Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Owen Hill at 03:40pm June 14 2011 Comments 72
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
úgyhogy most nem tudom mi van?
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
1.2.193
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
No.
No.
<#kacsint>#kacsint>
No.
@
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
No.
Szeretnék egy kérdést feltenni, miszerint hogy, ha veszek valakitõl egy steamstore-es MW2-õt ami már bevan regisztrálve egy accountra, de tiszta, NEM BANNOLT és nincs regelve se cb-re se esl-re akkor én ezt áthozhatom egy új másik accountra, vagy az illetõ accountját kell használnom, vagy bármilyen módon én tudnám ezt használni?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
de azért minden nem veszik el
marad:emblémák jelvények,"fegyverenkénti összesített találat" stb
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Elõre is köszönöm a választ.
pont a napokban fordult elõ, hogy a gyerek kérte egyik régebbi játékomat, és az õ gépén logoltam be -neki másik net-szolgáltatója van, és a steam kért egy email-es visszaigazolást, hogy valóban én vagyok-e.
megkapta az email-ben jött kódot, azóta játszik a régi játékommal, a Õ gépén másik szolgáltatónál......
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Steam-es játékot annyi gépre rakom fel amennyire akarom, de csak az adott steam acc-hoz tartozó (amivel felraktam) felhasználónévvel és jelszóval tudok játszani vele mindig csak egyetlen gépen.
ugye?
acr-re rakjál fmj-t, mert az ironsightja jó. igazából amit akarsz, de silencert nem ajánlom.
help
No.
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
#23254:
legjobb sniper: intervention <33,barrett<33
többi pedig tökmind1 ,mert úgyis 2 hitel minden sajnos
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
ARbõl örök kedvenc az ACR, SCAR.
Light Machine Gun: AUG + grip ha jól emlékszem
Sub Machine Gun: UMP45 silencerrel
Launcher: Javelin? Láttam rpg is jópofa, de azzal nem lehet bemérni a repülõket ami elég szívás.
Amúgy az AC130-at mivel lehet leszedni? Mivel a Launcherek nem mérik be.
AR-bõl ACR-nek kb nincs szórása. SCAR-H extended magsal jó még. kivéve közelre, mert ahhoz lassú. Messzire viszont pontos, jó a sight, és erõs. Kicsit kompromisszumosabb a TAR, gyorsabban lõ, viszont jobban szór. De nem kell rá extended mags, alapból 30 töltényes.
Egyébként alapvetõen nincs legjobb fegyver. Meg lehet tanulni minddel játszani.
Volt mikor azzal szórakoztunk haverral, hogy a legidiótább összeállítással rohangáltunk. És durván gyilkoltunk 😄
F2000, hardline, scrambler amik megmaradtak belõle 😄
@
ACR stopping powerrel - darál mint a marha, pontos, alig rúg vissza, de relatíve gyenge.(assault)
Tar-21 - nagyon darál, nem olyan pontos mint ACR, nagyobbat ránt, de hangtompítóval is erõsebb mint az, most kezdek beleszeretni.(assault)
géppuskák közül nekem egyértelmûen RPD-grippel. pontos, nem is nagyon rúg vissza, nagy tár stb.
sniperek közül talán a Barret 50.cal. bár iszonyat különbséget nem érzek, én ezt szeretem.
@