Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
És akkor még ott van az is, hogy van van két GL huszár meg két superhero cikázó villám + 2 terminátor. Játsz ellenük jó szájízzel vagy keress új lobbyt. Esetleg xar a host és lagzik az egész... Na így mindjárt lehet 10 perc egy egy játék között.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Elkezdi <50, <60, <70, és így tovább.
Korábbi codoknál, de akármilyen játéknál az 50-es pingû szervereket már messzirõl kerülte mindenki. Itt meg ha 100 a pinged még mindig zöld.
Persze véletlenül sem számokkal jelzik a pinget, had egye a hülyegyerek. Ezért látszik a killcamban úgy, hogy már két méterrel a fal mögött vagy és úgy kapsz találatot.
Ehhez a játékhoz kurvára nem kell tudás. Aki többet játszik vele, az jobban nyomja, jobbak a reflexei, könnyebben megismerik az ellen-t. Ez nem tudás, hanem tapasztalat.
De érdekes egyébként Skyline, hogy én soha nem találkozom az általad említett negatívumokkal, soha nem jött rám gránás, GL esõ, nem sûrûn lõttek el pixelbõl thermal-os fegyóval, nálam 1 perc a pályaváltás, nem 10-15, a pingem is a legritkább esetben szar, akkor is Ground war-ban, a Scavenger tudtommal csak a más által elhagyott szintén GL-es fegyóból tölti újra a gránátot... stb.
Sza'l biztos ez furcsaság, de az általad említettekkel nem találkoztam, bár biztos neked nagyobb tapasztalatod van, nem tudom mennyit játszottál a játékkal.
Ahogy sokszor leírtam: pufók amerikai noob hülyegyerekeknek készült a játék. És ezt hûen tükrözi az összes bemutató ahol állandóan Xbox (na melyik ország a hazája?) volt a játék alatt....Nekik készült ez a játék...
Dedikált szeró pedig nincs és nem is lesz,hogy pc-n is eladható legyen a játék ne warezolja le minden hülye...Így az Iwnetet is ellehet adni mint definitive multiplayer expreience szolgáltatás....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Játszhatok akárhogy, fejre is állhatok, akármilyen hülyegyerek le tud így lõni.
Cod, cod uo, cod2, promodos cod4, ezeknél észreveszed ha jó játékosok ellen tolod, mert lõsz 1-2 fraget. Itt a jó játékos is beszopja(nem véletlen, hogy a régi nagy neveket nem lehet itt megtalálni), mert kifog egy rossz szériát és kap gl-t, claymore-t, hõkeresõs sniper lövést, majd helikopter, harrier. Mindeközben akik lelövik kb. 2 hónapja codoznak, fogalmuk nincs az egészrõl.
Minden más oké volt,automata csipák megfelelõen buták voltak az 1lövetû társaikhoz képest erõben és pontosságban...
Lehetett játszani mindenhol normális perkekkel.
Itt lehetetlen.
Marathon kapásból nem normális mióta végtelen futás...Legyen mondjuk Gyorstárazás...Oké de akkor már minden hülye elöbb ér oda mindenhova,20 méterrel a kezdõtõl már meg is kapod az elsõ leightweigtostól a hátbagyalut.
Stopping power...OKé ezzel nincs gond,leszámítva hogy mivel szinte mindig van lag soxor szartsem ér ellõnek 1 golyóval majd visszajátszásban nézheted hogy a leightweightos lagos gyerek rádküldött vagy 4-5 golyót amit te 1nek láttál a lag miatt...
3. perk?? Steady aim...Oké...Onnantól viszont olyan hangosan futsz hogy a pálya másik végébõl is hallani,és a heartbeateseknek gyakorlatilag vacsi leszel.
Pont ez a baj. A normális,tudást is igénylõ játékstílusnak CSAK ellenszre van.
P90? Lebutították mert túl erõs/pontos volt cod4-ben.
Claymore? Televolt velük a pálya cod4-ben így gyorsan már csak 1 lehet mindenkinél..
És itt kb ki is merült miben hallgattak a játékosokra.
Lett cserébe GL,Akimbo,Leightweight, Scavanger ami ujratölti a gl-t és a claymore-t,végtelen futkorászás 5 féle rakétavetõ, extra gránátvetõ,fegyverre szerelhetõ uav,hõérzékelõs távcsõ amivel fûbefeküdve lehet fehér pixelpontokra vadászni, egy nagyadag automata csipa amihez semmi tudás nem kell hoyg egy embert ellõjünk,és egy szép adag norecoilos fegyver. Mindehez pedig hozzájön az hogy 30 percbõl kb 10-15 perc a térképváltás bámulása/connection problémák bámulása,ha többet partyban akarunk játszani,és szinte minden hely karácsony óta (mióta megkapták a gyerekek a cod6-ot és jósokan lettünk) kb 150es pinggel van ellátva ami szemre nem lagol,de rendszerint a visszajátszásban nem ugyanazt látod amit élesben láttál,mert bizony van lag....
A cheaterek elleni védelem pedig egy nagy haugság a 2500 lebanolt emberrel együtt,és aki bármiféle kényesebb cheater témát felhoz IW fórumon azt a topicot gyorsan törli a véletlenül arratévedõ havi 1-2szer feltûnõ admin (support)...
Alábbhagyott...😊
Arról van itt szó hogy vannak játékstílusok de minden játékstílusnak van egy ellenszere.A te játékstílusodnak is,de ezt képtelen vagy elfogadni.
Ebben a játékban hála égnek nem lehet rákényszeríteni a játékosokra a játékstílusod ha ez a gond akkor menj játssz mással bérelj szervert azt adminként olyan szabályokat alkotsz amilyet csak akarsz vagy bárki...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Azért még mindig szórakoztató a játék. Amikor nagyon bosszant, hogy sok a GL vagy a futkosó idegbeteg akkor keresek másik lobbyt.
De ott tudtam csinálni dedikált szervert Pam, vagy Promoddal, ami teljesen játszhatóvá tette.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Eleinte örömködtünk a haverokkal hogy végre nem lõ el kezdésbõl csipa amikor indulsz,nincs gránátesõ...Nem a faxt nincs,1-2 ivétellel mindenhol lehet kezdõre csipázni,gránátozni,gl pedig mindenhol....
Megjelenéskor 2 hétig mindennap nyomtam a játékba egyedül az órákat,mostmár csak akkor játszom ha van klántárs akivel röhögcsélek közben ts-en,meg elhülyülészünk. Ahogy december elején mondtam,januártól ez a game egy dögvész lesz,tele gl akimbo leightweight és egyéb csodálatos képességü emberekkel akik miatt ha bárki értelmes tudást igénylõ fegyver/perkekkel akar menni akkor esélye sincs.
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1105801
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1104987
Nem a cod, hanem a vac fórumokat kell nézni.
Modern WarFAIL
És én barom bár kibírtam 2 hónapig, de megvettem. Nem mintha földhöz vágna a 10 eFt, de hogy ilyen szarra adtam ki az idegesít picit.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Én szeretek egyenlõ feltételek mellett megküzdeni másokkal, de itt lehetetlen.
Hiába vagyok viszonylag jó játékos, a normális perkjeimmel, fegyveremmel pont szart sem érek. Ráadásul a mapok nagy része olyan, hogy lehetõvé teszik a futóbajnok shotgunnereknek, hogy pillanatok alatt a pofámba érkezzenek. Hiába lövök elõbb, az assault rifle-bõl nem elég egy lövés, neki a dupla kurva shotgunból igen.
Itt még a lehetõségét is kizárták az egyébként ultra gyenge iwnetjükkel annak, hogy tisztességes szervert csinálhasson az ember, ahol ki lehet zárni fegyvereket, perkeket.
Képzeljétek el mi lesz, ha mint cod4-ben begyakorolják a népek, hogy rögtön kezdés után a másik kezdõre lövik a gl-t. Jónéhány mapon müködne.
Max. annyit tehetek, hogy én is felveszek ilyen buzi perkeket, mint a marathon, ligh weight, teszek hozzá egy, vagy inkább két shotit, aztán go. De innentõl ez nem játék, hanem egy fos. A normál célzással és lövéssel szerzett fragek száma nem éri el az 50 %-ot a többségnél.
Ez már nem First Person Shooter, a shootert ki is hagyhatják belõle. A perkek, meg a fejlõdés renszere miatt inkább valami beteg RPG-re hasonlít némi esélykiegyenlítõ beütéssel, hogy a fogalmatlan, egeret nem látott pistikék is fraget tudjanak szerezni. Sõt ha ügyesen kempelnek még meg is nyerhetik anélkül, hogy akár egy ember is lelõttek volna.
Vicc
Nick: KL_atya'tok
2 klántársammal mentünk sd-zni. Beadott egy komplett 6fõs klánt ellenfélnek. 2 pályán keresztül bírtuk a klán összes tagjánál:
Scavanger+DangerClose+Ninja+AK GL-el+ Claymore.......
Elképesztõen csodálatos amikor az egész játék claymore fragekbõl és gl fragekbõl állt....
De szerintem a GL sokkal rosszabb, mint a heartbeat....
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Sajnos én a minap tapasztaltam meg a HB szenzoros,minden körben GL-ezõ 5. prestige-es játékost ellenfélként.Nem volt egy élmény...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Úúúútálom!!!
Nagyon okos volt aki belerakta a multiba...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
(imádoooom😄)