Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
péntek éjjel nem lesz Steam
Szega87
már javították ezer éve, nem lehet blingel sem visszahozni a ranget

elitehun
Én folyton a rohadt G18 akimboval találkozok.
armageddon666
Ez már ki lett tárgyalva. Egyrészt gyengítve lett, másrészt Blinggel visszavarázsolható a hatótáv a régire.

Gondolom elvesztette a varázsát ^^ én nem sokat használtam, úgyhogy ha megint meglesz fogom 😄 tetszik a hangja, meg ahogy megpörgeti a puskát... olyan terminátor feeling.

@

morphologu
Reméljük segít, de ti találkoztatok mostanában akimbos 100m-röl lelövõs winchesteressel? Én nem nagyon találkozok ilyenekkel, nem mintha hiányozna de egy idõben mindenki ilyennel rohangált. Csináltak a fegyóval valamit (gyengítették)?

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

armageddon666
Singlet harmadszor játszom 😊 de csak mert 2szer warez volt, és kell most eredetivel is 😄

És a multi is tetszik 😊 hangulatos, még ha tele is van hibákkal.

@

pisztácia
Robert Bowling a Twitteren adta ki magából, hogy az IW csak próbálja kijavítani a 'care package-s glitch-et', mind hiába. Ez a 'glitch' sok fejfájást okoz a játékosoknak és úgy tûnik, hogy a legutóbbi frissítéskor nem lett 100%-osan kijavítva, bár a sprint sebességet elvileg optimalizálták. Robert a Twitterén azt is közölte, hogy egy 'mélyebb kódírással' fogják végleg megoldani a problémát, mindeközben újabb frissítések is várhatóak az összes platformra. by: TOTALCOD

nyugi emberek, jönnek a frissítések. 😊

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Teljesen egyetértek veled.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Vedd+ Roland.Aztán irj egy Privit.Segíttek mindenben.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Jaffa 2843
én abszolut nem bántam meg hogy megvettem. szerintem egy tökjó játék, a single rész zseniális filmszerüsége mellett a multi rész is egész kiforrott. egyedüli hiba a multiban az IWnet hülyesége, de meg lehet szokni
és mivel viszonylag sokan játszák a multit, így viszonylag sok a balf@sz is, de hát melyik multi játékban nincsenek?

viszont hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen szerintem megéri.

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

morphologu
Nekem bejött a játék, De mind minden játéknak vannak hibái. Én azért nem bántam meg, lagolással ritkán találkozok, csaloval meg 1x találkoztam. Szerintem megéri. <#eljen>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Scouser
Megéri megvenni ezt a játékot? Annyi roszat olvas ez ember a Multiról...

You\'ll Never Walk Alone

morphologu
Na most felment a vérnyomás. Most nyomtam egy 3rd person team tacticalt bombát beélesítették megyek hogy deaktiváljam, ott ficereg valaki melette rámentem AUG-Hbar FMJ lõszerrel közvetlen elõttem, fél tár bele és semmi persze ö lelõ, <#nevetes2> Na nemár ezt azért nem hiszem el.

jól teszed armageddon,igazából ninja pro csak arra jó ,- még vagy be akarsz állni a másik helyére és ha mész nem hallja meg hogy jössz vagy ha tényleg nagyon egyhelyben akarsz maradni és nem akarsz szaladgálni nehogy beleszaladj az aknába,sitrep pro meg jó az akna miatt is mert látod az aknát, illetve meghallod a zörejt ha jön a bokorba vagy ilyesmi😊,nagyon hasznos dolog😊
armageddon666
Hmm... HCn lehet kipróbálom...

Silencer, Cold Blooded Pro, Ninja Pro... csak utóbbi 2 még nincs meg 😄

@

Amúgy meg ha sniperezni akartok átmentek hc tdm-re ott lehet csak igazán normálisan,simába nem is tudom mi értelme van mikor 1.visszanéznek kill camból tehát elbújni fölösleges 2. 26perket meg acélmagvas lõszert kell sniperre tenni hogy meghaljon 1lövéstõl az ellen na haggyuk már.....,hc-n meg csak lazán scavenger pro,cold blooded pro,ninja pro (de ezt lehet kombinálni pályafüggõen a sitrep pro-val nekem az van),fegyóra meg 1kiegészitõ: - a hangtompitó és tessék 1lövés 1halál!😊 ennyi😊
Kly
EBR-ben 10 töltény van.

Intervention-nel 1 lövés / ember még a fal mögött is (általában), tehát nem olyan nehéz összehozni az extended mags-et. Szvsz nincs sok értelme a nagyobb tár használatának, egy FMJ - Sleigth of Hand Pro párosítás sokkal többet ér.

Scientia potentia est.

Prince23

armageddon666
ok, de EBR nem érdekel... SCAR meg Intervention ami jelenleg érdekes... SCAR még oké, azzal összejön... szóval marad Intervention :\

@

Denes888
Hát figy ebr-el nem nehéz, mert ugye 5 golyó van a tárban amit kilõhetsz 1 felhúzással, 1-2szer meglõsz valakit tuti hogy elbújik, és aztán 3 golyóval megpróbálod kiszedni. Nekem volt pár headshotom így, és le wh-ztak 😄
Amúgy Demolitionnél is lehet próbálkozni, hogy amikor védik a bombát , ott állnak a fal mögött. Vanak tipikus camp helyek, oda célzol és ha ott van akkor sebesül😄

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

elitehun
Nincs semmi csak Lan (asszem)
cs3ry:Mindig a host-nak van a legalacsonyabb pingje
lehet hogy most hülyeséget kérdezek de lehet konzolt használni illetve honnan lehet tudni hogy ki a host?
Fehercsoki
Helló!Van hozzá SDK/modding tools/letölhetõ mapok?Illetve van benne LAN?

Kly
callofduty.wikia.com - itt BÁRMILYEN infót megtalálhattok a CoD szériáról

Szerintem a továbbiakban használjatok spoilert a szinglis dolgok kapcsán. <#circling>

Scientia potentia est.

Weboldalam megnyitotta kapuit! Rengeted érdekes dolog található a játékról,ez az 5. oldalam kb
szóval azért ne számitsatok valami nagy designre! Légyszi kommenteljétek! Ha van tanácsotok akkor irjátok a forumba pls.Köszi
😊Weboldalam
Mostmár rendesen megcsináltam,haverjaim nem találtak hibát. De attol még lehet benne 😊
pisztácia
Ha már itt tartunk, valaki adna egy oldalt ahol le va írva a modern wargfare 1-2 részének a sztorija? Mert nekem ködös, köszi.

armageddon666
Harmadik oldalon, jah 😊 Vannak a rossz oroszok, a rossz amcsik, és a jó britek 😄

@

cumpy1337
single-hez lenne az a kérdésem h sheperd akkor egy 3. oldalon áll? vagy makarovval van egy csapatban?

Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7

elitehun
Azért még vannak vicces dolgok. Egyesek szerint már a shotgun is noob fegyver<#sniffles>
Ráadásul nem is akimbos-at használtam hanem az M1014-et
HD JOHNNIE
Nekem elég gyorsan meg lett az extended hozzá. Mindig igyekeztem olyan szitut keresni amikor át kell lõni vhol. Vannak helyek ahol mindig van vki, oda akkor mindig lõttem, csak éppen direkt a falra.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Boron Power
Ha valakit esetleg érdekel a pcguru is és az ebben a topicban ki nem mondható "tudjátokmi" játék bétája is:

http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/Bad_Company_2_betakulcs_a_Gurusoknak

armageddon666
Jepp... pont így csinálom... de még így sem 1hitel falon át csak ha pont fejen találom, annak meg még ha skilles lennék is 30% az esélye... (áll-guggol-fekszik)

Na mind1, majd egyszer csak meglesz 😊 igazából nem a Mastery miatt zavar, hanem SCARhoz tényleg fasza lenne az extended mags...

@

Szega87
stopping power+FMJ

soo277
<#wow1><#wow1><#wow1>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

XP-t cseréltem win7 64 re. Steamot újra kellett rakni, de ugyan oda telepítettem ahol eredetileg is megvolt még a mappája.
Minden megmaradt ugyan úgy.
A cop mentések is. A multi is megy rendesen. Kipróbáltam egy mapon és azonnal dobtam egy nukot 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Jaffa 2843
fogod aztá' elrakod vhova a steam mappádat, és majd a játékokat se kell ujratelepiteni

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Eladó Call of Duty Modern Warfare 2 (dobozzal együtt,persze ha kell)!
Ár megegyezés alapján.(Steam accountot persze hozzáadom)

Nekem csak a multi-t mentette el a steam!
SpecOps és Single elveszett!

Fatboyz4ever!

Prince of Máté
Rangodat a steam tárolja, bár nekem újratelepítés után elveszett pár lvlem...

Kly
Vki spec ops delta, echo veteránon?

Scientia potentia est.

Szóval összejön nem care packages harrierem kétszer egymás után, akkor az elõzõ életben összelõtt harrier nem szerez pontokat a killstreakhoz. Nem lesz könnyû így nukét csinálnom. Eddig 1 nuke jött össze brecourt klónnál, és egy majdnem, csak lelõttek mikorra levadásztam volna az utsót.
ac-130-at sose értettem, lassú gépfegyvere nevetséges, belövés kire ha hidegvérûek szaladnak.

Kell valamit menteni, ha újra rakom a gépet?
A coperativ mód eddig teljesített küldetései pl?
Illetve a rangom multiban?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

armageddon666
Oh, megvan a Heads Up! 😄DD túl korán ment az ellen a ládámhoz és ráborult 😄

@

HappyHunter
A neten tárolja õket, szerintem nem tudod lenullázni.

Be happy. :) Running!

hello amikor egy prestigét elérek akkor mindig elöröl kezdem eltünnek a fegyverek csak alap lesz
berczely
Valaki! #14880

armageddon666
ez igaz, de így is irreális a 40...
durvítsanak a többin egy kicsit... de 40 falonát FMJvel... nagyon durva :\
még egy SMGnél meg Assaultnál oké, de Snipereknél...Interventionnél... Mire kétszer oda tudok lõni már nincs ott... :\

@

Kly
A Danger Close azért nem egy utolsó perk pusztítás szempontjából. Vannak bizonyos killstreakek, amikbe négyzetesen számít bele. Nekem pl. az AC-130 használatakor lett meg a Danger Close Pro, ergo a sima explosive bónuszt is meg kapja, nem csak a extra killstreak sebzést (mind a kettõ 1,4x szorzót jelent egyenként, így összevonva közel 2x sebzést eredményez).

Care package és "elõzõ életbõl" származó killstreakek nem számítanak bele az újabb killstreakbe.

Scientia potentia est.

HappyHunter
Igen, lehetséges.

Be happy. :) Running!

Nem, de legalábbis nagyon ritka amikor kifogástalan a dolog.

Akit érdekel a játékkal kapcsolatos taktikával, fegyverekkel, class-alkotásokkal kapcsolatos kérdések, gondolatok, annak ajánlom a figyelmébe a következõ oldalt:HWSW-COD-Fórum