Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez érdekes, mert ha megvolt a számlád a mobilról, akkor nem vehették el a telefont, még ha lopott volt akkor sem, mert jóhiszemû vásárló vagy és nem tudhattad hogy lopott, rendes áron vetted tehát orgazda sem lehetsz, így ha lopott ha nem, tiéd marad a telefon... A sértett, akitõl ellopták, Õ lesz az igazi sértett, Õt érte kár. Tehát ha elvette tõled a rendõrség, és vissza sem akarja adni, akkor panaszold meg erõsen...

steam, origin: ACE_hun

Jóvan vazzeg azért ne állítsátok be szentnek magatokat, fogadjunk hogy Ti is loptatok már, csak nem egy cégtõl, hanem a Magyar államtól. pl. adót, ez a legtipikusabb... Ki mit vesz lopásnak. Valamilyen szinten ez is az, ez tény, ezért is nem kíséreltem meg, de az is vicc hogy ennyire hülye hogy lehet egy ekkora cég. Nincs ott valami hozzáértõ üzletrész vezetõ, vagy ügyfélszolgálatos aki tudja hogy ilyet ne cseréljenek be? Vicces... Mindenesetre nem vagyok benne biztos, hogy az ott maradt DVD-k alapján ne lehetne valahogy beazonosítani, hogy milyen key volt a cuccban, és ha a Tesco visszaküldi a forgalmazónak, lehet rájönnek hamar hogy ki nyúlta le a key-t, és hamar le is tilthatják. Bár fingom nincs hogy egy ilyen sorozatgyártásban készült DVD-nek van-e valamilyen azonosítója, vagy esetleg sorszáma. Az elején nálam van egy sorszám *10100 a vége, meg van egy BBFC Reg No. de az valószínû a korhatárhoz kapcsolódik, mert az alatt van...

mmovar
így kell népszerûvé válni teccik látni? 😊

ne kell a duma engem is károsítottak meg már. vettem 40k-ért mobilt BOLT-ban pár hónappal késõbb a rendõrség kopogott, hogy keresik a mobilt és elkobozzák mert lopott. én tisztázva voltam mert papírom volt, hogy hol vettem. és? senki nem kártalanított még nekem kellett harcolnom de hiába... aztán feltörték a kocsim a rádióm bánja. nem volt túl drága 20k. a tettes meglett szaros 14 éves seggfejek. utóbb kiderült a szülei elég jó módúak. mit kaptam? sajnálják ez bizonyára jó lecke volt a gyereknek és megkapta a büntetését. kártalanítás itt sem történt. az IW-nek meg most jelentéktelen key-el rövidebb lett. és? neki ez veszteség? hát nem. inkább csak ennyivel kevesebb bevétel. ennyi. és igen szarok rá. meg arra is, hogy ki minek minõsít. ennyi.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Sadist
Az ilyennek hiába magyarázod, hogy mit jelentenek a becsület, meg tisztesség szavak. Mintha egy vaknak próbálnál elmagyarázni egy Picasso képet, nincs meg hozzá a képessége, hogy felfogja.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Pusztán gyomorforgató és gusztustalan, hogy ilyen gerinctelen pitiáner senki nagy ügyességnek meg talpraesettségnek állítja be, hogy lopott. Miért lenne savanyú a szõlõ? Mert én becsületesen kifizettem az árát, és nem loptam helyette? 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

És még büszke is vagy rá, és vigyorogsz itt magadban....
Az meg, h védekezel, meg "akkor mi van"-ozol, hát ez megint csak szánalmas...

És akkor mi van?????????????
Az, hogy normális, tisztességes, és okos ember nem csinál ilyet, az ilyen emberek miatt olyan a világ, amilyen....

csuszi
inkább hallgatnál. nem 2 dolgot vet fel a viselkedésed...
reméljük téged sose lopnak majd meg. sose basznak át, sose károsítanak meg.
de persze csak egy nagy csúnya vállalatot loptál meg, jön majd mindjárt a védekezés😊

MJ rulz Pink Team The Only One

ügye voltál kapsz két sport szeletet

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Szégyellheted magad, leginkább amiatt, hogy meg megérszeltél ilyet csinálni...
Ha meg is mered, akkor is hogy a francba tudsz utána lelkiismeret nélkül játszani vele???
Szánalmas vagy...

mmovar
És akkor mivan? savanyú a szõlõ?

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Sadist
Ez nem csel, hanem sima lopás. Érezd magad piti bûnözõnek.

mmovar
ha napra készen olvasnád a topik-ot akkor tudnád a választ. minden nap átlagosan elhangzik, hogy valami sörétes tökéletes erre a célra. illetve az enemy pont azért harcol amiért te! nem utolsó sorban én a camperekre fõleg hajtok. a jó camp helyekre már alapból szórom a granyot, meg a GL-t és pont azért, hogy ne már attól legyen pro, hogy kicsir campbõl pár embert aztán a killstreakel meg elsõ helyen van. faszt! hulljon a campere. még ha te nem is vagy camper megértem de nuke-ot a legtöbben campbõl csinálják kevés azon gamerek száma akik csak szimplán szerencsések. illetve van egy másik réteg is ahol csapatban nyomják... de te azért próbálgasd ez is egy kihívás. szerintem téged is szidtak már párszor, hogy elkúrtad a nuke-jukat 😛

Sziasztok!

most regeltem ide, eddig csak olvasgattam a témát. Nade mooost... =)

am ez vagyok ééén:

és igen, mikor "elborul az agyam" bizony nálam is ott lapul a maraton+lw+ninja +g18 akimbo
viszont a care package-el rohangáloktól falnak megyek 😞
Azért próbálj már meg értelmesen reagálni!!

Ha valakinek lenne egy Tesco-s MW2 számlája és szüksége lenne esetleg másik kódra, és hasonló üzletelésben benne lenne, azt szívesen venném ha szólna privátban, mert nekem van egy eredeti játékom, csak én cdgalaxis-ban vettem, de a Tesco-s számla elegendõ lenne hozzá...

mmovar
nem is a becsületesség. megvettük volna mindenképpen. de egy próbát megért és bejött. lehet többet nem fog ki tudja. lehet, hogy csak szerencsénk volt. mindenesetre nem bántuk meg, hogy megpróbáltuk...

Naja, ezek szerint a tescoban basznak rá... de a legtöbb helyen ki van írva, hogy szoftvert nem cserélnek. Jól csináltátok ha ilyen hülyék... Nekem ez nem jutott volna eszembe, bár lehet én túl becsületes vagyok...

mmovar
nos én alapjaiban ezen csellel vettük haverral a tescoban az mw2-õt. csak annyi különbséggel, hogy megvettem és kb 10 perc múlva már álltam sorba a vevõszolinál, hogy nincs benne a kód amit be kell írni. (persze hogy kivettem a füzetet) nézték........ hozzak ide egy másikat megnézik. hoztam is. kibontotta kereste a kódkártyát 😄 mire a füzet végén meglátta a hosszú számsort nem lehet hogy ez az? kérdi.. mondom de igen valószínû. jegyzõkönyv megír és persze hamis név cím stb. és már hoztam is... ennyi volt.

De most jön a pláne 😄 vettem 200ft-os dvd filmet a tescoban... ami be van fóliázva. a fóliát óvatosan kibont majd ebbõl is füzet eltávolítva és becsomagol. vissza tökéletesre sikerült vissza ragasztani a fóliát. két ünnep között haver visszavitte, hogy gyerek megkapta 2 példányban de az már kibontották és ezért ezt hozta vissza, hogy levásárolhatja-e másra. természetesen igen. így hát elõször 6k-ba volt fejenként most meg már ingyen. szóval én nem panaszkodok a tescora igen jól jártunk 😄

Ma kétszer rontották el a nuke-omat hc-n úgy szájonverném az ilyen fasznyaló buzit,am milyen fegyóval érdemes menni közel,hogyha nem kell válhoz emelni akkor is naggyábból leszórja(SCAR kizárva mert ulow fegyó!)?
bajgunar
Képzeld bobby ! --> EREDETI !
Van hogy megy sokáig hibátlanul, van hogy órákon át UNABLE sz@rakodik!
Meg berak Best host -nak, aztán indulna a game, és ledob unable to connect gyíkkal. <#csodalk><#fejvakaras><#shakehead>
Mellesleg a legtöbb helyen ki van írva, legalábbis asszem az ElectroWorld-ben láttam, hogy szoftvert nem cserélnek, a fentebb említett probléma miatt, hanem azt a forgalmazónál lehet kezdeményezni. Csomó más cuccnál is van olyan, hogy a garanciát nem a vásárlás helyén, hanem a kijelölt szakszervizben lehet elintézni. Na ez most ugyanez, csak nem szakszerviz, hanem a forgalmazó a kijelölt hely...

Normális helyen nem fogják kicserélni, pont azért, mert nem tudják ellenõrizni hogy a key-t felhasználtad-e, és ez ha végiggondolod teljesen jogos. De ha a forgalmazót megkeresed, az feltehetõen fog küldeni neked egy másik 2 sz. DVD-t. Erre a fogyasztóvédõk sem tudnak mit reagálni, mivel a játék internetes aktiválású, és Te nem a DVD-t veszed meg a vásárlással, hanem a szoftver használati jogát. Mellesleg Steam-rõl a maradék adatot le tudod tölteni, ha a második DVD-nél megakad a telepítés. Egyébként az enyémmel is van ilyen gond, érdekes módon a saját gépemen rendesen beolvassa a 2. DVD-t, másik gépen viszont nem olvasta be...

gagax
Nekem is volt ma csomo unable..... aztán meg szinte sehol nem tudtam lagg nélkül játszani o_O

azt kell!
Regelted már úgy is steamen, kapsz egy újat... lesz egy új kódod, amit eladhatsz valakinek jó pénzért😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

HD JOHNNIE
Ebben az unable to connectes dologban lehet valami, nekem is többször kiírja vagy kidobál mire fel tudok menni egyre végre.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

NEOreg3
nem lehet, az a baj

vagy full dvd-rõl telepíted, vagy full letöltés a steamrõl

ráadásul ha a letöltésnél csak a multit jelölöm ki, akkor is le akarja szedni a teljes játékot

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

böröczk
max letöltöd a maradékot steamrõl... de azért gáz, hogy hibás a második dvd..

Kumiho #2179

Akinek a NAT type-hez Strict van kiirva annak ajánlom ezt <és strict-et okozhat lassu net is ugy vettem észre> ITT

Isten mondá:\'\'Legyen világosság\'\' Chuck Norris mondá:\'\'Mond hogy kérem\'\'

Hy

Köszi szépen a segítségedet na meg a többiekét is.
Bújom a különbözõ fogy.védelmi oldalakat is így a sok hasznos hozzászólásokkal és a különbözõ vásárlói jogokkal felvértezve még most este visszamegyek a tescoba hogy kicsit szétcincáljam a vevõszolgálatosok búráját és kiköveteljem a cserét:-)
Nehogy már ne tudjak játszani multyban fffaszo..... :-))))))))
© systmatyk1985: nekem ugy sikeült hogy nagykalibert valasztottam és a bejarattal szemben elmentem leghátulra és lehasaltam hhogy lássam a bejaratot és ugye jobb oldalrol is jönnek én azt kiaknáztam és ha éppen nem jöttek elöröl akkor átnéztem jobb oldalra
nekem igy gond nélkul ment. a végén amikor menekülni kell akkor fuss mint a veszett nyúl és dobáld el minden granyod.

Isten mondá:\'\'Legyen világosság\'\' Chuck Norris mondá:\'\'Mond hogy kérem\'\'

mNzJean
Check your network .....<#fejvakaras>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Frank99
eredeti, öreg?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
nem

bajgunar
Mi az, hogy Unable to connect to the host, meg nem lehet csomó játékhoz csatlakozni. Újraindítottam a gépet is, modem -et is, és úgy se tudok csatlakozni. 100 - 3 ra felmegy, de 10 percig nyomogatom, aztán van olyan, h indulna a game, a betöltés, erre lelép, h nem tud csatlakozni.
Elötte meg ment 3 órán át, fennt voltam egy szerveren. Lejöttem. Utána meg sehova se tudok felmenni.
Állandóan szinkronizás a steam, minden lelépés után.
Kezd herótom lenni ettöl a game -töl. Meg ez a steam es faszságtól.
Elöre is köszi a segítséget.
böröczk
Ha még hõérzékelõs sniperrel lõ ki, azt nyilván elhiszem, elfogadom, nem takarhat az összes fûszál. : D De ez tényleg nagyon furcsa volt, és még a saját random csapata is gyanúsnak találta visszajátszásban. Az tény, hogy hcsd-t elvetemült alakok játszanak, de nem tudom kizárni, hogy ne lennének csalók is.
Amúgy low grafikai beállításokkal lehetséges, hogy nincs is fû? : DD

Kumiho #2179

mNzJean
Amúgy meg minnél jobban vered az asztalt és minnél jobban fenyegetõzöl annál esélyesebb ,hogy helyben megoldják a problémádat .Sok sikert.

böröczk

Relé még most is azon nevelkedik, pár éve meg anyatej helyett rákötötték egy pc-re, az táplálta. : D

Kumiho #2179

Wanted
Hi!
Ha eredeti játékkal játsszok, a haver tud hozzám csatlakozni coop multihoz tört játékkal?
Ez veszélyezteti a steam accountom?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

hy

NAT TYPE!
SZóval jelenleg STRICT a nat type-m,hogy tom openra állítani?
NINCS ROUTEREM!!!!!Mikronetem van(ZNET).Nincs fix ip!Bejön a kábel a vevõtõl,belemegy egy ac/dc adapterbe(gondolom ez adja az áramot a vevõnek!)az adapterbõl egy switch-be megy a kábel,a switch-bõl van elosztva net, 2 gépre!Na Olvastam h ha routervan akkor be kell állítani valami portot UPnP-t asszem, és ha nincs router ?Akkor mit csináljak h Open legyek!Lehet h a szolgáltatónál kell érdeklõdni??Ja egyébként 2 hete van ez a net elötte parabola volt fix ip és egy accespont volt a parabola után és onnét jött a gépbe a kábel, és akkor még OPEN volt a NAT type-m!!
!Ennyi ha valaki tud segítsen!!
mNzJean
Off , de had segítsünk .....

"A forgalmazó, mint kötelezett, semmilyen ürüggyel nem háríthatja el a felelõsséget, a fogyasztó felé neki vannak kötelezettségei, ezek teljesítését nem teheti függõvé a vele szerzõdésben állók (szerviz, nagyker, stb.) õfelé történõ teljesítésétõl. Hibás az a gyakorlat, hogy saját jogszabálysértésekor ilyenekre hivatkozik, ez õt nem menti fel, teljesítse a fogyasztó felé amit vállalt és amit a jogszabályok elõírnak, a többit a vele szerzõdõ harmadik felekkel oldja meg, ahogy tudja! A fogyasztó csak vele áll szerzõdésben.

A vásárlói kifogás intézéséért az üzlet vezetõje a felelõs. Ha õ távol van, akkor köteles helyettesrõl gondoskodni. Ha nem az erre megszabott módon vagy idõben intézi a kereskedõ/szerviz a vásárlói panaszt, úgy alkalmanként ötvenezer forintig terjedõ pénzbírsággal sújtható. Az eljárás a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságra tartozik."

Fogy.véd forum.

frango
Elmész pár nagyobb darab haveroddal. Elõször csak normálisan azt ha leszarja az ember akkor balhézz.Ne parázz ugasd le a picsába.Ne hagyd magad! Ez a legtöbb esetben megoldja a problémát. Szerintem ki kell hogy cserélje.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

HappyHunter
Nekem is ez a gondom, de nem tudom, hogy mitõl lehet.
Az ESC-kel szoktam átugrani a végét.

Be happy. :) Running!

Frank99
én ha jól emléxem a lépcsõn jártam fel/le, így sikerült 2. alkalommal....

zotya10002
Ki kell hogy cseréljéééék!!Szerintem!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Sziasztok

A segítségeteket szeretném kérni.
Tegnap végre megvettem a játékot a tescoban,csak az a baj hogy a 2.lemezt nem olvassa be sehogyan sem,valamiféle lemez hiba lehet.
Már több gépen is próbáltam,de semmi.
Egy órája visszavittem ebbe a váci úti patkánytelepre és azt mondták nem tudnak velem foglalkozni,meg kell keresnem a forgalmazót és ott kell panaszolnom mert jogvédett a játék.
Utána néztem egy fogyasztóvédelmi honlapon ahol ezt írták:
...A minõségi kifogást a forgalmazónál, tehát annál a kereskedõnél, aki a terméket közvetlenül a fogyasztó részére értékesítette – kell bejelenteni...szerintetek menjek vissza és csináljak balhét?mégis mit lehet tenni?vagy holnap vegyem fel a kapcsolatot a fogy.védelemmel?
Tudom errõl nem itt kellene érdeklõdni,de hátha valamelyikõtök tud segíteni,hátha valaki hasonló módon járt már így.
Elõre is köszi mindenkinek:-)
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

modellmaker
😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hy!
Segítsetek!!!!!nem vagyok egy kezdõ játékos de az istenért sem tudom megcsinálni azt a pályát ahol azt a DSM-et vagy mit kell megvédeni amíg átküldi az adatokat!de esélyem nincs megvédeni!özönlik a katona,dobálják a villanós gránátokat!+amikor egyszerre 6-7 katona ront be a házba általában szét is szedik a DSM-et!hogy a villámba lehet õket kiirtani??????
Nem kevés FPS-t toltam már végig durva fokozatokon is de ez kifog rajtam a kezdõ szinten is!