Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Antal99
ezzel a hírrel frissített

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Antal99
Call of Duty: Elite gets 2 million sign-ups. Activision say “More would be even better”
Owen Hill at 03:40pm June 14 2011 Comments 72

Antal99
szerintem nekem is az volt,de mégis updat-elt

úgyhogy most nem tudom mi van?

gömbgiliszta
nekem 1.2.208 a verziószám már baromi rég óta...

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Antal99
sztm. verzió frissítés volt,nem tudjátok mik az újdonságok?

1.2.193

Igen így van. Fõleg akkor van sok, mikor vége a sulinak és hétvégén. Jön a nyár tele lesznek a szerverek a sok kis vérpistivel.

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

atinq
Maga a játék jó sõt..... Akkor van gond ha sok hackerrel futsz össze. Szerencsére nem olyan sokszor fordul elõ. Észrevételem szerint vannak bizonyos idõszakok amikor sok van és vannak amikor szinte egy sincs. Ez miért van azt nem tudom.

No.

Igen. Gyerünk menjünk Mariozni.

Antal99
ha olyan szar akkor mit keresünk itt?

atinq
Az én problémám még nem oldódott meg azzal hogy szidod a hackereket. én is utálom õket.

No.

Igazad van.

Minden 5-t ember szaros hacker, játszhatalan lassan a multi, de a BO...is soha többé eredetit, csak warezt....szarok rájuk egy nagyon...noob köcsög banda...

soo277
Eladhatatlan<#idiota>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

atinq
Nem használok ilyeneket és nem a multiról van szó. Egyébként ha ilyen a cheat akkor nem valószínû hogy használnám mert játszhatatlan így a játék. az az érdekes hogy a special modban 1-2 pálya ilyen csak.

No.

Kapcsold ki a cheatet, meg a texturemode-ot!!
<#kacsint>

atinq
atinq
[url=]Ez lenne a kép megint lemaradt.😊

No.

atinq
Segítsen valaki. Az miért van hogy single playerben így tölt be néhány mappot? Már mindent megpróbáltam direktX frissítést stb.[/url][/img]

No.

lolSL
ingyen se kéne!

Van egy eladó MW2 accountom érdeklõdni PÜ.

newszepiking
vazz, a szemem majd kifolyik, de nem találom.
segítsz?

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

armageddon666
Ez a visszaigazoló mail egy új dolog. Steam beállításoknál Steam Guard néven szerepel, ha akarod ki is kapcsolhatod.

@

newszepiking
Frank, azt nem tudod hogy ha váltogatjátok a gépeket, akkor mindig megy ez a kód-irogatás, vagy csak egyszer kell eljátszani?

Martinez01
köszi😊

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

atinq
Az illetõ accountját kell használnod. Nem teheted át másik accra. Csak akkor vedd meg ha tuti. Könnyen átverhetnek vele.

No.

Martinez01
Üdv!
Szeretnék egy kérdést feltenni, miszerint hogy, ha veszek valakitõl egy steamstore-es MW2-õt ami már bevan regisztrálve egy accountra, de tiszta, NEM BANNOLT és nincs regelve se cb-re se esl-re akkor én ezt áthozhatom egy új másik accountra, vagy az illetõ accountját kell használnom, vagy bármilyen módon én tudnám ezt használni?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Bugi Misi
TMP 1 rakat kaki

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Ha spawnolóson játszol és nemérdekell, hogy látnak akkor stopping power és szinte bármien fegyóval mehetsz hangtompító nélkül sleight hand pro-val télleg bármivel. Ha nem szeretnéd, hogy lássanak akkor cold blood ninja pro a perk 1 meg mind1 az UMP45 hangtompítóval messze a legerõsebb 3 lövés egy ember a szórás elenyészõ a tûzgyorsaság laza 30 töltény a tárban a nozoom megfelelõ. Persze utóbbival ha szembejönnek közelröl valami ütõssel akkor könnyen lehet megszívod. A secondarikbol a machine gunok mind rohadt ütõsek a raffica olyat lõ mint 1 m16 a pp2000 meg a tmp olyan mint az ACR csak nagyobbat lõ jobb a nozoom és kevesebb lõszer a tárban, a G18 meg ... A shotik méretük és tûzerõ miatt is main fegyóként kéne sztem szerepelnie. Ha valaki megtanul jól lõni spassal akkor egyedül nincs senki aki letudná szedni még közepes távolságon sem. A többi nagyjábol egyforma ameddig ellõ odáig isten utána meg sz*rt se ér az AA-12-t a legkönnyebb kezelni me ha elsõre nem talál kit érdekell 1 sec alatt lõssz még 5-öt.
Antal99
igen

de azért minden nem veszik el
marad:emblémák jelvények,"fegyverenkénti összesített találat" stb

Köszi
Frank99
igen.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
megkapta a banánt.

Az lenne a kérdésem,hogy ha átlépek Prestige 2be,akkor újra elveszik mindenem? Tehát pl a fegyverek és kiegészítõi elvesznek?

Elõre is köszönöm a választ.
newszepiking
köszi!

Frank99
felrakhatod, de egyidõben nem tudsz vele játszani.

pont a napokban fordult elõ, hogy a gyerek kérte egyik régebbi játékomat, és az õ gépén logoltam be -neki másik net-szolgáltatója van, és a steam kért egy email-es visszaigazolást, hogy valóban én vagyok-e.

megkapta az email-ben jött kódot, azóta játszik a régi játékommal, a Õ gépén másik szolgáltatónál......

newszepiking
kérdésem a következõ:
Steam-es játékot annyi gépre rakom fel amennyire akarom, de csak az adott steam acc-hoz tartozó (amivel felraktam) felhasználónévvel és jelszóval tudok játszani vele mindig csak egyetlen gépen.

ugye?

Drephis
secondary: akimbo vagy egykezes raffica, akimbo magnum, spas(kedvenc, legjobb shoti)
acr-re rakjál fmj-t, mert az ironsightja jó. igazából amit akarsz, de silencert nem ajánlom.

help

AkAfinucsi
AUG-ra grip-et rakják és annyi!

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

atinq
Nincs olyan hogy jó. Pályától és modtól is függ mi a legjobb sõt játékostól is. Voltam olyan pályán ahol G18-al nyomult az ellen mindenki szidta. Én meg AA-12-vel szépen szedegettem lefelé. Persze ahoz az kellett hogy ne legyen messzire tõlem.

No.

CharrDen
És mi a jó secondary fegyver? Általába akimbo g18at vagy aa12 shotgunt szoktam látni. Amúgy az ACR-re holographic az jó, vagy inkább valami más? És az AUGra mit érdemes tenni?

AkAfinucsi
3kell belé stingerbõl (rendes mod-okon),snd pedig 2!

AkAfinucsi
Áhhh amúgy nem nagy cucc csak poén mikor a fél pályát átlövöd vele, az a baj vele ,hogy nem 1-hiteli úgy lenne az érdekes 😄

#23254:
legjobb sniper: intervention <33,barrett<33
többi pedig tökmind1 ,mert úgyis 2 hitel minden sajnos

Fabio Capello
stinger beméri, de vagy 5-6 lövés kell neki annyit térít.

CharrDen
Sniperekbõl az utolsó az milyen? Régebben nagyon szerettem, néha ACOG-al rohangáltam vele (régen ps3on).

ARbõl örök kedvenc az ACR, SCAR.

Light Machine Gun: AUG + grip ha jól emlékszem

Sub Machine Gun: UMP45 silencerrel

Launcher: Javelin? Láttam rpg is jópofa, de azzal nem lehet bemérni a repülõket ami elég szívás.

Amúgy az AC130-at mivel lehet leszedni? Mivel a Launcherek nem mérik be.

armageddon666
Legjobb sniper? EBR. Hangtompítóval. Csak mindig duplán lõj vele, mert két lövés kell az öléshez. Ha 1-hit-killezni akarsz meg qscope meg ilyenek akkor meg Barrett. Az Intervention csak az "érzés" miatt jó.

AR-bõl ACR-nek kb nincs szórása. SCAR-H extended magsal jó még. kivéve közelre, mert ahhoz lassú. Messzire viszont pontos, jó a sight, és erõs. Kicsit kompromisszumosabb a TAR, gyorsabban lõ, viszont jobban szór. De nem kell rá extended mags, alapból 30 töltényes.

Egyébként alapvetõen nincs legjobb fegyver. Meg lehet tanulni minddel játszani.

Volt mikor azzal szórakoztunk haverral, hogy a legidiótább összeállítással rohangáltunk. És durván gyilkoltunk 😄

F2000, hardline, scrambler amik megmaradtak belõle 😄

@

newszepiking
az én kedvenceim a következõk:

ACR stopping powerrel - darál mint a marha, pontos, alig rúg vissza, de relatíve gyenge.(assault)
Tar-21 - nagyon darál, nem olyan pontos mint ACR, nagyobbat ránt, de hangtompítóval is erõsebb mint az, most kezdek beleszeretni.(assault)

géppuskák közül nekem egyértelmûen RPD-grippel. pontos, nem is nagyon rúg vissza, nagy tár stb.

sniperek közül talán a Barret 50.cal. bár iszonyat különbséget nem érzek, én ezt szeretem.

CharrDen
Ez esetben elmondanád kérlek hogy mi a legjobb sniper, assault rifle stb? Mert látom hogy mindenki mással megy, sokszor olyannal is ami a "csíkok" szerint szar.

armageddon666
Hát én kipróbáltam ezt a long range fal masterkeyt, de nem vettem észre hogy olyan jó lenne. Lehet a steady aim negálja a bugot :\

@

armageddon666
Azok a statcsíkok dísznek vannak, nem takarják a valóságot a legkisebb mértékben sem.

@

AkAfinucsi

Ha már a FAL-nál tartunk 😊