Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikor fogjátok fel végre hogy nincs kemper, nincs GL noob, nincs rusher.
Csak különbözõ stílusban játszó emberek vannak.
mivel ezek láthatóan idegesítenek titeket, így tisztán látszik hogy a ti játékstílusotoknak õk az ellenszereik.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

HappyHunter
A játékokkal egyetemben fejlõdik a haditechnika is. Ki tudja lahet, hogy a valóságban is csak úgy osztogatják vele a fejeseket.<#idiota>

Be happy. :) Running!

De ugye érted hogy a problémák a 4 óta megvannak,tehát azóta unbalanced az egész cucc és csak háziszabályokkal tehetõ játszhatóvá

Igen.A 3.-4. sniper már nagyon hent fegyver lett fõleg ha olyan veszi kézbe aki az alap-al már jól begyakorolt.Még a Barrett legalább elránt két lövés közt.A 4. az gyakorlatilag levegõ visszatartás nélkül is halál pontos,semmit se ránt,villámgyorsan lõ.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Persze,hát ez akárhány játékból összejöhetett.
De legjobban az tetszik hogy közelrõl akárkit meglõ,ha nem halt meg sose fordult rá hogy visszalõjön.Nem tudom,én ha Sniper-al meglövök valakit,de életben marad,az az elsõ hogy rám fordul aztán az általában nála lévõ automata fegyverrel legyaláz egy pillanat alatt.

Mindenki noob? Nézzük:

Automata csipa: túl erõs,sokszor 1 lövés elég,negyedannyit nem inog mint a sima csipa (ami sokszor nem öl elsõre), feleannyit sem ránt fel,és kb negyedannyi idõ kell vele két lövés közti levegõvételre...Semmi tudás nincs benne ellõni egy embert a távolban,mert 2-3 lövést is lelehet adni vele halálpontosan kb 1-2 mp alatt...
Gl szánalmas? Nézzük...SD: Bekempel egy sarokba ahol rálát a bombára és amikor rakják csak PLÖKK...Vagy rögtön ellövi kezdõre...Fekszik egybõl 2-3 ember.
TDM: ellõ 2 plökit meghal 2-3 ember...Megölik..Oké de ezzel más szórakozását öli,mert 0 tudással öl embert,abban semmi tudás nincs hogy ellövöm azt a szart felrobban és öli a népet...
Kis szerencsével 2 plöki öl annyit hogy predatort kapjon....Stbstb...
Nem hiába tiltják ezeket a szarokat cod4-ben is értelmes szerókon (beleértve a p90-et is ami irreálisan pontos túl nagyot sebez és évente kell megtárazni)....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

armageddon666
nem vágom mi lenne ezen cheat... semmi látványosat nem csinált szerintem... mármint olyan cheatesen látványosat. nem azt mondom hogy rosszul játszott, azt sem hogy tudnék ennyire, de akár... majd kiderül karácsony után 😄

Barretnek mi a hátránya az Interventionnel (vagy mi a neve) szemben? mert az hogy félautomata és 10db .50-es töltény van benne az eléggé durva... intervetion (vagy mi a neve) meg ha jól tudom 5 golyós, és lövésenként fel kell húzni. Barrett nem 1-shot-1-kill?

@

Frank99
ja, hogy ez RAJZOLT videó?
akkor más....
amúgy tele van a youtube cheates videókkal....
ha egy ilyen patkány bejön, szétbaxa a játékot, kár, hogy ezeket nem tudom törölni :-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

elitehun
Nekem 4850-en van de semmi baja a karimnak. mondjuk az enyémen Vapor-X hûtõ van
Sziasztok
lenne egy kérdésem, haveromnak 4870 -je van ,és a cod6-ban túl melegszik a kártyája, mi lehet a gond, valaki találkozott már ezzel a problémával?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Frank99
azt imádom, amikor ugyanolyan összevissza/karakterû/színû két csillagos level 70 egyén bejön valahová.

úgy kilép mindenki (én is ehem) mind a szél....

amúgy nem értem az összeválogatást, ahogy soxor szétszedi az embereket a IW, level + idõnként létszám is igencsak üti egymást...

nem szoktam sniperkedni, de most elõvettem, és nem semmi, tényleg. de nem lehet akárhol használni (pálya)

egyébként én anno CS-eztem elég sokat, aott mingyá kemper voltam, ha bújkáltam.

itt ahogy nézem legalább 20 % kemper, de inkább több.... és egyre több lesz...

elitehun
Én a meccs végén kaptam bónuszpontot arra hogy úgy lettem öngyilkos hogy senkit se öltem meg<#idiota>
Még jó hogy csak 2 lõszer van hozzá...
Robbantsa fel vele magát,ne engem.Arra nincs challange?

elitehun
Spawn pont
Sziasztok puhányok,

A felszerelések/kiegészítõk között az a zöld jelzõrakéta mire jó?

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Vazze neked minden ember noob, aki olyan fegyót használ amivel megölnek? 😄 Nem Te vagy inkább a noob akinek az lenne a jó game, ha csak olyan fegyó lenne amit Õ szeret használni? 😄
Ez a GL-es dolog is csöppet szánalmas. Azzal max. megöl kétszer, utána meg kinyírhatod. Nagy dolog, meg egy idõ után ki is lehet ismerni az ilyeneket. Nem tudom miért kell szutykolni. Az is lehet hogy csak challange-t szerez meg épp.

steam, origin: ACE_hun

tommygear
haló
geri777
hogyan lehet csatlakozni ? :$

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Prince23
PB nem lesz, ez steames játék... majd az megold mindent 😄

sajtburger
x-fire-n mikor lesznek szerók nem tudjátok? Illetve a no pb kick nevû program kell majd a multyhoz, és honnan lehet azt levenni?

Vki segítsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az egyetlen sniper fegyó az elsõ csipa...A többi automata szemét nooboknak....Inkább hagyták volna az R700-ast és vették volna ki a barrettet....

Prince23
Amúgy Quick Joe az IW egyik feje, Robert Bowling munkatársa. Valszeg megbeszélés alapján mûködött...

hellosztok valaki segítsen!!!! Megvettem cdgalaxistól MW2-t és felakartam rakni ma. Felisrakta és amikor elakarom indítani a multiplayert kiírja h Modern Warfare 2 elõkészítés és 3 másodpercenként ujra indul ez asteames ablak és 1 másodpercig mindíg megjelenik!!! vki helpeljen hogy ilyenkor mivan😊)))))))
bling pro (ACOG-FMJ)- stopping power pro - stedy aim pro mert a leggyengébb sniper fegyóval mészárolgat.
Acog mellé a steady aim pro nagyon gyilkos páros.

Frank99
vannak profik, de ha ahol én eddig játszottam, ha kiszúrtak, az ellenfél csapata bizony reagált, mögém került, levágtak pl. késsel....
ennek számomra cheat szaga van, de lehet vannak ennyire profik, amúgy meg össze van vágva, tehát 100 játékból is lehet.... Nem?

Batistuta007
hú vazze most nagyon nyomoréknak érzem magam.nem tudok csatlakozni😄de mintha azt írna hogy csak meghívóval.vagy he nem akkor segíts😄

Prince23
Ha komolyan gondolod, akkor MW2PM-re join.

Prince23
TDM-re az az igazi kiegészítés😄D
am jah

Batistuta007
nem szoktak sg-sek összejönni játszani?vagy játszottatok már együtt?

DarkSector
clanbase honlapon vagy mi...
miket ekll beirni ide:

Value:
és
Reason for changing GUID:

????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nem csak simán erõsebb lesz a sebzés...tudtommal a falon át, illetve jármüveken át való nagyobb sebbzésre egy stopping power perk van asszem mint elsõ részben....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

antgecc
FMJ mire jó pontosan? Nagyobb sebzéssel viszi át a falat? Köszi!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Köszi
DarkSector
szerintem nem fut jo irányba....

DarkSector
részemrõl drukkolok hogy igazad legyen, remélem jön egy dlc, amivel végig lehet küldeni single-t 3rd-ben....😄

Prince23
Ezt még konzolon is meglehetett csinálni 😄D pedig az irányítás nem egy pc 😄

Keresd az utat a tetõre, ennél jobb csak akkor lehetne ha térképet rajzolnék ahoz meg speciel nincs sok kedvem...a chekpointok egyébbként jól láthatóan jelölik az útvonalat.

Prince23
na ezt akartam

de lehet már láttátok 😄

Köszi a választ de mit csináljak ha befutok a szobába futok tovább a utolérnek és megölnek ha meg megállom 2 másodperc és halott vagyok egyszerüen nemtudom hogy hova menjek vagy mit csináljak.Kifejtenéd bövebben hogy mi a megoldás???,
Meglátjuk hogy oldják meg,elég sok játéknál bejött az eredeti mellé kalóz dlc..😉

Brazilia - potty - megkeresi az utat a tetõre - újra futkározik a tetõn egyedül.

Sziasztok segitenétek??Egy olyan résznél járok hogy egy arab faluba a csapatommal rohanunk a tetökön egy helikopter után át kell ugrani azeggyik tetöröl a másikra leesek utána film bejátszás hogy elakarnak kapni de nem tudnak.Na ott utána nincs nálam fegyver 6 métert kéne mennem és ugranom szerintem de nemtudom hogy hova mert szarrá lönek meg elöttem egy emeletes ház van szerintem oda nem igazán tudok felugrani.
DarkSector
de levarezolod a dlc-t, akkor se jo, mert varez multi nem lesz hozzá elvileg
😄
22-es csapda
😄

Ha lehet a dlc-ket lewarezolom mint a szart...😄
Ha nem akkor meg csak simán nem érdekel.
Bagatel kiegészítésekért rólam aztán nem gombolnak le pénzt.
ha pedig sosem lesz ehhez dedikált még elég sokan agyalnak rajta hogy fel is jelentik õket mert sok embernél nem éppen Definitive Multiplayer Experience a játék,fõleg nem amikor többen együtt akarnak játszani és fél óra mire együtt beteszi õket valahova a game,mert addig: Timeout/nem enged be 1-2 társat/elöbb bennvagyunk és mire jönnek a társak nekik server full (hiába voltak a lobbydban),stbstbstb....Egyszóval átbaszva érzik magukat.

DarkSector
costum install asszem kipipálod...vagy max a csikban átirod c-t valami más meghajtónak a jelére...
d monnyuk

SubZero911
TAlán megoldva, storno

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

SubZero911
Hi!

Egy kis segítség kéne : Ez a genya játék nem hajlandó feltelepülni, csak a rendszer partíciómra (ahova a STEAM is települt sajnos). Hogyan tudok más telepítési partíciót megadni neki?

Kösz elõre is !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

DarkSector
hanyatlik.....
😄