Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudja valaki, hogy néhány meccs után mindig kidob map betöltése közben. csak fogja, kidob egy fekete kijelzõt, és kidob az asztalra. vmi error azt tudom csak sosem írja ki. plz help tök idegesítõ
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
feature unlock: arctic gillie: you will now be camouflaged when sniping in snowy environments.
köszi.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A modern warfare 2 nél rá kell keresni store-ban a játékra és ott view update history... de a legutolsó nincs benne pedig updateltek...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Legdurvább az a wh-s volt, aki utoljára engem szedett ki, látszott hogy falon át módszeresen bemérve lövöldözött és egyáltalán nem találomra.
Sokan azért nem veszik észre a csítereket, mert hardcore módban nincs killcam. És van aki bevallja is, és ezt írja hogy ez csak játék.
The Matrix has you...
Itt a legjobb pinged hála a csudás iwnetnek 100,a 100-as ping kb 120-130ig 4 vonal,kb 150tõl 3vonal ésígytovább....😊
Tehát ebben a játékban olyan nincs hogy nincs lag,lag mindig van még ha mindenki 4 vonalas (fulljónak minõsülõ) pinggel rohangál akkor is elõfordult hogy tizedmásodpercel elöbb lõsz az ellenfélnél,te meghalsz visszajátszásban pedig még csak nem is lõttél😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
The Matrix has you...
Én tapasztasztaltam ilyenbõl triple killt is valamint olyat, hogy én lelõttem ott valakit, aztán engem nyirtak ki, visszamentem és Én lõttem le megint valakit, mert ottmaradt a drága 😊
Egyik kedvenc pályám, sokféle játékmódra jó és eléggé változatos a terep rajta. lent, fent, bent, kint, szóval mindenhol jönnek, figyelni kell eléggé😊
The Matrix has you...
mi rendszersen beléjük botlunk és eléggé zavaró tud lenni. nagy szerencsével még õket is ki tudjuk herélni, ami azért nagy elégtétel, de következõ pályát már nem velük játszuk le.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Sokan ok nélkül csítereznek másokat amikor csak simán jobbak náluk. Az ilyen viszont nem ritka. Az, hogy valaki nagyon tud játszani, még nem jelenti, hogy cheater. Inkább figyelni kell a killcamjét és sok hasznos dolgot el lehet lesni. Hasonló eset volt amikor lelõttek Highriseon kezdés után 3 lépéssel, visszanéztem és láttam, hogy tényleg átlátni majdnem a szembeni respawnhelyre, na más nem ezt csinálta, hanem elnyomta gyorsan a respawnt és okádta a chatbe, hogy cheater...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A Vegas után ez a 2. game amire visszasírom a pénzem..<#banplz>#banplz>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Bár a fiúk már válaszoltak, és maximálisan egyetértek, én csak annyit tennék hozzá, hogy van egy Spec Ops része a játéknak ami miatt önmagában is érdemes megvenni.
Ezen a fórumon pedig szerintem mindenki segít bármiben ami a játékkal, beállításaival kapcsolatos.
Jó játékot....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Battlelog: Purga5
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
És érdekesmódon 3embert lelöttem haltam. még kettõt. haltam. utánna még kettõt.. és ki irja 7 kill streak.. és ugye hivhatom a harriert. játszok tovább.. haltam de közbe a harrier megcsinálta a 11-et és chopper gunner.. ez valami hackelt host lehetet vagymi?
mert stat-ba számolta a halált. 21-8 lett..
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Na elértem az elsõ prestige jelvényt /1/, de nem tudok fegyvereket összeválogatni, úgy mint a prestige jelvény elõtt. Példa: elsõdleges ACR, másodlagos model 1887 /persze a 67-es szint elérése után/, most csak az adott pályához valók közül tudok válogatni. Még valami, hogy a perkeket sem tudom összeválogatni, ezt is az adott pályához rakja össze õket. Másnál is így van, vagy én állítottam el valamit?
Köszönöm!
Illetve írt valami playlist updatet ami nem tudom mi....
@
Scientia potentia est.
tegnap éjjel óta ilyen :S
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU