Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
ezeket a pályákon lehet megtalálni. van róla youtube videó, keress rá. INTEL, ez a neve. ha nyomsz egy Esc-et játék közben, akkor alul írja, hogy Enemy Intel found 0/3 pl. minden pályán más, van ahol nincs is.

The Matrix has you...

Nem gyûjtöttem semmijen leptopot, de nektek mi az utólsó pálya?
És hogy kell ezt a leptopot gyûjteni vagy mi...
nem hinném h acc lopás mert majdnem minden nap játszottam és be is engedett vagy ha a csaló 0 és 15 óra között játszott
armageddon666
Tényleg, tudtam, hogy nem tetszik benne valami 😄 Késes Runnerhez Commando kell.

@

Kly
Stopping Powerrel a USP dekára ugyanannyit sebez, mint a magnum, utóbbira viszont "nem hat" a SP. Az meg csak hab a tortán, hogy a USP-re lehet rakni még extended mags-t. USP (/w SP) > Magnum

Scientia potentia est.

drogosgeci
akkor biztos az öcséd csalt
vagy a kiskutyád lenyelte a papírt amire felírtad az accountod nevét és jelszavát aztán kiszarta az utcán és pont egy csaló találta meg

tudod az ilyen automatikus rendszerek nem szoktak hibázni, ha nincs a memóriába töltve a cheat akkor nyilván nem is találja ott.

Ha elindul a map mindig kidob cheat detected felirattal. Utánanéztem ez azt jelenti h bannolták a steam profilom pedig nem csaltam.
Mi a tegyek h újra játszhassak?
bigapó
de az annyivaljobb is, mint az USP. az kurva gyenge fegyó lett. Magnum..hát az meg brutál. fõleg akimboba😊

The Matrix has you...

bigapó
nekem az azért nem tetszik, mert ninjás. én obban szeretem a commandot ha már futkosás van.

The Matrix has you...

armageddon666
Neeee...

Neeee......

Neeeeeeeee....

Ezt meg kell néznem...

De ugye nem az UMPs :S mert akkor prestige elõtt tök fölöslegesen volt egy ilyen classom 😄

@

elitehun
Elmondom hogy alap klasszok között a 2. az magnum késsel és marathon lightweight és ninja perkkel <#rolleyes>
armageddon666
magnumhoz 100 kell 😞

@

F E R I
Na 3 meccs alatt összehoztam a tactical knife-ot az USP mellé. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan meglesz a kis pisztolyhoz a 75 kill, de egész jól "pörögtem" és hullott az ellen rendesen 😄, szóval lehet néha én is fogok rambózni, de egyelõre az ump45-famas-barrett triumvirátussal nyomulok.

Csirkemell nélkül nincs élet!

bigapó
minden elveszik ami fegyverrel, perkkel, egyébb dologgal kapcsolatos. A title-k és az emblems-ek maradnak egyedül meg. késõbb, következõ váltásnál már egy pár Prestige Challenge is megmarad (például, hogy hány embert öltél Chopper-el), de van ami ott is nullázódik.

The Matrix has you...

elitehun
Mivel a fegyverek is elvesznek gondolom a festések is
ha elkezdem a masodik prestiget akkor a fegyver festések megint elvesznek vagy akkor mar a prestige challengeket veszi figyelembe?

bigapó
hát UMP erre van kitalálva😊 sok sikert a késhez is, ha megtanulod a tactical knife-ot kezelni (nem egy ördöngös dolog) még multi-kill is lehet belõle😊 és még életben is maradhatsz😄

The Matrix has you...

F E R I
Huhh kis pályákra nagyon megkedveltem a UMP45-öt, berontok vele egy kisebb helyiségbe és nem egyszer mielõtt leszednének triple kill 😄, a sok camper meg csak les, hogy mi van, pedig még kést sem használtam...
igaz ezt csak ground war-ban tudom megcsinálni legtöbbször 😄

Csirkemell nélkül nincs élet!

DarkSector
felõlem be lehet csaka ne ien formában...😄 mert ez csúnya....<#buck>
valakit megkérek fogalmazza és szerkessze át...csak gyors kb leírtam a lényegét.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Viktor9202
Köszi szépen 😊

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

armageddon666
De, igazából az egyrészt csak a Steam Community cuccra vonatkozik (illetve gondolom ha accoutot próbál lopni, és hasonlók)

Meg egyébként hivatalos fórumokon írják a VACosok, hogy cheater reportot nem fogadnak el, nem csinálnak semmit velük, ha valami jelenteni akarnak az emberek, akkor küldjék el a cheatek lelõhelyét, esetleg egybõl a fájlt.

@

bigapó
szerintem írd be a szövegbuborékba, hogy milyen játékban találkoztál vele, az a biztos. meg, hgoy van róla képed is, esetleg videó. ami tényleg jó ha van. bár azt mndják sokat nem ér, de egy próbát igen.

The Matrix has you...

elitehun
Ma találkoztam az elsõ WH-sal. A neve valami T.A.U.Core.X volt. Jelentettem de az a csalók jelentése steamen videóban ahol mutatja a srác hogy holl kell jelenteni. Az nem csak a steam-re vonatkozik hanem a steames játékokra és a cheaterekre is??
bigapó
ja, ezt olvastam tegnap is, de nem nagyon értem, hogy mit akarnak javitani. ezen már túl vagyunk, megcsinálták, hogy ne legyél gyorsabb package-el, egyet sem láttam azóta ilyennel próbálkozni. az, hogy többször is eldobható, azt meg még nem tapasztaltam.

The Matrix has you...

Shodan
kezdetek óta cold bloodot használok, ugyhogy leszarom mi zajlik fölöttem 😄 az elején nem is tudtam hogy a sentrty gunok ellen is jó. Néztem hogy a többiek hogy lehetnek ilyen bénák hogy nem tudnak elfutni mellette, én meg lazán 😊

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

bigapó
tudom, hogy mit irtál, értem is és ugyanazt irtad amit én😊

The Matrix has you...

Prince23
Modern Warfare 2 Care Package Fix on the way. (for those asking) This includes sprinting with and calling multiple in.

by Robert Bowling, IW

elitehun
Mint mondtam NEM a javelinre HANEM a Stingerre gondoltom. a Javelint nem is használom. az maximum állócélpontok ellen jó
bigapó
Jó a Javelin is, bár inkább funozni lehet vele, sokáig tart mire becéloz és felmegy, meg lemegy. a Javelin területre jó, emberek ellen, Danger Close-al. demolition-ben tud vele apritani az ember. pl Invasion-ön, B lerakónál a kis helyen begyûlik az enemy, Te meg a pálya másik végébõl köbö odacélzol, rakéta fel és 4-en halnak 😊

The Matrix has you...

bigapó
ha megvan az a Perk, akkor igen, azzal használom (mivel van challenge is hozzá érdemes). de sokszor tapasztalom, hogy azzal együtt is kinyir. ennek több oka is van: wh vagy ott vannak mellettem a nem coldosok és azok miatt.

The Matrix has you...

elitehun
Ma én is félrebeszélek XD
tehát én is a Stingert használom. (a Javelin sz*rt sem ér)
elitehun
Jaja én is a Javelint használom de nekem van egy külön Anti-Air klasszom amivel a cold bloodedet használom és így az nem tud lelõni.
Szerintem pedig a BC2 havas mapján (ami olyan 4-5ször nagyobb a cod havas pályájánl) kb 10szer annyi fizikai és egyéb számítást kell végeznie a szgépgépnek mint az összes cod mapon együttvéve😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

elitehun
Igen de Az AC-130 lehetetlen vele eltalálni
bigapó
de hülye vagyok, már én is félrebeszélek. Rakétavetõ, nah, ez a neve 😊

The Matrix has you...

bigapó
igen, de az úgy kacsázik a levegõben, hogy jó, ha 5-bõl 1 talál. már ahányszor Én próbáltam azzal lõni, mert elment tõle a kedvem. ami közel van arra jó, meg emberekre.

Én a Stinger-t favizom, ha van scavenger mellé, akkor meg újra is tölti ugye. de többször van az, hgoy mondjuk kilövöm a rakétát és megölnek (mondjuk pont az amire lõttem) és akkor megint van 2 rakettám.

ja igen, rakétalövõnek hivják ezeket, nem aknavetõnek😊 az másik kávéház.

The Matrix has you...

armageddon666
én RPGre... azzal célozni kell, nem céloz magától 😛 (és ez azért jó, mert a flare nem téríti el 😊)

@

célzos aknavetõ...ez jó

én a javelinre tippelnék, szerintem arra gondol...

bigapó
kill streak, care package, emergency airdrop. ezek lehetnek. nem mindig van csalás, ilyet mi is megcsináltunk már😊 zsufi volt az égen. persze ha mindenki olyan okos, mint Te és elõveszi a nagyobbik csúzlit is akkor nem nagyon lehet zavaró.

nálad mi az a célzós aknavetõ?

The Matrix has you...

hogy lehetséges az hogy egy kõr alatt legalább 5 herrier 2 vagy 3 gépágyus helikopter ugyan enyi vadász helikopter
én enyi repülõt az életbe nemlõttem még le, köszönhetõen a célzos aknavetõnek

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

bigapó
az alsó 5 vagy hat az igen.

The Matrix has you...

armageddon666
Prestige Challengek nem nullázódnak szerintem

@

bigapó
1. erre külön nincs stat, csak összes kill van. van ilyen challenge, de az is csak korlátozott ideig számolja, aztán nem.
2. minden prestige-nél alapról indulsz, mintha újból kezdted volna. cserébe kapsz plusz egy class-t, késõbb többet is, összesen 10 lesz majd. a title és az emblems nem törlõdik sosem.

The Matrix has you...

Jaffa 2843
1. a hangtompítós killek a prestige challange-ek közt vannak, de minden prestigenél nullázódik.
2. minden prestige kezdeténél a leg alapabb cuccokkal indulsz

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Sziasztok puhányok.....

Két kérdésem lenne:
1. Hol tudom megnézni, hogy hangtompítóval mennyit öltem összesen?
2. a második Prestige -nél is az alap fegyverekkel kell kezdeni?

Köszönöm a válaszokat...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Jaffa 2843
szerintem MW2 havas mapjai jobban néznek ki mint bc2 beta.

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

A pc BETA egy 6hetes performance változat amiben nincs full grafika beállítás (nincsenek benne a highres textúrák) és egy rakat olyan dolog van benne amit a fórumban megreklamáltak a játékosok és a véglegesben már javítják,pl a fegyverek ereje nagyobb lesz.
A lövésre egybõlk nem reagálás...A hiba nállad van reagál.
Minden fehér meg világít...Állíts a monitoron vagy nemtom nállam nincs semmi gond ezzel.
A snipernél nemtom mi az az effekt,de úgysem azt a távcsövet fogod használni ha szintet ugrasz vele😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

bigapó
szerintem véletlenszerû, nem jöttünk még rá, hogy mi alapján dönt. több olyan pálya is van amit könnyebb illetve nehezebb támadóként vagy éppen védõként megoldani, de nem lehetetlen. fõleg ha jó a csapatod. pont ezért jó ez a játék, nincs két egyforma meccs, még ugyanazokkal a játékosokkal sem 😊

The Matrix has you...

demolitionél mi alapján dõl el ha 2 kör után döntetlen, hogy a harmadik körben ki a védõ vagy a támadó?

armageddon666
Én most próbáltam ki. Nagyon nem annyira szar mint állítja az egyik oldal, de közel sem olyan jó, ahogy a másik mondja... Ami nagyon zavar benne az talán a HDR, de lehet, hogy nem is az. Minden fehér... oké, havas pálya, de világít... semmit nem látni. Illetve a sniper távcsövén mi a fene az az effekt? Vagy lag, vagy low fps, vagy tényleg valami van a gépemmel, de mintha a lövésre nem egybõl reagálna, nem lõ egybõl a fegyver :\

Ami tetszik benne: hangok, és a golyók ballisztikája. Futó ellenfélnek kicsit elé kell lõni, meg messzi ellenfélnek fölé.

@