Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
eladó egy mw2, ha aérdekel vkit írjon pm-et
cumpy1337
hali!
nem tudja valaki, hogy néhány meccs után mindig kidob map betöltése közben. csak fogja, kidob egy fekete kijelzõt, és kidob az asztalra. vmi error azt tudom csak sosem írja ki. plz help tök idegesítõ

Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7

pisztácia
ja, gondolom az valami fehér ruha😊 köszi

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

armageddon666
Ghillieben leszel havas környezetben ^^,

@

pisztácia
Valaki megmondaná hogy ez a szöveg mit jelent?
feature unlock: arctic gillie: you will now be camouflaged when sniping in snowy environments.

köszi.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

igen de az csak a steames... a modern warfare-nél ez bugos és nem tudom mikor szándékoznak kijavítani😄
A modern warfare 2 nél rá kell keresni store-ban a játékra és ott view update history... de a legutolsó nincs benne pedig updateltek...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

pisztácia
jah, köszi😊

elitehun
Am te is meg tudod nézni ha a játék ikonján jobb klikk majd update news. itt az összeset meg tudod nézni
elitehun
Megnéztem és azt írta hogy:
Steam Client
Fixed issue preventing preloading for Mass Effect 2
pisztácia
Valaki tudja, hogy mit változtattak? Mert látom update volt.

Valai legyen olyan kedves és mondja már meg hogy a ps3 multi csak nekem nem megy? Online statusnál befagyok már 2 ik napja. 😞 és elvonási tüneteim vannak. 😊

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Szerintem meg majdnem mindennap találkozok csíterekkel, wallhack a leggyakoribb. De aimosok is elõfordulnak, mert nem lehet lelõni se. 3 felõl jövünk arrafele 1 másodperc mindhárman fejest kapunk egy-egy lövéssel.
Legdurvább az a wh-s volt, aki utoljára engem szedett ki, látszott hogy falon át módszeresen bemérve lövöldözött és egyáltalán nem találomra.
Sokan azért nem veszik észre a csítereket, mert hardcore módban nincs killcam. És van aki bevallja is, és ezt írja hogy ez csak játék.

bigapó
na ezaz, hogy sokszor a 4 is alig van meg, inkább 3-al rohangásznak melletted. persze, hogy nem látod ha kinyirnak...

The Matrix has you...

A 150 fölötti ping is nagyon rossz, a 100 fölötti játszható te "utánhúzásos" 50-100 között jóas.
Itt a legjobb pinged hála a csudás iwnetnek 100,a 100-as ping kb 120-130ig 4 vonal,kb 150tõl 3vonal ésígytovább....😊
Tehát ebben a játékban olyan nincs hogy nincs lag,lag mindig van még ha mindenki 4 vonalas (fulljónak minõsülõ) pinggel rohangál akkor is elõfordult hogy tizedmásodpercel elöbb lõsz az ellenfélnél,te meghalsz visszajátszásban pedig még csak nem is lõttél😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

bigapó
én úgy értettem, hogy neki van a legtöbb csikja, ami 4 zöld ugye, ha laggol nagyon, akkor ugyan neki megvan a 4 (ebbõl látszik, hogy Õ ä host) a többinek meg jó ha két sárga, de leginkább csak 1 piros van. igy értettem a több a jobb elvet.

The Matrix has you...

elitehun
Nem értem hogy érted a kevesebb játékidõt mert minden nap játszom vele elég sokat. És a ping akkor jó ha alacsony. Pl egy 500 ping nagyon rossz.
bigapó
Igen, azon a pályán frankón át lehet lõni a spawnra (vagyis csak majdnem oda, de a csapat fele általában ott jön ki. De ez mindkét oldalra igaz, tehát az esély ugyanannyi.
Én tapasztasztaltam ilyenbõl triple killt is valamint olyat, hogy én lelõttem ott valakit, aztán engem nyirtak ki, visszamentem és Én lõttem le megint valakit, mert ottmaradt a drága 😊
Egyik kedvenc pályám, sokféle játékmódra jó és eléggé változatos a terep rajta. lent, fent, bent, kint, szóval mindenhol jönnek, figyelni kell eléggé😊

The Matrix has you...

bigapó
pedig van sajnos, csak gondolom a relative kevesebb játékidõd miatt nem találkoztál velük és ezért Te vagy a szerencsésebb flótás😊
mi rendszersen beléjük botlunk és eléggé zavaró tud lenni. nagy szerencsével még õket is ki tudjuk herélni, ami azért nagy elégtétel, de következõ pályát már nem velük játszuk le.

The Matrix has you...

bigapó
Én úgy vettem észre, hogy neki a legmagasabb, mivel neki jól adja, nekünk viszont nem 😊

The Matrix has you...

BaLeeX
Részemrõl eddig egyel találkoztam, pedig már közelítek a 2nap játékidõhöz. Az mondjuk olyan volt, hogy a hülye is látta, valaki még meg is kérdezte milyen cheatet használ.

Sokan ok nélkül csítereznek másokat amikor csak simán jobbak náluk. Az ilyen viszont nem ritka. Az, hogy valaki nagyon tud játszani, még nem jelenti, hogy cheater. Inkább figyelni kell a killcamjét és sok hasznos dolgot el lehet lesni. Hasonló eset volt amikor lelõttek Highriseon kezdés után 3 lépéssel, visszanéztem és láttam, hogy tényleg átlátni majdnem a szembeni respawnhelyre, na más nem ezt csinálta, hanem elnyomta gyorsan a respawnt és okádta a chatbe, hogy cheater...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

elitehun
Nem tom mindenki nyafog a csíterek miatt de én még 1-el sem találkoztam (kopp-kopp) pedig már régóta megvan a game.
Ráadásul ennyi csíter a CS-ben láttam utoljára

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Az valóban nagyon jó..csak hát azért, miért kellene megvenni???
A Vegas után ez a 2. game amire visszasírom a pénzem..<#banplz>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Szia,

Bár a fiúk már válaszoltak, és maximálisan egyetértek, én csak annyit tennék hozzá, hogy van egy Spec Ops része a játéknak ami miatt önmagában is érdemes megvenni.

Ezen a fórumon pedig szerintem mindenki segít bármiben ami a játékkal, beállításaival kapcsolatos.

Jó játékot....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

na nem hittem volna, hogy iwnet tud még ujjat mutatni. de igen! azért ez már vicc, hogy minden meccs után kivág. elöbb pl 5 host migariton volt 1 demolition meccs alatt. gyönyörû... de most talán rájönnek õk is hogy itt b*szták el az egészet.vagy warez megint virágzik? XD. komolyan én már nekik drukkolok,
A játék az tényleg jó..De hogy hogyan lehet igazán elkurni a multit,arra csak egy igazi zsíros seggû,hamburgerzabáló,buzeráns amcsi képes..

Lehet az IWnet lehúzza a rolót, nem mondom minek okán xD...

Battlelog: Purga5

Tiszta szar lett ez-az egész.Nem enged be sehova,vagy kibod valami hiba üzivel.Szerintem pihentetem pár napig.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Jaja, így van, ugyan ez a hibajelenség. Remélem megcsinálják.

Én is tapasztaltam a leírt dolgokat, sõt még néha azt is, hogy nem írja ki a megszerzett XP pontokat.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Gollo
Épp most mentem egy Domination-t hát atom nagy lagg volt.
És érdekesmódon 3embert lelöttem haltam. még kettõt. haltam. utánna még kettõt.. és ki irja 7 kill streak.. és ugye hivhatom a harriert. játszok tovább.. haltam de közbe a harrier megcsinálta a 11-et és chopper gunner.. ez valami hackelt host lehetet vagymi?
mert stat-ba számolta a halált. 21-8 lett..

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Nálam ugyan ez van, azt hittem csak nálam van, de most megnyugodtam, szerintem szarakodik az IWnet.

Kösz!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Prince23
Ez a prestige, katona!

Csá!

Na elértem az elsõ prestige jelvényt /1/, de nem tudok fegyvereket összeválogatni, úgy mint a prestige jelvény elõtt. Példa: elsõdleges ACR, másodlagos model 1887 /persze a 67-es szint elérése után/, most csak az adott pályához valók közül tudok válogatni. Még valami, hogy a perkeket sem tudom összeválogatni, ezt is az adott pályához rakja össze õket. Másnál is így van, vagy én állítottam el valamit?
Köszönöm!

elitehun
Ohh 😞
De az elõbb nem dobott ki. Igaz azt pont vesztettük :S
Prince23
De vereségként menti el az iylen kidobásokat az iw...:S

pisztácia
<#banplz>

elitehun
<#falbav>
armageddon666
Mikor vége egy meccsnek, nem rak vissza a lobbyba, hanem újat kell keresnem. Ez egyéni probléma, vagy valami update volt?
Illetve írt valami playlist updatet ami nem tudom mi....

@

Kly
Tudom. Néha egyébként megjelenik fantomkép formájában 😄

Scientia potentia est.

elitehun
Ja de ha nyomsz F1-et vagy alul ráklikkelsz akkor megmutatja
elitehun
Jaja velem is ez van. de legalább az Xp-t megkapjuk 😄
Kly
Jól van, akkor nem csak nekem ilyen 😄 Arra gondoltok ugye, hogy nincs game summary és megszûnik a lobby?

Scientia potentia est.

pisztácia
😞 hát az szuper.

Jaffa 2843
passz
tegnap éjjel óta ilyen :S

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaffa 2843
én kb mindig este 9-10-töl hajnal4-ig játszom

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

pisztácia
Nem tudja valaki, hogy az miért van, hogy a játék után, pl: domination meccs után, kidob a szerverrõl, és a main menübe rak? Elég idegesítõ...😞

Prince23
01:00-kor nem játszunk úgy se MW2-õt 😄

Jaffa 2843
mázli hogy péntek 😄 általában nemvagyok itthon péntek este 😄