Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a vacot kéen fejleszteni és az egész jólenne így ahogy van
többek között ezért az új rendszerért vettem meg...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
steam, origin: ACE_hun
egyébként nézegettem steam-ben kikkel játszottam. és a tegnapiak közül 2-õt találtam akiket tegnap óta bannolt a VAC. valamilyen szintem mûködik az a szar.
Mondjuk a fejemet teszem rá, hogy ehelyett újabb pénzek lehúzására törekednek és inkább a pénzes kiegészítõket fejlesztgetik.
Mert nem látják be, hogy nekik mekkora presztízsveszteség ez az egész IWnet meg az, hogy ennyi a csaló a szerveren és bárki játszhat, olyan is aki nem is vette meg a játékot.
Bár van egy olyan érzésem, hogy a PC-s eladások alacsony száma miatt nem nagyon érdekli õket, hogy a PC-seknek mi nem tetszik.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
"Lassan felfoghatatlan magasságokba emelkedik a Call of Duty: Modern Warfare 2, már ami a sikereit illeti: dollárban számítva immáron tízszámjegyû a forgalom, amit a játék produkált.
Legutóbb az elsõ öt napot követõen kaptunk adatokat arról, hogy mekkora bevételt generált az Infinity Ward FPS-e: akkor 550 millió dollárnál járt. Az Activision ma bejelentette, hogy a Modern Warfare 2 az egymilliárdos álomhatárt is túlszárnyalta.
"A Call of Duty: Modern Warfare 2 túlteljesítette minden elõzetes várakozásunkat, és mozis, illetve videójátékos rekordokat adott át a múltnak" - olvashatóak Bobby Kotick Activision elnök szavai a kapcsolódó sajtóközleményben.
Hogy kontextusba helyezzük a fenti összeget: a Modern Warfare 2 eddig nagyjából akkora bevételt termelt, mint napjaink mozis kasszasikere, az Avatar, vagy épp a The Dark Knight."
Akkor most már pénz van a plafonig.Úgyhogy kiadhatnák a Dedikált szervert... <#whatever>#whatever>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
fasza..
MJ rulz Pink Team The Only One
Javíthatnák ezt a glitchet..
Be happy. :) Running!
chopper, herrier, bomber, cobra, predator, sentry, ac130 asszem ennyi. de csak ha kill alapján jön elõ, nem doboz.
"ha paveban kapok harriert, akkor amit azzal oltem nem szamolja?"
pave nem csinál semmilyen streak-et. mintha nem is ölnél.
"de ha 7 killel hivom be a akkor szomolja a killstreakot?"
igen. vagy bármi mást érsz el kill-el. kivétel a pave😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ha paveban kapok harriert, akkor amit azzal oltem nem szamolja?
de ha 7 killel hivom be a akkor szomolja a killstreakot?
ui:sexy ninja
Köszi.<#wink>#wink>
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Predator missile volt,aztán hívtam a Pave low-t és csinált több mint 6 kill-t és mégsem adta az EMP-t.
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
vagy 2 gránát vagy 1 GL... (egyébként a gránátot is túl messze lehet dobni)
@
Miért is hiányzik az elsõ 2?😊
Akimbo reflex... Rámész mondjuk egy akimbo g18-asra. Rálõsz 1 méterrõl ak-val mire az megfordul és lelõ az akimbo g18-al. Hol van ebben a reflex?
Ne kezdjük már a baromságot megmagyarázni,onnantól hogy valaki némafutást használ,túlerõsített aimbo fegyvereket,gl-t és egyéb szemetet,kapásból egy butított tudást nem,csak szerencsét igénylõ játékkal játszik.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
És akimbo meg egyéb OP szar használatához ezek közül melyik nem kell? ha nincs meg a reflex hal õ is, ha nem ismeri a pályát akkor szerencsén múlik, hogy öl-e...
Ettõl függetlenül tény hogy az Akimbo így ahogy van szar, meg még van pár ilyen dolog, illetve GL-bõl 2 helyett egyet adnék, és mittomén... ha 90mpen belül hal meg az ember akkor spawnnál nem kap újat... (így megszûnne, hogy hal, spam, hal, spam...)
@
- gyors helyzetfelismerést
- a pályaismeretet
- csapatjátékban a taktikát"
Ha arcodba futnak és lekéselnek, vagy hasonló távról shotgunnal megölnek, akkor az elsõ 2 hiányzik, harmadikra ezt nem merném biztosan állítani...
@
és Stingerrel...
Wasteland: (ha már híres játékosok) sikerült KLAXXON-nal egy csapatba kerülnöm. HQ a templom kerítésénél és mindössze ketten KLAXXON-nal csapatunk felé. A másik 3 hol volt....
Sikerül elfoglalni(!), de megtartani....javlinnel szemben<#zavart2>#zavart2>
Akkor nézzük spectaton mit csinál a másik 3!
1. láma: a pálya másik végén ácsorog, célozgat, nézelõdik, ide fut oda fut. Klaxxon: "R U LOST?!"
2. totál inaktív.
3. a központi bunkerben hasal és campal. Keményen, mert ráadásul még rossz irányban is néz.
HQ-ban a jó kill arány csak hab a torán.
- Csak."
<#lama>#lama><#puszi>#puszi>
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
azt elfelejted hogy csapatban is lehet ezt tolni.
2-õt befoglalunk, 3. az ellené (kivétlel ha Gyula is velünk van, mert annak kell a harmadik is😊), és rákempelünk a 2 zászlóra. én eddig 1 nuke-ot tudtam tolni vesztett helyzetbõl, award miatt ment, és kértem a többieket hogy hagyják át a zászlókat amikor már összejött a streak. megvártuk amíg fordítanak, majdnem nyernek és akkor toltam el😊
de abban igazad van, hogy ha egyedül bénázol a szerveren, akkor ha nyerni akarsz, pontot szerezni a csapatnak, akkor nincs streak. de csapatban simán lehet és úgy hogy csapatért hajtasz.
Mert acr-el tunk azt kész, de M16-al okosan kell játszani.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Fatboyz4ever!
egyébként erre a célra eddig famast használtam.
az m16 viszont erõsebb is, pontosabb is.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
szal majd késõbb..😊
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.