Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live: Lunatic HUN
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
@
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ott is lehet csalni,maximum körülményesebb.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ADATLAP
meg azért is, mert tegnap kicsit átálltam a sötét oldalra...
akimbo 1887 és társai , persze, nem állandóan, de 1-2 pályán be be csusszant .... hazudnék ha azt mondanám nem élvezetes... mert az
de tényleg sok/k/... így h elkerüljem, h nagyon rászokjak, inkább szintet lépek... s amikorra újra elérhetõ lesz, addigra már csak csak tesznek ellene valamit a készítõk...
amúgy én is arra szavaznék ,h akimbo csak a kézi fegyvereken legyen elérhetõ...
kurvára fog hiányozni a sok jó fegyver és perk, de már amúgy is sok a pre1-es... 😉
Xbox Live: Lunatic HUN
(bocs csak meg kellet osztanom 😄 )
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nah errõl beszélek, ez a srác már az akivel nem kerülnék össze, ha én pc-n küldhetném ellenne se, nah ez már a profizmus ha ien szintre jut valaki konzolos irányitásban, ez ritka, de egy a sok példa közül, hogy csak elképzelni nehéz pc-sek részérõl, nem kivitelezhetetlen....
Durva aprítás x360-on joy-al....!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
viszont hol joy hol billentyü, akkor loszart nemfog menni egyiksem, csakis 1-re kell ráállni...
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
:-)))
azért olyan szép ez a játék, amikor a 10 pres 70 levelnek beszól a zember, hogy cheater, meg akimbo man, erre jön nemsoká' hogy noob...
télleg' noob lennék?
bammeg...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Multiban a pc-s sokkal jobb lehetne.Dedikált szerverrel,jó beállításokkal,stb...De csak lehetne...
boxon is sztem meg elhet szokni kontroleller, bár azért most ma figyeltem meg, hogy sokan beakadnak az ajtó mellet, ilnye pc-s nemigazán fordul elõ az emberrel😄
téy hogy pc-n könyebb, viszont boxon meg mindenki elvielg egyenlõ esélyekkel van.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Láttam egy egész klán akik már a 10. lvl resetet is megcsinálták és 70esek voltak😛
És elég szarul is tolták ugyani ennyi idõ alatt csak formába rázódik az ember😛
Már bejelentés óta akartam egy eredeti példányt az asztalomra...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Az vegyen föl X-firen név: adamq01
Vagy steam-en: adamq01
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
ezért használom a commandot, messzire sebez, nem halsz meg ha leugrasz magasból...és jobban bírod a lövéseket...
volt hogy ls-ben a tag szembõl lõtt 1000-rel és oda szaladtam és lekéseztem a földön, és nem is kellett kerülgetnem a lövéseit...
Fórumon is lehet látni fõleg pc részrõl megy a rinya az akimbo 1887 miatt,konzol részen szinte qss van ezügyben.😊
Egyébiránt és emiatt haraxom IW-re is de a buzeránsokra is akik használják.
Pl: SD...Senki nem gl-ezik...Jön egy patkány elkezdett gl-ezni,elõször mindenki szépen kérte hogy ne gl-ezzen mert ITT senki nem használja..Na azértis,éa még milettünk a köcsögök hogy beleszoltunk. Akimbo 1887-nél ugyanez,tegnap találtam egy helyet senkinemhasználta pedig sok volt a 67 fölötti ember...Erre jött egy gyopár és hiába írták neki hogy nehasználja,azértis,és még õ volt a pro a kis statjával...
Ha egyszer feljön egy ilyen faxkalap és a játékosok szépenkérik akkor igenis takarodjon el a francba a szarjával másik helyre ahol lehet nem a játékosok 99%-át idegesíti...
Egy VOTE KICK nemártana......
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
De az IW-re haragszom már.Ezek nem tesztelték ezt a játékot?Mert 2 évig biztos nem a grafikát tuningolták... Nem látták hogy bizonyos fegyver-perk kombinációk milyen borzalmasan nem hogy felborítják a játék egyensúlyát,hanem szabályosan nevetségessé teszik?
Már eleve azt érdemes megnézni ahogy a Marathon-Ligtweight-Akimbo 1887 emberke szalad.Mint valami felgyorsított burleszkfilm karakter,ahogy a hosszú piszka fegyvereivel rohan.
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
másnak is feltûnt ahogy látom IW fórumon..
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
érdekes a cod4-ben azok is idegesítettek, de itt miért nem? erre se jövök rá😊
Érdekes a Cod4-ben nagyon idegesített a gl, de itt miért nem??? nem jövök rá erre hetek óta😄
Csak akkorára lehet nem lesz ekkora hatóerejük bizonyos távolságokban...
ez lemaradt.