24218
Modern Warfare 2
  • armageddon666
    Haha, közhiedelemmel ellentétben nem az EA a leggecibb cég :) Hanem az Activision. (vagyis nem kapsz új serialt)
  • csupacsaki
    Na annak nem örülnék...Battlafield Bad Company is meghülyült a napokban, nem tudtam bejelentkezni, azt hidtem ellopták az accountomat. Ma beszéltem az EA supporttal és adtak új serialt mind az alap, mind pedig a vietnámhoz is. Jó lenne ha legalább egy új serialt kapnék...
  • armageddon666
    Készülj fel rá, hogy már csaltak vele, úgyhogy banolva lesz.
  • FSpofon
    itt van leírva hogy mit kell elküldened hogy bebizonyítsd hogy tied volt a játék: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2347-QDFN-4366
    a jobb oldali képre kattintva tudsz írni belépés után
  • csupacsaki
    Tudnál egy linket mutatni arra, hogy hova kell eljutnom?
  • csupacsaki
    most itt járok: https://support.steampowered.com/kb_cat.php?id=5
  • csupacsaki
    rájöttem...sajna :(
  • FSpofon
    email nem jó
  • csupacsaki
    [email protected] címre küldem levelet
  • FSpofon
    hol irtál levelet? support.steampowered.com oldalon ha regisztrálsz és ott írsz akkor pár napon belül szoktak válaszolni.
  • csupacsaki
    Sziasztok!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni. Néhány hónapja ellopták a steam accountomat. Csak a MW2-volt regisztrálva rá. Van vkinek vmi ötlete, hogy hogyan tudnám visszaszerezni, vagy esetleg egy újat kapni? Már írtam levelet a valve-nak, de semmi válasz.
    Előre is köszönöm!
  • gömbgiliszta
    ok, tizedjére is leírtad ugyanazt, utálod az mw2-t, viszlát.
  • newszepiking
    amit leírtál, az semmi mást nem jelent, minthogy az mw2 nem igazán hardcore játékosoknak készült.
    és ez alapján a játéknak nem az sd a fő része.
    az pedig, hogy a "legtöbb ökör géppisztollyal,végtelen sprinttel és az 5méteres késelés lehetőséggel rohangál" ugyanez miatt van. ha te hardcore játékos vagy felbaszod az agyad ezen, én meg megvonom a vállam, és konstatálom, hogy rohangál a hülyegyerek, és valamivel nehezebb lelőni.
    ráadásul dominationban pl. nem is olyan zavaró ez.
  • Skynet
    Mw1: 1-2 norecoil fegyver,mérföldekkel jobb hitreg, a legidegelőbb perkek a last stand és a martyrdomnál kimerültek.
    Mw2: Szinte egytől egyig norecoil fegyverek,csak látszatra rántanak, számtalan gl lehetőség, ritkagyenge hitreg (elég megnézni a "pro" csipavideókat neten ahol ilyen félméterrel mellé fölé lőve is számtalanszor headshoot), perkek kitömve ovodásokat segítő lehetőségekkel.
    Mw2 jól balanszolva? Egy frászt, a legtöbb ökör géppisztollyal,végtelen sprinttel és az 5méteres késelés lehetőséggel rohangál, nem véletlenül.
    A játék fő része a SD pedig gyakorlatilag mára teljesen halott.
    Nincs semmi elfogultság,az MW1hez még kellett némi tudás és taktika SD módban az MW2-ben a perkek és az autistákat segítő lehetőségek kiütik a normal játék esélyét.
  • newszepiking
    hát a Treyarch nekem sem a szívem csücske....
    bár a waw-ot fel akarom rakni most egy kis zombihentelés ürügyén, amikor annak idején megnéztem, az valahogy kimaradt. (és zombifan vagyok :))

egyetértek Veled a perkek és killstreakek ügyében is mw2-nél.
    úgy gondolom, ezekkel együtt is meglehetősen kiegyensúlyozott a játék, nem nagyon van olyan összeállítása a lehetőségeknek, ami túl nagy különbségeket okozna játékosok között.
  • armageddon666
    Black Ops-t én csak másodkézi tapasztalatok alapján ismerem, és azok alapján nem tetszik. Szóval szerintem a killstreakek nagyon gázok benne, a fegyverek egy részéért sem vagyok oda. No meg Treyarch... elfogultság, ez van :)

MW2-ben azóta már van Barebones játékmód, ki lett sírva, mégsem használják az emberek. Nekem bejöttek a killstreakek. Jó érzés egy abszolút vesztesnek tűnő meccset megfordítani velük, meg csak simán gyűjtögetni is :D Szerintem +1 taktikai elem, és abszolút nem túl erősek. Legalábbis haverommal elég gyorsan ki szoktuk szedni őket :)
  • szabii98
    UO egy ISTEN! A legeslegjobb COD! Az kell nekünk! UO2-t akar a nép. CODot nem MW-t -.- :/
    Igaz nekem bejön az MW téma is...a kutyákat nembírtam a multiban egyedül...De az a feeling, ami az UOban volt...visszahozhatatlan...éjszakai bázisozások :$ hmmm mindjárt fel is teszem :D
  • FSpofon
    cod4-ban akkor is találhattál fosperk fosstreak mentes servereket, ha nem pro voltál és nem csak waroztál, egy csomó rendesen beállított server volt (van is gondolom).
    konzolon persze az is konzolos szar volt már :D
    mw2ben ugye esélytelen, minden alap (ennek van előnye is mondjuk) és minden idők legelfajultabb killstreakjei vannak. blackopsban meg unranked serveren ki lehet szedni a szarságokat, de azon meg senki se játszik csak úgy. de abban legalább egy kicsit visszavettek, az alap gameplay egy lépés volt a jobb irányba, nem is értem miért szólhatják le annyian.

a single meg személy szerint az mw2-ben jött be legjobban élményileg, legjobb story viszont blackopsban volt (bár ezt csak azok értékelték így akik néztek lost/heroes féle sorozatokat anno :) ) de ezekkel egy élet alatt 3x játszik az ember legfeljebb, multiplayerrel meg naponta többet mint egy végigjátszás. már ha lenne olyan.
  • armageddon666
    Majd talán egy Battlefield 3-ra beruházok :) Mindig is akartam BF-ezni, de a Bad Company nem túlzottan jött be.
  • armageddon666
    Sosem értettem miért van a MW1 agyondicsérve multi terén. Már az is tele volt fos perkekkel, meg fejlődési rendszerrel. Persze, jó dolog látni hogy "Double Kill +200 XP" meg "Level Up! Master Sergeant Shooter Sergeant Person", csak eltévesztették a játék kategóriáját. Ehhez képest a szerverek hiányán túl miben szarabb a MW2? Kicsi elfogultságot érzek.

MW2-t megvettem, mert tetszett az 1 meg a 2 is. Hármat már nem fogom, mert pofátlanság, hogy zéró support jár érte. Ellenben a single-player tagadhatatlanul jó. Bár inkább az interaktív film / railshooter kategóriába esik.

(meg már a CoD2 is szar volt multiban, de mindegy. :D UO-t istenítették mindig, azt nem próbáltam.)
  • koocos
    Apaa, kezdőődik...
  • FSpofon
    egy kiadós pofont kéne annak adni aki így látja
    idegesítően beteg emberek vannak
  • armageddon666
    MW1 = Cool campaign
    MW2 = Awesome campaign, fun multi
    BO = Treyarch shit, no one cares
    MW3 = Epic closure of MW trilogy!!!!

:)
  • sittes79
    MW1 = Awesome Game, Medium Money, Some Kiddys

MW2 = Awesome Cash, Bad Game, More Kiddys

Black Ops = Bill Gates Money, Worst Game, Most Kiddys

MW3 = Money Money Money, Worst Game, More than Most Kiddys
  • gömbgiliszta
    csak ha használod a fegyvered
  • Zsolt998
    Már rég óta kiváncsi vagyok erre: Ha használom a cool blooded perket de nem hangtompítós a fegyverem, akkor is látszol az ellenfél UAV-Ján?
  • AkAfinucsi
    (konzolon tökéletesen működik )
  • Brolly28
    először nekem is nagyon lassa csatlakozik... miután egyszer behív vhova és onnan át akarok menni máshova akkor már gyorsabban talál új játékot
  • armageddon666
    Ez a hátránya a hostrendszernek, nem az adminok hiánya :)
  • Antal99
    22021 játékost van most
  • SubZero911
    Mi a tököm van ezzel az MW2-vel?

Senki nem játszik már vele, alig tudok csatlakozni....
  • Antal99
    minden ami "zöld" megmarad.
  • bauer15
    Hello annyi lenne a kérdésem hogy a prestige-s challengek megmaradnak vagy lenullázódnak ha uj prestige-be lépek? gonndolok itt a fegyverekre meg a többi zőldre.
  • Brolly28
    ezen a zenén behaltam :D

• Brolly28
    hát én a gl-től a fejem a falba vágom... lövöm a gyereket meghal de még halála előtt képes volt ellőni azt a sz*rt és engem is visz magával

| #23427- hasonlófelállás csak Sleight of Hand és silenced AA-12
  • YMan
    "gl az egyik legjobb taktika a játékba mármint a leghatékonyabb"
    hát nekem pl. az jött be, amikor

Marathon
    lightweight
    commando volt perknek beállíŧva, másodlagos fegyvernek pisztoly késsel, elsődlegesnek valami könnyű, mondjuk p90 akimbó és az egész játékban rohangáltam, és vágtam le az embereket, annyi killem sose volt mint akkor ha ezt toltam.
  • Frank99
    minden esetben kéri, 1 percen belül küldenek egy emailt egy kóddal, azt kell beírni.....

a gyerek gépére feltettem az én accomat hogy tudjon játszani a játékaimmal, és megkérdezte az induláskor, hogy új gépen van az accom, mi a jelszó? Egy időben 2 géppel nem lehet fenn lenni egy accal.

a beállítások alatt lévő mail-re küldi a jelszót.

Értelmes védelem, a lopott accot, és/vagy password-cserét lehet vele védeni, nincs ezzel baj.....
  • Antal99
    bocs segíteni nem tudok,de engem is érdekel,hogy ilyenkor mi van?
  • kozako
    amit az előbb írtam az nemjó.aztírja a steam hogy új számítógépről jelentkeztem be és hogy menjek fel az e-mailemre hogy szerezek egy kódot...ezt ellehetne kerülni????????mer nincs meg az a rohadt e-mail
  • kozako
    hellósztok.azlenne a gondom hogy újraraktam a gépemet,feltenném a játékot,elindítom a steamet és mikor bejelentkeznék akkor kéri a kódot amit e-mailre küldtek el.az a gond hogy már nincs meg az az e-mailem :/ asszem törölte a citromail.és hogy mostmár nemtudom felrakni a játékot :S valami segítséget ha kaphatnék...