Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mivan ez meg micsoda?
bazd van az 10méter is, attól független hogy az 5 méter is már túlzás, hogy 1 lövéssel meghalsz, egy kibaszott csipából meg fejre is sokszor 2 kevés...
nah nemá ien shoti nem létezik.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
1. "Not 1st person airsupport" - Stinger mindent megeszik <#levele>#levele>
2. "FFA Tactical Insertion Boost" - Hallottam már ilyenrõl, bár én még nem találkoztam vele, egyébként könnyen kivédhetõ. <#levele>#levele>
3. "CP Glitch" - Sose találkoztam még vele, pedig nem kis idõ van a hátam mögött.
4. Itt az élettel van baja szerintem 😄
5. "Spawn system" - Igaza van, tényleg katasztrófális (függetlenül a játékmódtól) <#eljen>#eljen>
6. "Minden fegyver overpowered" - Ez pont azt jelenti, hogy ki van egyensúlyozva a rendszer. <#levele>#levele>
7. "Csipa tuning" - Egyetértek, fõként intervention-re férne rá (a többire csak a headshot esetén a biztos kill bármilyen szituáció esetén)<#eljen>#eljen>
8. "Last stand" - Ez a perk egy vicc. <#levele>#levele>
9. "1887 akimbo" - 5 méterig hatásos. <#levele>#levele>
10. "Commando" - Használj shotit és hamar elmegy a kedve tõle..<#levele>#levele>
1-2 ponttal egyetértek, a többit egyszerûen csak rinyálásnak tartom. Ezt a játékot valóban nem neki találták ki 😄
Scientia potentia est.
Az iwnet ugy szar ahogy van arra nincs megoldas csak normalis,legalabb regionalis serverek.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Skyline, ismerjük a véleményed, maradhatsz az oltári jó BC2-nél, köszönjük a látogatásod.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
@
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
@
2. ??? alig használják...
3. Glitch, ki kell javítani
4. Ezt nem igazán értem, régebbi játékra hivatkozik :S
5. Spawn system tényleg érdekes :S csomószor letesz az mellé aki lelõtt...
6. Szerintem nem túl erõsek a fegyverek... ACR a pontossága és kb. 0 recoil miatt, ezt próbálták alacsony sebzéssel kompenzálni, ami negálható nagyjából a stopping powerrel, így el vesz egy hasznos helyet a perkek közül, szóval még ez is balanced szerintem 😊
7. Sniper tényleg rofl szint... Na jó, kicsit belegondolva, interventionön kéne kicsit növelni.
8. Final Stand teljesen okés, Last Standnek meg nem nagyon látom értelmét, gyenge szerintem 😄 én sosem idegeskedtem miatta, minimális figyelmet igényel csak... Konzolon lehet macera lecélozni az emberre, aztán vissza, és tovább, de PCn semmi baj vele :\
9. Akimbo 1887 + FMJ => nincs Marathon, megint nincs meg, majd kipróbálom, de nem sokszor látom használatban...
10. Carepackage Glitch fixed... Commando csak lagnál zavaró...
@
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
1."pofára" válassza ki a hostot és igazából tök mindegy milyen neted van.
2.Olyan xar az IWNet hogy a 30/20-nál jobb net is csak erre a 50-100-as pingû lagg meccsekre jó.
Mindkét válasz csak az egész rendszer gyengeségét mutatja.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
elöbb olvasd el figyelmesen amit irtam, és amirõl szó van.
egyébként a "nem találkoztam laggal" és hasonló aranyköpések két dologra utalhatnak: 1. észre sem veszi a player 2. olyan bika netje van hogy mindig õt választa host-nak.
általában az 1. a mérvadó
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Ja és vagy mások játszanak tesco-s nettel vagy nekem van valami überprõ netem (amit kétlek) de én nagyon ritkán találkozok laggal.
2. tactical insertion: ennyi erõvel vegyék ki BC2-bõl is az egymásra spawnolást... (amiröl még mindig hiszem hogy baromság)
3. glicheket mindenben lehet találni.. javítva lesznek, ennyi
4. nemtetszik a killstreak rendszer -> nem a te játékod..
5. spawn rendszer: aki annyira hülye hogy TDM-et, DM-et és hasonló "sokészkellhozzá" játékmódokat játszik annak bizony számolnia kell azzal, hogy bizony sok embert kell sok helyre lepakolnia a játéknak és nem létezik olyan hely ahol biztosra nem fognak egyböl lelõni
6. "az összes fegyver overpowered" akkor ki is van balanszolva
7. sniper viszont tényleg gyengébb, bár jobb is, mert igy nem csipázik minden nyomoronc (amugy 90%ban egy lövésbõl öl), bár nekem csak intervention-rõl van tapasztalatom (semi-auto csipa a bénáknak való), viszont az hogy a semi-auto snipereknek kisebb a recoilja mint egy pisztolynak, az már hagy némi kivetnivalót maga után
8. last stand, final stand -> felesleges, törölhetõ
9. 1887 javitva
10. commando perk: ezt az "odalaggoloklekéselem" dolgot kihagyhatták volna, elég lett volna ha csak simán megnövelik a távolságot a normál késelésnek, nemkell ez a "10métert csúszok a földön" baromság. egyetlen hasznos dolog ebben a perkben a pro
hirtelen ennyi a véleményem errõl 😊
A 3.-at (végtelen package) nemláttam.
A 4.-ben inkább az a gusztustalan hogy a csipát CS szintre rakták,tehát semmi tudás nem kell hogy öljön vele az ember ugrabugrálva pillanatra szemhez emelve halálpontos...szánalmas.
Spawn rendszer. Ez van,egy idõlimites spawn megoldja.
Barrtett öljön 1 lövéssel? Egy francot,automata csipa soseöljön 1 lövéssel.Last stand takarodjon final stand elviselhetõen ritka.
Akimbo 1887 és commando nem javítani,törölni való.
De a legnagyobb problémát amit fixálni kéne ez sem emeli ki,ez pedig az IWNET rendszer ami egy ordenáré méretû nagy rakás szar a dedikált szerverekhez képest minden tekintetben (ping,lehetõség,support,társaság).
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
javítsatok ki ha tévedek
Isten mondá:\'\'Legyen világosság\'\' Chuck Norris mondá:\'\'Mond hogy kérem\'\'
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Csak azért mert mostanában gyanus dolgok történnek velem. 😊
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
The Matrix has you...
The Matrix has you...
@
@
És többnyire sikerül ilyen süket embereket kifognom...
egyedi dolgokkal én is így vagyok...
meg a gonoszsággal... muhaha, szóval milyen titlerõl is van szó? 😄DD
@