Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nah még egy kérdés.
Hogy lehet megoldani, hogy a kiürült tárat eldobom?????

mert vannak ien challange-ek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pisztácia
hát te tényleg nagy kocka lehetsz😄 Én még csak a 2ik prestiget kezdtem el, pedig én is túl sokat játszok...:S

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Szega87
demolition

Hali.Melyik játék módban ad legtöbbet?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Kocka <#violent>

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Szega87
nekem ma elég jó napom volt:

- megcsináltam minden Riot Shield challanget
- kaptam sok új title-t és emblem-t
- csináltam 3 nuke-ot
- léptem 6 szintet
- aktiváltam a 7. presztízst

csumkox007
Pengn nekem írtad hogy nyomjak reinstallt a dvdrõl ? 😊

___@_/``

Nekem tegnap vagy tegnap elõtt 2szer jött össze, mind2 skidrowon és mind2 akkor amikor mi védtünk, az elején elkezd szarakodni de a vegefele bevisz a spawn föle es ha csak nem benazol vagy nem reagalja le az ellenfel csapat eleg koran majdnem biztos a siker.
legtöbbször eddig highriseon jött össze második talán afghan. Afghanon rengetegszer összejött mar a harrier vagy a chopper de ott majdnem midnneki stingerrel a hatan maszkal.

bigapó
Nekem legelõször Favela-n sikerült megcsinálni Nuke-ot. Azóta is legtöbbször ezen volt meg. "A" bomba feletti tetõn ideális elhelyezkedni, ha Chopper-el elkapod a spawn-t, akkor hamar megvan a 25-ös killstreak.

De egyértelmûen a nyitottabb pályák a legjobbak erre. Wasteland, Derail és még Sub Base se rossz, bár itt el lehet repülni vakfoltra is, amirõl nem látsz rá a célokra. Vagyis látod, de a falaktól, nem tudod kilõni õket. Skidrow az szinte esélytelen, csak épület, kevés nyitott hely, kicsi rá az esély, hogy meglegyen. Egyszer megcsináltam a Harrier-t csak késelésbõl 😄 Ezen a pályán ez a legjobb, Run, Forrest, Run 😄

The Matrix has you...

bigapó
Nekem most legutóbb az Afghan pályán sikerült megcsinálnom a TN-t. Mostanában a Tar-21-re esküszöm. erõs, pontos fegyver. scavenger, stopping power és ninja (vagy commando, ha esetleg valaki közelmerészkedett. a kés általában gyorsabban öl, max véres lesz a képed, de Te éled túl a csatát😊 )
Tartozékként holo-t szoktam rárakni, nekem az tetszik ehhez a fegyverhez. de ez izlés dolga, van akinek más jön be, lehet sima is, mondjuk ha GL-el rohangáltok, bár ennek meglesz azon veszélye, hogy begõzölnek és azzal szednek ki téged is. nekem volt olyan, hogy 24-es killstreaknél öltek meg gl-el...nem voltam ideges csak röhögtem, mert Én bénáztam el, akkor pont 3 embert is eltaláltam ,de nem halt emg egyiksem...Epic Fail 😊

Még annyi, hogy Afghan-on a B zászlót érdemes védeni vagy ha sima TDM van, akkor is ezen a részen lebzselni. A bunker melletti részen, még a mákföldek elõtt vagy a kisházban - bár az nyitottabb,nem jól védett hely - vagy elõtte a bokroknál, pont a sarkon, az takar, oda érdemes elbújni. Szembõl két helyrõl jöhetnek, de Te veszed észre õket hamarabb. Balról meg figyelni kell a radart, hogy ott vannak-e a társak, ha nem akkor oda is figyelni, ott vannak sziklák szintén ahol nem látszódsz nagyon, de Te látod ki jön ki a bunkerbõl (vagy még csak belül van, de a háta mögül jövõ fény miatt jól látszik az alakja).
Ha megvan a harrier, akkor odadobd ahol van ellenség is, ne magadra😊 reménykedj, hogy nincs rakétájuk. Ugyanez Chopper-nél is. Mindkettõnél érdemes jobbra kifutni a mákföldek mellé és hasravágódni, ott takarásban vagy.

Ezután már csak szerencse, szerencse, szerencse. Van elég belõle? Tedd magad próbára 😄

The Matrix has you...

3szor de egyik se szandekos volt csak ugy alakult <#vigyor3>

bigapó
Ezt ki fogom próbálni, nagyon jó ötletnek tartom 😊 sikerült összehozni azóta a nuke-ot vele?

The Matrix has you...

Aham..Kösz,na akkor majd számitok rád😊

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

gagax
Én is egybõl erre gondoltam... pár perc és újra fent volt és nem veszett el semmi mentés 😄

Nekem is ezt csinálta. Nyomj neki egy Reinstallt a DVD-rõl.
Azt csak ketten lehet megcsinálni Spec-ops-ban. Meghalsz, és a másik haver nem éleszt fel, hanem megvárja amíg kinyírsz 4 embert. Olyankor a földön vagy csak kúszni tudsz. Többször is megcsinálhatjátok, mert egy idõ után már lõni sem tudsz fekve. A lényeg hogy összesen 4 embert kell kinyírnod, és megkapod.

steam, origin: ACE_hun

gagax
Na a jó édes annyát ennek a béte steam nek... átállítottamnem voltak betük a legördülõ sávokba vissza állítottam és újra le akarja szedni a gamet o_O valakinek valami 5 let e?

csumkox007
Hy,
____
Lenne egy olyan gondom hogy újra índult a gépem , és most a felbontás a legkisebben van 800x600-ason és ha fel rakom 1400x900-ra (mert nekem ez a monitoromhoz az ideális, akkor kidob és a következõt írja : " couldn't load image 'fow_wips_afm' "
____

Elõre is köszönöm szépen, a segítségeket !

___@_/``

Szega87
nekem fut/megy, semmi gond vele

A kib@szott Steam már megint megdöglött.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

DarkSector
Megint steam baszakodás van!<#pardon1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

cumpy1337
kis off: új beta steamen nektek sem ír semmit egyik legördülõ sáv sem?

Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7

Nos ez az egy hiányzik..
Downed But Not Out
Kill 4 enemies in a row while downed in Special Ops.
Ha valaki rájött hol és hogyan lehet megcsinálni,ossza meg velem legyen kedves

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Nektek is frissít vagy csak nekem?
Nekem most egy q*va nagy frissítést kezdett el leszedni a steam a játékhoz. Olyan mintha újra leszedné az egész gamet pedig tegnap még megvolt. Valami ötlet?
DarkSector
Steam-es achikat hol lehet megnézni hogy cod6-hoz miket teljesítettem eddig?

KÖSZÖNÖM

Kly
Szellem
Helyezd el a C4-et anélkül, hogy bárkit is megsebeznél vagy riasztanál a hóviharban a 'Cliffhanger' küldetés során.

Sanderson Ezredes
Ölj meg 7 csirkét 10 másodperc alatt 'The Hornet's Nest'-ben.

Downed But Not Out
Ölj meg 4 ellenfelet zsinórban, amíg "ki vagy lõve" Special Ops-ban.

Kipp-kopp
Ölj meg 4 embert 4 lövéssel a lassított behatolás során Single Player-ben vagy Special Ops-ban.

Desperado
Ölj meg 5 ellenfelet zsinórban 5 különbözõ fegyvert vagy attachment-et használva Single Player-ben vagy Special Ops-ban.

Scientia potentia est.

Could not start process 'iw4mp_ceg.exe'
A hozzáférés megtagadva. nekem ezt irja pls help!!!<#sir>
HD JOHNNIE
Rakd le a c4-et a cliffhangerben anélkül hogy bárki észrevenne vagy megsebesítenéd.

ölj meg 7 csirkét 10mp alatt a hornets nest-ben

ölj meg 4 embert spec opsban mialatt ? földön fekszel ?

ölj meg 4 embert 4 lövéssel mialatt be vagy lassulva spec ops ban vagy single-ben

ölj meg 5 embert 5 különbözõ fegyvert használva vagy tartozékot használva single-ben vagy spec ops-ban.

hirtelen így tudtam lefordítani

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Valaki leforditaná nekem,ezeknél mia szart kell csinálni,mert az én angol tudásommal ezeket nem adja meg

Ghost
Plant the C4 in 'Cliffhanger' without alerting or injuring anyone in the blizzard.

Colonel Sanderson
Kill 7 chickens in under 10 seconds in 'The Hornet's Nest'.

Downed But Not Out
Kill 4 enemies in a row while downed in Special Ops.

Knock-knock
Kill 4 enemies with 4 shots during a slow-mo breach in Single Player or Special Ops.

Desperado
Kill 5 enemies in a row using 5 different weapons or attachments in Single Player or Special Ops

DarkSector
jah #15722 akart lenni...😄
majd kiváncsi leszek, mi lesz abban a hozzászólásban...😄

Kly
#15772 kicsit még odébb van 😄

Scientia potentia est.

DarkSector
miért?mire gondolsz? 😊

Kly
Tán a jövõbe látsz? 😊

Scientia potentia est.

DarkSector
jah helyrejött, #15772 ezt olvasd el majd...

még nem éri meg leszedni, mert béta, lassabb mint a régi és csatizási hibák is vannak néha.

gagax
Na mára vissza tértek az ismerõsök xDDD Biztos a Steam viccnek szánta 😮 xDnem néz ki am rosszul az új steam a képeken 😄

DarkSector
lehet tegnapi szarakodás oka:
Megújúl a STEAM....!

Prince23
Íme

sty, kicsit fáradt vagyok már.-

Prince23
Teszt 93 pont

by mazur

DarkSector
nem csak az övét!!!

Óbazdmeg, de nekem most kilépett steambõl, és elõtte eltüntek a listáról a megvett játékaim is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

csak a tiédet😮

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Prince23
Feltörték a Steamet vagy mi a rossebb van?

DarkSector
NEM mindenkinek ment el haver mondta hogy megvagyok, de aszonnya a kijelzés úgy mutat, hogy 1 orája offline, úgyhogy fel kellett vennem újból...lol hálisten csak 10-12 ismerõs volt.
hátmég ha több lett volna....:S

DarkSector
jah nekemis tudtam hogy elbasszák
gyors csináltam biztonsági mentést, mert a végén a rangom is elveszik!!!!
😄

Kly
Nálam minden oké.

Scientia potentia est.

Jaffa 2843
remélem javítják sztímék hamarosan

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

gagax
EPIC FAIL nállam is o_O pedig mostanába nem is csináltam semmitse steam el. csak gépbekapcsnál be kikapcsonál ki azt ennyi... most nekem sincs senki csak a sok group 😮 ezt vhogy lehet orvosolni?

Sarapetike
az összes steam ismerõs elveszett XD nincs meg csak aki grup-ban volt XD

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

jó közbe leesett hogy nem lehet ezt allítani a harriernél.