Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
a chopper gunner éri meg v az AC-130?
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
Stopping power-rel hát mit ne mondjak, sokszor csak egy sorozat, asszem ezt a fegyvert is megkedveltem 😄
Csirkemell nélkül nincs élet!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
BC2-re gyûjtök de már nem mert a béta alapján egy kalap kakát sem ér!
Csalókkal úgy sem tudnak mit kezdeni, mert a VAC automata. Cheatet lehet reportolni, cheatert nem 😞 (valamilyen szinten egyébként megértem)
@
(frajta Frank,ezt is töröld,látom nagy divat újabban)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
steam, origin: ACE_hun
The Matrix has you...
http://steamcommunity.com/profiles/76561198016504475
akinek van 10 másodperce reportolja már ezt a csaló magyart!!!!
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Ez érdekes, hogy egyeseknek megy, másoknak meg nem az IWnet. sõt, van aki igy hozza össze a nuke-ot is. ahhoz meg jó, ha kicsi lagg van, egyébként leszednek úgy, hogy észre sem veszed. szóval ez most mit jelent?
The Matrix has you...
Mellesleg valóban Harrier, AC 130 és Nuke, ez a jó recept (nekem is)!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Minden elismerés ezért a másik csapaté, aki a sok killstreak és kemp ellenére lehozta.
"Please wait connecting to IWnet"
20 perce kb ez van...
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
The Matrix has you...
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
lehet csak velünk volt ien kegyes a rendszer.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spread De Love!
ja és megcsináltam a harrier és a chopper winning killcam-et is. lassan elérem a prestige 6-ot.
Johnnie fiú, le vagy maradva 😄
The Matrix has you...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
The Matrix has you...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
eddig 2x beengedett mai nap, amikor összelaggolta magát a szerver és kész.
ekkora szar rendszert. fél ora készülõdés kell hogy 1 meccset lenyomjak
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
akinek nem tetszik, nem itt beszélget a BC2-rõl..
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
de lényegtelen, én a vita kedvéért a mw2-rõl irtam hogy konzolról van (értsük ezt úgy, hogy oda optimalizálták (x-re, azért minden launch videóban azok a gombok láthatóak Y-A-B-X stb), és azt viszok tovább ps3-pc).
bár köze nincs egy játékhoz, mert konzolra is lehet ugyanúgy mindent fejleszteni mint pc-re, ez a gyors profit és a gyors fejlezstések hatása, hogy így van ahhogy van.
sokaknak ez elkonzolosodással félremagyarázza, de ha nem lennének konzolok akkor is ez lenne...ez meg már megint más téma, nem is megyek bele.
és lexarom innentõl ki mit mond, megint kikezdtetek, nekem címzett "fos" szavakkal skyline, minden nem idevaló commentet törlök.
ha nektek ez így jó, köszönjétek skyline-nak amúgy. napokig nem volt gond, erre ide jöttök balhézni, a szokásos havibaj(heti)? Megjött a mentsru, vagy mi van?
viselkedni.
thx
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Na meg nálam sokkal jobb gépeken megy low beállításokkal 20-25fps-el. Na ez egy vicc. Én gépet már nem fogok fejleszteni mostanában, ha PS3-on meg Xboxon korrekt grafika mellett meg tudták oldani az akadásmentességet oldják meg PCn is.
Amúgy amíg normális keretek közt megy a vita szerintem is elfér.
De hogy ne csak OFF legyen. Mintha kicsit kevesebb lenne a roadrunner gyökérke a szerverejen (biztos BC2-zni mentek... <#idiota>#idiota>).
Azért párral találkoztam és imádom halálra szívatni õket shotival. Persze ajánlott minimum egy akimbo ranger, vagy egy M1014 vagy akimbo 1887 majd a végén.
Bár Demolitiont nyomom inkább és ott sajnos ezeknek hatalmas elõnyük van, hogy respawn után 15mp múlva megint a bombahelynél vannak...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
amiket én "beugatok" az mind egyéni vélemény a játékról.
nem megyek egy topicba, odadörgölni, nah hogy ez nem ez szar, a másik ettõl jobb.
csak kipróbálom, leírom mien a tapasztalat, ez nem tükrözi a közösség véleményét, csak az én saját meglátásomat.
akkor szoktak jönni a személyeskedéssel, ha valaki magára veszi.
és arra vissza szoktam szólni, mert rühellem hogy ha van egy játék, akkor arról ne már csak a jót irjuk oda, akkor az egy szemét sunyi dolog.
ettõl a játék érdeme a többi ember számára nem romlik.
meg ugye ez szokott lenni, megint ez van, most neked frankón semmi közölnivalód nincs a témával kapcsolatban, megint jössz hogy én mien véleményeket hová írok.
mutassmá 1 kommentet, ahol én odamentem verni úgy a nyálam, hogy más játékkal virítom hogy az aktuális topicban lévõnél jobb.
az hogy a hibákat leírom, meg mellé azt is ami jó, mert nem csak a rosszat!
én ezt a stilust soha nem csináltam, akkor valszeg énis átmennék oda verni a nyálamat. itt is régebben leírtam mi nem tetszik a játékban (még most se tetszik).
a bf-ben is irtam mi nem tetszett, jött a pocok gyerek minnya elkezdett hülyézni, és ennyi eljöttem onnan, mert nem tudták elfogadni, hogy van benne 1-2 kellemetlen dolog...ennyi.
ehelyett ez a bf szar vita már évek óta megy...én nem unják még.
De miért ne lehetne itt - is - összehasonlítani a két játékot? Én is átnézek oda elég gyakran mert érdekel "az" is, miért ne lehetne közös halmaza, rajongótábora a két játéknak?
Normális keretek között igenis helye van/lehet a vitának.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ha folytatjátok, törlés lesz.
ennyi, ismételten.
Napok óta normális volt a topic, menjetek havat lapátolni bakker!