Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emergency Airdrop nagyon durva O.o
Harrier Strike
Emergency Airdrop
Chopper Gunner
most így játszom 😊 de Harrier helyett lehet Care Packaget teszek.
@
nincs:/
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
már megoldották hogy ne csak random játékosokkal játszak?
esetleg van sg szerver?
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
"Valaki írja már meg nekem, hol tudom a nevemet átírni?"
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
hogy írjam be??? eéõre is thx
Ki akarom színezni szépen de egyszerûen nem találom hol lehet.
Kösz.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Az ilyen emberek szerintem vagy nem nõttek fel kellõen ehhez a játékhoz, vagy épp ellenkezõleg, már kiöregedtek belõle...
steam, origin: ACE_hun
Én gyõzni szeretnék a játékban.
Az ilyen hozzáállás általában az, hogy elkezdtetek rohangálni, kempelni ami egy GW-ben elmegy. De amikor HQ-ban vagy SB is ez megy és szartok a csapatra....
Amúgy nem személyeskedés, de neked Ricsi olyan, mint Nemecsek Ernõ?
Azért a csíterek aránya nagyon magas.
Tessék angol vagy más nemzetközi fórumokat olvasni!
Azt hiszitek, hogy ott másról megy a vita vagy a diskurálás?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Very rarely a glitch happens where you can have two frag grenades when resupplying. - This may occur when the dead enemy is carrying a frag grenade. "
A "glitch" kifejezést használták rá, tehát szándékos?
Scientia potentia est.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A másik hogy egy szaros játékot nem kellene olyan komolyan venni kb mintha élet halál kérdés lenne 😄...
Scientia potentia est.
Fõleg amikor tdm-ben az ellenfélbõl mind a 6 ember azt használja(Y)
A másik meg hogy mindenki sír a Gl miatt... uncsiXD
Inkább sírjunk a ranger-akimbo miatt... bár ha én eljutok odáig én is tuti fogom vele szopatni a népet😄
szép volt richárd😊
akik szerint csalás, azoknak üzenem, hogy ha nem nuke-ra hajtasz, akkor tulajdonképpen a plusz pave miatt egy 25-30-as streak elég gyakori, és onnan már csak egy lépés +15-20 kill bemákolni. pl a múltkor úgy hogy benn volt a nuke-om, tehát 1-el kevesebb áldásom volt, csak herrier és chopper, úgy toltam VOLNA egy cirka 45-ös streak-et, csak megbasztak amíg a levegõben voltam. hülye helyen feküdtem amikor behívtam a choppert én fasz... de az igaz, hogy könnyebb lecsalózni egy fórumon névtelenül szegény ricsit, fel lehet jönni ts-re, játékba és ott ugatni. azt meg hogy személyesen nem tennék zsebre az illetõk, már hozzá se merem tenni. igaz ott még nem fordult elõ, hogy elküldtek volna a halál faszára egy takaroggyáinnen-nel.
na nem baj ricsi, ne vedd a szívedre, én tudom hogy igazából kurva béna vagy😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Csirkemell nélkül nincs élet!
@
Scientia potentia est.
Alap játékban is a GL ha melletted 5 méterre felrobban beledöglesz,hát akkor még ott.Mivel egy sima pisztollyal 50 méterrõl egy,max 2 lövés és halál,persze hogy mindenki bújik ahova tud.Tényleg az egész arról szól ki látja meg elõbb a másikat...
Próbáld ki normál módban ott legalább némi különbség érzõdik a fegyverek között.Bár mint láthatod a beírásokból nem mindig úgy ahogy nekünk tetszene,vagy reális lenne,de legalább van...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Scientia potentia est.
Scientia potentia est.
Scientia potentia est.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
szerencsétlen vietnámiak, kapnak egy kést, s csókolom...😉
és most sírunk h van 1-2 ilyen, mi lesz majd akkor ha 8 lesz ....😊
Xbox Live: Lunatic HUN
Xbox Live: Lunatic HUN