Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet megoldani, hogy a kiürült tárat eldobom?????
mert vannak ien challange-ek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
- megcsináltam minden Riot Shield challanget
- kaptam sok új title-t és emblem-t
- csináltam 3 nuke-ot
- léptem 6 szintet
- aktiváltam a 7. presztízst
legtöbbször eddig highriseon jött össze második talán afghan. Afghanon rengetegszer összejött mar a harrier vagy a chopper de ott majdnem midnneki stingerrel a hatan maszkal.
De egyértelmûen a nyitottabb pályák a legjobbak erre. Wasteland, Derail és még Sub Base se rossz, bár itt el lehet repülni vakfoltra is, amirõl nem látsz rá a célokra. Vagyis látod, de a falaktól, nem tudod kilõni õket. Skidrow az szinte esélytelen, csak épület, kevés nyitott hely, kicsi rá az esély, hogy meglegyen. Egyszer megcsináltam a Harrier-t csak késelésbõl 😄 Ezen a pályán ez a legjobb, Run, Forrest, Run 😄
The Matrix has you...
Tartozékként holo-t szoktam rárakni, nekem az tetszik ehhez a fegyverhez. de ez izlés dolga, van akinek más jön be, lehet sima is, mondjuk ha GL-el rohangáltok, bár ennek meglesz azon veszélye, hogy begõzölnek és azzal szednek ki téged is. nekem volt olyan, hogy 24-es killstreaknél öltek meg gl-el...nem voltam ideges csak röhögtem, mert Én bénáztam el, akkor pont 3 embert is eltaláltam ,de nem halt emg egyiksem...Epic Fail 😊
Még annyi, hogy Afghan-on a B zászlót érdemes védeni vagy ha sima TDM van, akkor is ezen a részen lebzselni. A bunker melletti részen, még a mákföldek elõtt vagy a kisházban - bár az nyitottabb,nem jól védett hely - vagy elõtte a bokroknál, pont a sarkon, az takar, oda érdemes elbújni. Szembõl két helyrõl jöhetnek, de Te veszed észre õket hamarabb. Balról meg figyelni kell a radart, hogy ott vannak-e a társak, ha nem akkor oda is figyelni, ott vannak sziklák szintén ahol nem látszódsz nagyon, de Te látod ki jön ki a bunkerbõl (vagy még csak belül van, de a háta mögül jövõ fény miatt jól látszik az alakja).
Ha megvan a harrier, akkor odadobd ahol van ellenség is, ne magadra😊 reménykedj, hogy nincs rakétájuk. Ugyanez Chopper-nél is. Mindkettõnél érdemes jobbra kifutni a mákföldek mellé és hasravágódni, ott takarásban vagy.
Ezután már csak szerencse, szerencse, szerencse. Van elég belõle? Tedd magad próbára 😄
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
steam, origin: ACE_hun
____
Lenne egy olyan gondom hogy újra índult a gépem , és most a felbontás a legkisebben van 800x600-ason és ha fel rakom 1400x900-ra (mert nekem ez a monitoromhoz az ideális, akkor kidob és a következõt írja : " couldn't load image 'fow_wips_afm' "
____
Elõre is köszönöm szépen, a segítségeket !
___@_/``
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
Downed But Not Out
Kill 4 enemies in a row while downed in Special Ops.
Ha valaki rájött hol és hogyan lehet megcsinálni,ossza meg velem legyen kedves
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Helyezd el a C4-et anélkül, hogy bárkit is megsebeznél vagy riasztanál a hóviharban a 'Cliffhanger' küldetés során.
Sanderson Ezredes
Ölj meg 7 csirkét 10 másodperc alatt 'The Hornet's Nest'-ben.
Downed But Not Out
Ölj meg 4 ellenfelet zsinórban, amíg "ki vagy lõve" Special Ops-ban.
Kipp-kopp
Ölj meg 4 embert 4 lövéssel a lassított behatolás során Single Player-ben vagy Special Ops-ban.
Desperado
Ölj meg 5 ellenfelet zsinórban 5 különbözõ fegyvert vagy attachment-et használva Single Player-ben vagy Special Ops-ban.
Scientia potentia est.
A hozzáférés megtagadva. nekem ezt irja pls help!!!<#sir>#sir>
ölj meg 7 csirkét 10mp alatt a hornets nest-ben
ölj meg 4 embert spec opsban mialatt ? földön fekszel ?
ölj meg 4 embert 4 lövéssel mialatt be vagy lassulva spec ops ban vagy single-ben
ölj meg 5 embert 5 különbözõ fegyvert használva vagy tartozékot használva single-ben vagy spec ops-ban.
hirtelen így tudtam lefordítani
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Ghost
Plant the C4 in 'Cliffhanger' without alerting or injuring anyone in the blizzard.
Colonel Sanderson
Kill 7 chickens in under 10 seconds in 'The Hornet's Nest'.
Downed But Not Out
Kill 4 enemies in a row while downed in Special Ops.
Knock-knock
Kill 4 enemies with 4 shots during a slow-mo breach in Single Player or Special Ops.
Desperado
Kill 5 enemies in a row using 5 different weapons or attachments in Single Player or Special Ops
majd kiváncsi leszek, mi lesz abban a hozzászólásban...😄
még nem éri meg leszedni, mert béta, lassabb mint a régi és csatizási hibák is vannak néha.
Megújúl a STEAM....!
Óbazdmeg, de nekem most kilépett steambõl, és elõtte eltüntek a listáról a megvett játékaim is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
hátmég ha több lett volna....:S
gyors csináltam biztonsági mentést, mert a végén a rangom is elveszik!!!!
😄
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)