar kliensprogram amin keresztül lehet játszani. Aztán a kliensprogramon keresztül lejön egy frissítés és a játék nem indul. Aki meg warezol az legalább a single részével, vagy késõbb a multi részével is játszik, aki meg megveszi az szopik. Ha tudnék angolul levelet írnék a Steam-nak hogy ba...ák meg a kliens programjukat. A játék ugy már egyszer fent volt a gépen, egy frissítés után meg nem indult el. A gép tiszta, vírus és spyware mentes.

gallardo
én is ott vettem<#buck>

Hi!
Van egy rossz hírem. A zegi Mediaból én hoztam el az utsó darabot (kb. 1,5 hete), és a csávó azt mondta, hogy a beszállító sem tudja mikor jön újabb szállítmány...
Amúgy Zegre másnapra ideér a futár. Kollégám is úgy rendelte, és másnap itt volt...

DarkSector
aki jönne 3rd person-ozni, az irjon privátba.

valaki #8390-re?

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

Barrett 50 Cal
Akk csak Zalaegerszeg ilyen elmaradott bazz,h még egy darab sincs😞

Frank99
a keszthelyi Tuskóban láttam 2 db-ot péntek du. 11.990.- ért....

elitehun
Kérdezd meg e-mailben vagy telefonon. Egyébként emlékeim szerint ha 576-tól megrendeled nem sokkal utána felhívnak hogy egyeztesd az adatokat és akkor is megkérdezheted
elindítom a multit, akkor bejön a steam kis ablak, hogy preparing... bejön a mw2, úgy középre, aztán feteke lesz a kép, az egér meg csak forog ott, mintha töltene! erre kimegyek a feladatkezelõbe, és mw2 nem válaszol!

kb ennyi!

hol van ez a .exe.temp-es akármi amit ki kell törölni?

Barrett 50 Cal
Srácok,mennyi idõ alatt jön meg a cod6 Zegre,ha 576-ba rendelem?Mert sztem ott nem olyan drága azért.Mediamarkt-ba,Tescoba még egy darab PC-s cod6 nem jött<#sir>

elitehun
És hogy nem megy a multi? Pontosan mit (nem) csinál?
Reggelt!

Olvastam a korábbi írásodat, hogy azzal a két .temp kinevezéssel mit kell csinálni. Megcsináltam, de akkor sem sikerült elindítani, mert azt írta ki hogy Fatal Error. Most újra letöröltem, regeditbõl is kiszedtem remélem, most pedig telepítem megint. Arra gondoltam, hogy ha felment a játék kihúzom a netet, és beállítom, hogy a játékot nem tartsa naprakészen. Nem tudom, hogy hülyeséget írtam-e? Remélem, hogy most már sikerül megoldani ezt a Steam-es szarakodást.

HD JOHNNIE
Nekem másképp sikerült megcsinálni. Amit máskép csináltam az az hogy uninstall után a regedit-ben a steam szóra rákerestem és töröltem ami ott volt, utána reinstall és ment megint.
Elvileg a patchel jött ez a .exe.temp fájl

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

teljesen eredeti, itt van elõttem a doboz, meg a dvd! ma reggel pakoltam fel még egyszer, akkor is frissített!
mit csináljak még vele?

elitehun
Vagy kijött még egy patch amit még nem rakott fel vagy nem eredeti...
elitehun
Elõbb azt mondtad hogy csak a plusz tartalmakért kell fizetni. Legalább magadnak ne mond ellent<#wilting>
A másik meg az hogy egyáltalán nem biztos hogy ebben lesznek azok a plusz tartalmak. A sima multi részéért 100% hogy nem kell fizetni soha
Hali!
Még a jó múltkor énis megvettem az mw2-õt! Játszottam vele egy darabig, tök jól ment minden simán! Egyik reggel steam letöltötte a patch-et, és azután a multi nem indul el!
A single megy tökéletesen, de a multi nem!
Valakinek valamit ötlete lenne e problémára?
Másnak is csinált ilyet?
Új driverek vannak fent minden!
valaki írjon plz!

Akko hazucc <#mf2>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

RatBaG
nos, ma megtörtént az, amire még magam se számítottam... jött egy felhõ mi leszállt közénk.
a submarine-os mapon sabotage keretében összemákoltam a 25-ös killstreaket. ráadásul azzal a famas-al, amivel szinte akkor toltam elõször, pedig már majdnem lvl60on vagyok. volt vagy 4 bombalerakó védés, aztán egy kis chopper gunner, rájuk basztam egy airstrike-ot mikor már szinte remegtem, hogy hátha meglesz. szerencsére még bemákoltam egy vagy két killt, de akkor már kész voltam 😄DDD
aztán yippi-k-yay motherfucka!
slusszpoén.... nincs screenshot váááá <#lama><#nyes>

Per Aspera Ad Inferi.

DarkSector
hallod ezt lesd majd meg:

legjobb map + legjobb játékmód + legjobb játékos (vagyis én 😛) = biztos gyõzelem.
az elsõ srcác a játék végefelé elhuzta a belét! 😄

3rd person 1v1 part1
3rd person 1v1 part2
3rd person 1v1 part3
3rd person 1v1 part4

(összefüztem videókat, de azután elcsúszott a hang...:S így maradtam a daraboknál...)

tommygear
ja 😄
DarkSector
upsz...akkor ez 1-0 oda...😄
akkor lehet a postai házhozszállitásnál van ???