Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Cod 2: 6.311
Cod 4: 13.554
Cod 6: 397
Szóval errõl ennyit.
A másik pedig, hogy vannak HC szerverek ott is!
úgy állítanád be ahogy te akarod, nyomorék perkek nélkül (marathon)
ezen kár agyalnod...
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
El tudom képzelni, hogy neked nem tetszik mert ott még kiváló a hitbox, el kell találni az embert és ha nem tudsz lõni, ott már nem érvényesülsz, csak préda vagy.
Ebben fosban meg felveszed a shotgunodat, gl-edet, buzi perkjeidet, futkosol késelsz, és bármennyire nincs fogalmad egy Fps shoter lényegérõl - a célzásról - mégis frageket szerzel.
Valóban ez való neked, de legalább annyi eszed legyen, hogy nem szólod le a magasabb képességeket igénylõ jobb játékot...
IWNet -nél mi újság? K(sz)arbantartás vagy összeomlás?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
The Matrix has you...
Azért azt majd talán ott is 3 hónappal a full megjelenése után kéne megállapítani,nem most a béta verzióból.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A "laggol" az nem azt jelenti hogy játszhatatlan,csak pont arra elég hogy a többek által írt furcsaságok mint a lövésem nem is látszik a killcam-ben pedig én tudom hogy még lõttem,és hasonló esetek elõjöjjenek.
de bárcsak minden játékban ennyi probléma lenne...
ez az új szarfos Battlefieldben kb 5x annyi szarfos bug van mint ebben😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ha esetleg lennék/leszek olyan elvetemült, hogy még elmegyek pár presztizsig, akkor is megállok 9nél...
@
gyanúsan játszót sem sokat.
noobtube meg egyéb marhaságokon meg röhögök 😊 ACR jobban idegesít amíg nincs meg...
@
This is what worked for me
I had this same problem. I was playing online just fine until I received a text message from another steam user. From that point forward the game would no longer connect to IWNet.
First let me say that I manage corporate networks for a living - this stuff is not new.
I'm running Vista Ultimate 64 and I have ZoneAlarm free installed. I did the usual stuff, opened/forwarded ports in the router and firewall, rebooted the computer and router - nothing worked. I even connected my computer to the internet directly (modem to computer) and turned off my firewall. I was completely "naked" on the internet and I still got "Connecting to IWNet..." when trying to play online.
Finally, I drilled down to the multiplayer exe file (c:\program files\steam\somewhere somewhere somewhere). I changed the extension of the multiplayer file to ".bak" instead of ".exe". I then opened steam, right clicked on call of duty multiplayer, selected properties, and did the verify file cache (sorry these instructions are not specific, I'm writing this from work and don't remember all the directories and button names). Of course this stated that there was 1 problem found and downloaded a new exe file for me.
Next time I opened up multiplayer it connected immediately and I was off and playing. I haven't had a problem since.
I hope this helps someone else out who is having the same problem.
Hát akinek ez tetszik,játsza,nem vagyok én semmi jónak az elrontója.
Én valahogy így lassan 3 hónap alatt besokaltam ezzel,hogy 2 SD kört nem lehet lenyomni GL-es,Akimbó G18-al ledarálós,roadrunner perkekkel száguldozó emberek nélkül,ennek tetejébe agyba-fõbe laggol,level hackerek virítanak minden második csapatösszerakásban és stb...
Majd talán egy kis szünet után újra nagyobb lesz a lelkesedésem.
kb. olyan lenne mint Hellgate Londonnal...asszem...nem volt jó, fogták, lekapcsolták... mondjuk az MMORPG, komolyabb erõforrásokat igényelt, de akkor is...
Amúgy nekem igenis tetszik ez az IWNet rendszer, 2 helyen hibádzik:
1. van még mit csiszolni rajta...
2. marha kevés a játékos... így nehéz válogatni a rendszernek... Lehet hogy tényleg benne van amit ígértek, hasonló skillel válogat össze embereket, hasonló pinggel, meg ilyenek, csak nem tud mibõl válogatni...
@
The Matrix has you...
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
steam, origin: ACE_hun
[/url][/img]
érdemes böngészni a többi részét is, mármint ennek a Wikia-nak, mert tele van tippekkel, például itt is, hogy milyen fegyverrel könnyebb megcsinálni valamint, hogy hol tudod õket használni. automatikusan ezt veszed fel, nem kell állitani semmit.
The Matrix has you...
Basic training-en belül van. Ghillie in the Mist a neve.
The Matrix has you...
mert tudom hogy 1 shot kill kell csipával és m,ár unlockoltam vagy 3at de a progresst nemtudom megnézni
ez prestige váltásnál elveszik?
egyik csapattársunk kedvence a Javelin. becéloz, lõ s lõn multikill😊 szokták érte szeretni, fõleg mikor 4-et is elkap vele😊
The Matrix has you...
Csirkemell nélkül nincs élet!
The Matrix has you...
The Matrix has you...
szerintem próbáld ki még a rapid fire-t, de ne tapadj rá a gombra. inkább rövid sorozatokkal aprits, akkor nem fog húzni annyira felfelé. én a magnumot ajánlom mllé, az hamarabb megvan és 2-3 találat öl, ha lõni kell. persze elsõsorban késelni fogsz. a perkek jók, azokkal vagy leggyorsabb és távolból is ráugrasz.
The Matrix has you...
@