Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
nemértem miért hisztiztek állandóan a dedikált szerverért...
a vacot kéen fejleszteni és az egész jólenne így ahogy van
többek között ezért az új rendszerért vettem meg...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Nálam sem volt jó pár percig, nála ez valószínû már függõség, pár percig nem játszhat és már pánikol.

steam, origin: ACE_hun

hogy érted bedöglött a steam? szerintem csak nálad!

vagy ha nem is a dedikált serokat. de a lové arra is megvan, hogy neki essenek már kicsit jobban és a felhasználók kedvébe járnának.

egyébként nézegettem steam-ben kikkel játszottam. és a tegnapiak közül 2-õt találtam akiket tegnap óta bannolt a VAC. valamilyen szintem mûködik az a szar.

BaLeeX
Vagy kezdhetnének valamit a cheaterekkel.

Mondjuk a fejemet teszem rá, hogy ehelyett újabb pénzek lehúzására törekednek és inkább a pénzes kiegészítõket fejlesztgetik.

Mert nem látják be, hogy nekik mekkora presztízsveszteség ez az egész IWnet meg az, hogy ennyi a csaló a szerveren és bárki játszhat, olyan is aki nem is vette meg a játékot.

Bár van egy olyan érzésem, hogy a PC-s eladások alacsony száma miatt nem nagyon érdekli õket, hogy a PC-seknek mi nem tetszik.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Gamer365.hu:

"Lassan felfoghatatlan magasságokba emelkedik a Call of Duty: Modern Warfare 2, már ami a sikereit illeti: dollárban számítva immáron tízszámjegyû a forgalom, amit a játék produkált.

Legutóbb az elsõ öt napot követõen kaptunk adatokat arról, hogy mekkora bevételt generált az Infinity Ward FPS-e: akkor 550 millió dollárnál járt. Az Activision ma bejelentette, hogy a Modern Warfare 2 az egymilliárdos álomhatárt is túlszárnyalta.

"A Call of Duty: Modern Warfare 2 túlteljesítette minden elõzetes várakozásunkat, és mozis, illetve videójátékos rekordokat adott át a múltnak" - olvashatóak Bobby Kotick Activision elnök szavai a kapcsolódó sajtóközleményben.

Hogy kontextusba helyezzük a fenti összeget: a Modern Warfare 2 eddig nagyjából akkora bevételt termelt, mint napjaink mozis kasszasikere, az Avatar, vagy épp a The Dark Knight."

Akkor most már pénz van a plafonig.Úgyhogy kiadhatnák a Dedikált szervert... <#whatever>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bedöglött a steam...

fasza..

csuszi
cod4 ben így volt, ölni kellett behívás elõtt, hogy beszámítsa. itt nem, teszteltem😊

MJ rulz Pink Team The Only One

HappyHunter
Már azt is hallottam, hogy ha behívod a Pave-t akkor még meg kell olnöd egy embert mielõtt az megöl valakit. 😛

Javíthatnák ezt a glitchet..

Be happy. :) Running!

csuszi
holnap javítom...😊

csuszi
számol mindent ami nem "dobozos", és nem pave. magyarul a pave az kivétel.
chopper, herrier, bomber, cobra, predator, sentry, ac130 asszem ennyi. de csak ha kill alapján jön elõ, nem doboz.

"ha paveban kapok harriert, akkor amit azzal oltem nem szamolja?"
pave nem csinál semmilyen streak-et. mintha nem is ölnél.

"de ha 7 killel hivom be a akkor szomolja a killstreakot?"
igen. vagy bármi mást érsz el kill-el. kivétel a pave😊

Igen

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Daell Drow
Ezeket még mostsem vagom pontosan.
ha paveban kapok harriert, akkor amit azzal oltem nem szamolja?
de ha 7 killel hivom be a akkor szomolja a killstreakot?
Prof81
Csak szolok pajtás!!!! a Hunts-en a nuke az nem 11 hanem 14 kérem javitását köszönöm😊))

ui:sexy ninja

Barrett 50 Cal
Akk azért nem jött az EMP😞
Köszi.<#wink>

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

csuszi
pave nem megy a streak-be.

Nem érdemelted meg. <#vigyor4>

Barrett 50 Cal
Az nem tudjátok,h miért nem adta meg nekem az EMP-t a játék?
Predator missile volt,aztán hívtam a Pave low-t és csinált több mint 6 kill-t és mégsem adta az EMP-t.

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Nem megy az messzire csak kicsik a pályák.

armageddon666
Na ez meg sem fordult a fejemben, és ez egy nagyon jó ötlet...
vagy 2 gránát vagy 1 GL... (egyébként a gránátot is túl messze lehet dobni)

@

Miért hiányozna az elsõ 2 amikor állsz mondjuk egy lépcsõ tetején meghallod hogy fut feléd valaki megfordulsz és KAPÁSBÓL amint feltánik a lépcsõ alján a leightweight+commando user lõsz találsz de szartsemér mert a lépcsõ alján rányom a késelésre és 5 métert ugrik meghalsz. Ha lagol még egy mezei sotival sem lövöd el így...😊
Miért is hiányzik az elsõ 2?😊
Akimbo reflex... Rámész mondjuk egy akimbo g18-asra. Rálõsz 1 méterrõl ak-val mire az megfordul és lelõ az akimbo g18-al. Hol van ebben a reflex?

Ne kezdjük már a baromságot megmagyarázni,onnantól hogy valaki némafutást használ,túlerõsített aimbo fegyvereket,gl-t és egyéb szemetet,kapásból egy butított tudást nem,csak szerencsét igénylõ játékkal játszik.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Gránát helyett is vihetné a GL-t, és kaphatna valami perk büntetést, mint a 4 ben.

armageddon666
Ez lemaradt:

És akimbo meg egyéb OP szar használatához ezek közül melyik nem kell? ha nincs meg a reflex hal õ is, ha nem ismeri a pályát akkor szerencsén múlik, hogy öl-e...

Ettõl függetlenül tény hogy az Akimbo így ahogy van szar, meg még van pár ilyen dolog, illetve GL-bõl 2 helyett egyet adnék, és mittomén... ha 90mpen belül hal meg az ember akkor spawnnál nem kap újat... (így megszûnne, hogy hal, spam, hal, spam...)

@

armageddon666
"- a reflexet
- gyors helyzetfelismerést
- a pályaismeretet
- csapatjátékban a taktikát"

Ha arcodba futnak és lekéselnek, vagy hasonló távról shotgunnal megölnek, akkor az elsõ 2 hiányzik, harmadikra ezt nem merném biztosan állítani...

@

Firerock
ugyanolyan könnyû leszedni mint a helit

Én harrier párti vagyok. Mondjuk nagyon hamar leszedik, de egy jó bombázás már fél siker.

Firerock
Harrier vagy sima heli a jobb?

Firerock
én nem 1x lõttem le amikro a cold bloodedhez kellet
és Stingerrel...

Persze, hogy van ilyen láma, nem is egy! 😄
Wasteland: (ha már híres játékosok) sikerült KLAXXON-nal egy csapatba kerülnöm. HQ a templom kerítésénél és mindössze ketten KLAXXON-nal csapatunk felé. A másik 3 hol volt....
Sikerül elfoglalni(!), de megtartani....javlinnel szemben<#zavart2>
Akkor nézzük spectaton mit csinál a másik 3!
1. láma: a pálya másik végén ácsorog, célozgat, nézelõdik, ide fut oda fut. Klaxxon: "R U LOST?!"
2. totál inaktív.
3. a központi bunkerben hasal és campal. Keményen, mert ráadásul még rossz irányban is néz.
HQ-ban a jó kill arány csak hab a torán.
Prof81
Csak😊))) Talán az ellenség megtéveszése véget<#nemtudom>

csuszi
" - Gyulám, fasznak mégy a harmadikra rá, amikor miénk kettõ, dupla pontunk van? Hogy átkerüljön a spawnjuk a seggünkbe, és ne kontrolláljuk a "születésük"?
- Csak."

<#lama><#puszi>

Boron Power
Valóban nem feltételeztem a csapatjátékot a fórumon eddig elhangzottak alapján 😊

Prof81
HO HO
sry Csuszinak szántam😊

Garou
Emergency Airdrop-ot lõtt már valaki, mondjuk rpg-vel? A Javelin meg a Stinger nem fogja be, rpg-m még nincs, de kíváncsi vagyok. Eddig minden repülõ cuccott lõttem már (Uav-ok, Airdrop, stb) ezért szerintem az emergencyt is le kéne tudni lõni.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Prof81
Jo néha...<#action>

Prof81
Attilám ez nem igaz

én már csak úgy rakom a perkeket hogy ha olyan predatorról átteszem nuke-ra és vissza közötte a harrier,és ac130,am ak jobb közelre mint az acr mert rögtön elkapja a gépszíj,fmj-vel meg páratlan,ac130 jobb mert ez elõl nem nagyon tudnak elfutkosni a köcsögök,a chopper meg sebezhetõbb mert 1helybe megszokott állni
csuszi
"Ebben némi kemp és leszarom a foglalni való pontokat is benne kellett, hogy legyen."

azt elfelejted hogy csapatban is lehet ezt tolni.
2-õt befoglalunk, 3. az ellené (kivétlel ha Gyula is velünk van, mert annak kell a harmadik is😊), és rákempelünk a 2 zászlóra. én eddig 1 nuke-ot tudtam tolni vesztett helyzetbõl, award miatt ment, és kértem a többieket hogy hagyják át a zászlókat amikor már összejött a streak. megvártuk amíg fordítanak, majdnem nyernek és akkor toltam el😊

de abban igazad van, hogy ha egyedül bénázol a szerveren, akkor ha nyerni akarsz, pontot szerezni a csapatnak, akkor nincs streak. de csapatban simán lehet és úgy hogy csapatért hajtasz.

pisztácia
jaja, én is nyomom néha M16-al, csak azzal akkor amikor nyugodt vagyok😊
Mert acr-el tunk azt kész, de M16-al okosan kell játszani.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Hát chopperben ülve nem szoktam az tuti 😄

Boron Power
Értem, el is tudom képzelni, de ez esetben biztos vagyok benne, hogy nem rohangálsz a pályán. 😊

Nem kötelezõ!

Fatboyz4ever!

newszepiking
acr-t én is szeretem, de ha épp nem akarok darálni, tök jjó az m16.
egyébként erre a célra eddig famast használtam.
az m16 viszont erõsebb is, pontosabb is.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Pedig nem így van. 7 nél harrier, ha nem szedik ki akkor simán megvan a chopper...innen meg már gyerekjáték 😊

Nem kötelezõ,én úgy tudom

zooleeh
hello! prestige 1-rol a p 2 re is ugyan ugy valtok at mint a level; 70-rol a prestig- modra? tehat ha nem akaraok mondjuk at valtani akkor nem lessz kotelezo?

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

pisztácia
majd én is, de még csak 52es vagyok...
szal majd késõbb..😊

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Rage47
én is igy tolom😄
pisztácia
Nagyon is, köszi szépen a segítséget.

A Prestige mode-ot tényleg nem lehet máshogy leírni,mint hogy presztizs. Elõször eléred a 70-es szintet. Ahhoz,hogy a prestige mode-ba léphess,még 1 szintet teljesíteni kell. Akkor a 'barackban' elérhetõvé válik a prestige mode.Ha belépsz akkor az eddig összes challanget nullázódik,minden fegyver alapról megy,csak a title és call sign marad meg. Amit nyersz ezzel a móddal,hogy kapsz egy újabb custom class lehetõséget. Ezen felül lesznek új challange-ek,amik már nem törlõdnek ha a prestige egy újabb szintjére lépsz. 10-szer lehet végig vinni ezt a módot és minden páratlan számú prestige szintnél kapsz új custom class-t. Így már érthetõ?😄