24218
Modern Warfare 2
-
Valami konkrétabbat lehet esetleg? Valami link?
-
Puhos #24177 Működik!!! -
Sziasztok!
A warez topic már nem működik? Esetleg tudna nekem valaki linkelni egy warezosat? Köszi!
Warezzal lehet multizni még, vagy neis keresgéljek úgysem lehet? Előre is köszi a választ! -
halaszfi #24175 Nyelvet hol tudok állítani? Mert orosz a game, és nem tudom, hogy hol állítsam angolra. -
toza #24174 torold a profilt install mappabol -
toza #24173 ha szingliben uj felhasznalot csinalsz akkor nem nullazodik minden?! -
kozako #24172 normális választ légyszives!nekem nincs is meg a sima Modern Warfare -
Nálam is így volt régen, ezzel értelmét veszti a szintezgetés, és még 1001 problémája van a játéknak. Szerintem töröld a f***ba és rakd fel a CoD4-et, az az egyetlen értelmes modern CoD. -
kozako #24170 Hellósztok.Lenne egy hatalmas problémám,mégpedig az,hogy felmentem véletlenül egy hacked szerverre,felhackeltek fullosra (minden megvan,fegyverek,emblem MINDEN)..kitöröltem a mentéseimet...de nem történik semmi!!!! egyszerűen 3-adszorra rakom újra a játékot és má a tököm televan -
YMan #24169 Szia!
Próbáljátok meg a full uninstallt és úgy feltenni.. -
töröld le. -
Sziasztok ! Modern Warfare 2 játék megvan nekem is, meg a fiamnak is..
Amikor a fiam bekapcsolja a steam-et...azonnal MINDEN ALKALOMMAL újra letölti a full játékot...
SEGÍTSÉG !!!! agybajt kapok hogy már 12x 7-8GB-ot töltünk..
Steam Valve-nak nincs valami emberi elérhetősége ?? nem akarok angol fórumokon keresgélni.. kéne egy normális támogatásnak is lenni. Ha tudtok segíteni kérlek írjatok..akár privibe is
köszönettel George -
kozako #24166 Helló.Amikor el akarom indítani a játékot,azt írja ki a Steam hogy Failed to start game (app already running).Miért írja ki?Nem tudok játszani,pedig már nagyon akarok ugyanis 2 éve törölték a steames e-mailemet és most szereztem vissza...Légyszives segítsetek! -
Mappack egy nagy lehúzás, semmi több.
A pályák felét egy az egyben átemelték a Cod4-ből.
Ha van egy kis eszed másra költöd azt a mappackra szánt pénzt, az MW2-t attól még érdemes megvenni. -
na meg a csíterek áthúztak már az mw3-ba? :D -
na szoval a lenyegi kerdes az lett volna, hogy mappack nelkul van e ertelme megvenni, vagy az ugy csak gaz lenne? -
(az mw2 a kép packkal meg már majdnem annyi,mint az mw3) -
és a map packok?7 euró kicsit sok érte,még ha a 2 összesen lenne annyi... -
Most megéri megvenni!! -
Akkor az egész jó, mert most vmi 3400 ft steam sale ben, ezért gondolkoztunk rajta. Azért már csak megéri. -
Ezt úgy értettem, hogy olyan a szerverkeresés, mint mikor kijött a játék.
Vagyis kiválasztasz egy játékmódot és kb rögtön be is joinol.
Nem tudom hányan játszanak, de mindig talál játékot. -
szerverkereső ?? Nem lobbyzós ? -
Mert mennyien vannak rajta általában? -
Most, hogy megint jó lett a szerverkeresés, szerintem érdemes beruházni rá, olcsón. -
Nekem nem ajánlották, ezért nem is ezt vettem meg, hanem a Modern Warfare 3-at. Azzal elég sokan tolják (legalább 15 ezer játékos online mindig). Vannak csalók persze, de sztem mindenhol... -
Hali. Most tervezzük haverral megvenni a játékot, megéri még ? Mennyien tolják még ? (főleg a TDM érdekelne) Előre köszi a válaszokat. -
Ellenőrizd a file okat steamba!! -
koandras #24151 Nem megy a játék az istenért sem. Ha multyzni akarok nem kidob a játék ból hibaüzenettel "Files different from server" hogyan kéne ezt megoldanom??? -
attika1979 #24150 Én benne vagyok.A hét eleji szívás után ismét tolom a játékot. -
Ha gondoljátok egyszer nyomhatnánk együtt SG-sek :)
(én már nagyon szar vagyok, rég játszottam fps-sel) -
+1 müködik frankon minden mód! 
-
Ez jó hír. Megvan a holnapi időtöltésem. :) -
Én a ground wart próbáltam, na arra régen fél órát-órát kellett várni, és most egyből ment.
Nem tudom mi történt, talán valaki szólt nekik, hogy szar a szerverkeresés? -
attika1979 #24145 Nálam is ez a helyzet,egyből ment a játék.Hozzáteszem én csak a team deathmatch, free és a searh & destroyt játszottam.D.u. és este. -
érdekes módon a héten 3x is kipróbáltam hogy lehet-e játszani vele, és mind a 3x rögtön berakott 1 szerverbe. -
Kihalt, azt mondják. Engem is óvva intettek tőle, h megvegyem, mivel már csak 5-6e Ft, de hát már nem ér semmit a multija. Végül is 3-mal ezelőtti rész, úgyh nagyjából érthető is. A Modern Warfare 3-mal és a Black Ops 2-vel játszanak sokan. -
Sziasztok. Lehet manapság egyáltalán játszani mert én pár héttel ezelőtt próbáltam és nem talált játékost. Már azon vagyok hogy törlöm mert csak a helyet foglalja. -
Sforzan #24141 Én hallottam, hogy fordult elő ilyen hackelt szerver miatt, de mivel ott a profil online van tárolva, a mentett könyvtárból nem tudod visszaállítani a korábbi állapotot. Tehát csak a prestige lépés oldja meg... -
attika1979 #24140 Oké,kösz.Amúgy a Black Ops és az MW3-nál is felmerülhet ez a probléma? -
Nyomsz egy prestige-t és akkor lvl 1-ről kezded, igaz lesz 1 extra class slotot.