Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert:
1. játékok
2. multival vannak felvértezve
3. azonos piacokon debütálnak
4 ugyanazok lesznek a vásárlók
És senkit nem fog érdekelni, hogy néhányan megpróbálják másképp definiálni a cod, moha vagy bf játékokat.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az MW2 ben viszont nincs szerver. Ez nagy különbség.
akkor kamu volt az ide múltkor belinkelt hír, miszerint a bc-ben sem lesznek privát szerverek?
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
azért hogy szarabb, az enyhén erõs....
Szerintem kevesebb agyalágyult fogja játszani és nem leszünk ilyen xar multi rendszerbe kényszerítve.
Sõt ki is tudjuk próbálni megvétel elõtt.
Egyelõre jobban áll nálam. A bétát megnézem és ha tetszik akkor lesz egy eladó MW2 STEAM accal.
Az meg, hogy a következõ persztizsét rontják, nem zavarja õket, hiszen a szintén szar cod5 után úgy vették a sokkal szarabb cod6-ot mint a cukrot. Mire hosszútávon rögzül a cod márkanévhez az hogy fos, ahhoz még jó pár elcseszett rész kell és több év. Sajnos.
ugye az hangzott el, hogy addig jó az iw-ek, amíg ki nem jön a moha, meg a bc.
nem tudom mi köze egymáshoz az mw2-nek, meg a másik kettõnek.
a moha csak a kezdet kezdetén volt valamennyire ellenfele a cod-nak, azóta szerintem rakat szar, lehet persze bízni benne hogy jó lesz, de erre alapozni... (gépigényérõl nem is beszélve, mert amíg mw2 az én régi sima p4-esemen is kiválóan tép, addig a legutóbbi moha olyan gusztustalanul tépte szét a száját, hogy rossz volt nézni.
a bc meg nem tudom hogy jön ide. annyira más a két játék, hogy szerintem egyáltalán nem konkurenciái egymásnak.
én például vagy ötször estem neki valamelyik battlefieldnek, és egyszerûen se megszokni, se megszeretni nem tudtam, és ráadásul nem hiszem hogy egyedül lennék ezzel.
nekem tehát akkor sem alternatíva a battlef., ha üvölteni kezdek a cod-tól.
szerintem.
kérdés, ez elég lesz e egy új játék ellen??!!
Xbox Live: Lunatic HUN
mi a helyzet az iw nettel? bocs ha én olvastam félre csak a mondat végét nem értem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MJ rulz Pink Team The Only One
vegyünk példát a cod6-ról.
mindenki a megváltót várta, és közel sem jó a multi, sõtt ahhogy hallom a panaszokat egyre rosszabb
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
mert könnyen elbaszhatját.
sokszor nagyobb a füstje a játékoknak.
sok faxa tréler meg képek, azt utána meg egy rakás bug az egész.
télleg ígéretes az új medál, de eddig az Airborne ami singliben felmutatott valamit, viszont multiban már sok-sok éve a lista végén kullog. már már nem is emlékezni rá!
Van mit behozniuk.
3-4-en sikerült beragadnunk két klán közé a scrapyardon. Én is szeretem a pályát, ismerem is, de ami akkor ott volt.
Mindkét klán akimbo: uzi, g18, p90 stb.. 14 ember fel-alá rohangál a pályán és késel vagy épp lõ.
A tutsi-hutu lázadás ehhez képes Afrika szívében egy óvoda játszótere volt!
Osztották egymást golyókkal és verbálisan is.
Elindultam egy irányba akkor hátulról szúrtak le, ha sikerült belefutnom, akkor szembõl a scar sem tudta megállítani.
Nagyon bénán éreztem magam.
A következõ pályán (és ez most szóljon azoknak, akik sírós, béna hülye gyerekeknek akarnak beállítani minket) Karachin elõszedtem az akimbo p90-et. Ennyi volt a játék: fut-fut-fut-lõ-fut-fut-késel-fut-lõ-fut-ugrik-lõ-fut-késel-fut-fut-fut-lõ-ugrik-meghal. Így elsõre.
Következõ kör: predator-care p.-fut-fut-lõ-fut-lõ és a többi.
5 kill streak és kiérdemeltem a a cheater és hacker nick neveket!<#taps>#taps>
Írd be a config.cfg fájlba a következõ sort:
set cg_drawfps \"1\"
Hol találom a config.cfg-t?? köszi
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Igazából nem olvastam vissza túl sok hsz -t, de csatlakozom azokhoz akik megszenvedik ezt az új javítást a játékban.
Nagyon szeretem a játékot, minden epizód eredetiben van meg, tegnap azért elgondolkodtam megérte e azt a 12e vidám magyar forintot.....
Szerintem - és ez szigorúan magánvélemény - ha a kiadó/fejlesztõ/IWNet nem tesz meg bizonyos lépéseket 30 napon belül, hosszú távon gondban lesznek. Amíg tart nekik a nem tudom "hányszázmillió" dollárocskából addig úgysem tesznek semmit. A pánik akkor fog kezdõdni amikor megkapják a BC2 elsõ eladási statisztikáit, na akkor biztos kapunk valami nagyjavítást. A végsõ csapást viszont ez év végén az új MOHA fogja megadni....
Na csak ennyit reggeli vitaindítónak....balesetmentes napot mindenkinek....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
És pc-n minek kell rá várni 30 napot?Gondolják aki eddig pc-n nyomta az hirtelen felindulásból vesz egy konzolt is hogy a csodás DLC-hez mihamarabb hozzájuthasson?
Sose gondoltam volna hogy ilyet írok,de az EA lehet a megmentõ sokaknak.Egyrészt ha a BC2 jó lesz,másrészt ha az új Medal-hoz "lesz képük" a CoD szériából elég ötletet lenyúlni (és most nem az IWNet-re gondoltam...),akkor azzal egy játékmenetében is CoD stílusú háborús fps-t küldhetnek ki az õsszel.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
+ 30 napra rá kapja meg a PC-s társadalom...
Xbox Live: Lunatic HUN
szívbeteg...
(ezt minek kellett törölni áruld már el...)
MJ rulz Pink Team The Only One
In config_mp.cfg
change
seta r_gpuSync2 "1"
to
seta r_gpuSync2 "0"
seta r_gpuSync2 "1" was added in 1.0.177
még nem próbáltam, de hivatalos fórumon találtam
Most is nagyon furcsát produkált scrapyardon. Olyan érzése volt mindenkinek, mintha ragasztóba lettünk volna mártva. Lassan tudtunk mozogni, célozni... Nem lagolt, csak egyszerûen borzalmas volt.
De amit az utóbbi két hétben kb produkált a játék az valami botrányos.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Kijött a 175, és aztán rá a 177. ez a két frissítés nem ér semmit, csak rosszabodott a helyzet
Most már állandó jelenség lesz, hogy a care package-ben néha semmi sem jön?
a gép ujra lett inditva ...már vért izzadtam havernál, kezdtem azzal rémisztgetni, hogy xp uninstall lesz a vége, már revo uninstallerrel is legyilkoltam a rendszert, és közben sikerült rátalálnom erre a féregre...
rafináltan a reg kulcsoknál Valve mappában volt a steam. Csak azt hittem hogy a hl vagy valaminek a kulcsa....és ezért nem is gondoltam volna, mert a valve felett a listán már 1 steam mappát kitöröltem csak ez 2 helyre ette be magát. 😄
úgy bukott ki a dolog, hogy megkérdeztem havert hogy van a gépen Valve játék?
és a válasz: Nem...nincs.
nemrég havernál volt ien...kijött valami "error 1347" vagy mi.
nah ez azért volt, mert kilötte magát az e meghajtója, és ott volt a steam.
de se uninstall se install-t nem lehetett csinálni.
fentvolt, de mégse.
és ekkor kell a regeditben kitörölni a VALVE regkulcsot szõröstül bõröstül.
hanem más windows ablakhoz is.
ennyit a p*r*sztokról, örüljetek neki.
Fekete István próbáld meg te is másik partícióra telepíteni.
#14228:neked is köszi
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
ma délelõtt faterom játszott és amikor hazaértem ablakban futott a játék
aztán kiléptem,elindítottam megint ablakban aztán újraindítottam a gépet szintén ugyanez
valami ötlet?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nagyon meg bántam hogy meg vettem csak a szopás van vele ahoz képest hogy a bevételek a csillagos eget verték állítólag a nettes része kurva gáz már :SSSSSSSS
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.