Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
épp tegnap néztem errõl a gyerekrõl vodeót, nagyon keményen nyomja
Lunatic83
Javelin kiképzõtábor

látszik a videóban, h a távolság se számít, nem vagy biztonságban....

Xbox Live: Lunatic HUN

IW fórum megfelelõ topikjába elhelyez-->bann t megkap--> egy köcsöggel kevesebb

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

armageddon666
nem kell hogy csak kézifegyver lehessen akimboba... de mondjuk az egykezes tárazás nagyon gáz... még egy pisztolynál oké, olyan Tomb Raideresen tár a háton a táskában vagy valami... de a shotgunokat? Na neee... meg mondjuk lehetne kissé pontatlanabb 😊

@

*Swifty*

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Nem hát.Akkor akárcsak a youtube-on fent lévõ konzolos videók amin pl. a CoD4-ben úgy a sniper mint a gépfegyver,a "god" mód amiben a karakter felrepül a háztetõre,vagy sérthetetlen és 4-5 kézigránát robbanását is kibírja,azok csak a képzelet szüleményei?
Ott is lehet csalni,maximum körülményesebb.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

*Sifty* HUN --> magyar csítergyerek adatlapja,épp az imént lõtt le kétszer láthatóan aim-al + rendesen wh,és még be is ismerte am9kor nekiesett a nép...Az indok: Nuke-ot akar,de bocs....Részemrõl ez nem indok,leszerepelt.

ADATLAP

Lunatic83
ennek örömére én is újrakezdem.... /~ pre2/

meg azért is, mert tegnap kicsit átálltam a sötét oldalra...
akimbo 1887 és társai , persze, nem állandóan, de 1-2 pályán be be csusszant .... hazudnék ha azt mondanám nem élvezetes... mert az
de tényleg sok/k/... így h elkerüljem, h nagyon rászokjak, inkább szintet lépek... s amikorra újra elérhetõ lesz, addigra már csak csak tesznek ellene valamit a készítõk...

amúgy én is arra szavaznék ,h akimbo csak a kézi fegyvereken legyen elérhetõ...

kurvára fog hiányozni a sok jó fegyver és perk, de már amúgy is sok a pre1-es... 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

proway
hi. holnap jön a gém. olyan csapatok majd holnap vele😄😄
(bocs csak meg kellet osztanom 😄 )

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

DarkSector
Én látszik hogy nem csal, hisz monnyuk konzolon nem is lehet...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
PC vagy konzol? bill vagy joy?

nah errõl beszélek, ez a srác már az akivel nem kerülnék össze, ha én pc-n küldhetném ellenne se, nah ez már a profizmus ha ien szintre jut valaki konzolos irányitásban, ez ritka, de egy a sok példa közül, hogy csak elképzelni nehéz pc-sek részérõl, nem kivitelezhetetlen....

Durva aprítás x360-on joy-al....!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
mind a kettõ jo mindakettõn, ha tudsz játszani profin joy al...nekem megy., bár nincs meg, de hidd el csodákat lehet mûvelni joy al is, ha valaki begyakorolja...
viszont hol joy hol billentyü, akkor loszart nemfog menni egyiksem, csakis 1-re kell ráállni...

Jaffa 2843
jah másodlagosnak meg akimbo rocket launcher 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

armageddon666
Akimbo Intervetion? 😄DDD

@

Szerintetek,melyik a legjobb sniper?

Frank99
ez nem biztos....
:-)))

azért olyan szép ez a játék, amikor a 10 pres 70 levelnek beszól a zember, hogy cheater, meg akimbo man, erre jön nemsoká' hogy noob...

télleg' noob lennék?
bammeg...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Rage47
Logan...😄
Single játékot eleve jobb szerintem konzolon játszani.Lehetõleg valami nagyobb tv-n,fotelból kényelmesen.
Multiban a pc-s sokkal jobb lehetne.Dedikált szerverrel,jó beállításokkal,stb...De csak lehetne...

akyyy
nem, de xboxra meg lehet venni, pc-re meg le lehet tölteni, extrém esetben mindkettõt letölti, hardcore, mindkettõt megveszi 😄

boxon is sztem meg elhet szokni kontroleller, bár azért most ma figyeltem meg, hogy sokan beakadnak az ajtó mellet, ilnye pc-s nemigazán fordul elõ az emberrel😄
téy hogy pc-n könyebb, viszont boxon meg mindenki elvielg egyenlõ esélyekkel van.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Frank99
tényleg van olyan???

Frank99
szted van olyan hülye /és-vagy pénzeszsák, aki mindekettõn +vette????

Prince23
Single xbox
Multi: egyértelmûen PC

HD JOHNNIE
Lehet hülye kérdés de nem érdekel 😄 Akinek van xboxa meg pc-je is: melyiken jobb az mw2-t tolni?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Ilyen szépen sem olvastam még fogalmazva azt hogy láttam egy egész klánt aki 10prestiges lvl hacker<#idiota>

Frank99
jajj, látom új vagy...

foxpal
Amúgy a steam nem szûri az lvl hackereket?
Láttam egy egész klán akik már a 10. lvl resetet is megcsinálták és 70esek voltak😛
És elég szarul is tolták ugyani ennyi idõ alatt csak formába rázódik az ember😛

Na megleptem magam a játékkal szülinapomra!!
Már bejelentés óta akartam egy eredeti példányt az asztalomra...

Bizony egy vote kick nagyon kéne. Ha már nem válogathat az ember. Legalább az ilyeneket ki lehessen szavazni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Rage47
na igen, vote kick kéne már
zaki
gyááá 😄
low kemper

Hát az 1887-el nem is kell... Úgy nagyjából a kép közepén legyen azt jól van.

adamq01
Ha akar valaki jönni spec ops ozni?
Az vegyen föl X-firen név: adamq01
Vagy steam-en: adamq01

AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black

AntiHero
sok ész nem kell hozzá, könnyû vele amúgy.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

loller😄D

xboxon azé nem olyan könnyû célozni ám a kakimboval😊

DarkSector
igen nálam is volt ien.
ezért használom a commandot, messzire sebez, nem halsz meg ha leugrasz magasból...és jobban bírod a lövéseket...
volt hogy ls-ben a tag szembõl lõtt 1000-rel és oda szaladtam és lekéseztem a földön, és nem is kellett kerülgetnem a lövéseit...

AntiHero
Volt már?<#gonosz1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hidd el letesztelték....A sok noobnak akartak kedvezni...Ez részben köszönhetõ az xboxnak mert amerikában a sok tizenéves takony bogzon ezeket a szarokat (Gl,Akimbo,Heartbeat,Ninja) fogja isteníteni.
Fórumon is lehet látni fõleg pc részrõl megy a rinya az akimbo 1887 miatt,konzol részen szinte qss van ezügyben.😊
Egyébiránt és emiatt haraxom IW-re is de a buzeránsokra is akik használják.
Pl: SD...Senki nem gl-ezik...Jön egy patkány elkezdett gl-ezni,elõször mindenki szépen kérte hogy ne gl-ezzen mert ITT senki nem használja..Na azértis,éa még milettünk a köcsögök hogy beleszoltunk. Akimbo 1887-nél ugyanez,tegnap találtam egy helyet senkinemhasználta pedig sok volt a 67 fölötti ember...Erre jött egy gyopár és hiába írták neki hogy nehasználja,azértis,és még õ volt a pro a kis statjával...
Ha egyszer feljön egy ilyen faxkalap és a játékosok szépenkérik akkor igenis takarodjon el a francba a szarjával másik helyre ahol lehet nem a játékosok 99%-át idegesíti...
Egy VOTE KICK nemártana......

Frank99
ez a kérdés már bennem is felmerült.....

Shodan
mi az a gl? <#confused>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Én már igazából nem is a játékosokra haragszom a Marathon-LW-Akimbo stb... miatt.Benne van,hát használja.Biztos vagyok benne hogy egyre többen azért fogják használni,mert megunják hogy õket ilyenek sz...ják pályákon keresztül,és elõjön a ha te így akkor én is így effektus.
De az IW-re haragszom már.Ezek nem tesztelték ezt a játékot?Mert 2 évig biztos nem a grafikát tuningolták... Nem látták hogy bizonyos fegyver-perk kombinációk milyen borzalmasan nem hogy felborítják a játék egyensúlyát,hanem szabályosan nevetségessé teszik?
Már eleve azt érdemes megnézni ahogy a Marathon-Ligtweight-Akimbo 1887 emberke szalad.Mint valami felgyorsított burleszkfilm karakter,ahogy a hosszú piszka fegyvereivel rohan.

Barrett 50 Cal
Hát én is megvettem és sztem kurva jó.De az sok akimbo-s faszfej az agyamra megy már.Akk a level hack-esekrõl ne is beszéljünk,mert szinte minden szerón van 1,de a tudása 0😊A balance 1.re jó volt,1es szinten berak 40-70es szintûek közé(no comment....).De örülök,végre tom én is tolni<#eljen>

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

azt tudja valaki ha valaki commandoval rohan feléd késelni te meg lövöd és nem hal..?

másnak is feltûnt ahogy látom IW fórumon..

HD JOHNNIE
mer ma már inkább csak legyintünk rájuk, megszoktuk õket mint pl a gl-t is, de az akimbo az új és sokkal idegesítõbb 😊 Sztem ez az oka.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Prince23
Azok kifejezetten jók pedig. fõleg LS
érdekes a cod4-ben azok is idegesítettek, de itt miért nem? erre se jövök rá😊

HD JOHNNIE
mert van más ami jobban felbasz 😄 pl a martyrdomról senki nem panaszkodott még eddig ebben a fórumban és a last standrõl sem

mások a mapok, nehezebben lehet olyat lõni hogy a map másik végén elhulljon az ellen.. magas épületek, több fedezék

Prince23
Mondjuk a GL basszottul nem annyira idegesító, mint ezek az akimbós köcsög hõsök. gl-esek csak simán noobtuberek 😄 Még én is ahsználom a challange miatt.

Érdekes a Cod4-ben nagyon idegesített a gl, de itt miért nem??? nem jövök rá erre hetek óta😄

Prince23
"na nem baj, ha meglesz a max prestige majd én is ezekkel fogok rohangálni."

Csak akkorára lehet nem lesz ekkora hatóerejük bizonyos távolságokban...
ez lemaradt.

Rage47
engem most a GL húzott fel
csoda, hogy most nem volt akimob shotis köcsög