Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
ne kell a duma engem is károsítottak meg már. vettem 40k-ért mobilt BOLT-ban pár hónappal késõbb a rendõrség kopogott, hogy keresik a mobilt és elkobozzák mert lopott. én tisztázva voltam mert papírom volt, hogy hol vettem. és? senki nem kártalanított még nekem kellett harcolnom de hiába... aztán feltörték a kocsim a rádióm bánja. nem volt túl drága 20k. a tettes meglett szaros 14 éves seggfejek. utóbb kiderült a szülei elég jó módúak. mit kaptam? sajnálják ez bizonyára jó lecke volt a gyereknek és megkapta a büntetését. kártalanítás itt sem történt. az IW-nek meg most jelentéktelen key-el rövidebb lett. és? neki ez veszteség? hát nem. inkább csak ennyivel kevesebb bevétel. ennyi. és igen szarok rá. meg arra is, hogy ki minek minõsít. ennyi.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az meg, h védekezel, meg "akkor mi van"-ozol, hát ez megint csak szánalmas...
Az, hogy normális, tisztességes, és okos ember nem csinál ilyet, az ilyen emberek miatt olyan a világ, amilyen....
reméljük téged sose lopnak majd meg. sose basznak át, sose károsítanak meg.
de persze csak egy nagy csúnya vállalatot loptál meg, jön majd mindjárt a védekezés😊
MJ rulz Pink Team The Only One
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ha meg is mered, akkor is hogy a francba tudsz utána lelkiismeret nélkül játszani vele???
Szánalmas vagy...
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
most regeltem ide, eddig csak olvasgattam a témát. Nade mooost... =)
am ez vagyok ééén:
és igen, mikor "elborul az agyam" bizony nálam is ott lapul a maraton+lw+ninja +g18 akimbo
viszont a care package-el rohangáloktól falnak megyek 😞
De most jön a pláne 😄 vettem 200ft-os dvd filmet a tescoban... ami be van fóliázva. a fóliát óvatosan kibont majd ebbõl is füzet eltávolítva és becsomagol. vissza tökéletesre sikerült vissza ragasztani a fóliát. két ünnep között haver visszavitte, hogy gyerek megkapta 2 példányban de az már kibontották és ezért ezt hozta vissza, hogy levásárolhatja-e másra. természetesen igen. így hát elõször 6k-ba volt fejenként most meg már ingyen. szóval én nem panaszkodok a tescora igen jól jártunk 😄
Van hogy megy sokáig hibátlanul, van hogy órákon át UNABLE sz@rakodik!
Meg berak Best host -nak, aztán indulna a game, és ledob unable to connect gyíkkal. <#csodalk>#csodalk><#fejvakaras>#fejvakaras><#shakehead>#shakehead>
Regelted már úgy is steamen, kapsz egy újat... lesz egy új kódod, amit eladhatsz valakinek jó pénzért😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
vagy full dvd-rõl telepíted, vagy full letöltés a steamrõl
ráadásul ha a letöltésnél csak a multit jelölöm ki, akkor is le akarja szedni a teljes játékot
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Isten mondá:\'\'Legyen világosság\'\' Chuck Norris mondá:\'\'Mond hogy kérem\'\'
Köszi szépen a segítségedet na meg a többiekét is.
Bújom a különbözõ fogy.védelmi oldalakat is így a sok hasznos hozzászólásokkal és a különbözõ vásárlói jogokkal felvértezve még most este visszamegyek a tescoba hogy kicsit szétcincáljam a vevõszolgálatosok búráját és kiköveteljem a cserét:-)
Nehogy már ne tudjak játszani multyban fffaszo..... :-))))))))
nekem igy gond nélkul ment. a végén amikor menekülni kell akkor fuss mint a veszett nyúl és dobáld el minden granyod.
Isten mondá:\'\'Legyen világosság\'\' Chuck Norris mondá:\'\'Mond hogy kérem\'\'
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Elötte meg ment 3 órán át, fennt voltam egy szerveren. Lejöttem. Utána meg sehova se tudok felmenni.
Állandóan szinkronizás a steam, minden lelépés után.
Kezd herótom lenni ettöl a game -töl. Meg ez a steam es faszságtól.
Elöre is köszi a segítséget.
Amúgy low grafikai beállításokkal lehetséges, hogy nincs is fû? : DD
Kumiho #2179
Relé még most is azon nevelkedik, pár éve meg anyatej helyett rákötötték egy pc-re, az táplálta. : D
Kumiho #2179
Ha eredeti játékkal játsszok, a haver tud hozzám csatlakozni coop multihoz tört játékkal?
Ez veszélyezteti a steam accountom?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
NAT TYPE!
SZóval jelenleg STRICT a nat type-m,hogy tom openra állítani?
NINCS ROUTEREM!!!!!Mikronetem van(ZNET).Nincs fix ip!Bejön a kábel a vevõtõl,belemegy egy ac/dc adapterbe(gondolom ez adja az áramot a vevõnek!)az adapterbõl egy switch-be megy a kábel,a switch-bõl van elosztva net, 2 gépre!Na Olvastam h ha routervan akkor be kell állítani valami portot UPnP-t asszem, és ha nincs router ?Akkor mit csináljak h Open legyek!Lehet h a szolgáltatónál kell érdeklõdni??Ja egyébként 2 hete van ez a net elötte parabola volt fix ip és egy accespont volt a parabola után és onnét jött a gépbe a kábel, és akkor még OPEN volt a NAT type-m!!
!Ennyi ha valaki tud segítsen!!
"A forgalmazó, mint kötelezett, semmilyen ürüggyel nem háríthatja el a felelõsséget, a fogyasztó felé neki vannak kötelezettségei, ezek teljesítését nem teheti függõvé a vele szerzõdésben állók (szerviz, nagyker, stb.) õfelé történõ teljesítésétõl. Hibás az a gyakorlat, hogy saját jogszabálysértésekor ilyenekre hivatkozik, ez õt nem menti fel, teljesítse a fogyasztó felé amit vállalt és amit a jogszabályok elõírnak, a többit a vele szerzõdõ harmadik felekkel oldja meg, ahogy tudja! A fogyasztó csak vele áll szerzõdésben.
A vásárlói kifogás intézéséért az üzlet vezetõje a felelõs. Ha õ távol van, akkor köteles helyettesrõl gondoskodni. Ha nem az erre megszabott módon vagy idõben intézi a kereskedõ/szerviz a vásárlói panaszt, úgy alkalmanként ötvenezer forintig terjedõ pénzbírsággal sújtható. Az eljárás a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságra tartozik."
Fogy.véd forum.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Az ESC-kel szoktam átugrani a végét.
Be happy. :) Running!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
A segítségeteket szeretném kérni.
Tegnap végre megvettem a játékot a tescoban,csak az a baj hogy a 2.lemezt nem olvassa be sehogyan sem,valamiféle lemez hiba lehet.
Már több gépen is próbáltam,de semmi.
Egy órája visszavittem ebbe a váci úti patkánytelepre és azt mondták nem tudnak velem foglalkozni,meg kell keresnem a forgalmazót és ott kell panaszolnom mert jogvédett a játék.
Utána néztem egy fogyasztóvédelmi honlapon ahol ezt írták:
...A minõségi kifogást a forgalmazónál, tehát annál a kereskedõnél, aki a terméket közvetlenül a fogyasztó részére értékesítette – kell bejelenteni...szerintetek menjek vissza és csináljak balhét?mégis mit lehet tenni?vagy holnap vegyem fel a kapcsolatot a fogy.védelemmel?
Tudom errõl nem itt kellene érdeklõdni,de hátha valamelyikõtök tud segíteni,hátha valaki hasonló módon járt már így.
Elõre is köszi mindenkinek:-)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Segítsetek!!!!!nem vagyok egy kezdõ játékos de az istenért sem tudom megcsinálni azt a pályát ahol azt a DSM-et vagy mit kell megvédeni amíg átküldi az adatokat!de esélyem nincs megvédeni!özönlik a katona,dobálják a villanós gránátokat!+amikor egyszerre 6-7 katona ront be a házba általában szét is szedik a DSM-et!hogy a villámba lehet õket kiirtani??????
Nem kevés FPS-t toltam már végig durva fokozatokon is de ez kifog rajtam a kezdõ szinten is!