Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs, de egyre inkább háziGizdának tünsz.
Azt hiszem visszateszem a topikot a favoritok közé.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Frank99
milyen igazsággal?

regéljél....

házigazda legyen a talpán, aki érti...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

csuszi
bagoly mondja verébnek.
és veled ellentétben kb 20-30 klánnak segítettem már cb-én regelni, többeknek itt sport topicban, de codban is. csak rühellem a magadfajta észosztókat, akik az orruknál nem látnak tovább.
de igazad van, 1 óra alatt csak kb 4-en értettek egyet velem, és csak Te nem. de olyan nagyvonalú vagy szentem, hogy amire érdemben nem tudsz reagálni, azon átsiklasz egy idiótázással karöltve. ki a szánalmas ha nem Te?😊
és az aláírásba konfigot írni szerintem 18 évesen is gáz, nemhogy a Te korodban.

MJ rulz Pink Team The Only One

Prince23
nem tudom ki emlékszik az MW2 TEASER trélerre, de ugyan csak Mt Edentõl koppíntották az IW-s srácok a videót.

na, dereng valami, na? 😊

Ejnye, csak nem beletiportam az érzékeny lelkivilágodba az igazsággal?

Frank99
Uraim!

Ne nézzük hülyének a másikat!
Hurkans kolléga az OFF topicban napok óta kínlódik a warezzel, olvasható ahol a topic található.

ha megvette dícsérendõ, Grifidos kolléga bölcsen leirányít innen, remélem Õ is veled tart.(azt mondta, hogy elmegy innen)

bye

Prince23
game

és még annyit ,hogy mármint a gamenek vagy astemnak kell eredetinek lenni?
Akkor ITT olvasgass és kérdezz, normális közösség és válaszolni fognak a kérdéseidre.

Értem köszönöm másik hogy steamet se ismerem mert eddig nem volt játék aminek nagyon szüksége lett volna rá...Elnézést kérek tudatlanságomért...
Eddig nem voltam nagy FPS-es és most próbálom behozni a lemaradást<#idiota>

figyuzzatok már
most nézem ezt a steam programot,és most írták hogy a patchet leszedik de milyen patchet kell?
Nem tudjuk/figyeljük a patch méretét mert a steam letölti és telepíti magátol.

Frank99
lehet, ÚGY járt...

lehet már nem az elsõ a topic az SG-n , és nem 100% a moderálás, de legalább VAN moderálás, a wareznek meg van OFF.
akinek nem tetszik, írjon oda, hova gondolja.

Nem volt warez...azt kérdeztem mennyi patchek mérete??Mert olvastam van hozzá már de nem vagyok warezos csak most veszem meg és lassú a netem...

sziasztok nekem lenne egy olyan kérdésem hogy hogy lehet tolni mp-be? honna lehet patchet leszedni vagy kell e egyáltalán légysz ha tud vagy ki linket, ahonnan lelehet tölteni?!elõre is köszi
Nem barátom azt, kérdezte valaki mi változott a patch-el a játékban.

ozimak
Ahogy elnézem lassan rosszabb állapotok uralkodnak itt mint a warezben 😊Miért kell egymást baszogatni?😊Ezt sose fogom megérteni...
Frank99
biztos warez volt.
az meg radír...

Mért lett törölve amit írtam???

Frank99
attól még warez vagy nem?

Frank99
azt direkt hagytam ott.

Ja és csak úgy mellesleg pont nem wrz voltsem a kérdés sem a válasz, szokj hozzá hogy elolvasod mit törölsz. Amire válaszoltam az nem lett törölve itt vigyorog a fórumban. Tehát most magadról mondtál véleményt.

-fav ez most is de elõjöttek az idióták és szívatni kell õket.

Erröl van szó, le kell szarni ki mit ugat a játékban,részükröl ez csak psi hadviselés.
Snipe van soron akkor lexarom ki mit ugat, halomra lövöm a sok marhát aki elém robog és kapom a megfelelõ jutalmat a map végén. Tök buli amikor jönnek kifüstölni, meg is lett belöle az öld meg az ellenséges csapat kill leaderét 10x. 😊Nem véletlenül osztogat egy valag accolade-ot a játék.
A GL-el pedig a legrosszabb dolog a kempelés, nem véletlenül lehet csak az assault osztályra pakolni, ideális támadó fegyver a befészkeltek kipiszkálására.

Frank99
ja, te voltál, aki innen elment örökre, mert nem tetszett, hogy delete volt, amiért válaszoltál a warez kollégádnak?

így már értem a fav-ot....

chater vagy te is tuti, baszod.....

ez is igaz,ott kezdõdött az egész

Frank99
ott a pont

Prince23
ez cod4 betegség...innen nincs visszaút.

Prince23
Ki milyen Killstrekkel nyomassa 70. szinten?

<#eljen>

Frank99
nem idegesít, mielõtt félreértenél, lassan kapaszkodom elõre (most 25 level) csak látok dolgokat... nemrég kilõttem a sarokból 2 támadót, jött a Kill the kemper...comment persze ilyenkor tetthely elhagy, de akkor is....
egyébként igazad van: ezentúl le fogom xarni, hogy ki mit mond.

NA, innentõl ez a játék már nem olyan, mint a többi, valóban köze nincs az elõdökhöz.

Nem kell megfelelni a régi szabályoknak, így fogok(unk) játszani ezek után...
az elején még elhittem', hogy vannak szabályok (még ha íratlanok is), de most már tudom, hogy nincsenek.(látszik is az eredményemen, de sebaj)
nem kell itt csapatban játszani, hulljon a férgese... nekem ennek tûnik...

Kulee
Anyja szereti?

Konzolon így tolni... Brutális<#wilting>

Prince23
Ez kérem szépen egy fejlesztõ, aki tolta...
nem tudom ki ismeri Fourzerotwo nevû felhasználót... õ lenne az iw egyikm fejese: Robert Bowling...
quick joe mega haverja , õ is iw-s. ennyi
meg volt beszélve a videó , ez tuti, fõleg konzolon így tolni...

gallardo
egyetértek. én is utálom a kempereket és a gl-eseket, tönkreteszik mások játékát.

V43 1105
Nem.. csupán sokat tolta a codot kb ennyi.. én már láttam csuszit cod2-zni na kb ugyan ez .. ugyan ilyen profizmussal 😛 az a baj, hogy ha valaki nem játszott még sokat cod szériával multiban komoly szinten, CB, ESL akkor hiába mondod neki nem érti meg.. 😄 Én 4 éve játszom és ha a kedvem is olyan akkor megállithatatlan vagyok :'D Quick Joenak azért megy / ment valószinûleg ennyire mert az elsõ perctõl fogva hogy a játék olyan stádiumba állt, hogy játszani lehessen vele Õ már tolta is .. 😄D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

DarkSector
hámittomén, eddig arról beszéltek, tudomisén ki ez a quick joe, aszittem azért mutatják, hogy csal, de végignézve látom már hogy nem.
hát nem játszanék 1v1-et ellene...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

sajtburger
Tudnál egy linket adni nekem hozzá? 😊

tommygear
ez miért lenne csít? lol
nem csak abban lehet gondolkozni <#ejnye1><#wave>
csuszi
mikor fogod már fel, hogy mindenki tudna így játszani, és egyszer nem halnék. de az ilyen játék megöli mindenki élvezetét. te ki a faszra vadásznál tdm-ben, ha mindenki egy sarokban kempelne?
sd-ben a támadó feladata hogy menjen és rakjon bombát, nem kezdõn kempelni, hogy valamelyik fasz úgyis rám jön és lelövöm. játszhatok úgy mint cb én és nem megyek rá, és 2.5 perc múlva nagy kegyesen elõbújik, vagy lejár az idõ!!!!! mert szarik bele. takarodjon bombát rakni, vagy húzzon tdm-ezni a láma.
gl: és az se esik le, hogy én is tudnék gl-el rohangálni, és hajigálni a kill streak-eket, nem nagy mûvészet egy kibaszott ajtón belõni egy gl-el. szánalmas, skilltelen (ügyesség nélküliek), akik nem is hajlandók megtanulni játszani, használják a készítõ balansztalan baromságait. mert jöhetsz azzal hogy ilyen a modern hadviselés, de ez egy játék, amiben kiegyensúlyozott oldallal, fegyverrel szeretne SZÓRAKOZNI az ember, nem embert ölni valósághûen, nem vagyok én szociopata. lásd sc, más mûfaj, de ott szarrá volt balanszozva a játék, nem is voltak lámák benne, akik egy mindent visz egységen lovagoltak, mert ennyit tudtak. ez a készítõ baromsága, és pont annyira van önszabályozás a "cod közösségben" amilyen fejlett maga a "cod-társadalom", valakik nem használnak overpowered fegyvereket, mert érzik hogy ez "gáz", és vannak akik erre verik, és azt hiszik kurva jók.

amúgy ha jól emlékszem te -fav oltál. pedig úgy megörültem.

MJ rulz Pink Team The Only One

Denes888
Régen nagyon nem tetszett a barett acog scope összeállítás, de ma kipróbáltam és se perc alatt meg is lett a thermal 😄
De sztem vissza fogok térni acogra,+ bling el benyomom az fmj-t.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

elvétve van egy egy gl es..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

És HC-ban legalább a GL is nagyobb körben pusztít... <#idiota>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

uraim tessék hc t játszani...

egybõl nem kell stopping power meg fmj..

megtanul az ember vigázni magára, pláne sd ben.. ahol figyelsz minden sarkot óvatosan thermallal hol bújik a védõ...

és SENKI nem kemperez senkit. a védõ véd a támadó meg támad és nem ész nélkül rohan a halálba..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

HappyHunter
A Steam nevû program kell hozzá. (multi pontos i)

Be happy. :) Running!

HappyHunter
Csapatmunkához nem biztos hogy a szétszóródás a legjobb. Bár ez helyszínfüggõ.

sajtburger
Nekem pedig azt mondták, h multy nem fog menni a prog nélkül. Amúgy hogyan tudnék multyba játszani vele, tud valaki segíteni?

Hát minek? Szét kell szóródni. Nem az a jó taktika? Jó tudom nem mindig az.

steam, origin: ACE_hun

HappyHunter
Hogy miért mozognak csoportban? Komolyan kérdezted?

Hát szerintem ha egy csapatban úgy tud "plökizni" hogy egyszerre 2-3 embert megöl, ott a csapattal van a gond mert faszér' mozognak egy csoportban? Másrészrõl azért azzal a plökivel is kell elég pontosan célozni, fõleg vizszintes terepen, de huplison meg pláne, mert ha nem talál, akkor viszont halál, mire újratölt...
Másrészrõl ha beáll kempelni, akkor az egy helyben állás hátrányát szenvedi, vagy szívritmus szabályzóval észlelik, vagy UAV-val, vagy csak egyszerûen második ilyen alkalommal ráfordulnak a kemper helyre és még lelövik azelõtt hogy plökizne 😄

steam, origin: ACE_hun

Ez a MW2😛MG érdekelne jó lenne magyarokkal játszani. Ide meghívóval lehet vagy esetleg van valami más mód is?

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB