Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom elvesztette a varázsát ^^ én nem sokat használtam, úgyhogy ha megint meglesz fogom 😄 tetszik a hangja, meg ahogy megpörgeti a puskát... olyan terminátor feeling.
@
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
És a multi is tetszik 😊 hangulatos, még ha tele is van hibákkal.
@
nyugi emberek, jönnek a frissítések. 😊
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
és mivel viszonylag sokan játszák a multit, így viszonylag sok a balf@sz is, de hát melyik multi játékban nincsenek?
viszont hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen szerintem megéri.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
You\'ll Never Walk Alone
Silencer, Cold Blooded Pro, Ninja Pro... csak utóbbi 2 még nincs meg 😄
@
Intervention-nel 1 lövés / ember még a fal mögött is (általában), tehát nem olyan nehéz összehozni az extended mags-et. Szvsz nincs sok értelme a nagyobb tár használatának, egy FMJ - Sleigth of Hand Pro párosítás sokkal többet ér.
Scientia potentia est.
@
Amúgy Demolitionnél is lehet próbálkozni, hogy amikor védik a bombát , ott állnak a fal mögött. Vanak tipikus camp helyek, oda célzol és ha ott van akkor sebesül😄
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Szerintem a továbbiakban használjatok spoilert a szinglis dolgok kapcsán. <#circling>#circling>
Scientia potentia est.
szóval azért ne számitsatok valami nagy designre! Légyszi kommenteljétek! Ha van tanácsotok akkor irjátok a forumba pls.Köszi
😊Weboldalam
Mostmár rendesen megcsináltam,haverjaim nem találtak hibát. De attol még lehet benne 😊
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
Ráadásul nem is akimbos-at használtam hanem az M1014-et
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/Bad_Company_2_betakulcs_a_Gurusoknak
Na mind1, majd egyszer csak meglesz 😊 igazából nem a Mastery miatt zavar, hanem SCARhoz tényleg fasza lenne az extended mags...
@
Minden megmaradt ugyan úgy.
A cop mentések is. A multi is megy rendesen. Kipróbáltam egy mapon és azonnal dobtam egy nukot 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Ár megegyezés alapján.(Steam accountot persze hozzáadom)
SpecOps és Single elveszett!
Fatboyz4ever!
ac-130-at sose értettem, lassú gépfegyvere nevetséges, belövés kire ha hidegvérûek szaladnak.
A coperativ mód eddig teljesített küldetései pl?
Illetve a rangom multiban?
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
durvítsanak a többin egy kicsit... de 40 falonát FMJvel... nagyon durva :\
még egy SMGnél meg Assaultnál oké, de Snipereknél...Interventionnél... Mire kétszer oda tudok lõni már nincs ott... :\
@
Care package és "elõzõ életbõl" származó killstreakek nem számítanak bele az újabb killstreakbe.
Scientia potentia est.
Akit érdekel a játékkal kapcsolatos taktikával, fegyverekkel, class-alkotásokkal kapcsolatos kérdések, gondolatok, annak ajánlom a figyelmébe a következõ oldalt:HWSW-COD-Fórum