24218
Modern Warfare 2
  • Brolly28
    kösz...
    meglepődtem akkor megláttam hogy maxos szintű lettem, össze vissza volt gányolva a pálya...és a szép az hogy eredeti játék de vki még is meg hackeli:D

• Antal99
    felül

"MW2 Config Utility leírás, hogy mit csinálj, ha gond van pl. hacked szintlépés...."

ebben valahogy vissza lehet állítani
  • LordLoss
    "Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz"
    A.H.= Adolf Hitler?
  • Brolly28
    vki megtudná mondani hogy hogy lehet a map-ot eredeti állapotába visszaállítani
    már jó ideje ilyen, és kezd idegesítő lenni
  • Brolly28
    akárhány "szerverre" felmegyek mindig találok gl-eseket...
    mindenki szidja a fajtájukat de nem hallgatnak a szép szóból

(én is gl.eztem de csak a challlenge erejéig, szittak is)
  • LordLoss
    nem a gl az egyik legjobb taktika a játékba mármint a leghatékonyabb én személy szerint ritkán csinálom
    de igen működik tehtá ha ellövöd a 2 gránátot ha találsz vehetsz fel hullától
  • gömbgiliszta
    GL-ezni ősi román szokás...
  • theshark
    Sziasztok !

Én azt szeretném kérdezni hogy a Scavenger perk GL-el nem működik (csak Thrumperrel) ?
  • LordLoss
    nekem ha sokat játszok jól megy de kkor tényleg sokat kell játszani ha kizökkenek akkor annyi
  • Szmájli
    Nekem se megy annyira :D vagyis élvezhetetlenné teszik a csalók a játékot. Ezérthagytam abba a 4 et online :D Akkor jó csak ha van admin a szerveren. Ami sokszor ritkaságszámba megy
  • gallhun
    Én is szarul játszom mégse csalok.
  • LordLoss
    a csítelés sajnos nem életkorhoz hanem gerinchez van kötve aki szarul játszik és próbálkozások helyett csítel
  • atinq
    Akkor én meg se szólalok.:)
  • Bugi Misi
    már én is xD
  • Antal99
    csítelnék én csak már öreg vagyok hozzá
  • Bugi Misi
    mivel a fiatalabb korosztály van többségben a multiban
  • Szmájli
    Jól veszem észre hogy főleg a fiatalabb generáció csítel multiplayer során? :D
  • Frank99
    valszín ott is csítelt a kis csíra.....
  • gallhun
    Le bannoltak a warezról? Mit csináltál?
  • lolSL
    a modern warfare 2 18 éven felülieknek való játék, majd gyere vissza ha elmúltál.
  • armageddon666
  • vipera97
    Nekem megvolt az alteriwnet és ahoz megvoltak a dlc-k csak onnan le bannoltak ha az eredetihez használnám akkor működne?
  • armageddon666
    Ha fizetsz érte :)
  • vipera97
    Most néztem steam-en hogy letölthető
  • LordLoss
    nem külön kell megvenni :D
    kb mint ha kétszer vennéd meg de szerintem a dlc-t nem vedd meg csak 5-6 új pálya van benne ráadásul abból 2 a cod 4-ben is benne van az activion elég kapzsi egy cég majd meglátod
  • vipera97
    Szeretném kérdezni ha megveszem a játékot akkor megkapom hozzá a dlc-ket is?
  • LordLoss
    " I downloaded this torrent a few days ago, and this morning received a "Notice of Claim of Copyright Infringement" from Comcast, presumably notified by the RIAA. Please take my advice and don't download this torrent."

Ennyit a ps3 torrentekről XD én inkább megvenném nehogy letiltsanak
  • LordLoss
    így már csábítóbb az egész :D de x boxot nem veszek mert nincs ozzá billentyűzet és én csak azzal tudok játszani sajnos de milyen jó lenn letöltöm géppel és játszok ps3-al talán veszek is egyet
  • armageddon666
    Konzolos játékot adod-veszed, megy a cserebere, ne 16k-rel számoljatok... Igazából ha ügyes meg szerencsés vagy, egy játékot megveszel, és azt úgy cserélgeted, hogy kijátszod mind a 10-t amit szeretnél :) (Mondjuk ez kb. annyira legális, mint a warez... csak még kevésbé ellenőrizhető)

Arról nem beszélve, hogy állítólag normális helyen véve nincs is 16k egy játék. Pláne ma már.

Továbbá már minden konzolra van warez... PS3-t talán még chippeltetni sem kell, hanem szoftveres megoldás van rá.

Ezeket szokták konzol vs pc vitában felhozni a konzolosok :) Illetve előző bekezdés biztos, haverom nem rég vett.
  • Szmájli
    xbox360 simán megoldható, sőt nemsoká lesz egy kütyü hozzá, amivel minden, de tényleg minden másolásvédelmet kitudnak kerülni, de a ps3-mal sincsenek már gondok ha jóltudom. persze ha nem 15e forint lenne egy játék, hanem csak monjduk 5e, akkor lehet 3x annyi ember venné meg őket és nem letöltené, és akkor ugyan ottlennének és mindenki örülne :D
  • LordLoss
    figyi azért ha 10 konzolos játékot veszel és 10 játék nem sok akkor az már egy gép ára csak akkor van értelme ha lehet hozzá letölteni meg ki lehet csippeltetni tehát x-box ps3 semmiképp
  • LordLoss
    ez a harmadik éve lenne a gépemnek akkor ez a beruházás 200k-mba került
    azóta kellet videókait vennem ami még 20k
    és most megint egy csomó mindent kéne mondom 100k környékén
  • Szmájli
    Engem ezért kecsegtet egy konzol. Ott nemkell törődni a fejlesztéssel, akkor ha az ember tisztességesen lecsengeti a 10-16e forintot. Amúgy lehet ott is az apróságokra költeni. De nem kell évente beruházni. Bár ez nemfeltétlen tartozik ide most :D
  • LordLoss
    mondjuk ez a gép újítás elég rossz egy dolog nekem is be kéne mer szerezni pár új cuccot hogy menjenek majd az új játékok pl: bf3 vagy mw3 de talán majd a diablo 3-ra sem lesz elég
    ahhoz hogy megint korszerű legyen kb 50k-t kéne költenem rá és ezt nem szívesen tenném bár ha igazán korszerű akarnék lenni akkor 105k lenne a vége az 50 k csak proci + alaplap
  • newszepiking
    nem is emlékszem, de optimalizálva van rendesen.
  • Szmájli
    hiányzik a cod4 hez képest hogy nemlehet finomhangolni a beálíltásokat. csak on-off opciókvannak... nah mind1 :)
  • newszepiking
    igen, gondoltam hogy futni fog, nekem P4 3Gh-el hasonlóan fut (pici árnyékkal :))
    az "ugrás" spec ops-nál van, na az diavetítés.
  • Szmájli
    Elindul :) 800x600 ban élvezhető, bár ami bánt hogy kikellett kapcsolnom az árnyékokat mert úgy eléggé akadt. Ezt leszámítva örülök hogy megy :)
  • Szmájli
    holnap kiderül :) már levan töltve próba erejéig :)
  • uikka
    remélem menni fog