Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CharrDen
WTF? Most mentem volna TDMre, berak Rustra, erre látom hogy valami modos szerver, mindenki interventionnal és hatalmas ugrás, egyszercsak megunom kilépek erre 70es lettem (31rõl). Ez mi már? Remélem nem bannolnak emiatt...

Antal99
és ha ez így van -nem vitatom- akkor ezt miért nem mutatja a fegyver
tulajdonságainál,a csíkoknál?

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

armageddon666
fejes...

@

Bugi Misi
HC-n de simán nem ölsz vele 1 lövéssel😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Mert a legtöbb host egy rohadt buzi csaló, és az Isten igy baxa le!!
<#kacsint>

CharrDen
Sziasztok! Miért van az, hogy ha a host kilép, és átrakja másnak a szervert, akkor nem képes visszacsatlakozni? "Awaiting connection" és számol... Semmi se történik. Csomószor van még "Unable to connect to the host" és hasonló problémák. A netem maga nagyon jó, gyors, soha nincs semmi baj vele, nem értem miért van ez.

Rage47
én is így játszom vele😊
atinq
Fal pro pályákon tökéletes pontos gyors. 1 lövés 1 kill.

No.

böröczk
Lopikulat, fal a falon is atlo😄

Kumiho #2179

Fabio Capello
A FAL alapvetõen gyenge fegyver, ha nem közelrõl lõsz (Sõt, még akkor is lehet...), akkor minimum két lövés kell.

Azt hiszem félreértettél, én úgy értettem, hogy távolabbra pontosabb lesz a fegyver (aka. a fegyver jellemzõinél jelentõsen megugrik a range szintje)

armageddon666
1-2 fegyvernél. Pl. FAL 2 hitbõl öl Holoval.

@

Fabio Capello
pontosan ennyiben.

Amúgy a holo sight elvileg nagyobb range-re teszi hatékonyabbá a fegyveredet.

Antal99
jó kérdés én sem vágom

CharrDen
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: miben különbözik a Red dot és a Holographic sight? Nekem csak annyi tûnt fel, hogy másképp néz ki.

Tud valaki megoldást arra hogy mióta elkezdtem a prestige mod-ot azóta nem látszanak a costum classes alatt a kreált castotk, elérhetõék csak nem látszanak ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

böröczk
<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>
úgy értettem, amíg hetvenes nem leszek ismét..

Kumiho #2179

AkAfinucsi
de ez nem gl volt és nem is rpg 😊

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Fabio Capello
" így csak ritkán használom"

A fene se hiszi ezt el neked <#idiota>

böröczk
-.-"

én amúgy szeretek rpgzni poénból, meg minden, de ugyanakkor tudom, hogy idegessítõ, így csak ritkán használom, ellenfél függõ persze, ha gleznek, akkor azonnal elõ, legyen az sd, rettentõen rühellem sdn a kezdõt glezõket, abban semmi játék és skill nincs, pusztuljon az összes : D

Kumiho #2179

FSpofon
that the skill motherfucker

not

Arab money

AkAfinucsi
spawn trap <333 😄

Bugi Misi
csak szerencse kérdése😊

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

AkAfinucsi

uikka
jó lenne ha a configba lehetne bindelni a consolet
láttam magyar szervert 😄

uikka
http://www.youtube.com/watch?v=Det0RJuT6uM&feature=related
itt van nézzétek meg
én nem használom
becsületesen meg akarom szerezni a TN-t
<#nyes>

uikka
úgy lehetséges ez a hamar atom, hogy van olyan kód, hogy beírsz egy olyan kódot a configba és minden care package-ban atom van

AkAfinucsi
Hmmmm 😊

Antal99
csávó tdm -egy csapatban voltunk-
statja:21-3-5 megnyertük a meccset

pici probléma,hogy atomot robbantott
(hogy a fenébe?)

Fabio Capello
sehogy. Van rá program, de ha unlockolod, akkor VAC-bant kapsz, mivel tilos.

uikka
csak annyi h
hogy tudok consolet nyitni?
csak annyira h connect és IP
nem csalásra

Van egy elég szép óriási problémám. A lényeg az hogy sikerült mindenféle configolással az acc-om és 1-es szintû lettem újra, mindent elvesztettem mintha újrakezdtem volna az egészet. Valaki tud valami progit hogy hogyan csinálaljam vissza az egész accom, vagy valami lvl hack vagy mind1 csak bírjak ezen változtatni. Elõre is köszi. az mw2 cu-vel sikerült eltolni az egészet amúgy.
MW3, akit érdekel:

Nekem egy konig cmp router10-em van ezen hogy kellene beállítani a type opent-?
Nem pc-n nyomom nyomnám
AkAfinucsi
Nem konzolon játszol véletlen?

Kihúztam a kábelt a routerbõl és atraktam a gépembe úgy megy,de ha a routerrel van összekötve akkor nem.És sajnos ritkán nincs használva a router mert két gép megy rólla,Hogyan állíthatnám be a routert,hogy menejn a multi?
Hiába nem kapcsolódik.A routert kellene beállítani csak nem tudom sajnos hogyan kell.
atinq
Vagy esetleg a tûzfalad nem engedi. Rakd be a kivétek közé a multit.

No.

Valszeg a routerrel van a gond soho routerem van,hogyan állíthatom be,hogy tudjak multizni?
Antal99
EGY IDEIG,azt minden vissza alapba.
nem lehet választani bedob egy pályát azt annyi!!!

Ha a stimulust is megveszem akkor viszont ott lesz az opció a fõmenüben hogy játszhassak az új pályákkal nem?
Így láttam egy videón, és akkor el is tûnne a download content részés új opció lesz a ahelyén.
armageddon666
Vagy átmész a wareztopicba és megtudakolod hogy tudnál szervereken játszani 😄

@

armageddon666
Csak játszol, és egyszercsak bedob olyan mapra asszem.

@

Ezt nem értem sajnos nem vagyok jártas a ebben.Egyébként lehet nem is fogok tudni multizni kár lenne.
Hello, megvettem a Resurrgence map packet, csak azt, gondolván hogy tudok majd csak azzal az 5 pályával játsszani, de nem talûlok olyan lehetõséget, hogy online játsszak vele. A fõmenüben szerepel tövábbra is download content, de külön nem tudok játszani vele. Start server esetén tudom futtatni a pályákat de csak én vagyok rajta.
Meg kell vennem az elõzõ map packot is hogy tudjak külön játsszani vagy mi itt a helyzet?
Feltételezem más is járt már ebben a cipõben.
A resuregence pályákat jobbbnak találtam nem akrtam 2-t venni.
A válaszokat köszönöm elõre is.

THX
Rage47
aham
ha nem strict-et jelez a NAT-nál
Akkor egyszer majd csak kapcsolódik?
Rage47
nem baj, de nem árt ha megvan, úgy talán könnyebben talál játékosokat
IW net elég szar, nehezen talál játékost, fõleg ha egyedül vagy.
Ma megvettem a modern warfare 2-õt.Betettem az egyes discet-majd telepítettem rólla a steam-et.Azon keresztül felraktam a játékot és indítottam.A single ment is de a multi nem,csak azt írta connecting IW Net de nem kapcsolódott hozzá.Hogyan tudnék játszin a a multival?A DLC-k nincsenek meg ez lehet baj pl?
atinq
Szép napot mindenkinek. Megemlíteném hogy a DLC-k a mai nap akciósak a Steam-en.

No.