Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
És hogy kell ezt a leptopot gyûjteni vagy mi...
Scientia potentia est.
vagy a kiskutyád lenyelte a papírt amire felírtad az accountod nevét és jelszavát aztán kiszarta az utcán és pont egy csaló találta meg
tudod az ilyen automatikus rendszerek nem szoktak hibázni, ha nincs a memóriába töltve a cheat akkor nyilván nem is találja ott.
Mi a tegyek h újra játszhassak?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Neeee......
Neeeeeeeee....
Ezt meg kell néznem...
De ugye nem az UMPs :S mert akkor prestige elõtt tök fölöslegesen volt egy ilyen classom 😄
@
Csirkemell nélkül nincs élet!
The Matrix has you...
The Matrix has you...
igaz ezt csak ground war-ban tudom megcsinálni legtöbbször 😄
Csirkemell nélkül nincs élet!
valakit megkérek fogalmazza és szerkessze át...csak gyors kb leírtam a lényegét.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Meg egyébként hivatalos fórumokon írják a VACosok, hogy cheater reportot nem fogadnak el, nem csinálnak semmit velük, ha valami jelenteni akarnak az emberek, akkor küldjék el a cheatek lelõhelyét, esetleg egybõl a fájlt.
@
The Matrix has you...
The Matrix has you...
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
by Robert Bowling, IW
The Matrix has you...
The Matrix has you...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Én a Stinger-t favizom, ha van scavenger mellé, akkor meg újra is tölti ugye. de többször van az, hgoy mondjuk kilövöm a rakétát és megölnek (mondjuk pont az amire lõttem) és akkor megint van 2 rakettám.
ja igen, rakétalövõnek hivják ezeket, nem aknavetõnek😊 az másik kávéház.
The Matrix has you...
@
én a javelinre tippelnék, szerintem arra gondol...
nálad mi az a célzós aknavetõ?
The Matrix has you...
én enyi repülõt az életbe nemlõttem még le, köszönhetõen a célzos aknavetõnek
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
2. minden prestige-nél alapról indulsz, mintha újból kezdted volna. cserébe kapsz plusz egy class-t, késõbb többet is, összesen 10 lesz majd. a title és az emblems nem törlõdik sosem.
The Matrix has you...
2. minden prestige kezdeténél a leg alapabb cuccokkal indulsz
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Két kérdésem lenne:
1. Hol tudom megnézni, hogy hangtompítóval mennyit öltem összesen?
2. a második Prestige -nél is az alap fegyverekkel kell kezdeni?
Köszönöm a válaszokat...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
A lövésre egybõlk nem reagálás...A hiba nállad van reagál.
Minden fehér meg világít...Állíts a monitoron vagy nemtom nállam nincs semmi gond ezzel.
A snipernél nemtom mi az az effekt,de úgysem azt a távcsövet fogod használni ha szintet ugrasz vele😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
The Matrix has you...
Ami tetszik benne: hangok, és a golyók ballisztikája. Futó ellenfélnek kicsit elé kell lõni, meg messzi ellenfélnek fölé.
@