Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kilõni<#hehe>

bandi007
Hogyan vagy mit kell csinálni a fegyvereknél az FJM lõszerrel?

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

Na a /kedvedért/ felgyötõrtem ezt az M4-t aranyig..annyiban változik a véleményem,hogy abszolult lag mentes szeveren,tényleg nem olyan szar,viszont ilyen alig van,igy maradok a TAR21-nél

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Kly
Mivel nem 0. szintrõl kezded és prestige után sem 0ról indul, ezért a 71. szint felel meg az elsõ szint meglépésének, ergó csak "769" szint van (+1, ha prestige 10 lvl 70 után is van még egy extra - bár kétlem).

Scientia potentia est.

Szega87
781 szint van, mert 70 és prestige váltó között is van mindig +1 szint

Lunki88
A menüben ezt írja, "Your NAT type: Open" - Ha erre gondoltál, ha nem akkor részletezd. 😄
strict a neted?
Lunki88
Nem rég vettem meg a játékot, szóval lenne egy kérdésem. A multi mindig ilyen lagos vagy nálam van valami gond? Mert nagyon ritka az amikor teljesen zöld a csík (pingre gondolok). Ja és más játéknál nincs ilyen probléma.
elitehun
LOL nem. Az ikon melleti szám a szintedet jelzei mert itt is vannak szintek és ahhoz képest kapsz rangot.
DarkSector
kedves barátom felhívta rá a figyelmemet, és kiderült, hogy a stat resetelése, csakis bejelentkezve mûködik...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

helo
nem teljesen idevág a dolog de azért mégis
van egy oldal a bakeonline ahova regisztrálnék de hogy a call of duty-hoz leszedjek néhány dolgot, szóval regisztrálni akarok minden kitöltök aztán mikor rá megyek a regisztrálásra ezt írja ki: Error accessing external avatar (valami gebasz van gondolom azzal a képpel amit kiválasztok de nem tom. hogy mi, ergo aki tudja mi a hiba vagy regisztrált akkor írja meg)
Más kérdés.A rangot jelzõ ikon.30 játék után hadnagy rangom van.De szoktam találkozni olyan játékossal,akinek 10-20játék után már valami übergeneral szupercsillag van.Vagy az ikon meletti szám nem a lejátszott meccseket jelzi?
ok.Lehet hogy valami vérprofi harcos volt.
armageddon666
A radar megmondja a pozíciód 2 koordinátáját, a harmadik meg beilleszthetõ pályaismeretbõl (domborzat/tereptárgyak/etc., szóval, hogy milyen magasan vagy), onnan meg 66% hogy eltalál ha jó helyre lõ (guggolsz/állsz vagy fekszel...), illetve több, mivel feküdni nem sûrûn szoktak 😊

@

de szerintem akkor se lõtt volna olyan pontosan rám.Ha radar akkor végigdarálom a falat 2x2 méteren és úgy ok,de célzott lövés...
aaahhh
radar...

<#rolleyes>

mi az az uav?
elitehun
Ja valszeg UAV volt.
UAV volt az ellenfélnek például.. persze ez nem zárja ki hogy vannak csalók is.
Nekem még új a multi rész,mert eddig nem,vagy csak ritkán játszottam neten.De nagyon bejön.Viszont vannak emberek,akik elrontják a játékot.Tegnap este úgy lõtt le egy tag,hogy nem láthatott.mégis pontosan tudta,hogy a fal melyik része mögött fekszem(killcam).Hogy lehet ez?Átlát a falon?Ilyen már töbször is történt.Ha csalnak miért nem vágják ki õket?Vagy ezt jelezni kell vhol?
J i GS a W
A mai játékom fasza volt!
így kezdõdött:vagy 3* egymás után bedobta ezt játék közben és kezdõdött minden elõröl:

Majd utána a SPECTATOR DARÁLTA SZARRÁ AZ EMBEREKET!!!!

NEM HISZEM EL HOGY NEM TUDNAK VALAMIT CSINÁLNI A CSÍTER LOWOKKAL!!!!!!<#boxer><#banplz>

áhá köszi
DarkSector
vannak hibák, ami a peccsek után is megmaradnak, ha a nehézkes kapcsolódásra gondolsz.
amúgy asszem a legújabb az 1.0.182....ezt menüben jobb alsó sarokban nézd meg.
de steam frissités nélkül szerintem nem is engedi hogy indítsd a játékot.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

goodgamer
Magától letölti a steam a patchet.

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!

sziasztok.honnan lehetne letölteni patch-ot a játékhoz? vagy ez a dolog hogy mûködok ennél a retek steam-nél?
DarkSector
thx, akkor kb...akkor ha jól megy, és jól számoltam 650óra lesz durván...huh az kemény lesz...

Jaffa 2843
7. prestige 30körüli szintig 480óra

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

DarkSector
ümm...ha esetleg valaki már elérte a 10.prestige 70.fokát, az írja pls le, hogy a barackban menyi idõt mutat neki, hogy kb mennyi óra átlagban elérni ezt a 770. rangot, mert én 64-nél tartok, és iszonyatlassan fejlõdik...
infoért köszönet elõre is

Sziasztok srácok, köszi a válaszokat...

Nekem bejön az M4, néha variálok a kiegészítõkkel de nincs vele bajom, férfiként halok meg😊
FMJ + Red Dot -al azért odacsap😊
A többi assault fegyver nekem nem jön be...nem tetszenek, nem állnak jól a kezemben.....talán az ACR de az olyan mint egy lézerpuska, nem kell hozzá nagy szaktudás. Az AK -t mindig a 70 es szintnél adja, pedig azzal is futnék pár kört.
Most az a cél, hogy szépen kimaxolom a fegyvereket.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Kly
Presztízselés után 500 Headshot (veteran II).

Scientia potentia est.

Neked bejön az M4?
Nálam az egyik legpontattlanabb köpöcsõ

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

HD JOHNNIE
Szia!

Meg kell hozzá csinálni a veteran challenget. A challengenél látod legalul zölddel kiemelve. Ha új prestige-t kezdesz az nem vész el.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Sziasztok puhányok,

Az arany színû M4 Carbine medált (emblem) mikor kapom meg? Milyen challenghez van kötve??

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Hát ez az!! szar tetü lag! okádék a multia..
Ez nem egybe kezd lenni,hanem teljesen szét..
Egyik pillanatban,minden gyólyom talál,a másikban csak tunkolok a semmire.Az elmúlt 14 év,legnagyobb kamuja..
Csak azért játszom velem,mert még nincs minden 100%-on,meg talán még naivan,hátha változik a szerver része..

Kly
Nekem is a HC kedvencem, de demolition csak core módban van 😞

Scientia potentia est.

Kly
Az Intervention egész pontosan .408-assal tüzel(10,2 milinek felel meg), ami valóban kisebb kaliber mint az .50-es BMG, de a CoD szériára sose volt jellemzõ sebzés és kaliber közötti egyenes arányosság.
(Példa erre a UMP és a vector esete. Mind a kettõ .45 töltényt használ, de a játékban a vectornak a sebzése kb. fele annyi, mint a UMP-nek. Ez a fegyverek közötti balance miatt van, vectornak ugyanis nagy a tûz gyorsasága. Az M240 és AUG HBAR között ez talán még szembetûnõbb.)

Scientia potentia est.

gyermekkaliber, bocsi csak telefonról irok😄,bár aki egyszer rákap a hc-re (mint én) az nehezen megy más módra:p,és rémálom lessz visszamenni normál tdm,és gw-re...
Elite hun,akkor tegyél olyasmi title-t me cimet mint ami nekem van,Global Thermonuclear War,és zöld képbe egy atomfelhõ,esetleg End of line,amúgy már leirtam párszor de aki "csipázni akar" menjen hc tdmre,1lövés 1halál ,meg minek sniperezni ha visszanéznek killcamból.........am meg nehogymár a barett legyen gyengébb mint az intervention,a barett 50.caliber a másik 7.62 ...de szóljon valaki ha tévedek!amúgy 1lövésbõl akármelyik 7.62-es töltényböl 1db azonnali halál...nem úgy mint az amcsik gynrnkkalibere.....
bigapó
negativ élményem is volt persze. 3 aimbotossal is összefutottam, ami fura volt, mert ilyen sûrûn és fõleg ilyen korai idõpontban nem szoktak lenni.

The Matrix has you...

bigapó
jaja, mikor beindul a rossz sorozat, rögtön nézem, hogy milyen a ping, meg kik ellen játszom most😊 nehogymá Én legyek a béna 😄 maximum kevésbé jó

The Matrix has you...

fura ha reggel jatszok nem sokkal ébredes utan tök jol megy aztan elbénul az ember <#idiota> de en az elsõ hangosabb vagy fájdalmasabb reakcióm után már kilépek <#vigyor5>

goodgamer
Van benne igazság. Bár nekem pont fordítva szokott lenni, amikor elkezdek játszani van pár gyenge meccsem és csak utána pörgök fel. 😊 persze utána is néha becsúszik egy-egy rossz meccs az említett rossz ping, fáradság és pl azért mert 1 meccs alatt kb 3x megzavarnak.😄 Nem lehet (vagyis nagyon nehéz) egyfolytában jó teljesítményt nyújtani. Én pl ha érzem, hogy nem megy elkezdek minden után káromkodni meg elkezdem magam hibáztatni, hogy milyen béna vagyok, pedig tudom, hogy attól jobbat tudnék, akkor egy pár órára pihentetem a játékot és keresek más elfoglaltságot ami eltereli a figyelmem és amikor vissza ülök tiszta fejjel kezdhetem.

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!

bigapó
szerintem nem szabad ezt sem mindig erõltetni. mármint a játékot. nem megy egyformán, fáradt vagy vagy csak dekoncentrált, szar a ping és ezek mind rontanak az élményen. nekem sokszor ez van és csak felidegesitem magam, hogy milyen béna vagyok. ma például egész jól ment, de ha kicsit tovább nyomom tuti elbénulok. meg azt vettem észre, hogy az uccsó pár játék kurvaszar tud lenni 😄 pont a zárást baszom el 😊 nem jó érzés úgy lefeküdni menni 😊

The Matrix has you...

bigapó
szerintem próbáld ki megint. vagy régen voltál vagy nem tom, de kezd egybe lenni az egész. mondom, már csak a laggot kéne javitani és jó lenne ez.

The Matrix has you...

DarkSector
most nem arra értem hogy shotissal shotist le tudnak e nyomni, hanem alapba ALLEZANC shoti-arzenál....mind összesen egy kalap alá véve "szar"....mármint itt a szaron a tulajdonságait értem, ami a játék és a valóság közti átmenetet értem...

te el tudod képzelni, hogy a játékban 7 méterrõl egy shoti pontossabb legyen, mint monnyuk egy assault?

Kly
Csak stopping powerrel, ha hangtompítós a csipa.

Scientia potentia est.

Kly
Spas / masterkey shoti (under barrel) bármikor übereli azt a trágyát, utóbbinak dupla akkor a lõtávja, mint az akimbo nélküli 1887-nek (akimbosnak pedig még kisebb).

Scientia potentia est.

DarkSector
peccselték a játékot, vagy most a valóságra érted a példát?