Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó, majd ez a teljes verzió után derül ki igazából, meg amikor sokkal többen lesznek a pályákon, de nálam ez a favorit még mindig. már csak a laggolást kéne megoldaniuk és az évtized multija lenne.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Hagy kérdezzem már meg, hogy valaki tudja e annak a számnak a címét, amelyik az új játék kezdete alatti videóban szól. Amikor a helyszíneket mutatja, és vissza vissza tér még a videó alapján a Cod 4-be. Köszi elõre is
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Nekem nagyon bejön a single is, szerintem marha jó sztorit találtak ki, vagy legalábbis jó pörgõs, akciódús. Ez néha idegeitett is, olyan pontosan tudnak lõni ezek a szemetek és nekik sem elég egy-két goló...
The Matrix has you...
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
@
@
Már kivittem akk ugye?
mindent eltárol a neten a steam.
nem kell mentegetni semmit, ha nem akarod.
megszabadulni a mentésektõl, nah azt nem egyszerû
amúgymeg menj a steam könyvtárába....töröld ki a usermappa könyvtárat
ezután steam könyvtárban steamapps->common-#modern warfare 2 mappa, és a players mappát töröld ki.
ezután inditsd el a játékot, és megint lenullázódsz!!!
DE HA ÍGY JÁTSZOL, AKKOR A STEAM MÁR EZT A ÚJRAKEZDETT STATOT FOGJA ELMENTENI.
HA VISSZA AKAROD ÁLLÍTANI, AKKOR MIELÕTT KITÖRLÖD, MENTSD EL MINDKÉT MAPPÁT, ÉS BÁRMIKOR VISSZAMÁSOLHATOD, ÉS VISSZAÁLL A RÉGI STAT.
DE HA BELÉPSZ A JÁTÉKBA, AKKOR SZINKRONIZÁL INDÍTÁSNÁL, ÉS UTÁNA MÁR AZ INDITÁSKOR ÉSZLELT STATOT FOGJA ELTÁROLNI ONLINE.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de ha pl hackelt szerveren ugrasz at tobb szintet az mindket oldalon regisztralva lesz, es innentol fogva a steam nem foglalkozik a gepeden visszaallitott backuppal.
vagymi
És akkor ugye sehogy se lehet régebbi rang-állapotot visszaállítani?
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Illetve kicsit lejjebb: The multiplayer profile is updated regularly as a .stat file and also includes a backup file.
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Köszi a válaszokat!
Viszont nem értem akkor, hogy a linkelt steames oldalon miért írják azt... Lehet, hogy az elején úgy lervezték, hogy gépen tárolja...?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Egy érdekesség! A tört verzió nem találkozik az eredetivel,ez magyarázza a csiterezést is..
Nálam fentvan mind2õ és ha a törtel megyek játszani,egybõl más dimenzióba kerülök..<#banplz>#banplz><#falbav>#falbav><#lama>#lama>
Aztán!! Volna kedve valakinek a Specops-os küldetésbõl,megcsinálni velem a két 2 emberes küldetést??..
Nekem az még hiányzik..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
és a Modern "Warfail" 2 ezt überelte... (erre most jöttem rá, hogy megint végigtoltam a CoD4-t)
és AVPnek nagyon fasza egyedi multija lehetne, és ez az egyediség olyan, hogy igenis... nagy hangsúlyt kell rá fektetni... (AVP2 multi marha jó)
@
Tudja valaki, hogy akkor hol tárolja a rang-infokat?
Köszi
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
De fura, hogy a még csak hangsúlyozom BÉTA játék már milyen fasza.
És a játékon kívül meg kell említenem a Punkbustert, amit örömmel látok ismét. Innentõl megint bekaphatják a csalók, újra adminolhatók lesznek a szerverek.
Ja és azzal és ott játszol akivel akarsz.
Meg hát nem is mindenki akar... 😊
Azért az érdekes volt amikor BC2-ben közelrõl 3-4szer találták el a csávót shotgunnal az meg csak futott tovább. <#vigyor5>#vigyor5>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
uj hackstreakek is lesznek az kov patchben, texture hack jutalma hogy 50 kill utan szivarvanyban villozo laracroftta valtozik minden ellen, ha aimbotot hasznalsz akkor 100 kill utan jon a halalcsillag halalsugar, az egesz iwnetet leallitja 2 orara...
Ezek szerint te cod4-el kezdted. Onnantól nem kell célozni, elég ha rohangálsz késelsz p90-ezel, gl-ezel.
Elhiszem, hogy nehéz átállni. Meg hát nem is mindenki képes rá...
Lehet, hogy kérdezték már, de egy fontos kérdésem lenne:
A játék hol tárolja a multinak a profilját? Rákerestem neten, és azt találtam, hogy a játék mappáján belül a player mappában. Itt voltak is fájlok, de hiába töröltem le a legújabbat, és hagytam neki egy régebbit, semmi nem változott. Illetve a végén már mindegyiket letöröltem, és ugyanúgy semmi változás nem volt a multi profilt illetõen, ugyanazon a szinten maradtam, viszont a beállításokat már elfelejtette.
Van valami ötletetek, hogy hol tárolja?
Köszi elõre is!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"