Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
tegnap kipróbáltam bc2-õt, igy már van összehasonlitási alapom. nem bántam meg egyenlõre, hogy ezt vettem meg, akármilyen negativ kritikákat kap. két teljesen különbözõ játék egyébként, annyi az egyezés, hogy lõnek benne, mert FPS. igazából össze sem lehet hasonlitani a kettõt...
jó, majd ez a teljes verzió után derül ki igazából, meg amikor sokkal többen lesznek a pályákon, de nálam ez a favorit még mindig. már csak a laggolást kéne megoldaniuk és az évtized multija lenne.

The Matrix has you...

bigapó
szerintem ezt kerested:

LINK

The Matrix has you...

bigapó
azt hiszem ebben meg fogod találni: LINK

amúgy netboltban megvan az összes zene, nekem is 😉

The Matrix has you...

Viktor9202
Helló.

Hagy kérdezzem már meg, hogy valaki tudja e annak a számnak a címét, amelyik az új játék kezdete alatti videóban szól. Amikor a helyszíneket mutatja, és vissza vissza tér még a videó alapján a Cod 4-be. Köszi elõre is

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

armageddon666
Harmadszorra játszom a singlet, de még mindig nem tudok laptopokra figyelni ^^

@

bigapó
Én másodjára játszottam végig, mikor a laptopokra is figyeltem. Persze az elején elfelejtettem, úgyhogy megint végig fogom játszani 😊
Nekem nagyon bejön a single is, szerintem marha jó sztorit találtak ki, vagy legalábbis jó pörgõs, akciódús. Ez néha idegeitett is, olyan pontosan tudnak lõni ezek a szemetek és nekik sem elég egy-két goló...

The Matrix has you...

Meg belepi a hó!!!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Hát igen mondjuk ezt a részét kihagyhatták volna a játékból. Az ember felvesz egy bizonyos ritmust a játék folyamán és akkor még keresgesse a laptopokat!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

BaLeeX
Ha kivitted hozzad vissza, mert megfagy ilyen qrva hidegben!!!44

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Firerock
ezt be kéne dobni a faqba

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

armageddon666
Amúgy akkora hülyeség ez a laptop gyûjtögetés, annyira nem illik bele... teljesen filmszerû az egész, és akkor gyûjtögessünk laptopokat...

@

armageddon666
akkor a 2 legkönnyebb szint közül játszottál valamelyikkel, illetve felszedtél 1-2 laptopot is 😊

@

PredatorHUN
Hard-on, Veteránon ki van játszva?

A laptopokat összeszedted?

Nem tudjátpk, hogy miért van az hogy mikor fejbedobtam azt a köcsög tábornokot akkor utána vége a gamenek és azt írja, hogy campign:50.3% a stat-nál.

Már kivittem akk ugye?
DarkSector
mentéssel kapcsolatban!

mindent eltárol a neten a steam.
nem kell mentegetni semmit, ha nem akarod.

megszabadulni a mentésektõl, nah azt nem egyszerû

amúgymeg menj a steam könyvtárába....töröld ki a usermappa könyvtárat
ezután steam könyvtárban steamapps->common-#modern warfare 2 mappa, és a players mappát töröld ki.
ezután inditsd el a játékot, és megint lenullázódsz!!!

DE HA ÍGY JÁTSZOL, AKKOR A STEAM MÁR EZT A ÚJRAKEZDETT STATOT FOGJA ELMENTENI.
HA VISSZA AKAROD ÁLLÍTANI, AKKOR MIELÕTT KITÖRLÖD, MENTSD EL MINDKÉT MAPPÁT, ÉS BÁRMIKOR VISSZAMÁSOLHATOD, ÉS VISSZAÁLL A RÉGI STAT.

DE HA BELÉPSZ A JÁTÉKBA, AKKOR SZINKRONIZÁL INDÍTÁSNÁL, ÉS UTÁNA MÁR AZ INDITÁSKOR ÉSZLELT STATOT FOGJA ELTÁROLNI ONLINE.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

sztem ez csak akkor mukodik, ha szerveroldalon elvesznek az adataid (nem sikerul a sync, vagy ilyesmi). ilyenkor - gondolom - valahogy leellenorzi, hogy a a gepedre mentett rangok ervenyesek lehetnek-e es frissiti a steam-et az alapjan. lehet hogy steam oldalon is van history (mert a gepeden a players mappaban tisztan latszik, hogy a legtobb naprol van tobb mentes is) es megkeresi a legutolsot amihez hasonlitva a gepeden levo stimmelhet.

de ha pl hackelt szerveren ugrasz at tobb szintet az mindket oldalon regisztralva lesz, es innentol fogva a steam nem foglalkozik a gepeden visszaallitott backuppal.

vagymi

Értem. Köszi az infot, akkor ezért nem jutottam semmire a fájlok áthelyezésével. Viszont akkor nem értem azt a linkelt cikket, miért írják. Pedig steames oldal...
És akkor ugye sehogy se lehet régebbi rang-állapotot visszaállítani?

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Rage47
Steam Cloud miatt neten tárol mindent - kivéve a Single player mentéseket. Kipróbáltam már, így van.
Szega87
ha csinálsz backupot a gamebõl akkor fog generálni stat file-t gondolom én

Nem. A cikk alcímében ez van: Lost Multiplayer stats or rank
Illetve kicsit lejjebb: The multiplayer profile is updated regularly as a .stat file and also includes a backup file.

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

elitehun
Nem lehet hogy azt csak a singel-re értették?
Ez mondjuk megmagyarázná a dolgokat. 😄
Köszi a válaszokat!
Viszont nem értem akkor, hogy a linkelt steames oldalon miért írják azt... Lehet, hogy az elején úgy lervezték, hogy gépen tárolja...?

elitehun
Esetleg azért mert a neten tárolják ahogy Frank is mondta
Frank99
sztem a neten tárolja a Steam...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Nem tudom, nekem tényleg nem történik semmi a rangot illetõen, akkor se, ha az egész players mappát törlöm. Ha esetleg valakinek van 2 perce, kipróbálná, hogy lementi valahova, vagy átnevezi...?

"players" mappa..
Egy érdekesség! A tört verzió nem találkozik az eredetivel,ez magyarázza a csiterezést is..
Nálam fentvan mind2õ és ha a törtel megyek játszani,egybõl más dimenzióba kerülök..<#banplz><#falbav><#lama>

Aztán!! Volna kedve valakinek a Specops-os küldetésbõl,megcsinálni velem a két 2 emberes küldetést??..
Nekem az még hiányzik..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

armageddon666
Modern Warfare volt az egyik legfaszább single FPS amivel játszottam...
és a Modern "Warfail" 2 ezt überelte... (erre most jöttem rá, hogy megint végigtoltam a CoD4-t)

és AVPnek nagyon fasza egyedi multija lehetne, és ez az egyediség olyan, hogy igenis... nagy hangsúlyt kell rá fektetni... (AVP2 multi marha jó)

@

Itt írják pedig, hogy hol lenne. De mondom, hiába törlöm le az újabbat, nem változik semmi. Sõt, az összeset töröltem, és a rang megmarad ugyanúgy, de a játékbeállításokat elveszti...
Tudja valaki, hogy akkor hol tárolja a rang-infokat?
Köszi

DarkSector
jah látom lesz melód a hétvégére...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
innentõl törlök, ennyi.

Szega87
leendõ battlefieldesek gtfo <#mf2>

DarkSector
már megint indul a buli?

Frank99
mi lenne, ha nem itt tárgyalnátok a BC2-rõl?

Sajnos ez sem tuti védelem, már most is vannak csalók a bétában.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Marci0115
hát beszarok komolyan , második prestige 62nél járok, játszok utána kilépek, utána a rangom átment sima 62be, és hiába csinálok bármit ugyan az marad, komolyan mondom bár ne vettem volna meg

Boron Power
Emelik(emelték) a sebzést a véglegesben, mint már korábban írtam.

De fura, hogy a még csak hangsúlyozom BÉTA játék már milyen fasza.

És a játékon kívül meg kell említenem a Punkbustert, amit örömmel látok ismét. Innentõl megint bekaphatják a csalók, újra adminolhatók lesznek a szerverek.

Ja és azzal és ott játszol akivel akarsz.

BaLeeX
"Elhiszem, hogy nehéz átállni. Meg hát nem is mindenki képes rá..."

Meg hát nem is mindenki akar... 😊

Azért az érdekes volt amikor BC2-ben közelrõl 3-4szer találták el a csávót shotgunnal az meg csak futott tovább. <#vigyor5>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Az AVP 3 fõ része nem a multi hanem a singleplayer,szemben a Warfail 2-vel aminél a singleplayer totálmellékes.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

elitehun
Bocs a hülye kérdésért de fáradt vok. Ez most komoly?
hehe, most olvastam a hivatalos IW forumon, a jatek uj neve mostantol Hack Warfare2 😄

uj hackstreakek is lesznek az kov patchben, texture hack jutalma hogy 50 kill utan szivarvanyban villozo laracroftta valtozik minden ellen, ha aimbotot hasznalsz akkor 100 kill utan jon a halalcsillag halalsugar, az egesz iwnetet leallitja 2 orara...

Boron Power
Egy tár 😊
Ezek szerint te cod4-el kezdted. Onnantól nem kell célozni, elég ha rohangálsz késelsz p90-ezel, gl-ezel.

Elhiszem, hogy nehéz átállni. Meg hát nem is mindenki képes rá...

nekem egy ojan kérdésem lenne hogy mért kapok folyton directx9 errorrt 1 giga ramom van 9400 geforce-s videókártyám és 2.8 ghz-es a procim és mégis 1024x*nemtom mennyibe* felbontásba directx erroert kapok. valaki segítsen pls...
Szega87
én BFBC2be is meglõttem KD-ba amit CSS-be, meg CoD4,6-ba, de nekem nem nyújtotta azt az élményt mint amire számítottam

Szega87
szépen lemásolták

Sziasztok!
Lehet, hogy kérdezték már, de egy fontos kérdésem lenne:
A játék hol tárolja a multinak a profilját? Rákerestem neten, és azt találtam, hogy a játék mappáján belül a player mappában. Itt voltak is fájlok, de hiába töröltem le a legújabbat, és hagytam neki egy régebbit, semmi nem változott. Illetve a végén már mindegyiket letöröltem, és ugyanúgy semmi változás nem volt a multi profilt illetõen, ugyanazon a szinten maradtam, viszont a beállításokat már elfelejtette.
Van valami ötletetek, hogy hol tárolja?
Köszi elõre is!

Firerock
én ki is próbáltam,egy tár kell egy emberbe. Szánalom

Firerock
akkor mit keresel még itt?

elitehun
Egyébként aért ilyen fos mert az valójában a tavaly E3-as demo. Csak azért adták ki hogy ne sírjon a szánk.
elitehun
Foltoztak