Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok... a S&D-s szabályokat valaki leírná magyarul ? mert angolúl tudom hogy van a Clanbase oldalán... nem nem vok valami jó angolos :S http://clanbase.ggl.com/rules.php?lid=10093

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

cumpy1337
hali!
a chopper gunner éri meg v az AC-130?

Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7

F E R I
Rájöttem a Famas "rejtelmeire"...
Stopping power-rel hát mit ne mondjak, sokszor csak egy sorozat, asszem ezt a fegyvert is megkedveltem 😄

Csirkemell nélkül nincs élet!

tommygear
pm ment 😊
zotya10002

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

berczely
Nem adja el véletlenül valaki a játékot? <#vigyor3>

BC2-re gyûjtök de már nem mert a béta alapján egy kalap kakát sem ér!

armageddon666
Reportoltam, mert vírusos link van a profiljában...
Csalókkal úgy sem tudnak mit kezdeni, mert a VAC automata. Cheatet lehet reportolni, cheatert nem 😞 (valamilyen szinten egyébként megértem)

@

Ott van felül hogy kell reportolni,pofon egyszerû,én már nem jelentgetek senkit mióta kiderült hogy a 2500 lebanolt ember kamu és nagy ívben szarnak a pc-s csalókra.

(frajta Frank,ezt is töröld,látom nagy divat újabban)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ja de van, csak nem voltam bejelentkezve...

steam, origin: ACE_hun

Én már nem találok Report-ot jobb felül...

bigapó
hát kivételek mindig vannak 😊 adjál neki nyúkot, attól megnyugszik..örökre 😊

The Matrix has you...

Szega87
mai gyöngyszem - MAGYAR SRÁC - folyatosan cigányoz,románoz,kur** a**zik stb + AIM + WH + még fenyeget hogy feltöri az accom és eladja ebayen

http://steamcommunity.com/profiles/76561198016504475

akinek van 10 másodperce reportolja már ezt a csaló magyart!!!!

bigapó
ez meg egy steam restartot megér, ha volt akkor nem tudom 😊 én nem emlékszem ilyen szövegre. igaz, ma nem is játszom.

The Matrix has you...

bigapó
ez nekem is feltûnt, mintha kevesebben lennénk, de ezzel arányosan csökkent a lúzer-hackerek aránya is. szerencsére.

The Matrix has you...

bigapó
Gratula😊

Ez érdekes, hogy egyeseknek megy, másoknak meg nem az IWnet. sõt, van aki igy hozza össze a nuke-ot is. ahhoz meg jó, ha kicsi lagg van, egyébként leszednek úgy, hogy észre sem veszed. szóval ez most mit jelent?

The Matrix has you...

F E R I
Huhh két pálya két nuke, kõkemény szerencse kellett hozzá, de "IGEN MEGCSINÁLTAM" 😄
Mellesleg valóban Harrier, AC 130 és Nuke, ez a jó recept (nekem is)!

ChaosTeam
Annyira utálom, amikor map betöltés után áll le ez a fos és csak annyit ír, hogy "setting up the game..." és kész ott ál percekig, se esc se mégse gomb se semmi...... az anyjukért nem tudják megcsináni, hogy h nem tölt be 10 másodperc alaatt akkor dobjon ki és ne várakozzon perceken át feleslegesen ez a szar....
hát... megpróbáltam vele játszani.... 10 perc szenvedés után sikerült is felmenni szerverre... 2 percig játszottam is... ez a fos még mindig játszhatatlan... de már egyre kevesebben is játszák... mikor veszi észre magát az IW???

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Amúgy... miért van az, hogy egyre kevesebb ember játsza a játékot?XD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Boron Power
Ez a kép pontosan azt mutatja, hogy a linkelõ csapata szépen lekempelt ezen a kemp mapon és baszott a világra.

Minden elismerés ezért a másik csapaté, aki a sok killstreak és kemp ellenére lehozta.

bandi007
Szerintetek ez mi?

"Please wait connecting to IWnet"

20 perce kb ez van...

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

bigapó
szerintem meg nyertek és domination-ben pont, hogy ez a cél...nem a stat. szóval nem biztos, hogy rossz a klán. nem a legjobbak valószinûleg, mert akkor sokkal jobb lenne az arány, de nem is olyan rosszak. mi is játszottunk már számtalanszor olyanokkal, hogy csak lestünk, mint Rozi a moziban, de sokat nem tudtunk tenni ellenük. mindegyik tudta, hgoy mit kell csinálnia, igazi csapatként mûködtek. nagy élmény az olyan, még ha ki is kapunk. nehezen dolgozom fel, ha nem nyerek, de ha jó az ellenfél, akkor emghajlok elõttük. egyszer..aztán meg seggberugjuk õket 😄

The Matrix has you...

F E R I
Gondolom a jó arányt, meg azt, hogy ha egyesek "klánba" tömörülnek, nem biztos, hogy pro szinten tolják 😊

HD JOHNNIE
Hehe 😊 grat! A kettes prestisben megvolt 5 vagy 6 a mostaniban eddig 3. A tíz nuke-ot a büdös életben nem szedem össze 😄

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

bigapó
ezen a képen mit kell nézni?

The Matrix has you...

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Kicsikiraly
modern warfare 3-ban majd viszontlátod 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

bigapó
Makarov eltûnt..szerintem.

The Matrix has you...

DarkSector
jah a nuke-hoz grat nekem még eddig nem sikerült.
lehet csak velünk volt ien kegyes a rendszer.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

N1ggA
Hali! Egy kérdésem lenne a campaignhez kapcsolódóan: mi történt Makarovval? Mert én nem emlékszem, hogy megöltem volna.

Spread De Love!

bigapó
nemtom, nálunk egész délután frankón hasított. nem dobálózott, csak meccs közben volt néha lagg, de már ezek is egyre kevésbé zavaróak. kezd összeállni végre. csak ma 3 nuke-ot dobtam a fejükre, úgyhogy szerintem nincs vele gond 😊
ja és megcsináltam a harrier és a chopper winning killcam-et is. lassan elérem a prestige 6-ot.

Johnnie fiú, le vagy maradva 😄

The Matrix has you...

pisztácia
hat igen, nekem is csak egyszer volt.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

bigapó
volt igen, már találkoztunk ilyennel. de ez elég elenyészõ szerencsére. újabb hiba😊

The Matrix has you...

V43 1105
who care package ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

pisztácia
Volt már valakinek olyan gondja, hogy a care package nem adott semmit? Mert ez nagyon komoly😊

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

DarkSector
bakker mi a fakkom van ezzel. haverral akarunk nyomni és nem tudunk bemenni, mindig kibasz.
eddig 2x beengedett mai nap, amikor összelaggolta magát a szerver és kész.

ekkora szar rendszert. fél ora készülõdés kell hogy 1 meccset lenyomjak

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
errõl beszélek.
akinek nem tetszik, nem itt beszélget a BC2-rõl..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Csináljon valaki egy másik Fórumot,aztán kész.Nem kell itt törléssel fenyegetõzni.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

DarkSector
nem a cod, hanem a cod3 tól kezdve.
de lényegtelen, én a vita kedvéért a mw2-rõl irtam hogy konzolról van (értsük ezt úgy, hogy oda optimalizálták (x-re, azért minden launch videóban azok a gombok láthatóak Y-A-B-X stb), és azt viszok tovább ps3-pc).

bár köze nincs egy játékhoz, mert konzolra is lehet ugyanúgy mindent fejleszteni mint pc-re, ez a gyors profit és a gyors fejlezstések hatása, hogy így van ahhogy van.
sokaknak ez elkonzolosodással félremagyarázza, de ha nem lennének konzolok akkor is ez lenne...ez meg már megint más téma, nem is megyek bele.

Frank99
mondjuk PL. a BC2 topicban.

és lexarom innentõl ki mit mond, megint kikezdtetek, nekem címzett "fos" szavakkal skyline, minden nem idevaló commentet törlök.

ha nektek ez így jó, köszönjétek skyline-nak amúgy. napokig nem volt gond, erre ide jöttök balhézni, a szokásos havibaj(heti)? Megjött a mentsru, vagy mi van?

viselkedni.
thx

Frank99
ne baszakodjatok velem.

Miért, Te nem tudsz úgy futni, hogy közben tartasz valamelyik oldal felé, pl. kikerülsz egy villanypóznát? Baromság hogy nem lehet oldalazni benne, ha épp egy valami beton sarkában "megbotlasz", akkor "kanyarodhatsz" egy nagyot, mire kikerülöd... szentem gáz.

HD JOHNNIE
tudtommal a cod nem konzolról van

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Tõled nem is vártunk más véleményt, csak elfelejted, hogy a Te véleményed lassan sokak szemében csak szálka, és nem figyelembe veendõ szempont...

BaLeeX
BC2-t én talonba teszem egy darabig, nem bírom ezt a göcsölést a beta kulcsokért, meg akikkel eddig beszéltem eléggé megoszlik a véleményük a játékról. Lesz ott is bõven olyan, amiért lehet majd sírni meg duzzogni, talán még több is mint az MW2-ben...
Na meg nálam sokkal jobb gépeken megy low beállításokkal 20-25fps-el. Na ez egy vicc. Én gépet már nem fogok fejleszteni mostanában, ha PS3-on meg Xboxon korrekt grafika mellett meg tudták oldani az akadásmentességet oldják meg PCn is.

Amúgy amíg normális keretek közt megy a vita szerintem is elfér.

De hogy ne csak OFF legyen. Mintha kicsit kevesebb lenne a roadrunner gyökérke a szerverejen (biztos BC2-zni mentek... <#idiota>).
Azért párral találkoztam és imádom halálra szívatni õket shotival. Persze ajánlott minimum egy akimbo ranger, vagy egy M1014 vagy akimbo 1887 majd a végén.
Bár Demolitiont nyomom inkább és ott sajnos ezeknek hatalmas elõnyük van, hogy respawn után 15mp múlva megint a bombahelynél vannak...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

DarkSector
jah megint egy ien tag.
amiket én "beugatok" az mind egyéni vélemény a játékról.
nem megyek egy topicba, odadörgölni, nah hogy ez nem ez szar, a másik ettõl jobb.

csak kipróbálom, leírom mien a tapasztalat, ez nem tükrözi a közösség véleményét, csak az én saját meglátásomat.
akkor szoktak jönni a személyeskedéssel, ha valaki magára veszi.
és arra vissza szoktam szólni, mert rühellem hogy ha van egy játék, akkor arról ne már csak a jót irjuk oda, akkor az egy szemét sunyi dolog.
ettõl a játék érdeme a többi ember számára nem romlik.

meg ugye ez szokott lenni, megint ez van, most neked frankón semmi közölnivalód nincs a témával kapcsolatban, megint jössz hogy én mien véleményeket hová írok.
mutassmá 1 kommentet, ahol én odamentem verni úgy a nyálam, hogy más játékkal virítom hogy az aktuális topicban lévõnél jobb.

az hogy a hibákat leírom, meg mellé azt is ami jó, mert nem csak a rosszat!
én ezt a stilust soha nem csináltam, akkor valszeg énis átmennék oda verni a nyálamat. itt is régebben leírtam mi nem tetszik a játékban (még most se tetszik).
a bf-ben is irtam mi nem tetszett, jött a pocok gyerek minnya elkezdett hülyézni, és ennyi eljöttem onnan, mert nem tudták elfogadni, hogy van benne 1-2 kellemetlen dolog...ennyi.
ehelyett ez a bf szar vita már évek óta megy...én nem unják még.

Nem olvastam vissza, tehát nem tudom miért ilyen szigorú ma a házigazdánk😊

De miért ne lehetne itt - is - összehasonlítani a két játékot? Én is átnézek oda elég gyakran mert érdekel "az" is, miért ne lehetne közös halmaza, rajongótábora a két játéknak?
Normális keretek között igenis helye van/lehet a vitának.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

BEAST
Mukodik a server kereso, a hitbox nem bugos, keress olyan servert ami nem lagos (erdekes sokunknak megy), friend list meg egy betaban gondolom a legkisebb problema.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Frank99
minden hétvégén fellángol a vita, amibõl ismételten anyázás van.
ha folytatjátok, törlés lesz.

ennyi, ismételten.

Napok óta normális volt a topic, menjetek havat lapátolni bakker!

Szega87
pedig egyszar, nem müködik se a szerver keresõ se a friendslista, bugos a hitbox, laggosak a szerverek és ez még csak a krém a csúcson, de mivel béta még mindenre jut idõ, hogy javítsák